About

Beautylab.nl is het initiatief van de Houtense Serena Verbon (04-09-1984). Wat 6 jaar geleden begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online platformen van Nederland waar dagelijks zo’n 56,000 unieke bezoekers op af komen.

Serena is in 2006 afgestudeerd aan Hogeschool Utrecht in de richting Molecular Biology. Hierna heeft ze ruim 5 jaar gewerkt als farmaceutisch analist in een ziekenhuisapotheek. Ondertussen hield ze haar blog bij, maar toen Beautylab.nl maar bleef groeien en groeien heeft ze in  september 2011 besloten haar hart te volgen en heeft ze haar labjas aan de wilgen gehangen. Sindsdien is ze fulltime met Beautylab bezig. Een grote stap, maar nog altijd zonder spijt. Overigens schemert haar analistenachtergrond van tijd tot tijd subtiel tussen de regels door, bijvoorbeeld wanneer ze wat dieper op een bepaald beautyingrediënt of -product ingaat.

Serena’s dag bestaat o.a. uit het nemen en bewerken van productfoto’s, het openen van perspakketten en het selecteren en testen van de producten die gereviewed zullen worden, het opnemen en bewerken van filmpjes, internetresearch, artikelen schrijven, het opzetten van winacties en testpanels, mails beantwoorden, het onderhouden van diverse vormen van Social Media, afspraken met PR-bureaus en het bezoeken van persevents.

Serena heeft naast haar werk maar weinig hobby’s, omdat ze haar blog eigenlijk ziet als haar leukste en grootste hobby en het bovendien een onderdeel van haar leven is geworden. Ze houdt van shoppen (zowel in luxe shoppingmalls als vlooienmarkten, kringloopwinkels en tweedehandszaakjes) en van reizen (voornamelijk Amerika en grote Europese steden). Ook houdt ze van Aziatisch koken en als er tijd over is kijkt ze graag een serie (Dexter, Game of Thrones, Fringe en Modern Family zijn momenteel favoriet) of pakt ze een boek (misdaadthriller en fantasy zijn haar lievelingsgenres).

Ze is dol op haar katjes Clarence en Coco. Deze Britse Kortharen veroveren met hun wollige vachtje (kleur: black golden shaded) en grote, ronde ogen de harten van elke Beautylabbezoeker!

Beautylab is meer dan alleen beauty. Serena houd van afwisseling en daarom zal je hier ook artikelen voorbij zien komen over fashion, interieur, food, boeken, games, films & series, reizen en sport & gezondheid.

Verder is Serena/Beautylab.nl te vinden via;

Let op: de 3 onderstaande foto’s zijn genomen door fotografe Anne Bonthuis en haar naam dient altijd vermeld te worden bij het gebruik van deze foto’s.