Angel | Mr. Wrong part 23

Hoi. Ben ik weer. Laat ik maar gelijk zeggen dat je geen lange krijgt vandaag. Sorry. Het is nu zaterdagnacht 03:00 en ik kom net thuis van een Sinterklaasfeestje. En nu moet ik er dus nog een hoofdstuk uit persen. Bovendien heb ik de hele week geen tijd gehad om te schrijven omdat ik me de rambam heb gewerkt om alle Holiday Gift boxes voor de The Beauty Bakery af te krijgen. Dus ik ga mijn uiterste best doen maar trap me niet in elkaar als hij tegenvalt. Mijn leven is nou eenmaal geen spannende film, maar een reality serie die ik met jullie deel, dus het is niet altijd nagelbijtend spannend. Dank u.

Als ik tien minuten (ja, het was gelukkig maar een quickie) na mijn amoureuze frivoliteiten met een verfomfaaid vogelnestkapsel en een scheur in mijn rok van het herentoilet kom, probeer ik zo normaal mogelijk naar onze tafel te lopen. De rok heb ik met een veiligheidsspeld die ik onderin mijn tas vind, kunnen repareren. De gasten die toe hadden zitten kijken hoe ik met grof geweld het restaurant uit werd gesleurd, fluisteren wat tegen elkaar terwijl ze nieuwsgierig en ongegeneerd naar me staren. Als ik weer zit, komt Mr. Ex aan tafel om mijn water bij te schenken.

“Moesten jullie allebei tegelijk poepen?”. Hij brult het uit van het lachen om zijn eigen grap. Dan buigt hij zich voorover en fluistert wat in mijn oor.

“Hee, je vraagt er toch wel geld voor hè?”. Nu moet hij nog harder lachen. Ik vind dat wel iets hebben, als mensen zo hard om zichzelf moeten lachen. Het heeft iets vermakelijks. Ik denk altijd; je weet toch wat je gaat zeggen? Waarom moet je dan alsnog zo hard lachen?

Inmiddels heeft Mr. Wrong zich ook weer aan tafel gevoegd. Nu de spanning is verdwenen, voel ik me vrijer. Het hoge woord is eruit. Ik heb gezegd dat ik hem heb gemist. Met andere woorden; ik vind je leuk. Dat betekent vrijwel hetzelfde. En ik was niet eens dronken. Bloedjeserieus en bij mijn volle verstand. En hij heeft het terug gezegd. Ok, terwijl de woorden eruit kwamen probeerde hij dan wel zijn tampeloeris dwars door mijn rok heen te pieren (mannen kramen wel meer waardeloze troep uit als ze geil zijn), maar toch. He said it. En daarmee valt er de last van de wereld van mijn schouders en ben ik ineens weer de leuke Angel die levendige verhalen vertelt, snoeiharde grappen en vlijmscherpe opmerkingen maakt. We praten zoveel dat we niet eens doorhebben dat het hele restaurant leeg is gelopen. Het is echt Oud-Hollandsch gezellig en dan vliegt de tijd. Zonder toestemming te vragen, schuift mijn ex een stoel aan en laat zich er met een diepe zucht uitgeput in ploffen.

“Wow! I worked my ass off. I am exhausted.

“Here, take a glass of wine and relax, my friend”, is Mr. Wrongs reactie.

Sorry? … My friend? En binnen vijf minuten ben ik compleet buiten spel gezet. Ik doe gewoon niet meer mee. Ze tetteren elkaars oren ramvol over stomme reisjes naar Ibiza en Miami, dure boten, sterrenrestaurants, onderbreken elkaar om de haverklap omdat de één een nog beter verhaal heeft dan de ander en als klap op de vuurpijl doet mijn ex dit. Hij schiet op uit zijn stoel alsof hij zich ineens herinnert dat hij dat thuis het gas al een week heeft laten branden.

“Mr. Wrong, follow me to my wine closet! I HAVE to show you this exceptional wine from…”

Compleet verbouwereerd zie ik mijn ex met zijn arm over de schouder van Mr. Wrong geslagen weglopen. Ik blijf even aan tafel zitten, terwijl ik verstrooid afvraag wat er nou net gebeurde. Nog geen uur geleden stond ik nog met mijn handen tegen de muur van het herentoilet in het restaurant van mijn ex. Nu zie ik mijn potentiële man én mijn ex, nog net niet hand in hand, ook richting het herentoilet lopen. Als ze na een klein kwartier uitge-wine-closet zijn, lopen ze druk kletsend langs en nodigt mijn ex ons uit om met zijn drieën in de lounge te gaan zitten.

“People, let me fix you a proper drink and play you love birds some nice music!”

Dat doet hij altijd als de gasten weg zijn, een feestje bouwen. Een entertainer in hart en nieren. Als je zijn vriendin bent, is dat niet zo leuk. Je weet namelijk nooit wat die vuile boef nou weer uitvreet, en vooral met wie, na sluitingstijd. Maar als gast in zijn restaurant is het fantastisch. Ik vind het raar. We zijn toch klaar nu? Ik probeer nog even bij Mr. Wrong te peilen wat de opties zijn.

“Darling, we could also go to my place and…”

“I am having a great time! Let’s stay a little longer and have a drink.”

Hij slaat zijn arm om mijn middel, trekt me tegen zich aan en doet iets met een mond of een lip of weet ik veel wat in mijn nek en even voel ik de vaste grond weer onder mijn voeten verdwijnen.

“Sit down by the fireplace!”, roept mijn ex vrolijk. “And now… MUSIC!”

Hij voert zijn act als perfecte gastheer op, gaat achter te bar staan, jongleert met wat dure drankflessen en knalt vervolgens de boxen voluit open. En ja hoor, daar is ‘ie dan. Ik geloof mijn oren niet. – Dedication to my ex, I miss that pussy – van Lloyd. Hij zingt de hele pussyreutel hardop mee met een enorme glimlach van oor tot oor en komt aandansen met in elke hand een Irish coffee. Toch vind ik het knap hoe hij dat doet. Zo’n enorm provocerend liedje uit de boxen blazen en op zo’n manier dat Mr. Wrong het nog staat toe te juichen ook. Dan doet Mr. Wrong iets verschrikkelijks. Ronduit afschuwelijk. Ik heb er geen andere woorden voor. Hij staat op en begint te dansen. Heel slecht. Heel. Slecht. Dansen. Zijn hele James Bond / Mr. Grey / Mr. Big reputatie naar de choleratyfus. En net als ik denk dat het niet erger kan, zet mijn ex de glazen op tafel zodat hij zijn handen vrij heeft, gaat tegenover Mr. Wrong staan en ja hoor, nu gaan ook de armpjes de lucht in. Daar staan ze dan, als twee motorisch gestoorde debieltjes. Ik kan het niet meer aanzien en sla mijn ogen neer. Terwijl ik beschaamd naar de punten van mijn schoenen staar, hoor ik Mr. Wrong die boven de muziek uit probeert te schreeuwen.

“Oooh! Wait! I know a great song! You will love this!”

Hij rent zo blij als een kind in een snoepwinkel naar de laptop die is aangesloten op de muziekinstallatie, kijkt enthousiast wat er in de lijst staat en vindt wat hij zoekt. Ik weet niet eens wat voor liedje het is, een of andere stomme dancerammer van vorig jaar. Vervolgens herinnert mijn ex zich een nog veeeeel beter liedje en wurmt zich tussen Mr. Wrong en de laptop. Niet een nummer wordt compleet afgespeeld, elke keer moet er halverwege weer een betere plaat opgezet worden. En dit ritueel, beste lezer, gaat twee uur lang zo door. Beide heren ontpoppen zich tot een volleerde DJ en staan om beurten aan de draaitafel. Handjes in de lucht en zwaaien maar. Ik heb ze allebei nog nooit zo blij gezien. Een bizar tafereel dat ik vol verbazing met open mond zit te aanschouwen.

Geloof het of niet. Mr. Wrong en ik begonnen om 13:00 met de lunch en 12 uur later zitten we er nog. De lunch is over gegaan in een DJ sessie in de lounge, de DJ sessie gaat over in een diner en na het diner belanden we meer met mijn ex in de lounge. En die twee kunnen geen genoeg van elkaar krijgen. Ik begrijp gewoon niet wat hier gebeurt. En weet je waarom ik zo verbaasd ben? NOU? WEET JE WAAROM IK VERDOMME ZO FOKKING VERBAASD BEN? Omdat die ex ooit, lang, lang geleden maar toch, een notoire vreemdgaande kontzuigende bloedzuiger was. En in ons eigen bed een ander wijf lag aan te douwen en toen ik binnen kwam nog de gore moed had om me beledigd aan te kijken en te zeggen “Loetje! Wat nou? We liggen hier gewoon een filmpje te kijken!” Ja. Tuurlijk. In je blote reet zeker. Doe ik ook altijd. Maar dat terzijde. Dat we nu prima door een deur kunnen vind ik prima.

In alle eerlijkheid vind ik het leuk dat ik zo met een ex om kan gaan. Hij vertelt me over zijn veroveringen. De smerigste verhalen. Laatste had ‘ie nog een trio met twee vriendinnen. Nog geen steek veranderd dus, het enige verschil is dat er nu hartelijk om kan lachen en alleen maar kan janken van geluk omdat ik er geen last meer van heb. Ik vertel hem op mijn beurt over de mannen in mijn leven. Meestal kraakt hij ze af. Mr. Wrong is de eerste over wie hij positief is. Sterker nog, ze lopen hier high-fivend door de zaak. En dat baart me zorgen. Het feit dat mijn Mr. Wrong het zo goed kan vinden met mijn vorige Mr. Wrong is geen goed teken. En daar gaat dat vermoeiende vrouwenbrein van mij weer… Want als deze twee karakters ineens soul mates zijn, wat als die twee elkaar nou helemaal gevonden hebben en BFF’s zijn, wat zegt dat dan over het karakter van mijn huidge Mr. Wrong? Of zie ik het verkeerd en is het misschien Wrong + Wrong = Right?

Liefs,
Angel

IG account angelWil je af en toe een glimp van Mr. Wrong zien? Op mijn Instagram account post ik heeeel soms een kleine sneak peak. Dus als je wilt gluren… be my guest!

Volg:

34 Reacties

 1. Petra
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Angel, geweldig komisch talent, waar is je update van zondag 13 december want ik krijg ontwenningsverschijnselen!!

  • Serena
   Auteur
   15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

   Die staat online en heet Happy Holidays!

 2. Charifa Roberts
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ja Angel weer bedankt voor dit vermakelijke verhaal ! Ik hou echt van je manier van schrijven en van je fantastische verhalen.. Kan niet wachten tot de volgende !!

 3. Jente
  12 december 2015 / zaterdag, 12 december 2015

  Als deze man je zo van je voetstuk kan vegen, dan is het logisch dat je niet meer met beide benen op de grond kunt staan 😉 Mijn gevoel zegt wegwezen, maar is makkelijker gezegd dan gedaan. Tot die tijd.. geniet ervan. Later lach je hierom.

 4. kylie
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Wauw Angel, en jij blijft daar zitten tussen twee slecht dansende rand debieltjes? Hahaha.

  In mijn fantasie had je beide heren eens laten zien wat dansen was, Work those hips girl 😉 haha!

 5. loes
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Hahaha ik zie het helemaal voor me :’)
  Maar ik vind het HEEL knap van je dat je zo goed met iemand om kan gaan die je zo bedonderd heeft, zou ik niet kunnen!

 6. Claudia
  7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Gooi je handjes in de lucht! Ik heb je een keer ontmoet op een Beautylabevent in Utrecht, een jaar of drie terug. Die tien minuten paffen en roddelen over andere beautybloggers herinner ik me nu elke week opnieuw. Ik zie en hoor je alles vertellen en ik moet zeggen, deze stukjes zijn het hoogtepunt van de week!

  Keep ’em coming babe! Puur genieten.

 7. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Ik vind ’em zoals elke week weer helemaal geweldig, ik zie alles ook echt helemaal voor me hahaha!

 8. chell
  7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  ik heb me kapot gelachen om dit stukje… eindelijk eens dat je hem goed voor sjut zet, in plaats van de complete adoratie. Ik zie hem al als een debieltje staan dansen… maakt hem alleen maar veulll leuker

 9. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Haha wauw het verhaal krijgt weer een andere wending. Heerlijk!

 10. Loes
  7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Gaan we al bijna richting de ontknoping? en dan seizoen 2.

 11. Elke
  7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Haha, als iemand in z’n eentje hardop lacht (ik, haha) om jouw nieuwe hoofdstuk, dan is het wel weer goed geschreven! Zie die dansjes helemaal voor me!

 12. Britt
  7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  hahahahaha Angel wat een heerlijk verhaal weer. ik herken dat stumperige dansen als geen ander, hebben helaas veel mannen last van , enorme afknapper.

 13. martine
  7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  HAHAHA AWESOME.
  ik ging he-le-maal stuk.
  En als iemand dat nig voor elkaar weet te krijgen na 10 uur werk, is het een TOPPER. alhoewel ik me echt afvraag wat die man nou van je wil. Is het niet tijd voor wat wij in het twents zeggen:’noa diss’n weer’n frissn ?’ ( na deze weer een frisse)

 14. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  ik ben nu ook even lichtelijk de weg kwijt.
  Ben nu eigenlijk aan t afvragen wat hij nou van je wilt
  lichtelijk bizar,
  Je komt terug, mist elkaar duikt de wc. en staat daarna te springen met t exje, alsof jij er niks toe doet?
  freaky

 15. Jacqueline
  7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Pfff elke keer als ik denk het door te hebben en weet wat er nu gaat gebeuren, wordt ik weer mega verbaasd en is het 360 graden gedraaid en totaal anders dan ik dacht. Weer een goed stuk Angel!

 16. 6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Geïnspireerd door Angel schrijf ik sinds vandaag ook over mijn ontdekkingen betreffende het mannelijke geslacht. Ik kan nog lang niet tippen aan Angels sappige verhalen, maar ook mijn avonturen zijn het lezen waard (al zeg ik het zelf).

 17. Elisabeth
  6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  OMG!
  heerlijk dit!
  kwaliteit boven kwantiteit zoals wij thuis zeggen.
  Dank voor het delen van je dagen met vreemden.
  als je hiervan een boek zou maken koop ik het,
  ik kan niet wachten!!

 18. 6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Bij jou was het ook laat zag ik. Bij mij net een uurtje eerder maar het mag wel een keertje vind ik, ik ga niet heel vaak weg en dus is een keertje stappen niet erg. Ook een erg leuk stuk over het dansen!

  x

 19. 6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Whahaha! Ik denk dat niemand van de ‘lezers’ ooit had kunnen denken dat het vorige deel zou opgevolgd worden door het deze. Ongelofelijk!

  xx B

 20. Wes
  6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Hé hé, eindelijk weer eens een stuk waar ik (als man) om kan lachen. Het begon een beetje op een romannetje te lijken waarin elke week eigenlijk hetzelfde werd gezegd, maar dit is echt goed. Spanning, plotwendingen, een geen standaard geglibber waar menig huisvrouw jaloers op kan zijn. Topstuk!

 21. Ellen
  6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Ik hou zo van jouw verhalen! Echt top zoals altijd

 22. 6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Goud waard weer. Ook deze kortere late geschreven verhaal. Liefs soraya

 23. Emine
  6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Angel het maakt niet uit waar je over schrijft het is goud!

 24. Miriam
  6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Geweldig weer! Om dat stukje over het dansen heb ik hardop moeten lachen. Kan weer niet wachten op de next episode…

  Oh en was lang genoeg hoor, knap geschreven nog om 3 uur ‘s nachts.

 25. 6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Haha geniaal! Ik ben benieuwd!

 26. 6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Oeh misschien wat korter dan de vorige keer maar ik kan er weer zo tegen aan. Ik moet zo lachen!! LOVE IT!
  Liefs, Eva

 27. 6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Moreel dilemma dus dat laatste. Ik ben vrij positief dus ik stem voor wrong + wrong = right.
  xx

 28. Vicky
  6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Verdomme Angel..
  Ik heb tijdens het lezen van je artikel een hele zak chips naar binnen zitten werken, EEN HELE ZAK.
  Je verhalen zijn meestal m’n wekelijkse work-out. Er is geen betere manier om je buikspieren te trainen dan lachen. Ik ben blij dat ik 20 ben en dat mijn blaas nog goed werkt.

  Ik kijk al weer uit naar volgende week!

  Groetjes,

  Vicky

 29. 6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Motorisch gestoorde debieltjes hahaha. Ik vond hem lang genoeg hoor, op naar de volgende :-)!

 30. vannesa
  6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Om even terug te komen op dat ‘geloof het of niet’,
  REALLY?
  Dit is beter dan alle romantische comedy’s die ik ooit heb gezien!!

 31. 6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Heerlijk dat je dit nog weet te produceren om 3 uur ‘s nachts. Ik geniet elke zondag weer!

 32. Jantine
  6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Haha Angel, ik zou dit niet ff kunnen produceren om 3 uur ‘s nachts! Petje af! Hoop dat het de liefde van je leven is. Hij lijkt me leuk!!

 33. Sabien
  6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Het is alweer bijna volgende week… Niet te doen dat wachten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *