Filmpje: Everyday Make-up

Het was alweer een tijdje geleden dat ik mijn everyday make-up routine aan jullie heb laten zien dus ik vond het wel weer eens tijd worden. Ik zit overigens nog steeds ziek thuis, maar het is niets ernstigs. Voornamelijk extreem verkouden (met alle gevolgen van dien) en moe. Ik zie er dus helaas niet heel fruitig uit en mijn stem is schor, maar wilde alsnog graag een filmpje opnemen.

[do action=”ytr”][/do]

Hieronder nog even een lijst – in chronologische volgorde – van de producten die ik heb gebruikt:

Als jullie nog vragen hebben over de gebruikte producten of over manieren van aanbrengen, let me know!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

122 Reacties

 1. Marine
  29 mei 2013 / woensdag, 29 mei 2013

  Die setting spray van urban decay is momenteel uitverkocht op die website, weet je misschien een andere plek waar ik deze kan bestelle? 🙂

 2. 11 november 2012 / zondag, 11 november 2012

  OMG, ik wil die spray zo graag! Ik hoor er de laatste tijd echt alleen maar goede dingen over! Nu alleen nog even wachten tot ik nog eens naar Maastricht ga 🙂

 3. 9 november 2012 / vrijdag, 9 november 2012

  He bah, beterschap! Leuk filmpje, tof dat je ondanks dat je je niet helemaal lekker voelt toch een filmpje op neemt!

 4. Susan
  9 november 2012 / vrijdag, 9 november 2012

  De All Nighter staat er niet bij!

 5. 9 november 2012 / vrijdag, 9 november 2012

  bij rechts vind ik dat bolletje aan de onderkant van je wenkbrauw een beetje apart.. 🙂 mij zou het niet staan jouw wel xD

 6. Petra
  8 november 2012 / donderdag, 8 november 2012

  Ik ben erg benieuwd naar een uitgebreid review over de All Nighter! Heb er goeie dingen over gehoord, dat ie zelfs beter is dan de uberpopulaire Fix+.
  Wil je hier dus misschien een keer een uitgebreid artikel over schrijven Serena? (misschien met vergelijkfoto’s hoe je makeup er aan het einde van de dag uitziet zonder en met spray?)

 7. charlotje
  8 november 2012 / donderdag, 8 november 2012

  je gaat toch niet zonder te vragen je vriendin’s mascara gebruiken? ..

 8. 8 november 2012 / donderdag, 8 november 2012

  een mooie dagelijkse look! aan het einde lijk je helemaal gezond 🙂

 9. 8 november 2012 / donderdag, 8 november 2012

  Ik vind het best veel producten, maar het is wel leuk om te zien!

 10. 8 november 2012 / donderdag, 8 november 2012

  Leuk om te zien hoe een ander zich opmaakt, mag ik vragen waar je de prachtige stipple brush hebt gekocht? Toch vreemd dat “het ding” bij je oog zo snel weer terug is gekomen. Veel sterkte en succes ermee, als het maar niets engs is!

  • Serena
   Auteur
   8 november 2012 / donderdag, 8 november 2012

   Thanks, en komt hopelijk wel goed hoor dat dingegie! Mijn stippling brush is van MAC. Kost een duit, maar heb er al heel lang heel veel plezier van! 🙂

   • 8 november 2012 / donderdag, 8 november 2012

    Bedankt voor je antwoord 🙂

 11. nikki
  8 november 2012 / donderdag, 8 november 2012

  wauw! wat een verschil die bronzer maakt.

 12. 8 november 2012 / donderdag, 8 november 2012

  Bij tightlinen moet je niet je bovenste waterlijn zwart maken, dat kriebelt en geeft af (in mijn ervaring). Ik gebruik altijd een licht vochtig wattenstaafje om mijn wimpers omhoog te houden en ga dan met de essence long lasting eye pencil tussen mijn wimpers, die blijft goed zitten en is net iets minder romig dan de UD perversion, waardoor hij makkelijker in gebruik is voor tightlinen.

  wel een lekker rustig filmpje:)

  • Serena
   Auteur
   8 november 2012 / donderdag, 8 november 2012

   Deze van UD blijft echt goed zitten, zelfs op de waterlijn en boven beter dan onder! Dat is mijn ervaring 🙂

 13. elinee
  7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  De waterproof mascara van catrice is ook suupergoed en blijft van sochtends vroeg tot savonds laat goed zitten, en is echt waterproof (hij houdt een dagje strand vol..) Hij heeft een iets andere applicator dan de jouwe van essence, meer een spits sponsje. ik heb hem al 5x opnieuw gekocht, haha. Dat was mijn tip 🙂

 14. 7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Vraagje?? Vraag me altijd af wat je tegen je muur achter de bank hebt. Vind het namelijk erg mooi en en ook opzoek naar zoiets

 15. lotte
  7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Hey Serena,
  Als je van siliconen borsteltjes houd, die zeg maar wat langere ‘stekeltjes’ heeft is de bourjois effet eyeliner effect ook erg prettig. Het eyeliner hierin zie je niks van als je normale eyeliner gebruikt. Ik gebruik deze mascara al jaren met heel veel liefde.

 16. Charlotte
  7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Handig filmpje 🙂 !!

 17. Anne
  7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Leuk filmpje! Heb je toevallig ook ervaring met Chanel foundations/poeders? Liefs

  • Serena
   Auteur
   7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

   Nee, helaas niet. Sorry.

 18. Nathalie
  7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Hoi Serena,

  Ik ben geen dermatoloog of iets, maar zo’n plekje heb ik eens op mijn borst en half op m’n tepel gehad. Ik ben toen naar het ziekenhuis gegaan en daar hebben ze het bevroren en weggehaald. Het bleek een ouderdomswratje te zijn, kan geen kwaad en komt bijna nooit voor bij jonge mensen. Ik heb er geen litteken aan over gehouden.

  Succes maandag, hopelijk is het niks bijzonders!

 19. Jit
  7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Ben ik de enige die het opmerkt dat jij enorm veel knippert hahah?

 20. 7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Leuk om te zien, mooie producten gebruik je 🙂 x

 21. 7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  echt een leuk filmpje!

 22. 7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Hihi, heel grappig: “het ziet er wat eng uit” Ik doe het altijd ^.^
  Alleen ik doe heel achterlijk dat hele ooglid optrekken omdat het me anders niet lukt xD

 23. 7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Je gebruikt echt prachtige producten! Maar wel twee laagjes ‘foundation’, al doe je de minerale foundation niet echt dik. Ik vind persoonlijk dat je dat helemaal niet meer nodig hebt hoor, je huid ziet er zo mooi uit! Je hebt een hele tijd geleden de minerale foundation van The Body Shop gereviewd, die ga ik dus binnenkort maar eens proberen, want die gaf bij jou zo’n mooi effect. Mijn dagelijkse make-up routine is eigenlijk bijna hetzelfde, alleen de mijne is wat simpeler, zonder de ooglook en eyeliner. En ik wist eigenlijk helemaal niet dat jij een moedervlekje had onder je wenkbrauw, wat grappig en karakteristiek. Leuk filmpje!

  • 7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

   oh sorry ik had even gemist dat je ervoor naar de plastisch chirurg ging. Ik hoop dat het niets ernstigs is, mijn excuus!

 24. 7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Net toen ik me afvroeg wat die donkere plek de laatste tijd doet onder je wenkbrauw, vertelde je al dat je maandag een afspraak voor hebt bij de plastische chirurg. Ben erg benieuwd wat het is en hopelijk is het niets ernstigs Serena.

 25. Anke
  7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Echt een superleuk filmpje!
  Eigenlijk vergeet ik altijd een reactie te plaatsen, want ik ben zo lui als iets; niet netjes! Ik vind je look echt heel mooi, het ziet er niet too much uit maar wel perfect verzorgd. Momenteel gebruik ik de (2e) BBcream van garnier echt dagelijks en durf bijna geen foundation meer op te doen; vind het er dan zo opgetut uitzien. (am i the only one?)
  Ik ga morgen ook zo’n ‘basic/neutrale’ ooglook proberen, weet alleen niet of ik een juiste lichte kleur ervoor heb, haha

  Veel geklets, excuses maar ik wilde even laten weten dat je site & artikelen top zijn!
  Xoxo

  • Serena
   Auteur
   7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

   Dat is lief, dankjewel voor je comment Anke! ^^

 26. Amanda92love
  7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Sorry hoor het nu al hihi 🙂

 27. Demi
  7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Hoi Serena!

  Leuk filmpje! Ik wilde even wat kwijt over dat plekje wat je hebt bij je oog.

  Een aantal jaar geleden had ik ook een plekje naast mij rechteroog.
  Het begon als puistje maar werd steeds groter en uiteindelijk had ik een soort aliën achtige bult naast mijn oog.
  Ook wij hebben uiteindelijk bij de plastisch chirurg een operatie aangevraagd en het bleek een tumor (goedaardig) van dode haarcellen te zijn geweest.
  Ik heb nu wel een litteken (als ik lach word het een deukje) maar het ziet er veel beter uit dan dat gezwel en ben heel blij dat ik ervan af ben.
  Toen ik jouw filmpjes zag en inene dat plekje naast je oog zat moest ik gelijk daaraan denken omdat dat van mij in het beginstadium er net zo uitzag.
  Ik hoop dat je snel weet wat het is en ze het weg kunnen halen! 🙂

  Groetjes,
  Demi.

  • Serena
   Auteur
   7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

   Het klinkt echt alsof ik hetzelfde heb! Had idd ook een soort puistje en later dacht ik dat het mss een ontstoken/ingegroeid haartje zou zijn. Ze hebben hem al verwijderd door gewoon weg te snijden bij de huisarts, maar nu is het weer terug en het lijkt zelfs iets groter en donkerder. Dus hopelijk weet ik na maandag was het is en wordt er snel iets aan gedaan! 🙁

 28. Amanda92love
  7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Wat is dat vlekje bij je wenkbrauw is dat een blauwe plek? Het valt zo op dus ben beetje nieuwsgierig 🙂

  • Maris
   7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

   Dat vertelt ze toch…..

 29. bente♥
  7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  hee is de mac minarlize foundation uit je routine? ik wil namelijk nog een foundation en dacht dat die wel goed was
  xx

  • Serena
   Auteur
   7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

   Ja, want deze van Bare Minerals dekt beter nog dan MAC!

 30. Ester
  7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Ik heb even een vraagje over die spray van urban decay, die je na de make-up over je gezicht sprayt!!
  Namelijk, is zoiets er ook in een budget vorm?
  Want dit lijkt me echt een super product.
  Alleen ja, het zal niet super super goedkoop zijn.
  Zo niet, dan zal ik wel een duurdere versie kopen, maar wilde eerst weten of ze ook budget te krijgen zijn!
  Alvast bedankt!! 🙂

  • 7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

   Hehe ik reageer even :p Ik heb ten slotte de spray aangeraden aan Sereen. De spray is +/- 25 euro! Je doet er best lang mee ook, hetzelfde voor de make-up setting spray van Makeup-forever maar die vind ik persoonlijk minder goed. Je hebt ook een budget versie van E.L.F. weet alleen de prijs niet meer, weet alleen dat ik die spray niet zo goed vond… ja 2 sprays was mijn gezicht doorweekt. Verder deed die het wel oke!

   • Ester
    8 november 2012 / donderdag, 8 november 2012

    Dankjewel voor je reactie!
    Ik denk dat ik dan toch maar gewoon voor de duurdere versie ga!
    Want een drijfnat gezicht? Haha dat is niet de bedoeling natuurlijk.
    Het moet blijven zitten, niet uitlopen! Haha.

 31. 7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Altijd leuk om te zien welke producten mensen gebruiken, wel wat prijzig maarja dat verschilt per zich!

 32. Lisanne
  7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Ik had precies het zelfde als jou met de mascara, ik had een max factor mascara als sample gekregen in de glossybox een tijd geleden. En die vond ik zoooo fijn dat ik de grotere er van kocht, alleen die vond ik ook niet fijn. En de kleine wel, heel apart maar het lijkt alsof er echt een verschil in zit ofzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *