Hoe krijg ik een stralende huid?

De laatste tijd krijg ik veel complimentjes en vragen over mijn huid, bijvoorbeeld hoe ik mijn huid zo stralend en egaal krijg of hoe ik zo’n mooie glow creëer. Het leek me daarom leuk om een video op te nemen waarin ik jullie vertel over zowel mijn favoriete skincareproducten als mijn favoriete make-up producten. Kijken jullie mee?

Een stralende huid begint bij je voedingspatroon, maar heeft natuurlijk ook met je skincareproducten en make-up te maken. Een combinatie van de juiste factoren zorgt uiteindelijk voor die gewilde, glowy skin. Ik zweer zelf bij BHA’s (salicylzuur) omdat dit mijn huid zuiver houdt. Maar ook regelmatig exfoliëren met AHA’s (fruitzuren) of het gebruik van vitamine C zorgt op den duur voor een egalere, zuivere en stralende huid. Een echt stralende huid gaat niet vanzelf, je moet er wél wat voor doen. Exfoliëren, een verhelderend maskertje, en niet één keer, maar op regelmatige basis.

hoe krijg ik een stralende huid - 1Mijn favoriete skincareproducten zijn de Philips Visapure in combinatie met een schuimende reiniger (het maakt me niet zo veel uit welke, maar ik vond de Brightening Cleanser van Indie Lee wel erg fijn). Ik gebruik graag producten met salicylzuur, zoals de Skin Perfecting 2% BHA liquid van Paula’s Choice en de Effaclar Duo + crème van La Roche-Posay. Deze producten gebruik ik elke dag.

glowy skinWat make-up betreft, ik ben de laatste tijd echt fan van de Embryolisse Smooth Radiant Complexion als basis. Het geeft je meteen een fris gevoel en een frisse gloed. Zoals jullie misschien wel wisten ben ik ook erg te spreken over de Beautyblender, omdat dit zorgt voor een prachtig egaal, airbrushed effect, zeker in combinatie met de L’Oréal Infallible foundation. Een goed dekkende foundation met een matte finish die mijn snel glanzende gezicht prima in toom houdt, de gehele dag door. Eventuele donkere kringen en vlekjes werk ik weg met de Touche Eclat van Yves Saint Laurent. Om mijn gehele gezicht te egaliseren en te voorzien van een subtiele glow, gebruik ik het Guerlain météorites poeder uit de kerstcollectie. Het Guerlain bronzing powder zorgt voor wat kleur en vorm, de Chanel Brume d’Or blush voor wat frisheid en als laatste Champagne Pop van Becca voor een intensere glow op de jukbeenderen.

De bovengenoemde producten zijn de laatste tijd zeer favoriet bij mij en gebruik ik bijna dagelijks. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien welke producten ik gebruik en hoe ik ze gebruik om een egale, stralende huid te creëeren!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

56 Reacties

 1. Lisa
  21 december 2015 / maandag, 21 december 2015

  Welke lipstick is dat?

 2. janina
  20 december 2015 / zondag, 20 december 2015

  Ik doe niets speciaals met mijn huid. Ik was hem alleen twee keer per dag. Maar ik ben gelukkig van nature gezegend met een gezonde, mooie huid

 3. Liz
  18 december 2015 / vrijdag, 18 december 2015

  Hoi Serena, ik hoop dat je dit nog leest!
  Ik vroeg me af of jij de micropeel van philosophy nog gebruikt aangezien ik het (mede door) jou ben gaan gebruiken. Heeft dat ook bijgedragen aan een stralende huid? En wat gebruik jij om littekens van pukkeltjes te vervagen?

  Groetjes!

 4. 17 december 2015 / donderdag, 17 december 2015

  Goed en leuk om je routine te zien met ook hele fijne producten. Wat ook goed helpt is zwanger maar ja moet je wel wat over hebben voor een stralende huid haha, kreeg in die periode erg veel complimenten 🙂

  liefs!

 5. Tina
  17 december 2015 / donderdag, 17 december 2015

  Zo leuk om je routine te zien! Je gebruikt best een aantal producten maar het geheel ziet er altijd heel natuurlijk en gezond glanzend uit, dat vind ik zelf ook de mooiste looks.
  Voor mijn huid heeft salicylzuur ook al veel goeds gedaan en je krijgt er inderdaad een stralendere huid van. Momenteel gebruik ik ook de 2% Liquid van PC maar als het flesje leeg is stap ik toch terug over op de Clear Regular Strenght die ik eerst gebruikte. Met de Liquid heb ik ondertussen toch weer een aantal onzuiverheden gekregen helaas..

 6. Daisy
  17 december 2015 / donderdag, 17 december 2015

  Hi Serena!
  Ik vind dat je een super leuke en informatieve blog hebt! Ik heb heel veel aan je blogs gehad en nog steeds, vooral wat betreft ‘ de onzuivere huid’. Ik heb ook werkelijk van alles geprobeerd, maar niks werkte echt goed. Totdat ik op jouw blog terecht kwam!
  Super thanks daarvoor!

 7. Hanan
  17 december 2015 / donderdag, 17 december 2015

  Dat zyn behoorlijk wat artikelen. Ik heb daar de tijd niet voor helaas. Ik gebruik van jetske haar exfoliant 3 x per week. In avond reinig ik mijn gezicht facewash van nivea en miccellair water daarna. En ik gebruik dagcreme van Olaz. Make up is bij mij alleen mascara. Ik krijg heel vaak de opmerking : hoe krijg jij zo een mooie huid zonder foundation etc.
  Niet veel dus ,denk dat het aanleg is bij mij.

 8. Kayleigh
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Leuk om te zien hoe je alles zo aanbrengt, mis alleen de complete look, je ogen lipstick etc.

  Ik ben van de VisaPure overgestapt op de Foreo om m’n gezicht te reinigen, heel fijn apparaat!

  Welke maat draag jij trouwens van de kimono? Ik heb em toentertijd ook besteld maar vond em heel ruim zitten, zeker bij de armen.

  • Serena
   Auteur
   17 december 2015 / donderdag, 17 december 2015

   hi Kayleigh,
   ik laat expres niet de complete look zien, aangezien ik de focus wilde leggen op een stralende huid. En volgens mij heb ik een XS of een S. Bij mij valt hij gewoon goed!

   • Sanae
    3 januari 2016 / zondag, 3 januari 2016

    Hoi Serena,
    Je huid is inderdaad super mooi. Ook Zonder de make up trouwens. Een tijdje terug gebruikte je de vit c serum van mario badescu. Kan ik hieruit opmaken dat je deze niet meer gebruikt? Zoja waarom niet meer. Ik heb em namelijk een paar dagen in gebruik… Ik denk dat ik ook de la roch posay ga gebruiken. Alvast bedankt

 9. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Tof dat je dit laat zien. Je hebt echt een mooie gaf huid.. ben er zo jaloers op, ik ben nog steeds aan het kijken wat voor mij werkt. Ik heb helaas een gemengde huid en toch ook onzuiverheden. Het ligt er ook aan waar ik ben. Op mijn werk krijg ik altijd een vette huid en ik werk op kantoor. Strange 🙁

  • Serena
   Auteur
   17 december 2015 / donderdag, 17 december 2015

   Hmmm, vreemd! Misschien staat de airco te hard aan, waardoor je huid droger wordt en uit zichzelf meer talg aan gaat maken?

 10. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Je hebt inderdaad echt een prachtige huid! Ik heb vandaag de Clarisonic gekregen voor Kerst alvast, kijken of m’n huid er ook wat beter op wordt 🙂

 11. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Je hebt echt een prachtige huid. Je kan zien dat je je huid goed verzorgt 🙂 Dankje dat je het met ons wilde delen 🙂

 12. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Makeup revolution heeft een dupe van dat Hourglass-palette. Die heb ik zelf en kun je ook rustig over het hele gezicht aanbrengen, zonder eruit te zien als een kerstbal. Ik geloof wel in Aha’s maar ik vraag me af of zo’n borstel de huid niet juist beschadigt op de langere termijn? Krijg je er niet juist van die minuscule littekentjes van, wat ook over gewone scrubcremes met korreltjes wordt gezegd?

  • Serena
   Auteur
   17 december 2015 / donderdag, 17 december 2015

   Oh te gek dat je dit deelt! Vroeg me al af of er goede dupes van waren! En de borstel is heel zacht en mild voor de huid. Als je niet te hard drukt (ik beweeg de borstel heel zachtjes over mijn huid heen) kan ik me niet voorstellen dat het schade aanricht. Als je hard drukt wellicht wel!

   • 17 december 2015 / donderdag, 17 december 2015

    Dank voor je toelichting! Het is het makeup revolution radiance palette! Ze zijn net als het Hourglass-palette subtiel en qua kleuren bijna exact hetzelfde. Je hebt nog een andere van Makeup Revolution maar dat zijn echt sterke highlighters. Met het radiance palette krijg je die subtiel glow. Ik gebruik ze soms gewoon alle drie. 🙂

 13. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Wat een prachtige huid heb jij!
  En wat je zegt, een stralende huid krijg je door zowel je voeding als door verzorgingsproducten.
  De Visapure staat al een tijd op mijn wishlist!

 14. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Wat heb je een prachtige huid! Dat hourglass palette staat al eeuwig op mijn wishlist wat een beauty 🙁

  • Serena
   Auteur
   17 december 2015 / donderdag, 17 december 2015

   Ik hoor net dat Makeup Revolution een goede dupe heeft!

 15. Syl
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Jouw huid ziet er echt goed uit. Ik heb zelf een andere dagcrème van La Roche Posay, maar ik blijf benieuwd naar deze.
  (Ik ben trouwens ook erg benieuwd naar de tonic van Pixi. Ik hoor daar zo veel goede dingen over. )

  • Serena
   Auteur
   17 december 2015 / donderdag, 17 december 2015

   Ja, ik heb hem, maar het is zo’n mini flesje van 100 ml, je gaat er snel doorheen. En ik denk dat ik de tonics van Paula’s Choice toch prettiger vind… Die van Pixi ruikt wel heel lekker, haha!

 16. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Ik ben zo jaloers op je hourglass palette en champagne pop, zo mooi! Die komen ook nog eens in mijn stash, eerst even sparen. Prachtige producten! Ik heb met sinterklaas de Mia 2 gekregen dus die ga ik even proberen, kijken of ik veel verschil merk!

 17. Ami
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  No shimmer bricks anymore?

  • Serena
   Auteur
   16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

   Jawel hoor, maar ik wissel ze wel eens af!

 18. Ingrid
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Ik hoop nog eens een budget variant van die mooie Hourglass poeders te scoren, je ziet er prachtig uit!

 19. Lousaa
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Wat een enorme hoeveelheid producten. Ik hou het op genoeg slaap, beweging en gevarieerde voeding. En dan de visapure met een milde facewash. Een likje pcle fluide. Soms wat foundation, een koele blush en een warme highligter. En klaar is kees.

  • Serena
   Auteur
   17 december 2015 / donderdag, 17 december 2015

   Nou, dan gebruik je niet veel minder dan ik hoor! 😉

 20. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Je huid ziet er heel goed uit. Lekker fris ook!
  Ik heb op het moment ´last´ van een zwangerschapsmasker. Ik gebruik de Brightening cleanser van Indie lee (door jou en ik ben fan) en daarnaast het Apple serum van Indie lee. Dit schijnt te helpen tegen pigment vlekken van de huid. Ik hoop dat ze na mijn zwangerschap verdwijnen en dat de producten een handje helpen.
  Het is wel zo dat het gebruik van Salicylzuur tijdens de zwangerschap nog twee verschillende verhalen kent. Oftewel de één spreekt het tegen, de ander zegt dat het kan. Heel irritant. Ik ben het nu aan het testen en ik hoop op een goed resultaat.

  X

 21. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Wat een fijn en duidelijk filmpje! Ik ga maar eens wat skincare producten testen die jij ook gebruikt, hopelijk kom ik dan voor mijn 30e van die stomme acne af..

 22. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Wat een prachtige glowy skin! Fijn ook om weer even de skincare gezien te hebben.

 23. martine
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Nog steeds wen zeer onzuivere huid, elke dag komen er onderhuidse puisten bij.. bieten sap hielp na 6 weken niet meer. Het lijkt wel alsof ik overal immuum voor word. Het is ook puur hormonaal ik kan eten wat ik wil het heeft er geen effect op.

  Ik zit nu te twijfelen of ik zon reinigingsborstel ga halen van de kruidvat, deze is €35 🙂

  • Joyce
   17 december 2015 / donderdag, 17 december 2015

   Heb je toevallig het mirena spiraaltje? Ik had namelijk ook echt van die onderhuidse ontstekingen die bijna niet weg gingen. En dat kwam dus door de mirena. Een maand nadat ik dat ding eruit had laten halen was m’n huid al een heel stuk beter. En nu helemaal geen ontstekingen meer.

  • Serena
   Auteur
   17 december 2015 / donderdag, 17 december 2015

   Als je puisten hebt zou ik er juist niet overheen gaan met een elektrisch borsteltje, dat maakt ze misschien kapot en verspreid de bacteriën over je gehele gezicht. Ik zou echt gewoon eens langs een huidtherapeut gaan. Misschien zijn de acné laser behandelingen van Laser Skin Clinics iets voor je? De huid van Larissa (mijn zusje) is er enorm van opgeknapt. Je kunt de zoekfunctie gebruiken om deze artikelen terug te vinden op mijn blog, dan kun je het zelf zien.

 24. Rowan Chanel
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Ik had voorheen altijd veel last van puistjes en onzuiverheden. Heb een vette huid, maar sinds ik na het verwijderen van mijn makeup nog een reiniger en tonic gebruik is mijn huid zó mooi. Ik wil nog graag een reinigingsborstel aanschaffen, maar er zijn er zo veel dat ik geen idee heb welke het beste zou werken voor mij. Misschien dat ik nog wat producten ga aanschaffen die jij gebruikt!

 25. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Zeer handige video. En zeker ook de skincare weer even gezien te hebben. Ik heb sinds kort de foreo luna om mijn gezicht te reinigen maar merk echt verschil met of zonder apparaat echt heerlijk. Liefs soraya

 26. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Ik keek al zolang uit naar dit artikel! Heel mooie makeuproutine, niets overdreven maar toch echt stralend!

 27. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Erg leuk om te zien! De visapure lijkt me echt heel fijn!

 28. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Wat fijn dat je zowel een video laat zien als een stukje tekst erbij zet. Soms kan ik het filmpje niet bekijken, maar kan ik wel je artikel lezen.
  Een stralende huid is inderdaad een combinatie tussen voeding en de juiste producten. Ik merk aan mijn huid dat deze gebaat is bij voeding. Tot enkele jaren geleden snoepte ik ongelooflijk, maar dan ook echt ongelooflijk veel. Inmiddels snoep ik minder en eet meer groenten en fruit verdeelt over de gehele dag. Ook drink ik meer smoothies. Mijn huid ben ik ook beter gaan verzorgen. Inmiddels gebruik ik iedere nacht een nachtcrème. Mijn huid heeft er veel baat bij. Ik gebruik overigens natuurlijke producten.

 29. Yessica
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Je was niet eens lovend over Champagne Pop in je laatste review over drie highlighters. Nu ineens wel ‘favoriet’? Wat heeft je van gedachten doen veranderen?

  • Serena
   Auteur
   16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

   Haha, ik wist dat zo’n opmerking zou komen! Ik had meer van Champagne Pop verwacht omdat het product zo gehyped is, maar dat wil niet zeggen dat ik het geen mooie highlighter vind natuurlijk! Ik gebruik hem zo af en toe.

 30. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Heel erg interessant om te zien wat je er allemaal voor doet.

 31. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Ah wauw! Jouw huid is inderdaad altijd zo mooi, echt iets wat altijd opvalt. Super interessante en leuke video om te zien! Liefs

 32. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Leuk artikel, je huid is inderdaad super mooi! Ik doe nu vooral moeite om onzuiverheden tegen te houden!

 33. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  De VisaPure heb ik ooit door jou gekocht en daar ben ik nog elke dag blij mee!

 34. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Je hebt inderdaad echt zo’n perfecte glowy huid, ik vind dat zo mooi! Leuk om te zien wat je allemaal gebruikt!

 35. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Door jou ben ik salicylzuur gaan gebruiken en daar ben ik je echt dankbaar voor! Ik heb een best getinte huid voor een Chinees dus toen ik ooit las dat jij het gebruikte ben ik het ook gaan uitproberen. En ja hoor het werkt!! Als ik het een paar dagen niet gebruik komen er vanzelf weer onzuiverheden. In de ‘blauwe’ lijn van Clinique zitten ook producten met salicylzuur overigens.
  Mooie glowy skin hoor!
  Liefs, Eva

 36. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Ik merk nu ik mijn Clarisonic niet meer dagelijks gebruik mijn huid gelijk doffer is. Ik moet hier echt weer even wat meer tijd aan gaan besteden. Jouw huid straalt prachtig, ik vind de producten en dan vooral je highlighter ook erg mooi!

 37. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Ik vergeet altijd dat een goede huid natuurlijk door veel meer komt dan alleen het verzorgen van je huid. Nu ga ik eens goed nadenken over mijn eetpatroon 🙂
  Liefs, Susan

 38. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Mooi om jouw beauty routine te zien. Een goed en gezond eetpatroon doet inderdaad een hoop, maar hormonen kunnen een heleboel in de war schoppen helaas. Hopelijk krijg ik mijn huid ook ooit zo mooi 🙂

 39. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Leuke routine om te zien. Ik vind zon glowy huid altijd erg mooi en bij jou is hij altijd ‘perfect’.

 40. Aarti
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Leuk om te zien wat je gebruikt ik had vroeger ook een gave huisje maar sinds na de zwangerschap niet meer. Als mijn producten wat ik nu gebruik op zijn Zeu ik wel paula’s choice willen gaan gebruiken Liefs Aarti

 41. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Wat een mooie huid heb je inderdaad en ik sta helemaal achter het feit dat je een goed voedingspatroon nodig hebt, voor mij scheelt dat echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *