Action nepwimpers

Toen ik spulletjes bij elkaar aan het zoeken was voor de proefmake-up van Robina (zie ‘Bruidsmake-up Tips‘) kwam ik een oude verpakking met Action nepwimpers tegen. Robina wilde graag nepwimpers dragen tijdens de bruiloft dus nam ik het mee. Ik nam een hele berg nepwimpers mee, maar uiteindelijk kozen we voor die van Action. Alhoewel ze al tijden bij Action te koop zijn besloot ik er toch een review aan te wijden, want het was echt weer even een herontdekking voor mij!

action wimpers01 Dit pakje nepwimpers is van het merk MAX en is te koop bij Action. Het bevat 3 doosjes verschillende soorten nepwimpers en kost slechts €0,80. Dat is minder dan €0,30 per set!

action wimpers08 Elk doosje bevat één paar nepwimpers en een tube lijm. Ik heb gehoord dat deze lijm niet zo geweldig is, dus meestal gooi ik ze dan ook meteen weg. Ik heb namelijk mijn eigen tube DUO wimperlijm, wat mij betreft de beste wimperlijm die er is. De lijm droogt vrij snel, droogt doorzichtig op en laat de wimpers de gehele dag goed vast zitten. Je koopt DUO online of bij parfumerie Douglas voor zo’n €10,50 (14 gram). Hier doe je eeuwen mee! Ok, jaren dan.

action wimpers02 Ik heb hele dure high end lashes gehad van Shu Uemura, Dior en Lancome, hele luxe wimpers van echt nertsenhaar, ik heb drugstore lashes gehad van Ardell en Eye Candy, papieren ‘art’ lashes van Paperself en hele cheap ass van Hema, Essence en natuurlijk Action.

Ik heb superveel wimpers uitgeprobeerd, hele dure, hele goedkope, hele excentrieke en hele ‘natuurlijke. Ik draag niet dagelijks nepwimpers, en ook zijn er vast veel meer dames die nog veel meer soorten en merken hebben uitgeprobeerd, maar ik durf best te zeggen dat ik er best een beetje verstand van heb. En de nepwimpers van Action, die zijn hartstikke prima!

Echt een goede budgettip, vooral voor de mensen die er geen handenvol geld aan willen uitgeven omdat ze voor een avondje nepwimpers willen dragen.

action wimpers06 De nepwimpers van Action hebben geen namen, dus heb ik ze zelf maar even voor het gemak namen gegeven; Natural, Flaired en Party. Hieronder zal ik ze in wat meer detail aan jullie laten zien.

Natural

action wimpers04 Van de 3 wimpersets vind ik deze het meest natuurlijk ogen. De wimpers zijn synthetisch, vrij fijntjes en bijna overal van gelijke lengte. Ze zijn geplakt op een fijne, dubbele plakrand.

action wimpers naturel Close-ups.

action wimpers15 Full Face.

Flaired

action wimpers03 Hoewel deze wimpers fijner en daardoor natuurlijker ogen, zijn ze – naar mijn mening – niet natuurlijker dan de ‘natural’ set. Deze set bestaat uit synthetische wimpers met afwisselende lengte en dikte. Aan de binnen- en buitenkant zijn de haartjes korter dan in het midden. Ze zitten vast op een fijne, dubbele plakrand.

action wimpers flaired Close-up.

action wimpers10 Full Face.

Party

action wimpers05 Deze set bestaat eveneens uit synthetische wimpertjes die superdik en dicht op elkaar staan. Het oogt daarom heel ‘zwaar’ en zoals Samantha uit Utreg zou zeggen, ‘heb je die van een kraai gepluk!?’. Aan de binnen- en buitenkant zijn de haartjes korter dan in het midden. Ze zitten vast op een dubbele plakrand.

action nepwimpers party Close-up.

action wimpers19 Full Face.

action wimpers07

Conclusie

Het liefst zie ik wimpers die aan het uiteinde langer zijn, daar krijg je echt zo’n hele zwoele, verleidelijke oogopslag van! Helaas hebben deze 3 dat allemaal niet. Van de 3 soorten nepwimpers vind ik Flaired het minst mooi, omdat het van een afstandje lijkt alsof je maar 8 wimpers hebt, haha! Je kan ze echt tellen. Ik vind dat persoonlijk gewoon niet zo mooi. Natural vind ik prachtig voor wanneer je op zoek bent naar een natuurlijke nepwimper (ik weet het, lekker tegenstrijdig), en Party is gewoon helemaal te gek voor wanneer je flink gaat stappen!

De nepwimpers die ik op Robina heb gebruikt, en eerder op mezelf, waren ook van Action. Alleen nu ik de foto’s zo terugkijk zijn deze wimpers anders dan die uit de set die ik onlangs heb aangeschaft. Kijk, zo zien ze eruit:

kardashian-beauty-lioneyezer_12En deze wimpers zijn toch weer heel anders dan de 3 die ik jullie in deze review heb laten zien. De bovenstaande Action wimpers kocht ik jaren geleden, ik ben bang dat ze inmiddels de verpakkingen hebben aangepast. Deze ‘oude’ versie is echt supermooi! Een beetje tussen Natural en Party in. Jammer dat Action deze niet meer verkoopt.

De Action wimpers brengen niet al te lastig aan (het blijft een rotklusje) en zijn prima van kwaliteit. Voor nog geen €0,30 per paar is de prijs/kwaliteit verhouding helemaal top! Ik kan deze nepwimpers daarom van harte aanbevelen.

Zijn jullie al bekend met de Action nepwimpers? Welke van de 3 is jullie favoriet?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

111 Reacties

  1. Chrissie
    3 mei 2018 / donderdag, 3 mei 2018

    Als je de flaired wimpers door midden knipt heb je wel die lange uiteindes en die zwoele blik. (Gisteren geprobeerd en ziet er heel “natuurlijk” uit) Ook heb ik de lijm gebruikt die in het doosje zat, wat tegenwoordig maar 1 flesje is, en het is wat langer wachten tot je ze op kunt plakken maar ik ben ermee in slaap gevallen en ze zitten nog steeds prachtig :O

  2. Nele
    20 december 2017 / woensdag, 20 december 2017

    Heeft iemand de magnetische al is geprobeerd? Ik zou die haar kopen. Ik ben te onhandig met lijm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *