Philips VisaPure update

Het is alweer een tijdje geleden dat ik over de Philips VisaPure heb geschreven, maar dat wil niet zeggen dat ik het apparaat niet meer gebruik. Integendeel, elke ochtend sta ik weer te buzzen, draaien en trillen onder de douche! Het gebruik van de VisaPure is me dus nog steeds niet gaan vervelen. Het is ook zo makkelijk!

visapure op curacaoIk had het niet verwacht, maar na een half jaar gebruik ik het nog steeds elke ochtend (de avonden wil ik nog wel eens overslaan, dan pak ik een reinigingsdoekje of micellair water) en ik neem het overal mee naar toe. Ik gebruik het apparaatje dus ook hier op Curacao. Heerlijk om zo aan het einde van de dag mijn gezicht te ontdoen van alle vuil, zweet, zand en zout.

In het begin was ik bang dat ik de VisaPure vrij vaak zou moeten opladen, maar dat valt reuze mee. Hij gaat langer mee dan ik in eerste instantie had uitgerekend en hij begint ruim van te voren te knipperen als de batterij bijna op is, en zelfs dan kan je hem nog een keer of 8 gebruiken voordat het vervolgens helemaal op is. Je hebt dus tijd zat om het apparaat op te laden en dan kan ‘ie er weer flink tegenaan! Nog even een tip: het borsteltje droogt bij mij het snelst als je het AAN het apparaat laat zitten en het gewoon op zijn zij laat drogen (dus niet rechtop in een beker zetten).

visa pure + cleanserMomenteel gebruik ik de VisaPure in combinatie met de Philosophy Total Matteness cleanser en deze combinatie werkt erg goed voor mijn huid. Mijn vette huid is sindsdien stukken rustiger geworden en nog belangrijker, minder vet. Ik ben ervan overtuigd dat je huid met de juiste skincareproducten en -apparatuur in balans gebracht kan worden en momenteel zou ik mijn huid als gemengd bestempelen. Het is namelijk nog steeds wel vet, maar alleen op de T-zone en niet zo vet als voorheen. Wat dat betreft is mijn huid er echt op vooruit gegaan.

visapure tevredenNa het reinigen voelt mijn huid niet alleen heel erg schoon aan, ook vind ik dat het echt stukken gladder en zachter aanvoelt. Logisch, omdat het borsteltje natuurlijk ook lichtjes exfoliert. Sommigen vroegen zich af of dat niet schadelijk was voor je huid, elke dag exfolieren, maar het is echt heel mild en tot nu toe heb ik er geen last van gehad. Wat ik ook fijn vind is dat de extra diepe reiniging zorgt dat je serums en crèmes beter worden opgenomen. Een half jaar geleden kon ik er nog niet zo veel over zeggen, maar ik moet zeggen dat mijn huid alleen maar stralender en mooier is geworden sinds ik de VisaPure gebruik dus inmiddels ben ik erin gaan geloven! :)

love-itTja, wat kan ik zeggen? VisaPure gaat mee op reis (in het mooie reishoesje) en is me na een half jaar nog steeds niet gaan vervelen. Ik gebruik het trouw elke ochtend. Het is lekker, het is snel, het is inmiddels echt tot mijn ochtendroutine gaan horen en ik zou het niet meer willen missen!

Meer info over Philips VisaPure? Klik hier voor de officiële website, klik hier voor een uitgebreide review en hier voor een van mijn vorige updates.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

99 Reacties

 1. Samantha
  5 februari 2014 / woensdag, 5 februari 2014

  Lieve iedereen,

  Ik wil heel graag met iedereen mijn ”geheim” delen hoe ik van mijn slechte huid ben afgekomen. Mijn huid is zo rond mijn 17 gaan veranderen van een egale huid met wat sproetjes naar een huid met onderhuidse bulten (constant) en puistjes. Helaas omdat mijn huid zo licht is heb ik rond mijn mond allemaal plekjes gekregen. Niets hielp hiertegenn heb van alles geprobeerd van goedkoop tot duur enzovoort. Tot ik op het punt kwam waarbij ik dacht ik doe wel helemaal niks meer want niks helpt. (droeg altijd makeup en deed reiniging elke ochtend en avond, ook met dure proructen van la roche posay). Ik stopte concealer, die ik soms op de plekjes smeerde en liet ook geen water meer op mn huid komen omdat mn huid dan weer te droog zou worden. Ik raak mijn huid absoluut niet aan!!!!!!!!!! Ik deed dus HELEMAAL niks meer en liet mijn huid zijn gang gaan. Ik heb nu een mooie glowy skin en de plekjes zijn lichter geworden. Als ik een puistje heb is deze niet meer pijnlijk (ik knijp hem niet uit) en hy is zo weer verdwenen zonder plekjes. Je huid moet er wel aan wennen!!! maar houd het een paar maanden vol en ik zweer je dat je dankbaar zult zijn

  Liefs Sam

 2. Chantal
  31 december 2013 / dinsdag, 31 december 2013

  Ik heb de VisaPure voor mijn verjaardag gekregen van mijn vriend, naar aanleiding van een review op deze site heeft hij het apparaat voor me gekocht en ik ben er super blij mee, mijn huid voelt heerlijk zacht en glad na de reiniging.
  En sindsdien heb ik ook minder last van acne e.d.
  Ik heb overigens de roze variant, er bestaat ook een blauwe.
  En het mooie is dat er verschillende borsteltjes op zetten, zoals voor de gevoelige huid, voor de normale huid en een borsteltje dat scrubt.

 3. Eveline
  9 december 2013 / maandag, 9 december 2013

  Zou idd interessant zijn moest er een review komen met soortelijke toestellen maar dan uit andere prijsklasses.

 4. Birgit
  9 december 2013 / maandag, 9 december 2013

  Bij Bol.com is de roze Visapure nu in de aanbieding voor 129,95!!!! Ik heb de stap genomen en ‘m besteld. Hij staat nu voor de zekerheid aan de lader, en kan niet wachten tot ik hem vanavond uit kan proberen. Ben nu wel erg benieuwd geworden! Nu alleen nog op zoek naar een fijne reinigingsgel die ik erbij kan gebruiken.

 5. Somersault
  8 december 2013 / zondag, 8 december 2013

  Een vergelijking met één of meerdere budgetvarianten zou inderdaad leuk zijn :)

 6. Sonya
  8 december 2013 / zondag, 8 december 2013

  Ik wou zelf een Clarisonic Mia gaan aanschaffen.Ik ben toen op internet veel reviews gaan lezen. Ben uiteindelijk veel positieve reviews over de Clarisonic en Philips via tegen gekomen dit waren vooral beautybloggers. Maar ik ben ook een paar negatieve reviews tegen gekome van mensen die er heel erg last hadden gekregen van huid uitslag en pijnlijke puistjes. Toen ben ik maar gaan zoeken wat dermatologen enz hiervan vonden. Eindstand heb ik het toch maar niet gekocht, want de dermatologen raden het af. Je maak je huid er volgens hun alleen maar gevoeliger waardoor het op langer termijn niet goed is voor je huid.

 7. Cleo
  7 december 2013 / zaterdag, 7 december 2013

  Nu bij Bol.com de roze versie voor maar 129,99!
  Misschien het overwegen waard.. Zo benieuwd naar de VisaPure!

 8. J
  7 december 2013 / zaterdag, 7 december 2013

  Super mooie foto’s! En je bent super mooi bruin wauw!

 9. 6 december 2013 / vrijdag, 6 december 2013

  Ziet er goed uit! Vind het wel een hele investering.

 10. 6 december 2013 / vrijdag, 6 december 2013

  Wat ben je mooi bruin! Ik wil ook heeeeel graag de Visapure:)

 11. Anita
  5 december 2013 / donderdag, 5 december 2013

  Ik gebruik de Clarisonic en daar ben ik erg tevreden mee.

 12. 5 december 2013 / donderdag, 5 december 2013

  Nu wil ik hem nog meer!!

 13. 5 december 2013 / donderdag, 5 december 2013

  Heb je ook de Clarisonic weleens geprobeerd of alleen de Visapure? Ik ben benieuwd!

 14. 4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

  Ben toch wel heel benieuwd hiernaar. Twijfel heel erg tussen de Clarisonic MIA2 en de VisaPure hmmm….

 15. Bianca
  4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

  Ik heb de Visa Pure nu bijna een half jaar en ben er super tevreden over. Mijn huid is schoner, stralender, poriën zijn minder zichtbaar en nauwelijks puistjes meer. Ik gebruik dir in combinatie Philosophy Purity

 16. Melanie
  4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

  Ik heb hem sinds kort ook en hij is zoooo fijn. mijn huid ziet er echt beter uit, behalve dat ik als ik ongesteld moet worden een enorme uitbarsting van puistjes krijg. maar ja, niks aan te doen helaas.

 17. Birgit
  4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

  Heeft er ook iemand ervaring met de visapure en een droge gevoelige huid? Ik ben heel benieuwd of het daarvoor ook geschikt is en voor verbetering zorgt.

  • Poederdoosje
   5 december 2013 / donderdag, 5 december 2013

   Hoi birgit, even een antwoord op je vraag ik heb een droge en gevoelige huid met een lichte vorm van rosaecea. Ik gebruik de visapure nu sinds afgelopen juli. Mijn huid reageert er prima op, ik gebruik gewoon het borsteltje voor de normale huid want ik vond die voor de gevoelige huid alleen maar kietelen. Mijn huid is er echt op vooruit gegaan, rustiger, gladder en stralender. Hij is ook heerlijk om even je masker mee aan te brengen. Is gewoon een Spa behandeling dan. Ik kan hem je alleen maar aanraden. Hopelijk kun je hier wat mee. Groetjes

 18. 4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

  Misschien dat ik ook maar is zo’n ding moet kopen!

 19. Maud
  4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

  Ik heb er al veel reviews over gelezen en het lijkt me een super apparaat. Maar ik heb last van couperose op mijn neus en wangen. Is het dan wel verstandig om de visapure te gebruiken?

  • Serena
   Auteur
   4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

   Nee. volgens mij wordt het afgeraden dan, maar ik zou de site nog even goed bekijken en anders de klantenservice even bellen.

   • Maud
    4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

    Dank je voor je reactie. Ik ga morgen eens contact opnemen met hun!

    • Syl
     4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

     Ik heb op één wang couperose en gebruik de clarasonic, maar ik moet die plek wel echt vermijden, anders word het nog roder. (ik weet niet of dat bij visapure ook zo is hoor)

     • An
      28 juli 2014 / maandag, 28 juli 2014

      Alle vormen van massage verergeren couperose. de clarisonic is naar mijn weten wel veilig voor couperose alleen kan het tijdelijk roder worden.
      Of de visapure kwaad kan weet ik niet, maar het verschil met de clarisonic is wel dat wanneer je de visapure op een tissue legt deze helemaal plooit en rondjes gaat draaien. Dit doet de clarisonic niet. Hieruit kan je wel concluderen dat het ronddraaien van de huid geen positieve werking heeft op couperose.

  • tasjimodo
   6 december 2013 / vrijdag, 6 december 2013

   zelf gebruik ik de VP met de sensitive borstel op stand 2. mijn couperose op wangen en rond de neus reageren er niet op. dit na half jaar dagelijks gebruik. mijn huid is gemengd plus gevoelig.

 20. patricia
  4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

  Ik heb m nu inmiddels 2wk en echt merk echt n verschil super blij mee

 21. 4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

  Omg.. deze wil ik nu toch echt eens lekker uitproberen!

 22. Lousaa
  4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

  Heb hem denk ik net zo lang bijna en ben net zo tevreden. Wat ook heel fijn is, en misschien een argument voor mensen die hem duur vinden, is dat ik nu toe kan met de gezichtsreinigingsgel voor de gevoelige huid van kruidvat. Veel goedkoper dan wat ik had en het resultaat is beter!

 23. Annika
  4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

  Eigenlijk zouden ze een visapure en elektrische tandenborstel in één moeten maken. Zou best handig zijn, dan hoef je niet zo veel van die opladers mee te nemen op vakantie :D

  • Serena
   Auteur
   4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

   :D

 24. 4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

  Ik heb er één van Sigma en die werkt echt zo ontzettend fijn!! Deze is 40 euro dus lekker betaalbaar.

 25. Ashley
  4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

  Op de laatste foto’s heb je super mooie oogschaduw op, welke is dat?

  • Serena
   Auteur
   4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

   Lancome x Alber Elbax palette, helaas een LE en niet meer te koop. Review staat op mijn site, als je benieuwd bent naar swatches. Wellicht kun je dupes vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *