Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over hyaluronzuur in skincare. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en sterk waterbindend; één molecuul kan tot 1000 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. Wanneer hyaluronzuur wordt geknipt in kleine stukjes kan het echter ook via skincare in onze diepere huidlagen worden gebracht. En dat is goed nieuws, want het is bewezen dat hyaluronzuur de huid hydrateert, de huidelasticiteit verbetert en rimpels en fijne lijntjes vermindert.

Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht


Ik ben dol op skincare met hyaluronzuur en vooral over de Hyaluron-Filler lijn van Eucerin ben ik goed te spreken. Ik heb deze lijn vorig jaar uitgebreid getest (lees mijn review hier) en kwam tot de conclusie dat dit heerlijk spul is dat gewoon écht werkt. Ik was dan ook heel enthousiast toen ik hoorde dat deze lijn is uitgebreid met een Nacht Peeling & Serum. Eucerin combineert hiermee THE BEST OF BOTH WORLDS! Aan de ene kant een peeling en aan de andere kant een hydraterend anti-aging serum.

Ik kan niet wachten om te beginnen met testen en ik heb daarbij ook jullie hulp nodig, want van Eucerin mag ik 5 testpersonen selecteren die samen met mij mee gaan testen. Gezellâg! Maar laat ik jullie eerst inhoudelijk wat meer over de Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht vertellen.

Het proces van huidveroudering


Hyaluronzuur komt met name voor in onze huid; zo’n 50% van al het hyaluronzuur dat ons lichaam bevat bevindt zich in de ruimte tussen collageen en elastine, in het bindweefsel. Hyaluronzuur is een lobbige, jellyachtige substantie die onze huid veerkrachtig, zacht en soepel houdt. Of nou ja, voor enige tijd. Wanneer je ouder wordt produceert het lichaam namelijk steeds minder hyaluronzuur, wat leidt tot een drogere, minder veerkrachtige huid met fijne lijntjes en rimpels.

Ook vertraagt het celvernieuwingsproces van onze huid wanneer je ouder wordt. Dode huidcellen worden niet effectief afgestoten, waardoor je huid er wat doffer uit begint te zien en ruwer aanvoelt. En als je net zoals ik nog steeds last hebt van onzuiverheden, verstoppen de dode huidcellen je poriën en krijg je dus nog meer onzuiverheden. Hyperpigmentatie vervaagt daarbij minder snel en poriën worden zichtbaarder.

Hoe helpt de Peeling & Serum Nacht hierbij?


Dit product bestaat uit twee delen; een serum en een peeling. Het linkerdeel (parelmoer wit) is de peeling, die zorgt dat het celvernieuwingsproces weer wordt versneld. Het rechterdeel (doorzichtig) is het serum met hyaluronzuur en saponine, en heeft dus een anti-aging werking.

De peeling bevat een nieuw AHA-complex bestaande uit actieve exfoliërende ingrediënten zoals glycolzuur, melkzuur en gluconolacton. Deze peeling ingrediënten verwijderen op zeer milde maar effectieve wijze dode huidcellen, waardoor je huid er meteen na gebruik gladder en helderder uit zal zien. Bij langer gebruik belooft het ook hyperpigmentatie te vervagen en het is ook fantastisch wanneer je – ja, zelfs na je dertigste – nog steeds last hebt van onzuiverheden. Het verfijnt de huidstructuur, oftewel het maakt je huid lekker glad en zacht en laat het bovendien prachtig stralen.


Het serum bevat hyaluronzuur in twee groottes; 2000 kDa en 52 kDa (kDa staat voor kilo Dalton, dit is de eenheid die wordt gebruikt om atoommassa’s mee aan te duiden).

Op basis van de grootte in kDa is hyaluronzuur onder te verdelen in 5 groepen;
+ High Molecular Weight (HMW) = 1000 – 2000 kDa
+ Low Molecular Weight (LMW) = 800 – 1000  kDA
+ Extra Low Molecular Weight (ELMW) = 80 – 100 kDa
+ Super Low Molecular Weight (SLMW) = < 50 kDa
+ Ultra Low Molecular Weight (ULMW) = < 6 kDa

Hyaluronzuur van 2000 kDa is te groot om door de huid heen te dringen en vormt daarom een barrière aan de oppervlakte van onze huid. Hier zorgt het ervoor dat er niet te veel vocht uit de huid verdampt. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat rimpels en fijne lijntjes optisch (en dus tijdelijk) vervagen. Hyaluronzuur met een Laag Moleculair Gewicht (LMW) is echter een stuk kleiner en hierdoor wél in staat om door te dringen tot in de diepere huidlagen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat hyaluronzuur met een grootte van 52 kDa verreweg het meest effectief als anti-aging ingrediënt is.

Naast hyaluronzuur bevat de Hyaluron-Filler lijn ook het actieve ingrediënt Glycine Saponine (aangeduid in de ingrediëntenlijst met Glycine Soja Germ Extract). Glycine Saponine is een van nature afkomstig extract van de sojaboon. Dit ingrediënt heeft de belangrijke eigenschap om de aanmaak van huideigen hyaluronzuur te stimuleren in de diepere huidlagen.

Op deze manier werkt de Hyaluron-Filler van Eucerin vanaf twee kanten: van buitenaf wordt er synthetisch hyaluronzuur naar de diepere huidlagen vervoerd en tegelijkertijd zet saponine de huid ook zelf aan het werk door de aanmaak van huideigen hyaluronzuur te stimuleren.

Eerste indruk


De verpakking is mooi, clean en modern. De luchtdichte pompflacon bevat 15 ml van zowel de peeling als het serum (dus 30 ml in totaal), en met één druk op de knop komen beide substanties tegelijkertijd uit de flacon. Op deze manier worden ze ‘vers’ gecombineerd voordat ze op de huid worden aangebracht.

Ik vroeg me af waarom beide producten zich in aparte compartimenten bevinden en de simpele reden is een verschil in pH. De peeling moet een lagere pH hebben dan het serum om een goede, effectieve werking te hebben en door ze apart te bewaren wordt de werkzaamheid van de actieve stoffen zo optimaal mogelijk bewaard.

De textuur van de Peeling & Serum Nacht bestaat uit twee delen; aan de ene kant een parelmoerkleurige peeling met een crème-achtige textuur. Aan de andere kant een transparant serum met een verfrissende, lichtgewicht gel-textuur.

Gecombineerd verdeelt het heerlijk soepel over de huid en trekt het ook nog eens snel in. De gecombineerde textuur doet me denken aan een gel-crème; lekker fris en licht, maar toch ook romig en hydraterend.

De eerste indruk is alvast zeer goed. Ik vind het spul heerlijk aanvoelen en verdelen over mijn huid en ik vind het prettig dat het snel intrekt en niet zo’n vettig laagje achterlaat. Bij de meeste peelings voel ik kort na aanbrengen wat geprik en gejeuk, maar bij deze Peeling & Serum had ik daar absoluut geen last van. Dat betekent dat dit product inderdaad op hele milde wijze exfolieert en dat is goed nieuws voor de mensen met een gevoelige huid.

I KID YOU NOT! De eerste ochtend na gebruik lijkt mijn huid werkelijk stralender. Mijn gezicht lijkt wat gladder, beter gehydrateerd, egaler; eigenlijk over het algemeen minder grauw en vermoeid. Ik lijk wat minder ‘in de kreukels’ te liggen en zie er stralender en frisser uit dan normaal. Zou het echt al zo snel werken? Ik test de komende maand in elk geval vrolijk door om er uiteindelijk een goede mening over te kunnen vormen.

Hyaluron-Filler Dagcrème SPF 30

Naast de Hyaluron-Filler Dagcrème SPF 15 is er nu ook Hyaluron-Filler Dagcrème SPF 30. Deze crème heeft, zoals de naam al aangeeft, een hogere beschermingsfactor van SPF 30 die maar liefst 97% UVB stralen tegenhoudt. Hiermee vormt het de perfecte combinatie met het Peeling & Serum Nacht: tijdens je slaap wordt je huid geëxfolieerd en gehydrateerd en in de ochtend wordt het nog eens extra gehydrateerd én beschermd tegen invloeden die voor huidveroudering kunnen zorgen.

Test je met me mee?


Nou, zo in theorie ben ik al helemaal om. Ik ben dol op peelings met AHA en dol op skincare met hyaluron. HOE FIJN dat Eucerin dit allemaal heeft weten te combineren tot één product dat je huid mooier maakt terwijl je SLAAPT. Dit product klinkt bijna te mooi om waar te zijn, nietwaar?

Ik ga de Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht + de Dagcrème SPF30 de komende weken daarom goed testen zodat ik straks een eerlijke, uitgebreide mening kan vormen over deze producten. Eens zien of het in de praktijk ook zo goed uit de test komt! Test jij met mij mee? Ik ben op zoek naar 5 gepassioneerde testpersonen die net als ik gek zijn op skincare.

Als je interesse hebt, laat dan een comment achter onder deze blogpost waarin je me wat meer vertelt over jezelf zoals je leeftijd en je huidtype. Waarom ben je zo benieuwd naar de Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht? Eind van de dag mail ik de 5 personen die mij het beste geschikt lijken.

Prijs & verkrijgbaarheid


De Eucerin Peeling & Serum Nacht (30 ml) kost €37,49 en is – samen met de rest van de Hyaluron-Filler lijn – verkrijgbaar bij de (online) apotheek.

Wat is je eerste indruk van dit product, is het iets wat geschikt zou zijn voor jouw huid?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:
dit is een gesponsord artikel en het bevat producten die mij zijn toegestuurd

103 Reacties

 1. Romy
  20 november 2018 / dinsdag, 20 november 2018

  Hi Serena

  Wat een leuke actie. En interessant artikel, ik ben al positief gestemd! Ik test dan ook graag mee.

  Ik ben 28 jaar en merk nu dat mijn huid toch wat minder soepel is en minder snel herstelt. Ik heb een gevoelige huid en kan dus niet elk product gebruiken. Eucerin is wel een goed, fijn merk. Ook blijf ik last houden van kleine onzuiverheden.

  Ik ben erg benieuwd wat dit product voor mijn huid kan doen: ik heb nog niet veel rimpels, maar dit is het moment om te beginnen met anti-aging, voor de veroudering al intreedt 🙂

 2. 25 september 2018 / dinsdag, 25 september 2018

  Hallo,

  Veel te laat gezien, vroeger kreeg ik meteen iedere nieuwe post via FB te zien helaas, niet meer.
  Nuja rijpere huid dus, lijntjes, droog vel, beetje dof. Ik ga dit dus zeker eens proberen. Fijn dat je ook steeds net wat dieper ingaat op wat er nu inzit en hoe het werkt.

  Dank u

  Christel

 3. Amy
  21 september 2018 / vrijdag, 21 september 2018

  Aah lijken me superfijne producten. Ben wel te laat om mee te doen maar wel heel nieuwschierig geworden.. mag dit tijdens de zwangerschap gebruikt worden? Ik ben 29 en op dit moment 12wk zwanger maar oh my.. mijn huid was vask een dingetje maar nu.. hier en daar schilfertjes, dof grauw en veel huidskleurige bultjes / pukkeltjes..en hier en daar wat meeeters soms nog even een dikke puist erbij …aaaa ik zie er alles behalve stralend uit..weet jij een goede dagcreme en reiniger?

  • Maureen
   23 september 2018 / zondag, 23 september 2018

   Zou zeker eens kijken naar La Roche Posay, bijvoorbeeld via mijnhuidonline 🙂

 4. Kelly
  21 september 2018 / vrijdag, 21 september 2018

  Goedemorgen Serena,

  Ook ik zou graag deze producten willen testen.. Mijn huid kan echt een boost gebruiken. Op 23 september 2014 heb ik een prachtige dochter Day gekregen, zij kreeg borstvoeding tot aan haar 2e. Op dat moment raakte ik ook zwanger van ons zoontje Dexx, hij is nu 1 jaar en 3 maanden en krijgt ook nog steeds borstvoeding.. Ik geef het met alle liefde maar ben best een beetje moe, al 4 jaar geen nacht doorgeslapen, maar ondanks dat zou ik er niets van willen missen.. Ik zou alleen graag weer een rustig huidje willen want al die hormoontjes hihihi 🙂

  Fijn weekend!

 5. Amanda
  21 september 2018 / vrijdag, 21 september 2018

  Hi Serena,

  Komt de Instalab nog online? Deze zou afgelopen woensdag online dacht ik? Of heb ik dit verkeerd begrepen?

  • Amanda
   21 september 2018 / vrijdag, 21 september 2018

   *Online komen

 6. Nathalie
  20 september 2018 / donderdag, 20 september 2018

  Goedemorgen,

  Met mijn baan als stewardess gaat mijn huid op 24 jarige leeftijd sneller achteruit dan die van mijn vriendinnen. Door de droge lucht in de cabine worden droogte lijntjes extra zichtbaar. En met de paar uurtje slaap die wij soms maar kunnen maken zou het heel fijn zijn als we dat met iets uit een potje weg kunnen werken en kunnen shinen in de cabine ;).

  Liefs,

  Nathalie

  • Jackie
   20 september 2018 / donderdag, 20 september 2018

   Ik had dat ook zo erg! ik had allemaal sprays voor onderweg.
   mijn ogen werden ook altijd zo droog!

   • Nathalie
    20 september 2018 / donderdag, 20 september 2018

    Ja vreselijk! Het werk is leuk maar voor je lichaam wat minder haha.

 7. Kim
  19 september 2018 / woensdag, 19 september 2018

  Onlangs zag ik deze nieuwe producten staan bij de apotheek. Omdat ik de laatste tijd (en vooral nu net na mijn vakantie, ondanks spf 30 voor mijn gezicht) veel last heb van hyperpigmentatie, donkere vlekken vooral op mijn voorhoofd , lijken mij deze producten heel fijn! Ik vond ze echter vrij prijzig maar als het helpt zou ik het er zeker voor over hebben! Dus mocht ik deze producten eerst uit mogen testen zou dat me héél blij maken! Ik ben bijna 31 en heb zó een enorm vette huid, en daarbij dus ook veel onzuiverheden ( er alles aan gedaan maar niets werkt)

 8. Anne
  19 september 2018 / woensdag, 19 september 2018

  Hoi! Ik ben bang dat ik te laat ben met reageren, maar ik waag de gok want ik zou ontzettend graag deze producten testen! Ik ben een week geleden 30 geworden, en heb nog steeds veel last van pukkeltjes en sinds dit jaar ook van een rode huid door rosacea. Daarnaast is mijn huid vaak droog, maar ook glimt mijn huid regelmatig heel erg. Kortom, ik heb geen makkelijk huidtype. Ik heb veel geprobeerd, maar tot op heden nog geen product gevonden die mijn huid een oppepper geeft. Producten met hyaloronzuur heb ik nog niet geprobeerd. Jouw artikel heeft mij nieuwsgierig en enthousiast gemaakt!

 9. Pauline janssen
  18 september 2018 / dinsdag, 18 september 2018

  Hoi Serena,
  Ik ben in juni 40 geworden, maar merkte twee jaar geleden al dat de eerste lijntjes zichtbaar werden… ik heb sindsdien van alles geprobeerd, maar zonder gewenst resultaat. Ik merk, dat als ik in de spiegel kijk, het me toch wel dwars zit dat mijn jonge huid steeds ouder begint te worden, en dat ik er toch wel fris en fruitig uit wil zien. Van de ene kant denk ik, het hoort erbij, maar van de andere kant wil ik mijn ouder wordende huid zo lang mogelijk uitstellen. Daar komt bij dat mijn poriën best groot zijn, en dat vind ik echt niet mooi. Stom hoe je er niet bij stil staat dat je een mooie, gladde huid hebt als je jong bent, en nog stommer als je elke dag in de spiegel kijkt en denkt, hè hè, wordt ik nou zo snel oud of lijkt dat maar zo?… ik zou hééél graag dit product willen uitproberen, dus ik ben benieuwd…

 10. Denise
  18 september 2018 / dinsdag, 18 september 2018

  Klinkt als een enorm fijn product 🙂
  2 in 1 en als je slaapt! Dat is echt top!

  X

 11. Bianca vd Brink
  18 september 2018 / dinsdag, 18 september 2018

  Hi there,

  Ik ben Bianca; 26 jaar en al jaren op zoek naar de perfecte skincare. Dit is echter niet gemakkelijk. Ik heb een droge huid die veel hydratatie nodig heeft. En met mijn 26 jaar is het misschien wel eens tijd om aan de anti-aging creme te gaan beginnen. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen toch ;)? Lijkt me wel wat om deze creme en serum van Eucerin te proberen. Eens kijken of dit toch dé skincare is die ik zoek… WIE WEET!

 12. Madeleine
  18 september 2018 / dinsdag, 18 september 2018

  Hi Serena,

  Jeetje, wat ziet dit product er goed uit! Wellicht, en hopelijk, hét product dat mijn hopeloze huidje kan helpen!

  Ik ben 25 jaar en ik heb een nogal moeilijke huid. Aan de ene kant lijkt mijn huid erg vet te zijn – puistjes en onzuiverheden, ergens in de middag al door het leven gaan als een discobal (hello shine!). Echter, aan de andere kant, voelt mijn huid zó trekkerig aan. Al helemaal als ik gedoucht heb of mijn gezicht gewassen heb.

  Mijn conclusie? Een vochtarme huid. En wat kan mijn huidje dan beter gebruiken dan een product dat gewoon vocht VASTHOUDT. Hallo, als ik dan geen mooie huid krijg, weet ik het ook niet meer. Of ja, dat is misschien een beetje overdreven, maar het zou zeker wel mijn heilige graaltje kunnen zijn. Als skin-care addict heb ik dit vaker gedacht (of ja, gehoopt) bij producten, maar helaas is het hem nooit geworden. Hopelijk wordt dit hem wel!

  En hopelijk mag ik het met jou testen natuurlijk, ik hoor het graag!

  Xx
  Madeleine

 13. Agata
  18 september 2018 / dinsdag, 18 september 2018

  Hoi Serena,
  Ik ben 43 (voel me zeker 10 jaar jonger, maar goed) en heb een gemengde huid. Ik heb redelijk weinig lintjes maar merk dat mijn huid helaas wat slapper is geworden. Ik zou graag dit product willen testen en kijken of mijn huid dan wat jeugdiger uitziet, zodat mijn buitekant mijn innerlijke leeftijd kan matchen 😉

 14. Quincy
  18 september 2018 / dinsdag, 18 september 2018

  Hey Serena,

  Mijn naam is Quincy, ik kom uit Den Haag en ik ben 20 jaar oud. Ik heb een erg gevoelige huid en heb dan ook erg last gehad van exceem (gelukkig ben ik daar nu overheen gegroeid). Ik heb echt van alles geprobeerd qua gezichtverzorging van Clinique, van Chanel, Clarins, Loreal Paris je kan het zo gek niet bedenken of ik heb het geprobeerd! Alleen lijkt niks echt bij mij te passen qua structuur. Ik ben zo nieuwsgierig naar de Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht omdat ik geloof dat deze 2 verschillende milde structuren wellicht wel bij mij huid passen. Het product maakt me gelijk enthousiast! Mijn eerste indruk is dan ook erg goed en de verpakking vind ik er chique uitzien. Hopelijk kan ik dit product samen met jou testen, maar nog belangrijker hopelijk is het de ideale oplossing en heb ik eindelijk een product gevonden dat volledig bij mij past!

 15. Simone
  18 september 2018 / dinsdag, 18 september 2018

  Hi Serena, ik word dit jaar 40 en de eerste tekenen van huidveroudering zijn al een beetje zichtbaar, bovendien heb ik ook erg last van een vochtarme huid met soms wat kleine onzuiverheden . Ik sport 3x in de week, eet gezond en drink veel water, dus aan de binnenkant word er hard aan gewerkt. Het lijkt mij super om deze producten te mogen proberen om de buitenkant ook aan te pakken. Ik ben net als jij erg benieuwd of de producten in de praktijk net zo goed werken als in theorie! Groetjes Simone

 16. Marianne
  18 september 2018 / dinsdag, 18 september 2018

  Hi serena! Reageer eigenlijk nooit maar las het artikel en dacht meteen ‘waar kan ik dit kopen?’ Toen ik las over je winactie dacht ik ‘laat ik een kansje wagen’
  Ik ben 30 jaar en half Surinaams (dus gezegend met een gecombineerde huid?) ik gebruik al een paar jaar de liquid van paula’s choice en ben recentelijk overgestapt op de blauwe lijn (de anti aging lijn) ook al heb ik nog best een goede huid, ik merk wel dat de eerste signalen van ouderdom zichtbaar worden zoals rimpeltjes tussen mijn wenkbrauwen. Ik zou graag willen zien wat deze producten doen en AHA zuren vergelijken met de werking van BHA zuren. Ik vind het onwijs tof dat je beauty combineert met wetenschap! Misschien ben ik al te laat met reageren en wens ik de testpersonen veel succes maar wie weet heb ik geluk? Ik ben benieuwd!
  Groetjes, Marianne

 17. Lissa
  18 september 2018 / dinsdag, 18 september 2018

  Hi Serena, leuke actie en daarom doe ik ook graag mee! Ik ben 26 jaar en heb een droge en gevoelige huid met wat oneffenheden. Ook zijn mijn poriën goed zichtbaar en ik denk dat de peeling hier een goede oplossing voor zou kunnen zijn! Dagcreme met SPF30 is altijd goed en ik ben erg benieuwd naar het effect van de producten op mijn huid, dus test graag met je mee!

 18. Emmelie
  18 september 2018 / dinsdag, 18 september 2018

  Hoi, ik ben Emmelie en ben 23 jaar.
  Gelukkig ben je nooit te jong om je huid te verzorgen.
  Ik heb helaas de juiste dag- & nachtcrème voor mijn huid nog niet gevonden.
  Ik heb een huid die enerzijds droog en onregelmatig is, zoals op mijn wangen, maar ook een huid die vet en verstopt is, zoals in de T zone. Eén product vinden is dus lastig 😉
  SPF30 klinkt ideaal aangezien ik dagelijks 25 km van en naar de uni fiets. Dan kom je wel wat invloeden van buitenaf tegen haha.

  Groetjes!

 19. Emiliek
  18 september 2018 / dinsdag, 18 september 2018

  Hi Serena!

  Ik bekijk je blog al een hele tijd maar heb eigenlijk nog nooit gereageerd. Bij dezen dus een keertje wel, omdat ik denk dat deze producten onwijs geschikt zijn voor mijn moeder :). Mijn moeder heet Marieka, ze wordt 30 september aanstaande 55 jaar, en heeft een normale huid met natuurlijk wat rimpels. Aangezien ze een groot liefhebber van zon is (wij allemaal thuis) heeft ze wel last van wat kleine pigmentvlekjes. Ik denk dat deze producten geschikt voor haar zijn omdat ze niet houdt van teveel poespas, en deze crèmes lijken me simpel maar effectief!

  Ik heb haar via het lezen van deze blog al de spot corrector van Eucerin aangesmeerd, en overtuigd van het dragen van SPF 30 (ja elke dag!). Ze verwent zichzelf niet zo gauw, en het zou superleuk zijn als ze nu eens de kans krijgt deze producten te testen!

 20. Annemieke
  18 september 2018 / dinsdag, 18 september 2018

  Hallo Serena,
  Wat een leuke actie!! Ik zou ook heel graag dit product willen testen. Ik ben 52 jaar en verzorg mijn huid al goed sinds mijn 25st jaar. Ik gebruik de producten van Lancome en Estee Lauder, maar zoek een goed betaalbare en werkend product voor mijn huid. Toch neemt de zwaartekracht toe en komen de rimpels en zakt je huid uit.
  Ik hoop dat ik er bij zit om het product te testen.

 21. Anne
  18 september 2018 / dinsdag, 18 september 2018

  Oeh, klinkt geweldig dit! Ik ben gek op Eucerin producten en überhaupt op het testen van skincare. Mijn huid is door pigmentvlekken verre van egaal, en AHA zuur zou ook kunnen helpen bij het vervagen van die pigmentvlekken begreep ik van de huidtherapeut. Dus ik zou dit heel graag testen. Ben 33 jaar, dus heb ook al wat rimpels/lijntjes waar de hyaluronzuur weer heel goed voor zou zijn. Ik heb de oogcreme van Eucerin met hyaluronzuur en die vind ik echt heel goed. De fijnste oogcreme tot nu toe!

 22. Jolijn
  18 september 2018 / dinsdag, 18 september 2018

  Hallo,
  Mijn naam is Jolijn en ik ben 29 jaar oud. Mijn huid is droog/vettig/onzuiver. Al sinds mijn pubertijd heb ik last van onzuiverheden waar ik elke dag de strijd mee aan ga. Deze strijd heb ik nog steeds niet gewonnen. Mijn huid heeft ook redelijk wat te voortduren; ik train voor een marathon waarbij ik 3,4 soms 5 x per week hardloop, zweet en dus buiten ben waarbij alle weersomstandigheden op mijn gezicht te recht komen. Ondanks dat ik direct douch, veel water drink etc. werkt dit niet in mijn voordeel. Ik eet gezond maar toch blijft het aanwezig. Ik hoop dat met dit product het in ieder geval minder wordt en dat ik met een stralend effen gezicht aan de start en finish verschijn van de marathon 😉

 23. Ilse
  18 september 2018 / dinsdag, 18 september 2018

  Hi Serena!

  Ik zou heel graag deze producten willen testen!
  Ik ben bijna 25 jaar en heb sinds een jaar weer veel last van onzuiverheden, dit voornamelijk op mijn voorhoofd, wangen en kin. Het ene moment is het erger dan het andere moment. Ik heb een gecombineerde huid die er vaak wat grauwig of doffig uitziet.

  Ik heb al allerlei producten geprobeerd, maar heb nog niet mijn holy grail gevonden. Wellicht dat deze producten meer voor mij kunnen betekenen, ik zou het graag willen uitproberen!

  Liefs, Ilse

 24. Jane
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hallo Serena, ik ben 55 jaar dus een oudje op je blog denk ik. Ik ben al jaren gebruiker van estee lauder maar wil heel graag iets anders proberen.
  Zou dus graag de nachtcteme proberen

 25. Linda
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi Serena,
  Interessant artikel en in theorie zeker interessant voor mijn huid. Ik ben nog net 😉 37 en heb een gecombineerde huid met onzuiverheden. En daar zit hem nu juist het probleem. Ik heb namelijk ook best wat rimpels waaronder droogterimpels rond mijn mond en op mijn wangen. Omdat ik al sinds mijn pubertijd verstopte poriën en onzuiverheden(zeg maar gerust acné) heb gebruik ik best heftige producten. En dat doet mijn toch al vochtarme huid geen goed. Gebruik ik anti age producten, is dit weer te voedend voor mijn huis. Je begrijpt het probleem. Ik ben heel benieuwd of deze combi van serum en peeling iets voor mij kan betekenen! Dus ik zou ze graag testen.
  Groetjes Linda

 26. Kim
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hey Serena,

  Leuk deze actie! Ik zal mezelf even voorstellen ik ben 23 jaar en ben nu een jaar of anderhalf actief bezig met skincare.

  Ik heb inmiddels veel geprodeerd, waaronder ook hyaluronzuur. Tot nu toe heb ik nooit een echt fijn merk kunnen vinden. Wel ben ik helemaal fan van van zuren om te exfolieren. Daarom lijkt het me top om deze te proberen!

  Mijn huid is gecombineerd, in de zomer meer vettig en in de winter kurkdroog. Ik heb redelijk wat onzuiverheden, vooral op mn kin en kaaklijn. Verder heb ik altijd last van droogtelijntjes op mn wangen, die ook vrij rood zijn, ook heb beginnende fijne lijntjes op mn voorhoofd (die ik alleen zelf zie).

  Liefs Kim

  • Petra
   18 september 2018 / dinsdag, 18 september 2018

   Ik wil heel graag testen, ben 61 en mijn huid zou dat goed kunnen gebruiken.

 27. Meriam
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hallo,

  Ik ben benieuwd of dit product werkelijk doet wat het zegt. Als verpleegkundige stagiaire maakt ik wisselenden diensten mee. Wanneer mijn wekker vroeg gaat voor een ochtenddienst heb ik geen zin om mijn make-up te doen maar snooze ik liever eventjes wat langer (jup echt waar). Echter merk ik dat mijn huid doffer wordt, ik weer wat puistjes krijg en last heb van roodheid. Niet echt prettig, maar ik wil het ook niet verbergen met make-up.
  Wanneer dit echt zijn werk doet, hoop ik iets meer te stralen naast mijn patiënten en niet de vraag te krijgen of ik moe ben (terwijl ik dat eigenlijk wel ben haha).

  Liefs

 28. Nina
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hallo Serena,

  Ik ben 24 jaar en heb een vette huid. Sinds een paar maanden heb ik terug last van puistjes op mijn kin en wangen. Met als gevolg dat er soms pigmentvlekjes ontstaan en achter blijven. Daarom zou ik graag deze peeling testen. Ik ben namelijk op zoek naar een productje dat mijn huid terug rustig en minder grauw maakt zonder mijn gevoelige huidje te irriteren.

  Groetjes,
  Nina

 29. 17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hey Serena!

  Mijn naam is Tatjana Deferme, ik ben 24 jaar en ik woon in België. Ik heb een gemengde huid (droog aan de wangen en wat vettiger aan de T-zone) Ik heb sinds anderhalf jaar zelf een blog genaamd: Beautysecrets.be en zou graag deze producten willen testen voor er ook een artikel over te kunnen schrijven op mijn blog en om mijn eerlijke mening over deze producten te kunnen delen met u en met jou volgers.

  Het is voor mij de laatste tijd wat moeilijk om producten aan te schaffen voor mijn blog (ik krijg nog niet echt heel vaak producten toegestuurd, dus ik moet alles van mijn eigen spaarcentjes kopen) omdat ik pas een huis gekocht heb, we krijgen volgende week de sleutel van ons nieuw huisje en ik ben al mijn centjes aan het bijeen sparen voor er in te kunnen renoveren, hierdoor heb ik helaas wat minder centjes over voor aan producten te kunnen spenderen voor op mijn blog, ik vind dit heel erg jammer aangezien mijn volgers hier ook aan lijden en ik hierdoor ook volgers verlies (omdat er wat minder artikels online komen).. Daarom doe ik mee met deze winactie omdat ik misschien op deze manier er toch weer een product bij heb voor een artikel over te schrijven.

  Ik zou dus heel graag de producten van Eucerin willen uittesten omdat ik er graag mijn eerlijke mening over wil geven en omdat ik de producten ook heel graag wil testen voor er een eigen artikel op mijn blog van over te kunnen schrijven.

  Groetjes Tatjana D.

 30. Ria
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi Serena,

  Mocht je nog op zoek zijn naar een wat ouder proefkonijn, dan hou ik
  me aanbevolen. Ben namelijk 65 jaar en ja nog steeds gek op
  skin-care en make-up.
  Volg je om die reden ook al jaren.
  De dagcreme van Eucerin is mij goed bevallen en zou daarom
  dolgraag meedoen met de test van serum en peeling.
  Ook de oudere huid zal hierbij gebaat zijn.! Fingers crossed !

 31. Kim
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hi Serena!
  Ik ben 35 jaar, maar ik word echt dagelijks zo’n 22 jaar geschat. Al zie ik zelf ondanks mijn jeugdige look echt wel wat ’ouderdoms tekenen’ in mijn gezicht zoals diepere neusmond lijn en onder mn ogen wordt mn huid echt dun met fijne lijntjes.
  De laatste tijd heb ik volop geexperimenteerd met verschillende skincare merken maar deze heb ik nog niet geprobeerd en ben ik heel erg benieuwd naar!
  Mijn huid is in de zomer ontzettend vet, en in de winter droog en vochtarm.

  Gr Kim

 32. Stéphanie
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Oh wat gaaf! In ben tijdens mijn gebruik met roaccutane de producten van eucerin gaan gebruiken en ben om! Wil dan ook dit erg graag testen. Ik ben 28 jaar oud en heb sinds de roaccutane een vrij droge huid gekregen met nog wel wat onzuiverheden.
  Ik ben benieuwd of deze producten mijn huid ook kunnen laten stralen. Fijn ook dat er spf30 in de dagcrème zit!

 33. Tessie
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hi Serena, wat een leuk verzoek om met je samen te testen. Ik zou graag mee willen doen aan je onderzoekje! Mijn huidtype is een droge, gevoelige huid met sproetjes:) ik ben 32 jaar oud. Ik ben vooral geinteresseerd of dit product ook effectief is voor mijn huidtype. Daarom lijkt het me leuk om als tester met je mee te testen! Groetjes

 34. Ingrid
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi!
  Ten eerste, super leuke actie! Ik ben 22 jaar en heb een gecombineerde huid. Hele droge wangen en een vette t-zone. Vanaf mijn tiende had ik altijd erg last van acné en onzuiverheden. Ik was daar toen erg onzeker over. Na mijn 16e ging mijn huid gelukkig vooruit en heb ik nualleen nog maar last tijdens de week van de maand. Dan heb ik een wat vettere huid en enkele (onderhuidse) puistjes. Helaas heb ik na deze tijd er wel littekens en donkere (pigment) vlekken aan over gehouden. Andere producten hebben tot nu toe niet tot nauwelijks geholpen. Ik hoop dus dat dit mijn huid kan verbeteren en zou het super leuk vinden om het dus te testen! Ik vind het altijd erg leuk om alle uitleg te krijgen van de ingrediënten en er meer over te weten te komen.
  Groetjes!

 35. Lonneke
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Yes. Yes. Yes! Ik zou heel graag mee willen testen samen met jou. Ook ik ben wat zoekende, nieuwe fase in mijn leven, lees: overgangachtige taferelen. Ik ben 45 jaar en merk dat mijn vrij lichte huid aan het veranderen is. Ook hoe het reageert met wat ik er op aanbreng verschilt met vroeger uiteraard. Laat me s.v.p mee testen??? groetjes Lonneke

 36. Lian Hemmes
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hallo,

  Ik ben Lian, 38 jaar en ben opgeleid als schoonheidsspecialiste. Het vak beoefen ik al uaren niet meer ,maar het blijft een passie.
  Ik gebruik al een hele poos peelings en hyaluronzuur van the ordinary, maar dit zijn niet echt handige produkten, veel serums nodig per verzorgingsmoment!
  Daarom lijkt het me heerlijk om deze produkten in 1 te mogen proberen!

 37. Jill
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Klinkt interessant! Ik ben 27 jaar en merk dat nu het weer aan het veranderen is, mijn huid mee verandert. Vette plekjes worden droog en een droge huid oogt dof.

  Het zou fijn zijn als dit product zijn werking doet en al geloof ik (zonder het getest te hebben) niet in het verminderen van de fijne lijntjes, eerder in het tegengaan als je maar op de juiste leeftijd hiermee begint. Hoewel vermindering wel zeer welkom zou zijn 😉

 38. Kim
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Ola!
  Ik zou graag testen 🙂 Bijna 33 en sinds wat wisselingen van anticonceptie heb ik weer een vette huid zoals een gemiddelde 16 jarige heeft. Daarnaast merk je toch ook wel dat je ouder wordt en mijn huid een oppepper kan gebruiker. Ik ben al een tijdje op zoek naar the holy grail voor mijn huid (vooral sinds de hormonale schommelingen en de invloed op mijn huid) en wie weet is dit het wel!

 39. Joy
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hi Serena,

  Ik zou dit product onwijs graag met je willen testen.
  Zelf heb ik een hele gevoelige en droge huid en kan ik eigenlijk niet heel erg veel producten gebruiken. Toch ben ik elke keer weer opzoek naar een product waar ik wel tegen kan. Op dit moment gebruik ik een aantal clinique producten van de ‘zachtste’ lijn, maar zelfs hier heb ik af en toe last van. Het stress van een huis kopen helpt ook niet echt mee met mijn gevoelige huid.
  Zou mooi zijn als ik dit zou kunnen testen en mensen helpen die (net als ik) deze huid’problemen’ hebben.
  Liefs!

 40. Lindsay
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi Serena,

  Ik ben Lins en ik ben net voor de tweede keer 39 geworden ?
  Ik heb een gemengde maar vochtarme huid met veel grote poriën en structuur.
  Ook heb ik last van hormonale onzuiverheden.
  Ik zou het erg leuk vinden om deze producten te testen!
  Groetjes uit België

 41. Tanja
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Je hebt behoorlijk wat informatie in een korte tijd effectief weten over te brengen, knap gedaan Serena.
  Mijn 22-jarige normale tot vettige huid is nu ruim twaalf jaar lang onzuiver en vertoont sinds mijn, pak-‘m-beet, twaalfde voorhoofdsrimpels welke praktisch onzichtbaar zijn als mijn huid idioot goed gehydrateerd is. Ik ben erg benieuwd naar wat deze Eucerinproducten voor mij zouden kunnen betekenen.

 42. Mandy
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Lieve Serena,
  Even voorstellen, ik ben Mandy – 27 jaar oud, en trotse mama van een dochter van 4,5 maand oud. I loveeeee being a mommy maar o, o wat heeft mijn huid en opdonder gehad van de gebroken nachten. Zeker nu ik weer aan het werk ben (werk in de zorg) is het hop hop hurry up! Mijn huid is momenteel onrustig wat onzuiverheden, vermoeid, oogt gewoon niet fris.
  Nu lijkt het me heerlijk om met de producten wat meer me-time in te plannen, zodat ik wat meer mezelf ga voelen, wat meer kan gaan stralen, gewoon omdat ik het verdien en leuk lijkt dit voor jou te testen ?

 43. Hanne
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Ja ik doe graag mee! Mijn naam is Hanne en ik ben 31 jaar. Ik ben nu zwanger van de derde en mijn huid heeft best wat schade opgelopen de laatste jaren. Vlekjes, rimpeltjes en onzuiverheden. Lijkt me super leuk om dit met jou te testen!!

 44. 17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Ik test met héél veel plezier mee en ben benieuwd of dit mijn probleem kan verhelpen!
  Mijn naam is Rani en ik ben 22 jaar oud.
  Ik heb altijd een zeer egale (flawless!) huid gehad, al is deze wel vrij droog.
  Door vorig jaar van anticonceptie te veranderen is mijn huid volledig veranderd. Binnen enkele maanden zat mijn gezicht helemaal onder de puistjes, vreselijk vond ik dat. Ik voelde mij zo ontzettend onzeker door mijn gezicht vol pukkels, verschrikkelijke haaruitval en een continu opgezwollen buik.
  Ik liet de spiraal weghalen en ging terug aan de pil. Binnen de drie maanden was de gezwollen buik verdwenen, had ik geen haaruitval meer en waren alle puistjes weg… maar wel heb ik er heel wat littekens aan overgehouden. Ik heb rode plekjes en kleine putjes in mijn gezicht, het is niet héél erg storend en makkelijk weg te werken met make-up, al heb ik toch graag terug mijn egale huid terug. Ze is nog steeds vrij droog en kan dus zeker wat hydratatie gebruiken! Ik ben verzot op skincare, ik gebruik een dag- en nachtcreme van orgins, gebruik een serum van Clinique, een tonic en een essence, wekelijks een maskertje of twee, maar… tot nu toe niets gevonden dat mijn huid écht terug hersteld. 🙂

 45. cindy spronk
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi Serena,

  Wat een leuke actie! Echt wat voor mij ook. Ik denk dat ik behoor tot een van jouw oudste volgers. Ik word volgende maand 49 dus ik kan dit heel goed gebruiken. Aangezien ik van Indische komaf ben en altijd jonger wordt geschat ga ik nu toch echt wel merken dat ikouder aan het worden ben (gelukkig maar natuurlijk maar toch..). Zou mooi zijn als ik dit kon testen. Ik wacht met spanning af!

 46. Marloes
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hee Serena,
  Ik zou super graag dit product met je willen testen!
  Ik heb een erg gevoelige huid, Eucerin is een van de weinig (betaalbare) merken die ik kan gebruiken. Daarnaast heb ik met mijn 23 jaar nog veel last van onzuiverheden. Mijn huid is niet alleen erg gevoelig maar ook vochtarm. Dit zorgt voor overmatige talgproductie wat dus resulteert in puistjes en mee-eters. En nu ik in een burn-out zit worden de onzuiverheden alleen maar erger. Als ik je review lees herken in mezelf volledig in het product, dit is precies wat mijn huid op en moment nodig heeft! Ik hoop het met je te kunnen testen 🙂
  xoxo

 47. MiriamH
  17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

  Hoi Serena,
  Ik zou heel erg graag dit product testen. Ik ben 39 en ben sinds mijn puberpuistjes naadloos overgegaan in adult acne…. Mijn huid is een tijdje wat rustiger geweest, maar helemaal zonder onzuiverheden ben ik sinds mijn 12e nooit meer geweest. Daarnaast merk ik dat mijn huid weer een verandering doormaakt, waardoor ik weeeer zoekende ben naar producten die mijn huid er op zijn best uit laten zien. Door mijn eeuwig durende zoektocht naar fijne producten ben ik vanzelf ook een beautylover geworden. Altijd in voor iets nieuws en geïnteresseerd in ingrediënten en werking daarvan. Ik hoop dat ik bij de testers zit, maar ben sowieso heel benieuwd naar de meningen van iedereen over een maand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *