7 Beautyhacks die ik écht gebruik

Goedemorgen! Vandaag een extra video online waarin ik mijn 7 favoriete beautyhacks met jullie deel. In de loop der jaren heb ik ontzettend veel hacks uitgeprobeerd, maar welke zijn nu écht blijven hangen en gebruik ik nog op regelmatige basis? Hieronder laat ik ze aan jullie zien!

Andere hacks die ik ook nog regelmatig toepas vind je hier en hier.

Colgate is nog t/m komende zondag 1+1 gratis bij Kruidvat, mocht je de Expert Complete tandpasta meteen willen uitproberen!

Welke beauty hacks pas jij nog regelmatig toe in het dagelijks leven? Deel het hieronder bij de comments.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:
dit artikel is gesponsord door Colgate

14 Reacties

 1. 1 oktober 2018 / maandag, 1 oktober 2018

  Echt onwijs leuke beautyhacks! Dankjewel voor het delen van weer een topblog!

 2. bregje
  26 september 2018 / woensdag, 26 september 2018

  Welke oogschaduw heb je hier op? Heel erg mooi! En je haar ook! Wat voor kleur zit er nu in?

  • Serena
   Auteur
   26 september 2018 / woensdag, 26 september 2018

   hi Bregje,
   dankjewel allereerst!
   De kleur weet ik niet, het is een mix van verschillende kleuren en op elke ondergrond pakt ‘ie anders uit, maar er is gebruik gemaakt van de nieuwe kleuringen van Wella Professional ‘Koleston Perfect’. Je zou dus het beste een Wella Professional salon moeten zoeken bij jou in de buurt en hierom vragen.

   Op mijn ogen draag ik kleuren uit het nieuwste Anastasia palette ‘Norvina’, de review staat online!

 3. 23 september 2018 / zondag, 23 september 2018

  ik ga de clips toch is proberen, ben benieuwd hoe het resultaat zal zijn. liefs soraya

 4. 22 september 2018 / zaterdag, 22 september 2018

  Bij zoiets als whitening tandpasta’s denk ik altijd: ‘jaja, het zal wel, ik ben te nuchter voor al die reclame’, maar nu ben ik toch wel erg benieuwd naar deze ;-)! Ik ga ‘m denk ik wel proberen! Ik ben stiekem echt jaloers op je mooie volumineuze haar, mijn haar is heel fijn en er komt bijna onmogelijk volume in (misschien als ik er een hele bus volume-en textuurspray in spuit, het zou grappig zijn om dat eens te proberen haha). Maar ik ben ook best blij met hoe het er nu uitziet hoor ;-). Hoop dat je een fijn weekend hebt met je gezinnetje!

 5. 22 september 2018 / zaterdag, 22 september 2018

  Je haar laten drogen met die klippen erin heb ik nooit bedacht, wat handig!

 6. Nigella
  22 september 2018 / zaterdag, 22 september 2018

  Waar blijft het artikel over je nieuwe haar? Ben al twee weken aan het wachten!

 7. Robin
  21 september 2018 / vrijdag, 21 september 2018

  Is de tandpasta ook voor gevoelige tanden? Ik gebruik nu vooral sensodyne.

  Groetjes Robin!

 8. Nathalie
  21 september 2018 / vrijdag, 21 september 2018

  Ik gebruik die tandpasta nu ook en wow, het maakt echt verschil; na de eerste keer poetsen al! Ik ben ee heel blij mee, want daardoor laat ik een professionele bleekbehandeling lekker voor wat het is!

 9. 21 september 2018 / vrijdag, 21 september 2018

  Leuke hacks! Naar die tandpasta heb je mij wel nieuwsgierig gemaakt; ik heb mijn tanden een tijdje terug laten bleken en ik wil het resultaat zo lang mogelijk mooi houden. Mijn haar met een klem in laten drogen moet ik eens gaan proberen, want van nature zit mijn haar altijd vrij plat en al helemaal na het douchen.

 10. Rowan Chanel
  21 september 2018 / vrijdag, 21 september 2018

  Handige beautyhacks! Die met die spooly en haarlak herken ik wel haha, ook de klem in je haar voor volume. Die met die aspirine ga ik onthouden 🙂 Toevallig voor volgende week een afspraak staan om m’n tanden weer te bleken!
  Komt de instalab maandag weer online?
  Fijn weekend alvast!

  • Serena
   Auteur
   21 september 2018 / vrijdag, 21 september 2018

   Ja, maandag weer! 🙁
   door alle drukte en aangepaste planning helemaal bij ingeschoten, maar maandag is er weer eentje en dan ook een EXTRA lange!

   • Rowan Chanel
    21 september 2018 / vrijdag, 21 september 2018

    Éxtra leuk dus! 🙂 Kan toch! Zijn altijd leuke posts waar je vrolijk van word, daarom kan denk ik ook niemand wachten haha.

 11. Lotte
  21 september 2018 / vrijdag, 21 september 2018

  Waar blijft de instalab? ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *