Dove | Pop-up store

December staat voor mij stipt op nummer 1 qua “leukste maand van het jaar”. Openhaard aan, vele gezellige familiemomenten en gourmetten. Heerlijk! Al zijn de momenten dat ik thuiskom met rode, bevroren handen en oren hier een uitzondering op. Hoe graag stap je op zulke momenten onder een lange, net iets te hete douche?!

Door het temperatuurverschil van warme ruimtes in afwisseling met de kou van buiten en af en toe iets te hete douches, krijgen veel mensen last van een wat drogere huid. Ook de lage luchtvochtigheid en de harde wind zorgen ervoor dat het vocht uit je huid sneller dan normaal wordt geabsorbeerd. We kunnen in deze koude weken dus wel wat extra hydraterende verzorging gebruiken!

dove dermaspa - 1Dove heeft afgelopen zomer hun nieuwste lijn DermaSpa gelanceerd, bestaande uit heerlijke verwenproducten voor je lichaam en geest. Deze lijn bevat niet alleen sterk hydraterende bestanddelen, ook is de geur een ware belevenis en geven de producten je een optimaal spa & wellness gevoel. Klik hier om mijn artikel terug te lezen waarin ik de gehele lijn uitgebreid voor jullie review.

dove pop-up store - 1Om alle vrouwen een beetje op weg te helpen met het invoeren van verwenmomenten in hun dagelijks leven, opent Dove vanaf vandaag 10 december t/m 24 december een Dove Pop-up store in Amsterdam.

dove pop-up store - 3 dove pop-up store - 4dove pop-up store - 15Ik heb deze store gisteren al voor jullie gecheckt en het is echt een gezellig winkeltje! Het is heel stijlvol ingericht met een mooie bakstenen muur, knusse kaarsjes, leuke lijstjes met inspirerende teksten, mooie spiegels en stellingkasten vol Dove producten.

dove pop-up store - 6Ik raad je zeker aan om er eens een kijkje te nemen! Je kunt namelijk een gepersonaliseerd etiket laten afdrukken voor op de Dove showergel zodat je een superleuk en persoonlijk cadeautje hebt! Kijk, die tweede fles met ‘Lieve Serena’ was voor mij!

dove pop-up store - 16 dove pop-up store - 13 dove pop-up store - 14 dove pop-up store - 5 dove pop-up store - 10Mocht je op zoek zijn naar (kerst)cadeautjes, dan kun je in de Dove Pop-up store zelf je eigen geschenkverpakkingen samenstellen. Je aankopen worden geheel kosteloos prachtig verpakt in een mooi mandje met een folietje en feestelijke lintjes! Op deze manier heb je meteen een schitterend cadeau dat je zo – hop – onder de kerstboom kunt schuiven. We hebben het al druk genoeg in ons leven, dus hoe fijn is het dat zoiets nu uit handen wordt genomen?

dove pop-up store - 9 dove pop-up store - 7 dove pop-up store - 8En over dat drukke leven gesproken, vooral rondom de Feestdagen is het extra druk en mogen we onszelf best wel eens trakteren op een beetje verwennerij. Gelukkig is er in de Dove Pop-up store een handmasseuse aanwezig die alle stress uit jouw handen wegneemt. Ze gebruikt de heerlijke Dove DermaSpa body cream om mee te masseren, zodat je handen na een masseer-sessie ook nog eens zacht en gehydrateerd aanvoelen én als klap op de vuurpijl heerlijk ruiken.

dove pop-up store - 12 dove pop-up store - 11dove pop-up store - 18Als laatste heb je in de Dove Pop-up store ook de mogelijkheid om jouw momentje in de winkel te vereeuwigen. Hoe? Upload jouw foto met de hashtag #Dovepopupstore en binnen 30 seconden ligt jouw foto in de printer. Altijd leuk om een aandenken te hebben, zeker in deze tijd waarin eigenlijk alles digitaal gaat.

dove pop-up store - 2Nou, je ziet het, er is genoeg te zien en te beleven in de Dove Pop-up store en ik hoop dan ook van harte dat jullie er een kijkje komen nemen. Het is de ideale store om even tot rust te komen met een handmassage en een warme kop thee, maar het kan je ook veel tijd en gedoe schelen door er je eigen geschenkverpakkingen te laten samenstellen!

De Dove Pop-up store vind je aan de Utrechtsedwarsstraat 67 in Amsterdam. Deze tijdelijke winkel is open vanaf vandaag 10 december t/m 24 december 2015 (gesloten op maandag en dinsdag). Meer informatie over hun nieuwe DermaSpa lijn vind je hier.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

29 Reacties

 1. 11 december 2015 / vrijdag, 11 december 2015

  Ah wat leuk, ziet er heel knus uit!

 2. 11 december 2015 / vrijdag, 11 december 2015

  Vind Pop-Up stores altijd heel erg leuk. Deze ziet er mega schattig uit!

 3. 11 december 2015 / vrijdag, 11 december 2015

  Er is inderdaad genoeg te beleven daar, handig artikel! Ik hou van massages, ik kreeg heel snel vet haar direct na het wassen dus ik gebruik nu meer de biologische shampoo van mijn eigen lijn! Hierdoor was het probleem gelijk opgelost, het glanst weer mooi!

 4. Rosa
  11 december 2015 / vrijdag, 11 december 2015

  Is dit artikel gesponsord? Zo klinkt het namelijk een beetje

 5. Marit
  11 december 2015 / vrijdag, 11 december 2015

  Ziet er leuk uit. Alleen heb ik op dit moment een dove shampoo waarvan ik een hele geirriteerde huid krijg dus ben bang dat ik dat dan ook krijg…

  • Serena
   Auteur
   11 december 2015 / vrijdag, 11 december 2015

   Ai, dat is vervelend zeg, Marit. Wellicht zit er iets in waar je (hoofd)huid op reageert, zoals sls/sles (sodium laureth sulfate/sodium lauryl sulfate)? Dat zit echter niet in de ‘smeerbare’ producten, dus het zou kunnen dat je hier juist wel tegen kunt. Hoe gek het ook klinkt, soms is het goed om gewoon maar producten te gebruiken alleen maar om er achter te komen waar je tegen kunt of waar je juist niet tegen kunt. Lees in elk geval goed de ingrediëntenlijst, maak er ook een foto van, zodat je na verloop van tijd het een en ander kunt uitsluiten. Good luck!

 6. 11 december 2015 / vrijdag, 11 december 2015

  Wat een leuk concept. Jammer dat ik er de aankomende tijd niet in de buurt kom.

 7. 10 december 2015 / donderdag, 10 december 2015

  Ah leuk zeg zo’n pop-up store van Dove! En die massages lijken mij heerlijk. Dat zou ik ook wel willen. Helaas woon ik niet in de buurt van Amsterdam. Anders was ik zeker even gaan kijken! Mooi trui heb je trouwens aan. Die kleur staat je prachtig!
  Liefs,
  Eva

  • Serena
   Auteur
   11 december 2015 / vrijdag, 11 december 2015

   Ah, dankjewel! Gescoord bij TK MAXX laatst toen we in Rotterdam waren, ben er superblij mee!

 8. 10 december 2015 / donderdag, 10 december 2015

  Erg leuk idee! Helaas wel te ver rijden voor mij!

 9. 10 december 2015 / donderdag, 10 december 2015

  Wat een leuke winkel om te zien zeg! Erg knus en gezellig liefs soraya

 10. 10 december 2015 / donderdag, 10 december 2015

  Leuke winkel, komt ie ook naar belgie ? De producten zien er heerlijk luxe uit, ik denk die wel eens aan te schaffen als mijn shampoos en dergelijke op zijn !

  • Serena
   Auteur
   11 december 2015 / vrijdag, 11 december 2015

   hi Nienke,
   daar heb ik niets over gehoord, dus ik ben bang van niet! Maar misschien wel leuk in combinatie met een dagje kerstshoppen in Amsterdam? 😉

 11. 10 december 2015 / donderdag, 10 december 2015

  Oh wat leuk zeg zo’n pop-up store!!

 12. 10 december 2015 / donderdag, 10 december 2015

  Ziet er echt heel leuk uit! Mooie inrichting. Weer een reden om eens naar Amsterdam te gaan.

 13. 10 december 2015 / donderdag, 10 december 2015

  Ah, super leuk! Het is dat ik deze maand niet meer in Amsterdam kom, anders was ik er graag langs geweest!

 14. Noor
  10 december 2015 / donderdag, 10 december 2015

  Hi Serena,

  Om even op je vraag te antwoorden: ‘Wie kijkt er nou niet uit naar December? ‘
  Mensen die geen familie hebben, mensen die een slechte band met hun familieleden hebben, mensen die verstoten zijn door hun eigen familie etc.. Helaas is de ‘gezellige’ december maand, niet voor iedereen gezellig als het op familie aankomt.

  Groetjes,
  Noor

  • Serena
   Auteur
   10 december 2015 / donderdag, 10 december 2015

   hi Noor,
   het is jammer dat jij deze maand niet zo ervaart vanwege je familie, maar dan nog is het toch heerlijk om binnen te zitten met de kaarsjes aan, of buiten te lopen terwijl de kerstverlichting de straten verlicht? Bovendien hebben de supermarkten in december altijd extra lekker en luxe eten in de schappen en zijn er extra veel voordelige geschenkverpakkingen te koop. Er zijn zat mensen die geen Kerst vieren, maar december alsnog een leuke maand vinden. Zie het glas ook eens halfvol in plaats van halfleeg. Sterkte en een knuffel, Serena.

   • Ier
    10 december 2015 / donderdag, 10 december 2015

    Denk niet dat ze het zo bedoelt. Ik hou normaal gesproken ontzettend veel van de kerstdagen, maar na het onlangs overlijden van een gezinslid vind ik het juist een verschrikkelijk moeilijke maand. Ik zou dit zelf niet zo ventileren op een blog, maar ik kan me voorstellen dat het gevoel wat jij hebt niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Dat heeft op dat moment dan ook niet met een halfvol of halfleeg glas te maken…

    • Serena
     Auteur
     11 december 2015 / vrijdag, 11 december 2015

     hi Ier,
     allereerst gecondoleerd natuurlijk. Ik kan me voorstellen dat december een moeilijke maand is na een overlijden, maar ik bedoel het minder luchtig dan het wellicht overkomt. In plaats van te denken ‘wat jammer dat diegene er niet meer is’ kun je ook eens stilstaan met hoe gelukkig je bent met de mensen die er nog wél zijn. Ik ben iemand die altijd wel het positieve in een situatie zoekt en ook al neemt dat het gemis en verdriet niet weg, het kan het altijd enigszins verzachten Dit soort positieve gedachten slepen mij altijd door moeilijke periodes heen, ik wilde gewoon iets positiefs achterlaten om Noor mee op te beuren.

     • Ier
      11 december 2015 / vrijdag, 11 december 2015

      Daar heb je zeker gelijk in. Ook de boodschap die ik wel heb meegekregen en ik ben heel blij met de dingen die ik wél heb. Maar ik kan me wel voorstellen dat er wat weerstand opgeroepen wordt bij mensen die dit minder hebben. En sterk dat je op mijn bericht reageert trouwens, dankjewel.

   • Noor
    11 december 2015 / vrijdag, 11 december 2015

    Hi Serena,

    Dank voor de positiviteit.
    Je bent een mens met een goed hart zo te lezen, daar hebben we er meer van nodig 🙂 Het is erg lastig voor mij momenteel, je familie waarvan je denkt dat ze onvoorwaardelijk voor je klaar zullen staan en je steunen laten je allemaal één voor één vallen. Het is een lang verhaal waar ik je niet mee lastig zal vallen maar ik ben verliefd geworden op iemand die niet geaccepteerd zal worden door mijn familie, daarom ben ik verstoten.

    Maar goed, ik wens je een fijne maand toe en nogmaals dank voor je woorden.
    Soms doen woorden van iemand die je niet kent, je veel meer de woorden van een bekende..

    Groetjes,
    Noor

    • Serena
     Auteur
     12 december 2015 / zaterdag, 12 december 2015

     hi Noor,

     ach… wat doet me dat pijn om te horen zeg. Ik moet er niet aan denken om in eenzelfde situatie te zitten. Mijn familie is echt mijn alles en als zij weg zouden vallen.. dat zou me zo intens verdrietig maken. Dat gevoel wens ik niemand toe.

     Ik heb het wel eens meegemaakt hoor, dat mijn familie mijn vriendje echt niet zag zitten (niet zo heftig als jouw situatie, maar ik begrijp je gevoel daarom wel een klein beetje). Je wilt zo graag die goedkeuring hebben. Mijn ervaring is dat mijn familie juist ZO gek is op mij, dat ze alleen het beste voor me willen. En als iemand in hun ogen dus niet goed genoeg is, dan wordt hij afgekeurd. Op deze manier moet je het dus als een vorm van liefde zien, deze heftige reactie van jouw familie. Zij hebben het beste met jou voor en zij geloven niet in deze relatie. Ik weet er natuurlijk het fijne niet van, maar in mijn geval trok mijn familie altijd redelijk snel bij (ze hebben me nooit verstoten of iets, alleen de waarheid verteld en dat is niet leuk om te horen) en probeerden ze er wat van te maken, om mij een plezier te doen. Uiteindelijk is het niets geworden, maar toch was het fijn om die goedkeuring destijds te hebben gehad. Ik hoop echt dat jouw familie ook nog bijtrekt. Nu zijn ze waarschijnlijk gewoon heel koppig en willen ze geen contact omdat ze het niet aankunnen. Maar er komt een moment dat ze je gaan missen. En dan nemen ze wellicht een eerste stap. Uiteindelijk wil je toch gewoon dat jouw dochter gelukkig is? Dat willen zij vast ook, maar dan op HUN manier. Ze moeten leren accepteren dat jij je eigen keuzes maakt. Ik hoop dat dat gaat gebeuren.

     En als dat moment niet komt, dan zij het zo. Dan creëer je op den duur je eigen familie met de liefde van jouw leven. Het doet pijn, maar je komt er uiteindelijk wel uit. Met of zonder je familie. Als je het uiteindelijk maar een plekje kunt geven, want zij zijn jouw verdriet en boosheid niet waard.

     nogmaals sterkte! liefs, Serena

 15. Jobke
  10 december 2015 / donderdag, 10 december 2015

  Wat een leuk winkeltje! Als ik nog in Amsterdam kom, ga ik hier zeker even langs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *