ANGEL | MR.WRONG PART 5

Door Angel – lieve allemaal. Van harte gefeliciteerd. Je hebt weer een week overleefd. Je hebt jezelf weer eens met succes van de ene naar de volgende zondag gesleept. En omdat dat best een prestatie is, beloon ik je met plezier op weer een stukje misère uit mijn leven. Als je een Beautylabber van de oude stempel bent, ben je op de hoogte van menig relatiecrisis en van mijn disasterdates. Na de zoveelste relatiedate had ik het wel weer even gehad met columns schrijven over mannen. Zo interessant zijn ze nou ook weer niet. Tot dat Mr.Wrong om het hoekje kwam wandelen. En voor deze meneer maken we nog even een uitzondering want om dit te overleven, heb ik jullie nodig.

Eens even kijken. Waar waren we vorige week gebleven? Daar zit ik dan. In het hol van de leeuw. Na een klein jaar zit ik in zijn loft, met mijn nieuw aangemeten alter ego vol zelfvertrouwen, en Mr. Wrong giet me voor de gelegenheid vol met champagne.

En dan gebeurt er iets totaal onverwachts. Tot mijn grote verbazing laat hij me rustig mijn glas leeg drinken. Daarna schenk hij nog een glas voor me in. En nog een. Er wordt geen toenadering gezocht. Er worden geen sexueel getinte opmerkingen gemaakt. Er worden geen kleren van mijn lijf gescheurd. We praten uren en uren over alles. Praten, ja. Fatsoenlijke dialogen.

Hij stelt oprecht geïnteresseerde vragen, glimlacht lief, lacht hard als ik een grap maak, lijkt soms zelfs een beetje verlegen. Hij is woest aantrekkelijk, beheerst en mysterieus tegelijk. Een gevaarlijke combinatie. Er mist echter nog een ingrediënt dat de combinatie voor mij dodelijk maakt en dat ingrediënt is humor. Geeft ook niets, ik lach doorgaans nooit om mannen die indruk op me proberen te maken want ze zijn gewoon niet grappig. Natuurlijk lach ik wel met vriendinnen maar echt hard lachen, zo hard dat ik mezelf een liesbreuk lach en dat het bloed uit mijn oren spuit, kan ik alleen om mijn zusje Dewi. Wij hebben een hele specifieke humor. Grof, hard en scherp. Inmiddels heb ik mezelf afgeleerd van dat gegeven melding te maken. Zodra een man hoort dat ik alleen om mijn eigen soort humor kan lachen, ontstaat er een enorme bewijsdrang. Geforceerde dooddoeners worden eruit geperst, de een nog slechter dan de ander met als onvermijdelijk resultaat; ik knap compleet af. Ook nu zeg ik dus niets over humor. En dan gebeurt het. Hij maakt een grap die ik zelf had kunnen maken. Een grap die zowaar zo scherp is dat ik er hardop om moet lachen. Uitkijken Angel. Glad ijs. Heel voorzichtig zijn vanaf nu.

Maar Mr. Wrong gaat rustig verder. Hij vertelt over zijn moeder die een jaar voor papa is overleden aan dezelfde soort kanker. Over zijn scheiding. Over waarom hij (nog!!!) geen kinderen heeft. Over zijn vrienden. Over zijn werk. Hij vraagt naar mijn verleden. Mijn toekomstplannen. Mijn visie op uiteenlopende onderwerpen. Hij vertelt leuk maar spreekt rustig en beheerst. Boeiend en zonder woorden te verspillen. Het is geen man die tijd heeft voor bullshit. Elk woord dat uit zijn mond komt, heeft een functie of een doel.

Als we tegenover elkaar aan de eettafel zitten, kan ik eindelijk eens goed naar hem kijken. Hij is angstaanjagend mooi maar dat wist ik nog. Brede kaken, intelligent gezicht, prachtige teint. Zijn intense blik intimideert me. Weet je hoe mannelijke fotomodellen in de camera kijken als ze poseren? Dan spannen ze hun kaken aan en dan knijpen ze hun ogen een beetje dicht en maar fierce loeren in die lens. Zo is zijn gezicht in de ruststand. En nog steeds die hypnotiserende stem die me doet smelten. Weinig van wat hij zegt, registreer ik. Elk keer als hij een punt achter zijn verhaal zet, moet ik mezelf wakker snappen.

Inmiddels begin ik toch weer stevig te balen van mijn rebelse ‘ik heb geen hakken nodig en wie denk jij eigenlijk dat je bent?!’ houding. Hij zit daar compleet in de steigers en tot in detail verzorgd in zijn showroom loft en ik zit hier als een daklozenkrant een beetje tof en afstandelijk te doen. Wat wordt ik soms moe van mijn schizofrene ik. Waarom kan ik nou niet gewoon een standpunt innemen en daarbij blijven in plaats van mezelf constant heen en weer slingeren tussen paniek en een zelfverzonnen alter ego dat alles onder controle heeft. En terwijl ik voor de zoveelste keer die avond met mezelf in conclaaf ga, pakt Cupido zijn kans en slaat een klein uur na mijn entree genadeloos toe. Op zijn dooie gemakje laadt hij zijn kalashnikov met het zwaarste geschut dat hij bij zich heeft. Dan gaat hij er even lekker voor staan, steekt nog even zijn middelvinger naar me op en schiet vervolgens een kernbom dwars door mijn zwakke, kwetsbare, nog-aan-flarden-gescheurd-van-alle-voorgaande-assholes-hart. Ik. Ben. Verliefd.

Ik zat er dus toch weer naast. Geen ene reet heb ik aan die waardeloze intuïtie van me. Deze man is wil mij. Hij heeft dwars door mijn façade heeft geprikt. Hij wil weten wie ik ben. Hoe ik tot zo’n waanzinnig boeiende, intelligente, grappige, scherpe en onweerstaanbaar sexy vrouw ben geworden. Wie de mensen zijn die mij hebben groot gebracht. Waar ik voor sta. Wat mijn doelen zijn. En dat zijn ongetwijfeld dezelfde doelen die hij heeft. Wat ik allemaal uit het leven wil halen. En hij wil erachter komen met wie ik dat dan allemaal wil doen. Sterker nog, hij is ervan overtuigd dat hij dat is en vraagt zich nu wanhopig af hoe hij mij hiervan moet overtuigen. Dit is helemaal geen booty call. En dan dringt het langzaam tot me door. OMFG… Hij is op zoek naar de liefde van zijn leven. Mr. Wrong vegen we van tafel. Dit is Mr. Right. Dit is hem. Hij wil helemaal geen sex.

Dan drinkt hij zijn glas leeg, zet het met een klap op tafel en kijkt me recht in de ogen aan.

“So. How do like to have your sex?’”

P.S. Goed. Nu is het natuurlijk heerlijk om te lachen om die mafkuuk van een Angel die zich van de ene in de volgende bak stront stort. Het is nou eenmaal zo, ik weet ook niet hoe ik steeds weer voor elkaar krijg. But really… wat zou jij doen? Rennen? Of toch je schizofrene knop weer omzetten en denken “What the hell? GEWOON-VOOR-DE-YOLO!” En picture dan in plaats van Mr. Wrong wel even de knapste, meest verrukkelijke acteur die je kent voor je. Nu zeggen!

Tot volgende week!

Liefs,
Angel

Wil je af en toe een glimp van Mr. Wrong zien? Op mijn Instagram account post ik heeeel soms een kleine sneak peak. Dus als je wilt gluren… be my guest!

Volg:

55 Reacties

 1. Astrid
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Heerlijk weer! Alleen jammer van de paar kleine spelfoutjes ;)!

 2. Anne
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Heel hard yolo’en !!!

 3. 28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Kan niet wachten dat het weer zondag is hihi.

 4. danielle
  28 juli 2015 / dinsdag, 28 juli 2015

  Wouw wat een verhaal weer… ik wil iedere dag zon stukje! hahaha.. geweldig. Ik denk dat we nou allemaal wel zeeer nieuwsschierig worden naar mr right!

 5. 27 juli 2015 / maandag, 27 juli 2015

  In een woord geweldig!
  Super geschreven en heb me rot gelachen. Dank daarvoor

 6. Sim
  27 juli 2015 / maandag, 27 juli 2015

  Als ik iemand echt heel heel leuk vind stel ik juist uit. Laat maar een btje zweten die Mr. en hard to get spelen. Een grapje terug als “Voor jou een vraag en voor mij een weet” zoiets? Wel heerlijk om bijv. alleen te zoenen.

 7. 27 juli 2015 / maandag, 27 juli 2015

  Ik had hem aan z’n perfecte haren naar z’n perfecte sofa getrokken om zijn perfecte kleding zo snel mogelijk op z’n perfecte vloerkleed te laten belanden.
  Maarja, dat ben ik hè, waarom hard to get spelen als je hem zelf zo hard wil op zo’n moment? Als je wakker wordt naast hem zie je wel weer of het een ‘sneak out or breakfast buddy’ wordt.

 8. Marije
  27 juli 2015 / maandag, 27 juli 2015

  Uitvoerig beschrijven hoe je het zou willen hebben en wanneer hij je benaderd een vinger op zijn lippen leggen en zeggen “but.. Not yet.”.

  Of ik zou binnen no time er klaar voor liggen.

 9. jasmijn
  27 juli 2015 / maandag, 27 juli 2015

  Antwoorden hoe je het zou willen en daarna stoícijns blijven zitten, ongeïnteresseerd kijken, opstaan en de rekening vragen. Let him sweat!

 10. Monique
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Haha angel ik zag je vandaag met mr Right in de foodhallen! Je haar is nog mooier in het echt

  • Bunbuniii
   27 juli 2015 / maandag, 27 juli 2015

   En hoe is Mr. right? TELL UUUUSSS XD

 11. M
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  ik zou het doen!

 12. Maaike
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Ik zeg YOLO

 13. 26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Nu al benieuwd naar het volgende deel, zo spannend!

 14. 26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Ik zou hem gewoon vertellen hoe ik het wil hebben en hem erna met een harde in zijn broek achterlaten. Hij stelt toch alleen maar een geïnteresseerde vraag? 😉

 15. lisa
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Leuke antwoorden op de vraag : How do you like to have your sex?
  – I like to have sex when I’m married
  – My sex is female and that’s how I like it.

 16. lisa
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Ik vind je stukken echt heerlijk om te lezen!
  Maar de volgende keer mag je iets meer aandacht besteden aan de eindredactie: wordT ik? Deze man is wil mij?

  Sorry, ik ben gewoon een grammar nazi.

 17. Janevandersteen
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Geen raad heb alleen na 3 begrafenissen zin in een feestje dus beetje opschieten niet meer laten gaan en plannen die bruiloft haha.

 18. Femke
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Ik zou de foute meneer doen. Altijd. Je moet je eigen plezier uit het leven halen, als dat in de vorm van een leuke vent is, dan maar zo 😉

 19. 26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Aiiiiiiii, wat een afsluiter! Moeilijke, maar eh.. ik zou er voor gaan. Absoluut.

 20. Jade
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Pak hem!! Je hebt niks te verliezen, meiden soppen hier spontaan weg. Mr. Right moet zich nu op andere fronten gaan bewijzen ;).

  Ik lees nooit blogs, maar deze moet ik gewoon lezen.
  xxx

 21. Marjon
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Waarom heb jij nog geen boek geschreven? Je schrijft echt ge-wel-dig!

  liefs 🙂

 22. maaitea
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  nope, i’d run

 23. Syl
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Geweldig weer!

 24. Charifa
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Ik zou ook niet met m het bed induiken maar gewoon verder lullen en naar huis gaan .als t m om de seks gaat dan hou maar op bij mij. Wel weer heerlijk gelezen !☺?

 25. Ellen
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Als je hem écht ziet zitten: het gesprek verderzetten en daarna gewoon weggaan. De volgende dag(en) belt of sms’t hij je toch weer, als ik zo hoor wat voor moeite hij voor je doet. Dan weet jij zeker dat hij echt geïnteresseerd in je is en snapt hij meteen dat jij niet met Jan en alleman in bed duikt. Seks zal er nog wel genoeg volgen :p

 26. suus
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Tja ik ben van de alles of niks benadering: ervoor gaan als je denkt dat t mr right is zo niet afkappen. Ja YOLO daarom geen tijd en energie verspillen aan iemand die t niet is.

 27. Julia
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Ik denk dat ik hartstikke rood zou worden, als ik net een slok heb genomen die laten druipen alsof ik een verdoofde onderlip heb en hem met grote ogen aan zou kijken

 28. Jasmine
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  YOLO!!!!

  If he’s that hot don’t let that walk away darling!

 29. Micks
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Als jij het niet doet, doe ik het! 😉

 30. Lisette
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Lieve Angel, schrijf alsjeblieft een boek! Wat kan jij heerlijk schrijven zeg! Kan niet wachten om het volgende deel te lezen

 31. 26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Ik kijk uit naar het volgende deel!

 32. Sharon
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Wat bedoel je met how do like to have your sex? Die zin klopt niet? Het staat er een beetje raar. Wat zei hij nou precies dan? How do you like to have sex??

  • Serena
   Auteur
   26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

   “Op welke manier wil je sex hebben?”

   Die zin klopt toch gewoon?

   • Lisa
    26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

    Nou, grammaticaal klopt ie niet, maar ik snap de insteek 😉

    • suus
     26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

     A la ‘how do you Luke tot have tour eggs’ maar dan anders. Ik vind t wel humor.

     • suus
      26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

      *like

   • 26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

    “So. How do like to have your sex?’”
    Moet volgens mij zijn:

    How do YOU like to have your sex?

    Mooi zinnetje, overigens! 😉

    • Ilona
     27 juli 2015 / maandag, 27 juli 2015

     Volgens mij mist inderdaad de ‘YOU’ in zijn vraag. Of vroeg hij het echt op die manier? Dan zou ik heel hard moeten lachen en wegrennen!

 33. 26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Lieve Angel,
  Hier één van je stille lezers/fans! Wat een verrukkelijke schrijfsels steeds. Ik vind het ook stoer en getuige van een heerlijke I don’t give a fuck-mentaliteit hoe je jezelf bloot geeft. Sterker, je inspireert me om dat op mijn eigen blog ook te gaan doen!

  Die Mr. klinkt errug fijn… Mr. Grey fijn… 😉 Sterke, woest aantrekkelijke, zelfverzekerde, vastberaden mannen – I’m a sucker 😉

  Keep up the good work, ik kan niet wachten tot volgend weekend 😉

  liefs Karin

  ps. mag ik toch nog een klein tipje geven? Misschien nog één keer een extra check op tikfoutjes doen. Nu staat er soms een foutje in een cruciale zin. Fijne zondag!!!

 34. 26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Ohjaaa weer heerlijk geschreven.. op naar het volgende gedeelte!

 35. 26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Wat een heerlijk verhaal weer! Ik kijk uit naar het volgende stuk. Zo te lezen van jouw verhalen: ga ervoor!!!

 36. pelin
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Hahah zoals altijd een geweldig stuk !! Lijkt wel een serie joh,, 🙂 go for it?

 37. 26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Hahahah wat leuk dit! Lekker doen zeg ik!!

 38. 26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Als ik moest kiezen zou ik ervoor gaan Angel, je bent een prachtige vrouw, singel en deze Mr. is zoals ik kan lezen perfect!
  Liefs, Iris

 39. 26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Leuk geschreven weer! Ik ben zo benieuwd naar het vervolg! Gelukkig moesten we deze keer geen hele week wachten op het volgende stukje! 😀

 40. 26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Angel, geen twijfel mogelijk: doen. Benieuwd wat jij hebt gedaan gezien hij nu nog steeds in je leven is.
  xx

 41. Jelka
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Heeeeeerlijk!! Angel, wil je mezelf en menig ander vrouwmens een pleziertje doen? Ga nu aub een boek schrijven, oké?

 42. 26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Ah, super frustrerend, om je zo groot te houden terwijl je eigenlijk als een waterijsje voor deze man smelt. Ben benieuwd naar het vervolg!

 43. Ka
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Nee niks yolo, tijdvespilling… Als het mr. Right is ervoorgaan anders weg ermee

 44. ...
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Haha Geweldig Angel. Het einde is alleen zo verschrikkelijk ik wil de rest weten !!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *