ANGEL | MR.WRONG PART 4

Afgelopen zondag ben ik per abuis vergeten om Angel’s avontuurlijke column te plaatsen, mijn excuses daarvoor! Daarom is het nu even heerlijk smullen op de vroege woensdagochtend. Vanmiddag komt er nog wel gewoon een video online, dus stay tuned!

Door Angel – Hurraaay! Het is weer zondag woensdag. Je hebt er lange werk- of studieweek op zitten. Met een beetje geluk ben je dit weekend lekker naar de klote gegaan en nu is het ik-ben-helemaal-naar-de-verrottenisges-en-ga-zo-min-mogelijk-doen-dag. En gelijk heb je, wijfie! Dus om je hersenen vandaag niet al te hard aan het werk te zetten, heb ik hier weer een lekker licht verteerbaar stukje anti-literatuur voor je. Het volgende sappige hoofdstuk van mijn avonturen met the one and only… Mr. Bad Ass Wrong.

Vorige week heb ik mezelf met veel pijnen moeite de lange trap van zijn appartement op gesleept om tot de ontdekking te komen dat ik terecht gekomen ben de Nederlandse variant van de Playboy Mansion.

En dan sta ik ineens in het hol van de leeuw.

Zie je nou? Ik wist het wel! En omdat ik gelijk heb, ben IK dus de baas. Jij, met je mooie rotkop, bent niets meer dan een pretty face dat elke nacht een ander Victoria’s Secret model in dit bed slingert. I KNEW IT! Aaah… the sweet taste of victory. En zo, lieve dames en heren, is een paar maanden geleden Mr. Wrong geboren. Welcome to the world Mr. Wrong!

Je zal je nu wel afvragen waarom ik deze, toch best aardige, meneer nu zo nodig met zo buitensporig veel geweld moet stigmatiseren. Geeft niets, terechte vraag. Ten eerste, omdat dat nu eenmaal in de aard van het beestje zit. Wij mensen willen andere mensen zo snel mogelijk door hebben. We willen weten wat voor vlees we in de kuip hebben, wie we voor ons hebben, waar we mee te maken hebben, we willen weten wat ze doen maar vooral… wat ze plan zijn. En als ze niets over zichzelf los willen laten, ook goed. – Nee joh! Doe vooral geen moeite! – Dan stoppen we ze zelf wel in een hokje.

‘’Hey jij daar! Mr. Wrong. Ja, jij viespeuk! Jij hoort in een hokje. En wel onmiddellijk. Dus hier komen en je hok in. Bij de andere foute viespeuken. En nu zitten en blijven zitten.’’

Ten tweede; ik heb een angstaanjagend sterke antenne voor foute kerels. Ik val er als een baksteen voor en er is niets wat ik eraan kan doen. Nu ben ik niet vies van een beetje zelfreflectie op zijn tijd en dus is het me niet helemaal een raadsel wat mij nou zo aantrekt aan deze types. Een deel van mij is ook een beetje fout. Ik ben altijd een kind geweest dat de grenzen op zoekt. Altijd willen weten wat er gebeurt als… Of wat ik als nou ‘nee’ zeg en ‘ja’ doe. En dus is het juist dat spannende randje dat mij in hen aantrekt. Het zijn namelijk mannen van extremen waarmee je door de diepste dalen gaat. Als ze je naaien, dan doen ze dat genadeloos. Maar het zijn ook mannen van hoge hoogtes. De pieken in deze relatie zijn magisch. Heftige, euforische liefde. Eindeloos aanbeden worden. Kleren worden gepassioneerd van het lijf gescheurd. De ene bloederige fist fight volgt de andere op maar om de haverklap word je een steeg in gedouwd waar een stomende 50-shades scene volgt om de ruzie met evenveel geweld weer goed te maken. Het ene moment fluister je met tranen in je ogen hoe onbegrensd veel je van hem houdt, het volgende moment sta je weer moord-en-brand-krijsend je koffers in te pakken. Ik houd ervan.

Maar het kost me onderaan de streep 10 jaar van mijn leven en ik word ook een dagje ouder. Ik ben klaar voor rust, kom maar op met die begonia’s. Ergens houdt het op. Zeker omdat ik op relatiegebied al de nodige emmers stront over me heen heb gehad, zoals bijvoorbeeld die keer dat ik mijn ex betrapte met een andere dame (en let op: in mijn eigen nest!) Of de volgende ex die er dezelfde originele hobby op na hield, namelijk Angel belazeren. En wel zo gruwelijk hard dat ze haar vertrouwen in de mensheid compleet verliest.

Lang verhaal kort: foute kerels zijn heerlijk. Voor een keer. En na die ene keer rennen we heel hard weg. Maar kijk uit dames. Ook de strategie één-keer-en-dan-wegwezen, blijft een tricky business. Want als je niet uitkijkt, is dat wegwezen nog niet zo makkelijk. Deze foute kerels zijn doorgewinterde professionals die als geen ander weten hoe ze een vrouw moeten inpakken. En dan zijn ze ook nog in het bijzonder geïnteresseerd in exemplaren zoals ik, die elke poging tot vleierij als een ninja weet te weren. In die vrouwen zit namelijk een extra uitdaging en laat dat nou net de V-Diesel-Power-Turbo-brandstof zijn waar deze beesten op leven.

Maar, zoals onze eigen Dalai Lama van de Lage Landen altijd zegt; elk nadeel heb ze voordeel. En mijn voordeel is dat ik nu, zonder enige twijfel, zeker weet dat ik met een rasechte pro te maken heb en hem na vandaag dus nooit meer zie. Want dat is de keiharde afspraak die we hier en nu met onszelf gaan maken. Nee hoor, wij hoeven absoluut niet bang te zijn dat we deze meneer ook maar een microscopisch klein beetje interessant gaan vinden. Wij zijn namelijk door heel veel schade en schande wijs geworden. Have no fear, de door-schade-en-schande-wijs-en-volwassen-geworden Angel is here. Ik heb een stalen pantser aan getrokken waar met geen kanon door heen te komen is. Mij kan niets gebeuren. Not a chance in hell.

Zo. Die brainwave had ik even nodig. Want poef! Daar is dan eindelijk de zelfverzekerde ik die zich door niets en niemand laat inpalmen. Terwijl ik met mijn armen over elkaar kalm en arrogant door de ruimte wandel, bestudeer ik stuk voor stuk de kunstwerken aan de muur. Rustig neem ik de tijd en laat mijn ogen door zijn loft glijden.

“Well well, Mr. Hugh Hefner. Look at this… ”
“Mr. Hefner you say? That’s nice.”
“No television? No comfortable couch? Guess you have too little time on your hands for that kind of stuff with all the woman you must be pleasing in this shag-hole of yours.”
“Not really. I’m just not interested in television. And why would I need a couch? I only sleep here.”
“Sure…” Ik laat een minachtend lachje klinken. Je bedoelt zeker ‘I only fuck here’, denk ik er in stilte bij.

Op geen enkele manier voel ik me ongemakkelijk door de lange stilte die valt. I am completely in control and it feels good for a change. Iemand moet de stilte verbreken en raad eens wat? Ik voel me niet geroepen. Als het moet, blijf ik hier dagen rondslenteren zonder ook maar iets te zeggen. We gaan de rollen eens even omdraaien Mr. Wrong. Kennelijk kan hij het niet meer aan want hij neemt het woord.

Ha! 1-0 voor Angel!

“Would you care for a glass of champagne, darling?”
– Who’s the boss? That’s right. I am. Bring it on bitch. –
“Let’s hit it, Hef.”

De kurk is los dus het feest kan beginnen. Zet maar op play, die foute B-film. Ik ben er klaar voor. Mijn laatste avontuur. Het laatste vinkje op mijn to-do list. Huppekee. Als ik later helemaal alleen in een bejaardenhuis achter een rij vetplanten mijn luier zit vol te schijten, heb ik mooi een heel scala aan levendige life memories waar ik tot aan mijn laatste zucht lekker aan terug kan denken. Ik zal me geen moment vervelen. Ik heb namelijk geleefd! En die herinneringen pakken ze me niet meer af. Dus ga ervoor! Afvinken die hap.

Maar dan doet Mr. Wrong iets dat ik met geen mogelijkheid aan had kunnen zien komen.

Mr Wrong part 4 2To be continued….

Wil je af en toe een glimp van Mr. Wrong zien? Op mijn Instagram account post ik heeeel soms een kleine sneak peak. Dus als je wilt gluren… be my guest!

Tot volgende week!

Liefs,
Angel

Volg:

47 Reacties

 1. Ivanca
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Spannend….. hopelijk aankomende zondag weer een vervolg 😛

 2. Anna
  24 juli 2015 / vrijdag, 24 juli 2015

  Hmm, eerlijk gezegd vind ik dit artikel een beetje tegenvallen. Niet zo vlot geschreven als de vorige delen en wat iedereen hier eigenlijk al zegt; veel herhaling van de vorige keer… Jammer.

  • Anna
   24 juli 2015 / vrijdag, 24 juli 2015

   Nog even een toevoeging:
   Ik krijg het gevoel dat “dit verhaal” alleen maar verder wordt uitgerekt omdat je weet dat veel dames (misschien heren) benieuwd zijn naar je verhaal en de afloop hiervan. Het trekt dus veel bezoekers en levert meer views op. Hoe meer delen, hoe meer lezers en misschien meer geld. Als dit daadwerkelijk de reden is dat het zo lang uitgerekt wordt, vind ik dat erg jammer.

   • Jo
    25 juli 2015 / zaterdag, 25 juli 2015

    Ik heb het helemaal met je eens. Ik vind overigens alle verhalen van Angel ontzettend aangedikt en overdreven. Jammer.

    • Babs
     7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

     Waarom lees je ze dan? ?

 3. Hanan
  24 juli 2015 / vrijdag, 24 juli 2015

  Sorry angel, ik vind je stukken tof maar dit begint op Bold en Beautifull te lijken.er is veel geherhaling en weinig nieuwe stukken.
  Van mij mag het wel wat vlotter,hup vaart erin houden.dat vond ik juist zo leuk aan je stukken .

 4. Lousaa
  23 juli 2015 / donderdag, 23 juli 2015

  Ik ben heel benieuwd of er nog ontwikkeling in zit zullen we maar zeggen. Maar de humor is er wel een beetje uit.

 5. Jill
  23 juli 2015 / donderdag, 23 juli 2015

  dat stukje van yeahh sure ´you only fuck here´gedachte. gwn geniaal ik schoot vol in de lach! echt heerlijk geschreven! kan niet wachten op het vervolg x

 6. kimmie
  23 juli 2015 / donderdag, 23 juli 2015

  Beste Angel

  Omdat je nu een beetje te laat was, vind ik dat je het vervolg nu eens wat vroeger mag online zetten ;-p. Okeey kan dus eigenlijk gewoon niet wachten^^.

  Grtz

 7. Marlies
  23 juli 2015 / donderdag, 23 juli 2015

  Heerlijk!

 8. Diana
  22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Er gebeurt niet eens iets nieuws, is dit een nieuw artikel? Beetje herhaling van de vorige keer.. En het komt echt over alsof je van hem walgt en er met tegenzin bent..

 9. Betty
  22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Aahhh kort artikel dit keer 🙁

 10. 22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Noooooooo, wat een kort artikel deze keer! Je kan zo ontzettend levendig schrijven.. Het voelt bijna alsof ik het zelf beleef!! Zondag het vervolg?

 11. 22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Jammer dat het maar zo’n kort stukje was, wat er nu verder gebeurde na vorige keer.. Ik wacht op meer!

 12. 22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Wat heerlijk geschreven weer..tot over een paar dagen!

 13. Ilolo
  22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Ik kijk altijd naar jou posts uit Angel. En ik bezeik me dan van het lachen. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik nu wel een beetje klaar ben met de mysterieuze verhalen rondom mr. Wrong. Ook omdat ik gewoon benieuwd ben naar zijn kop en hoe de stand van zaken nu is! 😉 De vaart is eruit en dat is juist wat ik zo leuk vind aan jou schrijfstijl!

 14. Margo
  22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  De blogpost waar ik elke keer weer naar uitkijk! Meid wat kan jij schrijven en het is zo lekker herkenbaar :p. Dan nog niet over je cliffhangers gesproken; elke.keer.weer.denk.ik; @&#%|<, ANGELLLL!!!!!! Maar dat is positief hoor hahaha. Keep up the good writing stuff!!

 15. Minka
  22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Je schrijft hartstikke goed maar dit artikel vond ik tegenvallen eerlijk gezegd. Teveel herhaling, het wordt nu tijd voor een volgende stap. Vertrouw erop dat je feedback waardeert en kijk uit naar je volgende editie.

  • Hester
   22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

   Mee eens!

   • Iva
    22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

    Eens!

 16. 22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Aaah, de spanning. Ik lees dit zo graag! Kan niet wachten op de volgende zondag :p
  xx

 17. Lili
  22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Te leuk dit! Je doet het onwijs goed! Keep up the good work <3

 18. Petra
  22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Ben benieuwd!!

 19. Lenneke
  22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Ohhh het ultieme langst uitgerekte artikel ooit!! Noooo!

 20. 22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  jammer dat de helft een herhaling van vorige keer was ( snap het wel) maar dan toch maar een heel klein stukje nieuw. Ben erg benieuwd naar het vervolg 😀

 21. Mariette
  22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Oh Mu God….. cliffhanger!!!!!

  Ik wil het vervolg!!!

 22. 22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Zo goed geschreven! Kijk weer uit naar het vervolg.

 23. Sanne
  22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Aaaaah, spannend!! Ik hou van je columns, en ik ben blij dat je terug bent<3

 24. 22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Haha, je maakt het zo wel spannend!

 25. 22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Ben heel benieuwd naar het vervolg!

 26. 22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Wow, daar werd ik even helemaal je verhaal ‘ingezogen’ haha. Geweldig geschreven en ik ben reuze benieuwd naar het vervolg

 27. Sandra(hpw)
  22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Ging deel 3 niet al gedeeltelijk over hetzelfde? Ik dacht ‘t eigenlijk al gelezen te hebben.. Maar ik kan ook fout zitten 😉

  • Ier
   22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

   Klopt :’)
   Veel herhaling, maar dat is de bedoeling, denk ik

 28. 22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Noooo wat een cliffhanger! Ik wacht nog altijd met smart op een boek van je Angel!

 29. 22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Kan je per uitzondering morgen al niet het vervolg posten haha? Je stukjes zijn zo geweldig!

 30. maaike
  22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Aaaargh, wat doet ie daaraan???? :p:p

 31. 22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Oh alweer zo spannend! Ben benieuwd naar het vervolg 🙂

 32. 22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Haha, nu ben ik nog steeds benieuwd naar het vervolg!

 33. Priscilla
  22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Aaaargh, nu laat je ons weer in spanning! Snel komen met het volgende gedeelte!

 34. 22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Oh Angel….. laat je meer weer in spanning! Helaas herken ik je verhaal uit het verleden wel (same same, but ….yip the same bullshit men) Ik probeer nu heel bewust “goeie” mannen te daten. Saaaaiii, maar ik ben ook klaar voor de geranium fase 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *