10 items van mijn Christmas Wish List

Het is alweer bijna Kerst, jeetje mineetje wat vliegt de tijd! Gisteren hebben we tóch een kerstboom gehaald bij Welkoop en hij staat nu prachtig opgetuigd in de hoek van onze woonkamer te pronken. Echt gezellig! Dat maakt het kerstgevoel toch wel echt af. Op kerstavond vieren we – zoals altijd – kerst bij mijn ouders en wij hebben de traditie dat we cadeautje aan elkaar geven. Alleen weet ik meestal nooit zo goed wat ik moet vragen, en hiermee maak ik het erg lastig voor mijn familie. Ik ben daarom al weken bezig met een soort van denkbeeldige Wish List die ik in mijn hoofd maak, en probeer niet te veel te kopen, zodat er nog wat overblijft om te geven, haha! Het leek me vandaag leuk om mijn Christmas Wish List met jullie te delen.

Slowcooker – crockpot
Cool-interior-design-featuring-stainless-slow-cooker-on-cabinet-put-beside-tomato-and-glass-bowlDeze keukenmachine stond ook al op mijn herfst wish list, maar ik heb hem expres niet aangeschaft zodat het eventueel een leuk kerstcadeautje zou kunnen zijn, haha! Op Amerikaanse food blogs lees ik vaak over de Crock Pot, oftewel een ‘slow cooker’. Dit is een apparaat waar je ingrediënten en kruiden in stopt en waar -MAGIC- zoveel uur later een heerlijke maaltijd uitkomt. Je kunt er bijvoorbeeld pulled pork mee maken (wilde ik altijd al een keertje doen) of hachee, smoor, rendang, chili con carne, maar ook kip, soep, pasta, eigenlijk gewoon van alles! Maar waar het mij vooral om gaat is dat ik ingrediënten in dat ding gooi, op een knopje druk en dan zoveel uur later een lekkere maaltijd heb zonder dat ik er steeds bij moet staan om te roeren of iets. Zo kan ik in de tussentijd lekker werken, boodschapjes doen, ik heb er geen omkijken meer naar. Ideaal toch! Op Pinterest een Foodgawker zie ik superveel Crock Pot maaltijden en steeds als ik zo’n recept bekijk dan begint het helemaal te kriebelen. Ik heb ook echt zin om meer te experimenteren in de keuken dus IK WIL ABSOLUUT EEN CROCK POT!

Lifeproof case
lifeproofEen telefoonhoesje van Lifeproof is misschien niet het meest fashionable hoesje dat er is, maar praktisch is hij wel! Dit schijnt een van de betere hoesjes te zijn als het komt op waterdichtheid, maar ook stof en vuil houdt hij tegen. Het lijkt me ontzettend handig want ik kijk vaak Netflix onder de douche (ik zet hem een stukje van me af, op het tafeltje met de shampoo’s en conditioners) en met een Lifeproof hoesje hoef ik niet bang te zijn voor rondvliegende spetters die mijn precious iPhone zouden kunnen verwoesten. Ja maar Sereen, waarom kijk je dan ook Netflix onder de douche? Nou gewoon, omdat het kan! En omdat dit voor mij het ultieme ontspanmomentje is, waarbij ik lekker mijn serietje kijk en tegelijkertijd allemaal dingen aan het testen ben voor Beautylab. Ik houd van multitasking, haha! Maar ook is dit hoesje ideaal voor onderwaterfoto’s. Voor Travellab ben ik vaak in het buitenland te vinden en hoe leuk is het dan om onderwaterfoto’s en -video’s te maken die we kunnen verwerken in onze vlogs?! Kortom, volgens mij is dit een té handig hoesje!

Travel nekkussen
Schermafbeelding 2015-12-15 om 00.27.12
Ik reis regelmatig met het vliegtuig en vooral op de langere vluchten is het heerlijk om dan zo comfortabel mogelijk een dutje te kunnen doen. Mijn Ostrich Pillow is heel lekker, maar na een lange vlucht heb je toch ook wel een stijve nek. Gelukkig bestaan er ook hele stevige en ‘hoge’ travel nekkussens waardoor je nek – volgens mij – minder stijf zal worden. Ik spotte dit exemplaar hierboven en deze is helemaal ideaal omdat je je telefoon in het zijvakje kunt doen. Op deze manier kun je ook nog eens naar van die ‘sleep playlists’ luisteren om extra lekker in slaap te vallen. Handig! Het lijkt me echt een heel fijn kussen en omdat ik zo vaak reis, denk ik dat hij het komende jaar absoluut van pas zal komen!

Thee en Starbucks mokken
rituals oriental dream review - 20Ik ben een sucker voor thee, maar dan wel het liefst groene thee, witte thee of kruidenthee. Ik ben echt een theeliefhebber en ik heb een zwak voor de wat luxere thee, zoals de thee van Rituals, Pukka of Kusmi, of losse theebladeren, puur of gemengd met gedroogd fruit of jasmijn en andere bloemen. Je kun mij echt blij maken met een bijzondere, luxe thee. Dat smaakt toch wat verfijnder en zachter. Vooral bij een goede witte thee proef je goed het verschil, dat geeft een fluweelzacht ‘mondgevoel’. I love tea! Je kunt mij er altijd mee verrassen!

Ook ben ik een fervent verzamelaar van Starbucks mokken. In de loop der jaren heb ik al best een bescheiden collectie opgebouwd en ik vind het altijd leuk om weer een nieuw exemplaar te ontvangen die ik nog niet had. Ik weet niet, ik vind het gewoon zo leuk om eruit te drinken! Het geeft me een beetje dat Amerika-gevoel en doet me terugdenken aan de periode dat ik in Texas woonde en aan al die leuke vakanties die ik er heb doorgebracht!

Chocola en andere lekkernijen
milka oreo tuc LU bubbly confettiChocola is ook zoiets waar ik geen genoeg van kan krijgen en wat ik dan ook graag cadeau krijg. Vooral de repen van Tony Chocolonely vind ik erg lekker, maar eigenlijk alles met melkchocola of witte chocola en iets knapperigs zoals koek, nootjes of juist lekkere smeuïge caramel. Hmmmm! Chocola is echt mijn guilty pleasure en ook hier kun je me altijd blij maken! Maar naast chocola vind ik het ook leuk om andere lekkernijen te krijgen, zoals mijn favoriete snacks of gewoon van die dingen die je niet snel voor jezelf koopt, zoals een Tartufo, een fuet worst, lekkere kaasjes, mijn lievelingssnoep of -koekjes, aparte bamisoepjes, een goede fles rode wijn. Net zoals vroeger, toen je nog van die voedselpakketten kreeg als kerstpakket (tegenwoordig krijg je dat niet meer zo vaak). Dat was zó leuk! Een pakket met allemaal lekkere snacks is dan meteen een beetje nostalgie!

Grote rode wijnglazen
04a7eb3327c7a83cd6c2c62afbfaf4bbDe laatste tijd ben ik wat meer into rode wijn. Ik vind het dan leuk om bij de supermarkt of de Gall & Gall uitgebreid op zoek te gaan naar een rode wijn die ik nog niet ken. Ik lees dan de etiketten en probeer aan de hand daarvan te bepalen of ik hem ga proberen of niet. Erg leuk om te doen! En dan lekker met kaasjes en een serietje aan, even lekker ontspannen. Vaak doe ik dat alleen, als Tim voetbaltraining heeft of naar vrienden is. Even een momentje voor mezelf. Maar ik heb geen mooie rode wijnglazen, dus die zou ik nog wel graag willen hebben. Van die hele grote bellen, dat vind ik zo mooi en chique staan! En dan het liefst van niet al te dik glas, want dat drinkt lekkerder. Ik denk dat ik met goede, rode wijnglazen nóg meer kan genieten van mijn verwenmomentje.

Luxe geurkaarsen
rituals oriental dream review - 19Mijn andere guilty pleasure zijn luxe geurkaarsen, zoals de kaarsen van ByRedo, Diptyque, Jo Malone, maar ook van Rituals. Laatst liep ik met mama Rituals binnen en ontdekte ik de (voor mij) nieuwe, luxere geurkaarsenlijn uit de Private Collection. Ze zitten in witte en zwarte potten en hebben een gouden zegel, ze zien er ontzettend chique uit! Ze zijn een fractie duurder dan de ‘normale’ Rituals geurkaarsen, maar alsnog een stuk goedkoper dan de andere merken die ik net noemde. Mijn favorieten zijn Holy Smoke en Incense, maar ook de nieuwe limited Oriental Nights kaars ruikt overheerlijk! Dus ook met een geurkaars maak je mij gelukkig. Ik doe er niet superzuinig mee, ik brand ze juist goed op (en nu al helemaal, in het najaar) dus ik kan er nooit genoeg hebben.

Chique kamerjas
lange chique kamerjasIk heb een heerlijke fluffy badjas, maar ik zou ook wel eens zo’n hele chique, lange kamerjas willen hebben van een soepel vallende stof. Zo eentje die tot je enkels komt en waar je taille mooi in uitkomt. Ik vind dat er veel mooier uitzien en is ook niet zo ‘voorsjut’ als er ineens een postbode aanbelt met een pakje, hehe. Ik zag zo’n mooie kamerjas laatst voorbij komen in een serie en toen dacht ik ‘ja, zoiets wil ik ook!’. Het is vrij lastig om te vinden want er zijn er niet zo veel van, maar ik kwam een aantal mooie exemplaren tegen op Zalando. Ik vind vooral die middelste leuk met dat mooie bloemenprintje! Is weer eens wat anders dan mijn afgeragde badjas van de Primark.

Powerbank 
powerbankOf hij er nu heel degelijk uit ziet, of heel cute, met een goede powerbank maak je mij ook een zeer gelukkig mens! Ik doe ontzettend veel op mijn telefoon (social media, ik Snapchat vaak, kijk Netflix, beantwoord mails) dus de batterij gaat er snel doorheen. En als ik dan onderweg ben vind ik het super vervelend als mijn telefoon leeg is. Ik heb nu wel een powerbank, maar ik weet dat er nóg betere zijn die razendsnel opladen voor gebruik, en ook sneller de batterij van je telefoon weer opvullen, tot 3 of 4 keer toe. Ik zou daarom graag een hele goede powerbank willen hebben, lijkt me echt superhandig! Ik heb nu toch best vaak een lege telefoon en een goede powerbank is dan echt een lifesaver!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat er zoal op mijn Christmas Wish List staat! Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd wat er hoog bovenaan jullie verlanglijstjes staat! Laat het me zeker even weten bij de comments.

Wat vinden jullie van mijn Christmas Wish List, zitten er items tussen die jij ook op je verlanglijstje zou kunnen zetten?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

78 Reacties

 1. fruityforest
  9 januari 2016 / zaterdag, 9 januari 2016

  Serena….hoe heet dit nekkussen?

 2. janina
  20 december 2015 / zondag, 20 december 2015

  ♥♥♥I LOVE TONY’S CHOCOLONY! HET IS ECHT DE ALLERLEKKERSTE CHOCOLA! VOORAL KARAMEL EN ZEEZOUT!♥♥♥

 3. Kim
  19 december 2015 / zaterdag, 19 december 2015

  Betreft het hoesje en je powerrangers: koop een Sony Xperia. Dat ding is waterdicht, ik heb hem al twee jaar in bezit (z1) en de batterij gaat nog steeds de hele dag mee. Ja, ook met de hele dag surfen, blogs lezen en Spotify luisteren. Aanrader!

  • Kim
   19 december 2015 / zaterdag, 19 december 2015

   Lol powerrangers. Bedoelde natuurlijk de powerbank!

 4. Cher
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Zo’n crockpot lijkt mij ook ideaal! Alleen hoe weet je hoelang je bv je chili con carne moet laten sudderen? Jij kan het mooi ff uit testen 😉

  welk merk witte thee drink jij? Wil het ook een keer proberen maar heb het niet voorbij zien komen.

  Dat nekkussen lijkt me ook wel wat ja! Elke keer die nek hernia na een lange vlucht, kut!

 5. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Leuk lijstje! Ik wil graag een airfryer! Die heb ik voor mijn verjaardag in januari gevraagd. Over die goede powerbank gesproken, ik heb een super goede gehad van mijn Indonesische schoonzus en de powerbank komt ook echt uit Indonesië haha! Bij haar zag ik hem voor het eerst, ideaal!

 6. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Pulled pork is lekker!! Maar wat dingen langzaam garen betreft vertrouw ik nog altijd op mijn Le creuset pan!
  Als niet al te lang in de keuken wilt staan kan je trouwens ook een snelkookpan overwegen. Daarin kan je in 90 minuten stoofvlees maken, in plaats van de 3 tot 6 uur die het normaal duurt.

 7. Hetje
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Hahaha, ik moest wel lachen om dat stukje bij de crockpot; je schrijft dat je meer wil experimenteren in de keuken maar je schrijft ook dat het je ideaal lijkt om ‘een pan’ het werk voor je te laten doen, zodat je terwijl andere dingen kunt doen!
  Volgens mij gaan die twee niet samen 😉

  • Serena
   Auteur
   16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

   Natuurlijk wel! Experimenteren hoeft niet te betekenen dat je 6 uur in de keuken hoeft te staan, toch? En ik heb nog geen ervaring met de crockpot, dus dat is voor mij dan ook experimenteren.

   • Hetje
    17 december 2015 / donderdag, 17 december 2015

    Nee, 6 uur in de keuken staan is ook niets voor mij hoor! Maar ik vond het gewoon grappig, zoals het er stond. Succes met experimenteren, voor het geval dat je ‘hem’ krijgt voor kerst!

   • heleen
    20 december 2015 / zondag, 20 december 2015

    je kunt ook gewoon een braadpan kopen waar je alles in gooit en dat kan je ook heeeel laaang laten sudderen hoor. Krijg je ook hele lekkere gerechten mee bereid. Dit is weer zo’n duur ding wat je waarschijnlijk weinig zal gaan gebruiken. En om je huis uit te gaan als iets aanstaat, bijv. een wasmachine of de slow cooker zou ik nooit doen. Moet er niet aan denken dat er wat gebeurt met de electra of zo. Je kan brand krijgen met een wasdroger die aanstaat terwijl je boodschappen doet. Mijn zus heeft hier ervaring mee de zolder en de 1e verdieping uitgebrand. En voor dat ze terug kon in haar huis waren we maanden verder.

 8. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Wat een leuke dingetjes! Ik heb zelf ook al nagedacht wat ik allemaal zou willen. Opzich lijken mij geurkaarsen ook wel leuk. Ik heb er nog nooit eentje gebruikt, maar het lijkt me erg fijn.

 9. 15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Super leuke wishlist. Ik wil ook echt graag een leuke starbucks mok.

 10. Davina
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Ooooh een crockpot is echt The Bom!!! Ik heb er eentje, een goedkope eigenlijk wel, en het is idd echt zooo handig! Hoppetee alles in de pan en 6 uur later alles klaar! Vlees heerlijk mals en groente lekker knapperig!

  • Fatima
   15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

   He! Waar heb je die goedkopere dan gekocht?

   • Davina
    16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

    Hoi,
    Ik heb een bestron DSC65, volgens mij paar jaar geleden bij Bol.com bekocht.
    Maar weet niet of ze er nog zijn.

  • Serena
   Auteur
   16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

   En zat daar ook een timer op? Ik ga eens even snuffelen, kijken welke me het beste lijkt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *