Pandora | het perfecte kerstgeschenk

Vorig jaar heb ik van mijn familie prachtige Pandora charms uit de Essence collectie gekregen en ik ben er nog steeds helemaal weg van. Wat sieraden betreft ben ik dan ook een echte ekster; ik houd van alles wat glinstert en glimt. Ik was dan ook als een kind zo blij toen ik een pakketje van Pandora ontving met daarin allerlei sieraden; fijne kettingen, wat langere kettingen met hangers, ringen van sterling zilver, ingelegd met parels en glinsterende stenen, oorhangers en bangles met verschillende charms. Wat een pracht en praal!

pandora christmas shoot - 3Pandora is een Deens sieradenmerk dat zo’n 15 jaar geleden naar Nederland kwam en inmiddels al vele harten heeft veroverd. Alle sieraden zijn gemaakt van echt sterling zilver en 14K goud. Geen coatings dus, maar the real deal. Pandora sieraden zijn dan ook heel luxe en bovendien prachtig afgewerkt met fijne details. Er zijn verschillende lijnen verkrijgbaar, voor elk wat wils. De ene lijn is wat klassieker, terwijl de andere lijn juist wat speelser is met sterretjes, strikjes, hartjes en veertjes. Ook de charms vind ik heel bijzonder, omdat elke charm een herinnering of gebeurtenis symboliseert.

pandora christmas shoot - 2Pandora vroeg mij of ik een aantal van hun sieraden wilde stylen in combinatie met feestelijke outfits. Wat mij vooral opviel was het blauwe kleuraccent in de sieraden. De combinatie van verschillende blauwtinten is dit najaar een grote trend en kan worden gedragen bij lichte winterpastels of juist zwart.

pandora christmas shoot - 21Wat ik zelf erg mooi vind is om sieraden te ‘stacken’. Dus verschillende fijne ringen op elkaar stapelen aan je vingers, maar ook houd ik er van om meerdere kettingen van verschillende lengtes bij elkaar te dragen, of verschillende armbanden om mijn pols.

pandora christmas shoot - 4 pandora christmas shoot - 13pandora christmas shoot - 8 pandora christmas shoot - 7pandora christmas shoot - 12pandora christmas shoot - 6pandora christmas shoot - 5pandora jewelry christmas shoot - 2pandora christmas shoot - 10De eerste feestoutfit bestaat uit een eenvoudige zwarte skinny jeans van Gina Tricot met daarbij een zwarte body van Bershka. Daarover heen draag ik een zwarte, kanten top met een opstaand kraagje van Loavies. Je kunt deze outfit combineren met pumps, of juist met slanke enkellaarsjes met een goede, hoge hak. Zelf draag ik er nog een leren biker jasje bij van Goosecraft als ik naar buiten ga. Dit is een wat stoerdere outfit, maar toch is het heel feestelijk en chique en passen de Pandora sieraden er prachtig bij. Het blauw steekt mooi en helder af tegen het zwart en zorgt bovendien voor een perfecte touch of color.

pandora christmas shoot - 14 pandora christmas shoot - 11 pandora christmas shoot - 16 pandora christmas shoot - 17 pandora christmas shoot - 20 pandora christmas shoot - 19 pandora jewelry christmas shoot - 1De tweede outfit bestaat uit dezelfde basis als de eerste, maar de zwarte kanten top heb ik verwisseld voor een kanten vest van Asos in een bijpassende, indigoblauwe kleur. Ook de faux fur coat van Claudia Sträter past er perfect bij. Hierdoor komt het blauw uit de Pandora sieraden terug in de outfit, waardoor ze samen een mooi geheel vormen.

pandora christmas shoot - 1Sieraden zijn de perfecte manier om je outfit af te maken. Ze complementeren je style en geven net even wat extra’s aan je look. De sieraden van Pandora vind ik persoonlijk erg stijlvol en elegant en ze geven je outfit een chique touch. Ze zijn zo fijntjes en mooi gedetailleerd, zo luxe en weelderig. Echte juweeltjes. Een schitterend cadeau om te krijgen, maar ook een bijzonder cadeau om weg te geven aan iemand die een speciaal plekje in je hart heeft.

Klik hier om de gehele collectie van Pandora te bekijken. Bij besteding vanaf €149 krijg je een sterling zilveren Essence of Moments armband cadeau t.w.v. €59,-.

Wat vinden jullie van Pandora sieraden, is het iets voor jou? En weten jullie al wat je aan gaat trekken tijdens de Feestdagen?

Until next time,
Serena Verbon

Ph. Alina Krasieva

Volg:

55 Reacties

 1. 22 juli 2017 / zaterdag, 22 juli 2017

  Beste Beautylab crew.

  Wat een gaaf en informatief artikel over PANDORA! Zijn deze foto’s in-house gemaakt? Mijn complimenten. Het ziet er erg goed uit 🙂

 2. Evi
  14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Halleluja wat een geweldige foto’s! En sieraden 🙂

 3. 20 december 2015 / zondag, 20 december 2015

  Pandora gaat eigenlijk altijd een beetje aan me voorbij. Maar… complimenten voor de fotograaf! Wat een prachtige foto’s. Ze heeft je echt heel mooi vastgelegd, met lekker veel variatie. Love it!

 4. janina
  20 december 2015 / zondag, 20 december 2015

  Ik vind pandora sieraden zo mooi. Maar helaas heel duur (snik snik). Gelukkig zijn er andere budget-proof mogelijkheden. Het zijn trouwens wel mooie foto’s.

 5. 18 december 2015 / vrijdag, 18 december 2015

  Ik vind de foto’s echt zo prachtig. Die veer oorbellen wil ik nu echt hebben!

 6. Stephanie
  18 december 2015 / vrijdag, 18 december 2015

  Wauw wat een prachtige foto’s. Ik hou echt van die ring combinaties 😀

 7. 17 december 2015 / donderdag, 17 december 2015

  Ik vind vooral de ketting met de vleugeltjes die je op één van de foto’s lijkt te dragen erg mooi.

 8. 16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Wauw! Wauw, wauw, wauw, wat een prachtige foto’s! Echt gaaf hoe ze echt jóú zo hebben weten vast te leggen. En de sieraden zijn prachtig! Ik vind het leuk om te kunnen sparen en voor een bepaalde gelegenheid een nieuw bedeltje te kopen. X Charissa

 9. 15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Wauw wat een perfecte foto’s, echt knap! De ringen en de oorbellen vind ik het mooist.

 10. Lauren
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Oh wat hebben ze weer een mooie collectie! Ik heb zelf 2 leren armbanden met verschillende bedels en 1 zilveren. Ik draag ze eigenlijk te weinig, misschien moet ik maar eens wat bedels door elkaar gaan husselen en weer meer die zilveren gaan dragen. Past toch overal bij. Heb voor Valentijnsdag een ring gehad van m’n vriend van Pandora, vind die ook echt prachtig. Je zusjes hadden die ring op de blog ook, die keltisch achtige ring met 3 strengen met steentjes erop (weet je nou welke ik bedoel haha). Wil er eigenlijk nog een smal ringetje bij. Wie weet volgende Valentijnsdag 😉

 11. narzis
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Iemand toevallig link van de Asos vest? kan hem maar niet vinden..

  • Serena
   Auteur
   15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

   hi Narzis,
   het vest kocht ik een half jaar geleden, misschien zelfs langer geleden, ik heb laatst nog gekeken en hij is niet meer te koop. Maar als je zoekt op lace cardigan of lace kimono vind je wel andere mooie exemplaren. Good luck!

 12. 15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Wauw wat heb je veel gekregen zeg. Ik ben ook fan van pandora maar vind het wel een dure hobby dus heb pas twee armbanden. Het staat je erg mooi met dat blauw

  • Serena
   Auteur
   15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

   Helaas mocht ik niet alles houden hoor, het was gewoon voor de shoot! I wish!! 😛

 13. Mariska
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Zie jou eens even shinen, wow! Prachtige foto’s en sieraden. De sieraden op de laatste foto hierboven spreken me het meest aan. De armbanden vind ik mwah, op de een of andere manier blijf ik ze wat oubollig vinden. Kwestie van smaak, heb het nooit mijn ding gevonden. Die oorbellen met dat blauwe steentje vind ik echt super!

  • Serena
   Auteur
   15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

   hi Mariska,
   ken je ook al de Essence collectie? Die is wat frisser en minimalistischer, vind ik zelf. Ik heb er een armbandje van en hij is heel fijntjes. Ik dacht dat Pandora ook niets was voor mij, maar toen ik de Essence collectie ontdekte en de rest van hun assortiment was ik positief verrast!

 14. 15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Pandora is niet mijn ding, maar de sieraden staan wel leuk bij jou.

 15. 15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Mooie sieraden, maar wat een overdaad. Zoveel bij elkaar vind ik veel te schreeuwerig.
  xx

 16. 15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  blijft mooi al die sieraden die bij elkaar passen!

 17. Tina
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ok ik zat gewoon helemaal weg te zwijmelen bij de prachtige foto’s haha 😀 Wat zie je er superclassy uit! De outfits vind ik echt perfect passen bij de sieraden (die foto’s met je blauwe jas, wauw!).
  De sieraden met het verenpatroon vind ik zelf het mooist.

 18. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  wauw wat een prachtige foto’s van prachtige sieraden!

 19. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  wou wou wouw wat een prachtige foto’s, en het blauw staat je echt prachtig. liefs soraya

 20. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Wauw, ik dacht dus dat ik Pandora nooit bij mij vond passen maar die sieraden met die veren. Die vind ik echt geweldig! Mooie foto’s, je ziet er echt prachtig uit Serena!!
  Liefs,
  Eva

 21. Syl
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Wat heeft Pandora toch weer prachtige sieraden. Vooral de gestapelde ringen en die armband wow. Wat heb je het trouwens tof gecombineerd met een mooie outfit. Ik ben gek op kanten topjes en vesten.

 22. Kimmetje
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Mooie foto’s! En wat een leuke samenwerking met Pandora

 23. nadia
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Wooow Sereen wat zien de foto’s er prachtig uit! erg professioneel, mag ik vragen met welke camera deze foto’s zijn geschoten? 🙂

 24. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik vond het vroeger nooit zo leuk, mijn moeder en zusje hebben wel allebei een armband vol bedeltjes met herinneringen. Als ik er nu aan denk had ik het wel leuk gevonden!

 25. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Wauw, wat sta je er leuk op op deze foto’s! (: Je straalt echt, zelfs zonder al die sieraden! Dat blauwe accentje spreekt me wel aan!

 26. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Prachtige foto´s en hele mooie sieraden, echte eyecatchers!

 27. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Wauw! Wat een prachtige sieraden!

 28. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Prachtige sieraden en prachtige foto’s <3

 29. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Mooie foto’s! De armbanden zijn niet zo mijn ding, maar die lange ketting vind ik wel erg mooi!

 30. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Waaaauw wat een mooie foto’s!

 31. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Wat een prachtige foto’s allemaal!

 32. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Pandora is zo mooi! Vrijdag ga ik de set van de ketting met strikje + parel en de bijpassende oorbellen kopen. Dan krijg ik dus de armband gratis en ik hoop wat charms voor kerst te krijgen, maar ik ga binnenkort sowieso nog een keer op pad voor mooie charms. Ik wil een soort sterrenhemel creëren met hemelblauwe charms en charms met sterren.

 33. Nienke
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik vind die ringen en de blaadjes oorbellen mooi! Eerder vond ik lange kettingen ook heel mooi, maar daar ben ik nu een beetje vanaf. It comes and goes. 😉

 34. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Mooie sieraden en wauw wat een prachtige foto’s, beauty!

 35. cora
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Prachtige foto’s Serena! Lijken wel officiële campagne foto’s ♡

 36. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Hele mooie sieraden! Ik heb zelf een pandora armbandje die bijna vol is!

 37. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik vind de Pandora armbanden echt super mooi. Heb zelf een armbandje met drie bedeltjes er aan tussen twee stoppers. Simpel maar super mooi! Mooie foto’s ook. Liefs

 38. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  De ringen zijn prachtig! Het heeft een soort vintage effect wat het authentiek maakt. Je foto’s zijn trouwens erg mooi geworden!

 39. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Wat een prachtige sieraden! Ik vind de ringen van Pandora echt zo ontzettend mooi en zeker in combinatie met het blauw, komt het zilver heel mooi uit.

 40. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Supermooie sieraden en fijn artikel!
  Klein puntje van kritiek (opbouwend natuurlijk!); in de eerste zin mist er denk ik een woord? En volgens mij moet er ook nog iets op het eind… Iets van *klik hier* om de collectie te bekijken.
  Verder vind ik je artikelen altijd geweldig, stiekem hoop ik ook op iets van pandora dit jaar met kerst… We’ll see!

  • Serena
   Auteur
   14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

   hi Merel,

   er missen geen woorden, jij kunt de woorden alleen niet zien omdat je op mijn blog de adblocker hebt ingeschakeld. Ik stel het op prijs als je die zou uitschakelen, maar die keuze is natuurlijk aan jou! Je hoeft hem niet in zijn geheel uit te zetten, het kan ook alleen voor mijn blog.

 41. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  De sieraden staan je heel mooi! Dat blauw staat je prachtig. Ik layer mijn kettingen ook graag, dat staat lekker speels:-)! Dunne ringen die je eindeloos kunt combineren mis ik eigenlijk wel in mijn collectie, leuk om eens naar te kijken:-)! X

 42. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Allereerst: wat heb je prachtige foto’s gemaakt, Serena! Ik vind dat je de sieraden heel mooi tot z’n recht laat komen en dat je ze mooi hebt gestyled. Ik word er hebberig van, zeker omdat ik gek en op blauw en het liefste zilver draag. Zelf zie je er ook prachtig uit!

  Ik vind dit een heel leuk artikel. Een paar maanden geleden kreeg ik voor het behalen van mijn mijn diploma in combinatie met mijn achttiende verjaardag een bedelarmband van Pandora. Ik wist dat Disney en Pandora samen hadden gewerkt voor een collectie, dus toen ik in mei naar mijn familie in Boston was gegaan als examenreis, hadden mijn ouders twee charms uit de collectie besteld zodat ik die kon meenemen naar Nederland. Ik draag de armband heel vaak en bij elke charm heb ik een herinnering. Dat vind ik zo leuk aan de bedelarmbanden van Pandora.
  Een bedelarmband (of een ander sieraad) van Pandora vind ik echt een perfect cadeau, vooral omdat je er herinneringen mee ‘verzamelt’. Dat maakt met name de bedelarmband uniek, doordat je buurvrouw dezelfde charm kan hebben maar jullie elk je eigen verhaal hebben.

 43. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik heb nu al bijna een jaar mijn pandora armband met ondertussen al 6 bedels. Ik koop / krijg enkel bedels voor een speciale gebeurtenis. Zoals mijn reis naar frankrijk , dan nam ik een bedel met de franse vlag in de vorm van een hartje, een bedel van een taart voor mijn verjaardag , etc.. Heel leuk concept vind ik !

 44. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Paar jaren terug was hét hele hype met Pandora. Iedereen had er wel één. Zelf vind ik mooi uit zien, maar niet om zelf te dragen.

 45. Carina
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Pandora.. de mythische figuur die allerlei ziektes en onheil over de mensheid bracht. :’) snap de naamkeuze nog steeds niet. De sieraden zijn mooi maar iets te simpel voor mijn smaak. Ik houd meer van designs a la Rabinovich, wat stoerder 🙂

  • Lousaa
   14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

   Ik denk altijd meer in de richting van de box en het verrassingseffect.

  • janina
   20 december 2015 / zondag, 20 december 2015

   Je hebt wel gelijk. Pandora klinkt voor mij ool niet positief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *