Review | Glamglow Gravitymud masker

Zo’n drie jaar  geleden reviewde ik het Glamglow Super-mud clearing masker en hier was ik heel erg over te spreken. Ik heb hem tot op de bodem opgemaakt! Inmiddels hebben de eigenaren van Glamglow, het Hollywood-koppel Glenn en Shannon Dellimore, hun lijn behoorlijk uitgebreid. Zo hebben ze naast het Supermud masker ook het Thirstymud, Powermud, Flashmud en Youthmud masker op de markt gebracht. En daarnaast ook nog een eye mask en verschillende cleansers. Jawel, er wordt flink aan de weg getimmerd!

Hun allernieuwste product moet echter nog in Nederland uitkomen: Gravitymud. Ik heb dit bijzondere masker vast uit Amerika gehaald om het als eerste in Nederland voor jullie te testen. Ik ben zo excited! Dit masker is ZILVER METALLIC van kleur en droogt op tot een PEEL-OFF masker. Hoe vet!

Bekijk hieronder mijn eerste indruk van het Glamglow Gravitymud masker;

Het Gravitymud masker belooft een hele boel, zo zou het je gezicht moeten liften, verstevigen, tightenen en tonen (poriën verkleinen, wat zorgt voor een egalere en fijnere huidtextuur) én zorgt het voor sexy contours! Wie denkt na het masker eruit te zien als een zwaar geshapede Instaglam beautyguru komt bedrogen uit: van het liften, verstevigen en contouren merk ik 100% niets.

Glamglow gravity mud review_ - 1Wel is mijn huid MEGA zacht en glad en ziet het er veel helderder en egaler uit. En ook iets matter. Ja, het masker heeft zeker wel iets positiefs gedaan voor mijn huid! Het ziet er werkelijk goed uit en het voelt heerlijk aan. Echt veel zachter dan wat ik gewend ben van andere maskers, peelings en scrubs. Dit komt zeker in de buurt van een babyhuidje.

Meer dan dit hoef je echter niet te verwachten van Gravitymud. Ben je bijvoorbeeld 40+ en op zoek naar een verstevigend en liftend masker, dan zou ik je dit masker afraden. Dit masker doet dus helaas niet helemaal wat het belooft, maar daarentegen doet het wel veel andere goede dingen voor je gezicht.

Glamglow gravity mud review_ - 2Ook fijn om te weten is dat dit masker je huid niet trekkerig laat aanvoelen. Na gebruik voelde mijn huid helemaal niet droog of strak aan. Alleen maar zacht en glad.

Glamglow gravity mud review_ - 3Het masker ruikt vrij sterk naar een synthetische kokosgeur met een vleugje zoet. Ik vind het persoonlijk overbodig om een masker, of welke skincare dan ook, zo sterk te parfumeren. Het kan alleen maar irriterend zijn voor de huid. En daarbij is de geur niet echt een succes.

Glamglow gravity mud review_ - 5Het masker zelf is dik en gelachtig van textuur (zelfs een beetje stroperig) en de kleur in het potje is wit met een parelmoeren glansje. Met het bijgeleverde kwastje moet je een royale hoeveelheid aanbrengen op je gezicht, waarbij je ogen, wenkbrauwen en de haargrens vermijdt.

2Eenmaal op het gezicht heeft het masker een metallic zilveren kleur die ietsje donkerder zilver wordt naarmate het masker opdroogt.

3Na zo’n 20-30 minuten, als het masker volledig is opgedroogd, kun je het masker als een peel-off masker van je gezicht aftrekken. Dit is ZO gaaf om te doen! Het vinden van een beginnetje is gemakkelijk en het aftrekken van het masker gaat zeer goed en pijnloos.

4Al met al vind ik dit masker vooral heel erg leuk. Het heeft echt een superhoog FUN gehalte! Dit maakt het stukken leuker om te gebruiken, of je nu alleen bent of met vriendinnen. Ik voelde me net een soort mix tussen een robot, alien en unicorn, hahaha!

Glamglow gravity mud review_ - 1De werking is ook goed, want het maakt mijn huid lekker glad en zo zacht als een babyhuidje, en het ziet er na gebruik veel helderder en frisser uit. Verwacht alleen geen liftend en verstevigend effect. Dit masker geeft naar mijn idee niet het resultaat wat je zou verwachten van een anti-aging product.

Glamglow gravity mud review_ - 4En dan de prijs, die is best aan de hoge kant. In Amerika betaal je $69 en ik ga er vanuit dat dit masker omgerekend €49,95 in Nederland zal gaan kosten, aangezien alle andere Glamglow maskers ook zo duur zijn.

Ik ga het masker zeker vaker gebruiken, maar ik weet niet of ik het nog een keer zou aanschaffen gezien de prijs. Ik lees bovendien veel wisselende verhalen; de ene persoon ZWEERT erbij en voor de andere persoon doet het niet veel extra’s. Mocht het product over 1-2 maanden in Nederland te koop zijn vraag dan eerst een proefje zodat je het masker zelf kunt uitproberen voordat je overgaat tot aankoop, is mijn advies.

Benieuwd naar de andere Glamglow maskers? Je vind ze bij parfumerie Douglas, zowel in de filialen als in de Douglas online shop

Wat vinden jullie van het Glamglow Gravitymud masker? Is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

46 Reacties

  1. Emma
    3 juli 2016 / zondag, 3 juli 2016

    Super leuke review van dit product zodra het in Nederland is ga ik het meteen uitproberen!

  2. 8 april 2016 / vrijdag, 8 april 2016

    Wouw wat een gaaf effect geeft dat masker zeg! Ben wel benieuwd geworden. Liefs soraya

  3. 8 april 2016 / vrijdag, 8 april 2016

    Klinkt echt onwijs goed. Dit lijkt me wel een geschikt masker voor mij!

  4. Anita
    8 april 2016 / vrijdag, 8 april 2016

    Zo pffoe wat een bedrag voor een masker.Wel fijn dat er een klein kwastje bij zit. Ik hou het voorlopig wel bij de peel off maskers van freeman :)

  5. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Het masker ziet er heel fancy uit maar lijkt mij niet de prijs waard..

  6. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Ben al tijden benieuwd naar de Glamglow maskers. Heel benieuwd of het wat voor mijn huid zal gaan doen. Ik ga me eens in verdiepen welke ik graag wil.

  7. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Lijkt me een heel prettig product! Ik heb nog nooit een masker van Glam Glow gebruikt. Toch maar eens een bezoekje brengen aan Douglas!

  8. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Ah ziet er leuk uit! Ik heb een aantal jaar ook de originele GlamGlow aangeschaft, maar een hele slechte reactie opgehad. Ik mocht deze gelukkig ruilen hoor! Maar vond het toch jammer. Ik ben daarom altijd ‘a bit iffy’ als het gaat om maskertjes. Ik heb wel een hele stapel sheetmasks gekregen van mijn tante uit Azië (zij woont daar en neemt altijd leuke spulletjes mee) en deze gaan wel goed met m’n huid! Mooie foto’s heb je trouwens gemaakt!

  9. Syl
    6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Het ziet er uit als een leuk masker, maar ik zou denk ik eerder voor een proefje gaan, want 50 euro voor iets wat niet meer doet dan verzachten… vind ik wel duur.

  10. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Wat een cool effect, dat zilver. Het lijkt me inderdaad superleuk om samen met vriendinnen te doen, maar de prijs houdt me nog even tegen om hem zelf ook aan te schaffen =D
    Superfijne review, wel!

  11. Sanne
    6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Nou ziet er gaaf uit maar ik hou het voor nu wel bij de peel-off maskertjes van Montagne Jeunesse haha.

  12. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Ik vind dat het er best goed uitziet, mooie verpakking ook! Jammer dat het wat aan de dure kant is! Deze video’s zijn zo leuk, zeker verder blijven doen!

  13. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Vind die verpakking ook wel erg mooi! Je bent er heel eerlijk over, dat is heel erg fijn. De werking van producten verschilt altijd wel per huid, dus een tester is een erg goed idee.

  14. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Ik heb graag peel-off maskers!! ziet er goed uit.

  15. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Dag Serenade,

    Ik volg je nu een tijdje via Facebook, en ik heb nu enkele producten aangeschaft nadat je ze positief beoordeelde. Zeer tevreden 😊
    Maar vaak sta ik in de winkel en kan ik me naam of merk niet herinneren, dan ga ik zoeken op beautylab, maar vaak kan ik het dan zo meteen niet vinden. Omdat je veel post, begrijp me niet verkeerd dat vind ik super.
    Daarom mijn vraag kan je mss zo een lijstje maandelijks of zo posten met een top 10 van je beste producten die dan meteen te zien zijn. Of mss heb je al zoiets maar heb ik het nog niet gevonden.

    Ik vind je schrijfstijl en beoordelingen altijd fijn om te lezen en goed onderbouwt, niet zomaar gewoon goed of niet goed, maar ook de waarom/wat en hoe staat erbij.

    Thx, C

    • 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

      Moet Serena zijn woordenboek maakt er soms wat van sorry. 😏

    • Syl
      6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

      Er zit een zoekfunctie op de website. Dus zoek op foundation, lipstick, merknaam of spring 2016 en je vindt genoeg.

  16. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Eerlijk advies en hoewel het er goed uit ziet, zou ik het toch zeker niet kopen. Het is wel heel prijzig. Ik vind het trouwens super handig dat de review zowel geschreven als in video is, het viel me al vaker op, maar dat vind ik echt een pluspunt.
    xx

  17. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    De prijs is wel hoog voor een masker, maar vind het er goed uitzien

  18. Rowan Chanel
    6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Gebruik vaak de cadeau samples van Glamglow’s maskers. Vind ze over het algemeen best fijn, maar drogen op mijn huid vervelend op, waardoor het geen prettig gevoel is wanneer ik het eraf haal!
    Misschien dat dit peeloff masker beter gaat..

  19. A
    6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Wat een uitgebreide review maar weer. Je bent vet goed bezig Serena!

  20. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Klinkt echt goed! Alleen jammer dat het vrij prijzig is.
    Goede tip om eerst een testertje te vragen.
    Vroeger durfde ik dat niet, maar sinds ik een dure Estee Lauder miskoop heb gedaan doe ik het altijd.
    Toen je het masker eraf haalde leek het net of had je daarna zo’n Scream! masker in je handen. Haha.
    Trouwens complimenten voor je foto’s! Zoals vrijwel altijd: Erg fraai!

  21. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Hmmm ik vind het best pittig geprijsd voor een masker. Ik weet het nog niet. Eerst maar een proefje vragen :-)

  22. Marieke
    6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Door jou 1e blog erover heb het 3 jaar geleden ook gekocht en ben gek op dit merk. Alleen idd wel duur dus niet altijd in de gelegenheid om een nieuwe te kopen. Ik ben nu het blauwe potje aan het testen. Werkt super voor droge huid en ruikt naar caramel. Echt super. Van deze ga ik straks eerst een proefmonster proberen want die hebben ze bij Douglas vaak van alle soorten

  23. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Ik vind glamglow ook heeel fijn! Wel een beetje pijnlijk voor je portemonnee ):

  24. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    De prijs is wel pittig zeg… Ik weet niet of ik zoveel aan een masker zou uitgeven. Wel zie je goed verschil met je huid :)

  25. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Wat een grappig masker! Alleen al voor de fun factor zou ik hem willen haha. Hij is helaas wel erg duur maar ik hoor zo veel positieve dingen over glamglow dat ik het toch eens wil proberen.

  26. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Wat apart zeg, ziet er wel goed uit ! het doosje vind ik ook erg leuk!

  27. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Klinkt als een fijn masker, en die metallic kleur, zo grappig haha! Gezien de prijs zou ik hem denk ik wel sneller laten liggen.

  28. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Wat een aparte masker, ziet er best grappig uit! Heerlijk zo’n gladde en zachte (baby)huid als eindresultaat.

  29. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Wel heel tof hoor dat hij zo metallic is!! Ik heb nog nooit een Glam Glow masker geprobeerd!

    • jennifer
      6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

      Oehhh! Nu wel benieuwd naar hoe het youthmask zelf te maken ! Receptje ? Linkje? Super bedankt :D

    • 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

      Ik check Beautypedia ook regelmatig, maar Beautypedia is absoluut geen encyclopedie die zegt wat goed of fout is. Tevens, als Serena (of welke blogger) dan ook met Beautypedia rekening moet houden, blijven er weinig merken over om te reviewen. Sommige producten met 5 sterren op Beautypedia vind ik bijvoorbeeld vreselijk, ook al zijn ze “objectief” goedgekeurd.

    • Serena
      Auteur
      6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

      Hi Rosa,
      ik heb die link ook gevonden en het artikel gelezen, en net zoals daar staat vind ik het ook niet nodig om het masker zo stevig te parfumeren en te beloven dat het voor ‘sexy contours’ zorgt. Echter staan er op Sephora.com meer dan 100 reviews van mensen die het masker daadwerkelijk hebben gebruikt, waaronder veel lovende reviews. Ik vind dat ook zeker de moeite waard om mee te nemen in je mening, en ik zou dus niet blindelings uitgaan van Beautypedia. Zij beoordelen producten puur op basis van de ingrediëntenlijst, maar elke huid is anders en reageert dus ook weer anders.

        • 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

          Ik ben het volledig met je eens! :)

        • Chell
          8 april 2016 / vrijdag, 8 april 2016

          Thanx voor het receptje! kan niet wachten om het uit te proberen :)
          Al met al heeft de Glammud (voor mij in ieder geval) een hoog ‘verwen-gehalte’ omdat het zo luxe gepositioneerd wordt. Yes I am a sucker for marketing, helaas haha!

  30. Danielle
    6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Echt enorm overpriced en de beloftes: wie geloofd dat nou? Ik geloof niet dat er producten zijn die je huid steviger maken. Ik ben 40+ en gelukkig heb ik nog geen slappe huid (ben mijn babyvet in mijn gezicht nog steeds niet kwijt), maar als je het mij vraagt, kun je, om je huid zo goed mogelijk te houden alleen het volgende doen:
    – gezond eten, goed slapen, gezond leven in het algemeen.
    – de huid goed hydrateren met niet-irriterende producten,
    – regelmatig (1-2 keer per week) exfolieëren.
    Er zijn wel producten die dmv silliconen je fijne lijntjes wat opvullen, maar dat effect houdt maar tot je je gezicht wast, Mijn ervaring is dat goed hydrateren, vooral bij mijn lachlijntjes, nu nog net zo goed werkt.
    Wat betreft maskertjes: doe ik 1 of 2x per week, maar ik verwacht er niet meer van dat ze reinigen (in de verkeerde week van de maand is mijn huid wat vetter en heb ik pukkels op mijn kin) of hydrateren (de rest van de maand). Betaalbare maskers zoals van Ziaja, dr van der Hoog of montagne jeunesse, doen dat prima, ook als je 40+ bent.
    Het liefst heb ik een masker dat je er gewoon af moet wassen. Die sheetmaskers passen me nooit goed: de gaten voor ogen, neus en mond zitten bij mij niet op de juiste afstanden van elkaar. Peel off maskers vind ik vaak vrij agressief wat betreft ingrediënten en ook pak ik (doordat ik heel fijn haar heb) vaak wat babyhaartjes mee en dat is niet prettig.
    Dit soort maskers zijn gemaakt voor mensen die hopen dat ze door veel geld uit te geven er uit kunnen zien als iemand van 20, Tja, dat gaat niet meer, zelfs als je je glad laat trekken door een plastisch chirurg zie je echt wel dat iemand niet meer jong is, domweg aan de dikte van de huid. Je koopt dus een illusie, als je dat graag wil.
    Ik heb ooit een tester gehad van een ander glamglow masker en tja,, het doet niet meer voor me dan een masker van dr van der hoog of ziaja of een ander betaalbaar merk. Keus is dus gemakkelijk gemaakt, ook als je 40+ bent. Zelfde geldt voor maskers van de Bergman Kliniek: ook een tester van gehad en ja, is prima hoor, maar veel te duur (en stinkt afschuwelijk): niet beter dan dr van der hoog. Het enige dat die hele dure maskers extra geven, is een gevoel van luxe: is dat je ding en heb je het geld ervoor (over), dan moet je het niet laten te kopen. Maar als het je gaat om het effect, dan zijn er veel goedkopere alternatieven die net zo goed zijn.

  31. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Het lijkt mij echt leuk om dit masker te gebruiken, zoals in je video is te zien. Ik zie echt verschil op je huid na het gebruiken op de foto.

  32. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Het lijkt me een enorm fijn masker, maar inderdaad die prijs…Nee dan denk ik dat ik toch voor een goedkoper masker zou gaan.

  33. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Het lijkt me op zich een fijn (en leuk) masker, maar die prijs heb ik er niet voor over.

  34. 6 april 2016 / woensdag, 6 april 2016

    Ik denk dat bij mij de prijs er toch voor zorgt dat ik het niet koop.. Wel een fijne review en volgens mij ook een super product!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *