Vlog | jeetje, wat een stress!

Afgelopen vrijdag had ik de eer om de laatste verwenbox te overhandigen aan Mirthe, moeder van Luca. Luca is 14 jaar en heeft Spina bifida en Mirthe heeft zich altijd keihard ingezet voor de beste zorg voor hem. Niet alleen Mirthe, ook 700 andere ouders met een kind met een verstandelijke of lichamelijke beperking zijn verwend met een box waarmee de organisatie HandicapNL ze een hart onder de riem wilde steken. Een supergoed initiatief!

Ik neem jullie die dag mee met de vlogcamera. Naast het overhandigen van de box unbox ik ook mijn perspakketjes van de afgelopen dagen, waaronder de Beauté et Vogue box. Ook test ik meteen een aantal producten en geef ik mijn eerste indruk. Kijken jullie mee?

Oh ja, en natuurlijk doe ik weer iets doms en ZO typisch Serena, haha! Gelukkig zijn mijn ouders er altijd om me te helpen met zulke acties. Pfieuw!

Mocht je de Beauté et Vogue box willen bestellen, dat kan via deze link. De box zit bomvol handige A-merk producten die superfijn zijn voor het komende seizoen. Je weet van te voren wat je krijgt en het is geen abonnement, dus je zit nergens aan vast. De box heeft een waarde van €254,- maar kost slechts €64,95. Er zijn er nog een paar over hoorde ik net van de eigenares, dus wacht niet te lang met bestellen!

Fijne zondag iedereen!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:
deze vlog is deels gesponsord en bevat producten die mijn zijn toegestuurd

1 Reactie

  1. Judith
    17 september 2018 / maandag, 17 september 2018

    OMG, Marshall zijn lachje als je hem uit bed gaat halen, SMELT!
    Kan niet wachten, in december komt ons tweede poepie. Die lachjes zijn onbetaalbaar, he.

    Kan trouwens steeds beter zien dat hij Indo-bloed heeft, vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *