Adverteren

Introductie

Beautylab.nl is opgericht in januari 2009 door Serena Verbon. Sindsdien is het één van de meest bezochte persoonlijke blogs van Nederland. Beautylab.nl richt zich op het vrouwelijke segment in de leeftijdscategorie 18-46. Serena Verbon is door haar jarenlange ervaring en vanwege haar wetenschappelijke achtergrond een expert op beautygebied. In 2007 studeerde ze af in de richting Moleculaire Biologie, aansluitend heeft ze 5 jaar lang gewerkt als farmaceutisch analist in de laboratoria van een ziekenhuisapotheek.

Advertentiemogelijkheden

Instagram & Instagram Stories
Het account @serenaverbon heeft momenteel 110,900 followers. Gemiddeld ontvangt een Instagramfoto zo’n 50,000-60,000 views en zo’n 6000-10,000 likes. Een Instagram Story ontvangt tussen de 30,000-50,000 views en biedt kijkers de mogelijkheid om via de swipe-up functie meteen door te klikken naar een door u gekozen link. Instagram is een snelle en simpele manier om uw product of dienst op inspirerende manier onder de aandacht te brengen van een grote, vrouwelijke doelgroep.

YouTube
Het account BeautylabNL heeft momenteel 258,000 abonnees. Gemiddeld ontvangt een video zo’n 50,000-100,000 views. YouTube is een perfecte manier om een product te demonstreren met bewegend beeld en waarbij persoonlijke uitleg wenselijk is. Onder de video bestaat de mogelijkheid om een link te plaatsen die de kijkers doorverwijst naar een bijbehorende website.

Blogpost
Op Beautylab.nl verschijnen elke dag zo’n 30,000 unieke bezoekers. Een blogpost biedt de mogelijkheid om uw product of dienst in uitgebreid detail toe te lichten aan de hand van een door mij geschreven tekst van minimaal 1000 woorden, begeleidt met kwalitatief hoogwaardige productfoto’s. Beautylab.nl heeft een Google Pagerank van 4 waardoor uw product met de juiste, door u gekozen SEO woorden gemakkelijk gevonden zal worden via zoekmachines. Ook biedt een blogpost de mogelijkheid om meteen door te linken naar een webshop of homepage.

Naast het promoten, reviewen en demonstreren van uw product is het ook mogelijk om een giveaway/winactie te sponsoren of om een kortingscode te delen via bovenstaande kanalen. Natuurlijk sta ik ook open voor andere opties en ideeën. Ik denk en brainstorm graag met u mee!

Contact

Indien u uw product of dienst wil promoten en meer informatie wenst te ontvangen over de tarieven en beschikbaarheid, kunt u contact opnemen met ons salesteam via sales@beautylab.nl of bel (06)48636461. Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord en kijken er naar uit om met u samen te werken!

Ook kunt u contact opnemen met Janine van Tulder van via janine@hotpinkmedia.n of bel (06)50613175 (mobiel) / (020)7721310 (kantoor). Hot Pink Media is gespecialiseerd in online advertising & sponsored content.