3 x prachtige highlighters

Zoals jullie wellicht weten ben ik dol op highlighters en dan met name op mijn geliefde Bobbi Brown Shimmer Bricks in de kleur Bronze. I love it! En omdat deze highlighter een mooie bronzekleur heeft werkt het voor mij zowel als blush, bronzer en highlighter. Ideaal. Ik gebruik mijn shimmer bricks elke dag en zonder dit product voel ik me echt een beetje kaal. Nu had ik gelukkig ook een budgetvriendelijke dupe gevonden, namelijk de DA marble baked bronzing powders.

3 x prachtige highlighters - 1Het leek me leuk om jullie vandaag kennis te laten maken met 3 andere mooie highlighters die ik de afgelopen tijd heb ontdekt; Champagne Pop van Becca Cosmetics, de Cindy-Lou Manizer van The Balm Cosmetics en de Hot Summer of Love Blushing Hearts Bronzer van het merk Makeup Revolution.

Becca – Champagne Pop

3 x prachtige highlighters - 5 Toen ik alweer een tijdje geleden in Austin was voor vakantie, scoorde ik de zéér populaire Champagne Pop van Becca Cosmetics bij Sephora. Deze highlighter is zo immens populair dat hij werkelijk overal was uitverkocht. Pas bij het 5e Sephora filiaal dat ik probeerde had ik geluk: er was net een nieuwe lading binnen gekomen. Yas! Ik had er zo veel goede verhalen over gehoord!

3 x prachtige highlighters - 4Becca Cosmetics is dit jaar een samenwerking aangegaan met Make Up Artist en bekende YouTuber Jaclyn Hill. Samen creëerden zij een variant op de bestaande Shimmering Skin Perfector Pressed Powders: Champagne Pop. Deze highlighter ligt wat verzonken in een mooi, rond donkerbruin doosje met een spiegeltje.

3 x prachtige highlighters - 33 x prachtige highlighters - 12De Shimmering Skin Perfector Pressed Powders staan bekend om hun zachte, romige textuur en hun sterke, parelmoerachtige glans. Champagne Pop is een prachtige, zachtgele goudtint, met een vleugje bronze en inderdaad héél véél shimmer.

3 x prachtige highlighters - 20Op de huid laat Champagne Pop een intense parelmoerachtige glans achter in een zachte goudtint. Het verwarmt en verheldert het gezicht en geeft er meteen wat ‘vorm’ aan. Champagne Pop vangt het licht prachtig op en heeft verder niet heel veel kleur, waardoor hij ook perfect over blushes en bronzers gedragen kan worden.

3 x prachtige highlighters 54Ben ik – net zoals de rest van de wereld – helemaal lyrisch over Champagne Pop? Nee. Ik wilde er hartstikke verliefd op worden, maar Champagne Pop is niet duizendmaal beter dan andere highlighters die ik heb geprobeerd. Misschien had ik er ook veel te hoge verwachtingen van. Champagne Pop is inderdaad lekker zacht en romig, maar ik vind hem wat los gepressed, waardoor hij nogal verstuift als je er met je kwast in gaat en al snel te veel aanbrengt. Het is een prachtige highlighter, echt waar, maar ik denk dat het product toch wel een beetje overgehyped is.

Mocht je in Amerika zijn dan zou ik hem absoluut even bekijken en swatchen in de winkel, en wellicht dat je er wél helemaal verliefd op wordt en hem aanschaft, maar ik denk niet dat het de moeite is om hem helemaal via Sephora.com (inclusief invoerrechten en alles) te gaan bestellen. Hij kost namelijk $38. Desalniettemin een mooie highlighter die een intense, warme glow aan mijn wangen geeft. I like it, but I don’t love it.

*edit* De Shimmering Skin Perfectors Pressed van Becca worden ook verkocht via Babassu.nl en Champagne Pop is daar nu ook te pre-orderen! De prijs is €43,- per stuk en hij is leverbaar vanaf half december.

The Balm Cosmetics – Cindy-Lou Manizer

3 x prachtige highlighters - 8Naar deze highlighter was ik erg benieuwd, want ik zag hem geloof ik wel eens voorbij komen in de video’s van Nikkie Tutorials en hij staat haar supermooi! Alleen, Nikkie is superblank en ik ben ongeveer 20 tinten donkerder, haha, dus ik vroeg me af of hij op mijn getinte huid net zo mooi zou staan.

3 x prachtige highlighters - 6De Cindy-Lou Manizer zit in een plat zilveren doosje met een spiegeltje, en op de voorkant is een sexy pin-up model afgebeeld, wat het doosje een heerlijke fifties vibe geeft! Het poeder is goed en stevig gepressed, en als ik er met mijn kwast in ga verstuift het niet, daar houd ik van.

3 x prachtige highlighters - 73 x prachtige highlighters - 13De kleur van de Cindy-Lou Manizer is het beste te omschrijven als een zachte peachy-pink met een subtiele, warme, gouden glow.

3 x prachtige highlighters - 15De Cindy-Lou Manizer is wat subtieler dan bijvoorbeeld de Becca highlighter en de Bobbi Brown Shimmer Bricks, maar breng je er iets meer van aan dan is de glans alsnog vrij intens, zoals je hier kunt zien. Heb je een lichte huid dan zou je deze kleur zelfs als blush kunnen gebruiken, maar voor mij is het als blush te licht. Hij is echter wel erg mooi voor over een andere blush of bronzer heen.

3 x prachtige highlighters - 16De Cindy-Lou Manizer geeft je wangen een lief, zachtroze kleurtje en een prachtige, parelmoerachtige glans. Van dichtbij lijkt de glans warm, maar zo van veraf lijkt de glans eerder een beetje koel. Toch vind ik het niet té koel voor mijn huid. Ik vind het juist wel mooi staan! Het staat lief en lekker fris. Ik ben dus zeker te spreken over de Cindy-Lou Manizer. Ik ben dol op warme, goudkleurige bronzers en highlighters, maar ik vind dit een welkome afwisseling! Ik denk dat het prachtig staat in combinatie met een peachy blush en een mooie nude lipstick, zoals mijn nieuwe favoriet, de Ultimate Beige van Yves Saint Laurent.

De Cindy-Lou Manizer is niet high end, maar ook niet budget, qua prijs zit het er een beetje tussenin. Hij kost namelijk €20,45 en is onder andere te koop via Bol.com en Boozyshop.

Makeup Revolution – Hot Summer of Love

3 x prachtige highlighters - 11Naar deze bronzer-highlighter was ik ook erg benieuwd! Allereerst omdat hij me deed denken aan die leuke hartvormige blushers van Too Faced. Ik denk ook dat het de bedoeling was om hierop te lijken, je zou dus kunnen zeggen dat het – in elk geval qua verpakking – een dupe is.

3 x prachtige highlighters - 9 Ik heb een zwak voor leuke, mooie verpakkingen dus toen ik deze highlighter zag was ik meteen sold! Het zit zo leuk verpakt in een doosje en de hartvorm geeft het meteen een speelse touch. Bovendien deden de verschillende kleuren me denken aan de Shimmer Bricks van Bobbi Brown. Van de verpakking alleen al word ik helemaal happy! De Hot Summer of Love highlighter is eigenlijk een bronzer, maar vanwege de prachtige glans denk ik dat dit product ook prima dienst doet als highlighter.

3 x prachtige highlighters - 10 3 x prachtige highlighters - 14 Hot Summer of Love bestaat uit 3 kleuren; een beige kleur met een zachtroze shimmer, een champagnekleur met een gouden shimmer en een bronzekleur met een gouden shimmer. Op de swatchfoto zie je geheel rechts een mix van deze 3 kleuren bij elkaar. Omdat deze highlighter ‘baked’ is, is hij vrij hard en stevig gepressed, maar toch komt er voldoende product vanaf wanneer je er met je kwast in gaat. Ook verstuift en kruimelt het niet. Ik vind de kwaliteit erg goed.

3 x prachtige highlighters - 21Het resultaat is zéér shimmery! I love it! Je kunt de kleuren los van elkaar gebruiken en daarmee ook de hoeveelheid shimmer en kleur aanpassen, maar gebruik je alles bij elkaar dan heb je een prachtige bronzekleur met en peachy ondertoon en een parelmoerachtige, warme glans. Erg mooi en absoluut vergelijkbaar met mijn geliefde Shimmer Bricks van Bobbi Brown!

Hot Summer of Love geeft je wangen niet alleen een sterke, parelmoerachtige glans, maar ook meteen wat kleur. Het is niet te oranje en niet te intens, waardoor dit product ook voor lichtere huidtypes perfect is. Ik vind het resultaat erg mooi. Het geeft warmte en definitie aan je gezicht en zorgt meteen voor een sunkissed glow.

3 x prachtige highlighters - 23Wanneer je de lichtste twee kleuren uit het hartje gebruikt, hebben je wangen iets minder kleur en lijken ze een zachtroze, frisse glow te hebben. Ik vind het fijn dat je lekker kunt spelen en afwisselen met Hot Summer of Love. Je kunt deze highlighter op verschillende manieren toepassen, afhankelijk van je stemming of je make-up look. Bovendien ziet hij er ook nog eens schattig uit!

De Hot Summer of Love highlighter van Make Up Revolution is lekker budget! Hij kost namelijk €6,99 en is onder andere te koop via Makeup Musthaves. Echter spotte ik ook wat Make Up Revolution ‘hartjes’ bij de Kruidvat! Dus wie weet heeft jouw filiaal ze ook gewoon in hun assortiment.

highlighter reviewIk moet zeggen dat ik alle highlighters die ik vandaag aan jullie heb laten zien prachtig vind! De Cindy-Lou Manizer is mijn favoriet, omdat ik nog geen frisse, zachtroze highlighter had en omdat ik het een welkome afwisseling vind op de bronze/gouden highlighters die ik al heb.

3 x prachtige highlighters - 2Welke highlighter vind jij het mooiste staan bij mij? En welke spreekt je het meeste aan voor jezelf?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

96 Reacties

 1. Tina
  12 december 2015 / zaterdag, 12 december 2015

  Ik vind ze je alledrie mooi staan! Heb deze week net de The Manizer Sisters gekocht, hier zitten zowel Mary-Lou, Cindy-Lou als Betty-Lou in (in kleinere versies). Moet zeggen dat ik erg te spreken ben over het pigment en de glans, waw!

  Wat goed ook dat iemand de hype van de Becca highlighter eens een beetje doorprikt, was al gewoon geraakt aan de gebruikelijke lyrische beschrijvingen 😀 Verder ben ik wel benieuwd naar Hot Summer of Love, alleen al die vormgeving..

 2. 12 december 2015 / zaterdag, 12 december 2015

  Ik vind Hot Summer of Love je heel mooi staan! Cindy Loumanizer is ook gaaf!
  x

 3. 11 december 2015 / vrijdag, 11 december 2015

  Ik heb pas laatst de highlighters ontdekt, dus deze tips zijn erg welkom! Vind het nog wel een beetje eng om te gebruiken eigenlijk.

 4. 9 december 2015 / woensdag, 9 december 2015

  Prachtige highlighters! Ik ben sowieso enorm fan van een mooie glow op je huid en dit geeft altijd zo’n stralend effect.

 5. 9 december 2015 / woensdag, 9 december 2015

  Ik vind Cindy-Lou Manizer jou super staan. Jammer dat de Champagne pop niet de stempel I love it heeft gekregen, voor een I like tik ik geen dollars neer namelijk. Fijne review en dat hartje zou ik graag willen proberen.

 6. Chiara
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Kun je highlighter ook als enige gebruiken? Dus zonder blush, bronzer, etc? Ik draag namelijk behalve wat concealer geen gezichtsmakeup, maar ik vind highlighters wel heel erg mooi.

  • 9 december 2015 / woensdag, 9 december 2015

   Je kan alles doen wat je wilt met make-up, dat is het leuke er aan! Probeer het uit!:)

 7. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Oh ik zou me gek kunnen kopen aan highlighter, ik ben er echt verzot op. Voorlopig hou ik me maar in, heb net een highlighter van Sleek gekocht vorige week die nog niet geleverd is. Hoewel dat hartje heel hard mijn naam roept…

 8. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Ik vind ze echt allemaal een voor een mooi! Champagne pop wil ik nog steeds super graag hebben maar helaas is hij zo duur.

 9. Fatima
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Sereen jij moet echt de Mary-lou manizer uitproberen! De ‘warme’ versie van de Cindy.
  Ik denk dat die nog beter bij jouw huidskleur past, het is echt een champagne kleur met een warme ondertoon.

  Ik vind dar hartje erg mooi! Ben zelf ook helemaal fan van de highlighter van de Chanel kerstcollectie van 2014. Jammer dat die niet meer te krijgen is :)..

 10. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Wat een prachtige producten!

 11. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Ja hoor. .. dat word morgen meteen weer op naar het Kruitvat. 🙂

 12. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Ik vind ze allemaal erg mooi bij jou! Door dit soort reviews wil ik echt highlighter gaan gebruiken!

 13. Daphne
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Lieve Sereen,
  Na al jaren verschillende blogs (koos reactieloos, ofcourse) gevolgd te hebben, kom ik toch telkens terug op de jouwe. Ik hou <3 van je eerlijke reviews met prachtige foto's. Elk artikel is de moeite waard en het is voor mij elke keer een feestje om te lezen. Plus (en voor mij ook niet geheel onbelangrijk), ik zie op jouw blog relatief weinig van die mega irritante pop up reclames, ook vind ik je advertorials altijd heel eerlijk. Dus, dankjewel! Dikke smak <3

 14. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Highlighter geeft zoveel meer uitstraling aan het gezicht!! Ik voel me zo stom dat ik het zolang niet gebruikt heb.. haha

 15. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Vind champagne pop toch wel erg mooi staan ondanks dat het ”tegenviel” 😀

 16. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Mooi! Vooral die van The Balm!

 17. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Wauw allemaal prachtige highlighters !

 18. charlotte
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Nikkie tuturiols gebruikt altijd de Mary lou-manizer 😉

  • charlotte
   8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

   Tutorials bedoel ik hahaha

   • Lousaa
    8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

    Ik dacht inderdaad ook de mary…

 19. M
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  ik heb een tijd geleden een shimmerbrick gekregen, ook de kleur bronze. Maar ik ben ongeveer 10 tinten donkerder dan jou en ik zie er helaas niet veel van. Tips zijn welkom?

 20. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Ohh wat mooi! Prachtige foto’s heb je gemaakt 🙂

 21. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Dat is dus precies de reden waarom ik nog steeds geen Champagne Pop heb gekocht… Leuk om te zien! 🙂

 22. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Ik kende ze al, maar het blijven stuk voor stuk prachtige highlighters! Ik word er hebberig van..

 23. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Supermooie highlighters, ik zit erover te denken om die van Revolution te kopen, hij is echt prachtig! 🙂

 24. Mariska
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Ik begin een beetje Becca moe te worden, haha. Dit product wordt echt te veel gehyped. Iedere blogger schrijft erover. No offense trouwens. Hij staat jou geweldig! Die Cindy Lou wil ik!

 25. Sietske
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  ”Hot summer of love” Ik krijg alweer zin in de zomer 😛 😀

 26. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Super mooie highlights, Ik denk dat ik die van Make up revolution wel wil gaan proberen

 27. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Ik heb een andere highlighter van i heart makeup, maar deze ziet er ook wel erg mooi uit

  x

 28. Siri
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Oh wow, dat had ik niet verwacht. Ik heb champagne pop ook en ben er helemaal weg van! Ik heb hem zelfs in het LE sephora palette en de gewone variant haha! Ik heb dezelfde huidskleur als jij en ik vind hem echt prachtig, maargoed, ieder zijn ding! Ik was dan weer niet zo kapot van Nars albatros en nu ik champagne pop heb gebruik ik mary-lou eigenlijk bijna niet meer.. Fijne review 🙂

 29. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Cindy-Lou Manizer is prachtig zeg! Lijkt me perfect voor m’n lichte huid met koele ondertoon. Wishlisted!

 30. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Ik ben al een tijdje aan het azen op de Cindy-Lou Manizer! Zó mooi! Met bruinige highlighters ben ik altijd een beetje voorzichtig omdat ik er snel oranje uitzie. Ik heb zelf een Too Faced Sweathearts Blush en dan doet het me stiekem wel een beetje pijn om te zien dat er zo’n goede dupes zijn. Ik denk dat ik daarom niet zo snel voor die van Make Up Revolution ga.

 31. Maria
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Thanks voor de review! Ik was gisteren bij de trekpleister en zag de hartjes blushes en highlighters liggen. Op de 1 of andere manier twijfelde ik, en heb ik ze ook niet geswatcht. Vanmiddag even sprintje trekken naar trekpleister want de derde op de foto is prachtiggg:) xx

 32. Willemse
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Vind ook de Cindy Lou het mooiste…..

 33. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Ik vind die laatste je het mooist staan, maar het zijn alle drie pareltjes!

 34. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Ik ben de laatste tijd ook verkocht aan highlighter. Ik kocht vorig jaar een paletje van NARS met daarin een prachtige highlighter die ik nu regelmatig gebruik. Ik ben super benieuwd naar Champagne Pop, maar je hebt wel gelijk. Het is nu zo’n hype product en het is een mooie kleur, maar het is niet de enige highlighter de op deze wereld verkocht wordt :-). Dus ik heb er de invoerrechten niet voor over.

 35. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Ik vind ze allemaal mooi en ben het met jouw bevindingen eens. Wat de Becca highlighter betreft, zijn ze er ook in vloeibare vorm. Daar had ik mijn zinnen op gezet, totdat iedereen begon te schrijven over de poeders. Ik zou als ik in de USA zou ook een poeder scoren hoor, maar bestellen sla ik even over. Maar nu wil ik natuurlijk Cindy-Lou. Thnx Serena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *