Mr. Wrong part 3

Door Angel – Lieve allemaal, allereerst een fijne zondag! Ik heb van Serena een nieuw plekje gekregen en wel op zondag. De ultieme chilldag dat we allemaal zin hebben een lekkere verstand-op-0-serie. En laat mijn leven nou een aaneenschakeling zijn van lief, leed, ongemakkelijke situaties. In Mr. Wrong part 2
word ik licht aangeschoten, onder zware dwang en met het nodige geweld door vriendin Demy afgeleverd bij de voordeur Mr. Wrong. Ze vind dat ik er weer eens uit moet en hier sta ik dan, midden in de nacht voor de deur van een vrijwel vreemde man.

Zodra de zoemer gaat, duw ik de zware deur open. Pikkedonker. Als mijn ogen gewend zijn aan de duisternis zie ik langzaam een lange trap opdoemen.‘’The stairway straight to hell’’, hoor ik mezelf fluisteren. Hoewel ik een minuut geleden nog tot de conclusie kwam dat deze situatie volstrekt normaal is, slaat ineens toch weer een gierende twijfel toe. Wat sta ik mezelf hier nou eigenlijk weer aan te doen? Over een paar seconden zie ik die misselijkmakend mooie man weer. Diezelfde man waar ik bij onze eerste ontmoeting van moest janken, kotsen en schijten tegelijk. En nu, een klein jaar later, sta ik op mijn All Stars, in mijn uitgelubberde skinny die nu een baggy drollevangerbroek is, met plat, vet haar en met uitgelopen make up. Al met al zie ik eruit alsof ik drie dagen in een sloot heb gelegen. Ik krijg ongetwijfeld een acute diarree aanval. Of van pure stress een tros aambeien. Terwijl de zweetdruppels op mijn bovenlip samenklonteren tot een natte snor neem ik een nieuw besluit. Ik peer hem gewoon. Poef! Weg. Hij zal vast denken dat het allemaal een hersenschim was. Telefoonnummer blokkeren en niets aan het handje. Op de tast zoek ik met mijn hand de deurhendel en net als ik zo geruisloos mogelijk de zware deur probeer open te maken…

‘’Darling… ?’’
Die stem…
Damnit! Met een diepe zucht laat ik verslagen mijn hoofd zakken. Ik kom hier met geen mogelijkheid meer onderuit.
“Are you coming up?”

Ik spreek mezelf in mijn hoofd streng toe. ´Angel, grow some balls and man the fuck up!´ Dan geef ik mezelf denkbeeldig een bitch slap in mijn gezicht. Je bent 34 jaar, zelfbewust, zelfverzekerd en een bloedlekker wijf. Hoofd omhoog, je hebt de situatie volledig onder controle. Niets om bang voor te zijn want let maar op, die ouwe viespeuk ligt waarschijnlijk wijdbeens in een tijgerslip op zijn uitgeleefde hoerenbed. Haha! Wat een aanfluiting. Wat zijn mannen toch sneu af en toe. Ja, dat helpt. Vooral dat laatste beeld geeft me zelfvertrouwen.

Dus plan van aanpak: je loopt de trap op, zet je zwoelste stem op en zegt zelfverzekerd ‘Finally… we meet again.’ En dan loop je zonder een kus te geven zijn appartement in. Kijk, dat is pas een statement. Appeltje, eitje. Ik ben klaar voor de strijd. Dit gore varken gaan we even met het grootste gemak wassen. Tijd voor actie. Als ik bijna boven ben til ik vol vertrouwen mijn hoofd op. En wat mijn ogen dan te zien krijgen, verpest alles. Het hele plan naar de klote. Mijn briljante strategie één enkele seconde gemolesteerd door wat daar vanuit het donker opdoemt. Een verpletterende verschijning die me zo doet duizelen dat ik me met twee handen vast moet pakken aan de trapleuning. Een stel eindeloos lange, sterke benen in een chique donkerblauwe broek. Zijn brede, gebruinde torso in een spierwit overhemd en uit de boord steekt dat adembenemende filmsterrenhoofd. Zijn flauwe maar zelfverzekerde glimlach geeft me de genadeklap. Mijn adem stokt, mijn lijf verstijft en met een geschrokken blik kijk ik hem aan alsof ik water zie branden. Ik haal diep adem en probeer wat te zeggen maar ik krijg geen woord uit mijn strot. Ik verlies alle besef van tijd, blijf daar maar stil staan zonder een woord te zeggen en gaap hem aan als een zwakbegaafd hert dat op het punt staat aangereden te worden. Niets, helemaal niets kan ik zeggen. Ik kan alleen maar staren. Angel… zeg iets. Doe je mond open en praat.

Hij zet zijn hand op mijn middel en trekt me iets naar zich toe. Dan pakt hij zacht mijn hand, tilt hem langzaam op en brengt hem naar zijn mond. Zonder mijn blik los te laten, kust hij de bovenkant van mijn hand en zegt: ‘’You kept me waiting for a long time, but it was worth every minute.’’ Dan kust hij mijn wang en fluistert in mijn oor ‘’You like like a million, gorgeous. Come on in.’’

Nog steeds is het communicatiecentrum in mijn brein compleet verlamd. Als ik een klein duwtje in mijn rug voel, komen mijn benen in actie en ik zet een paar voorzichtige stappen het hol van de leeuw in. En opnieuw valt van pure verbazing mijn mond wagenwijd open. Wat ik zie, bevestigt al mijn vooroordelen. Hou je vast, hier komt ‘ie.

Een loft. Eén grote ruimte met een enorm hoog plafond. Aan elke muur, van links naar rechts en van boven tot onder, hangt kunst. Enorme kamerhoge werken, prachtige ingelijste foto’s en kleinere stukken die bijna elke stukje van de muur bedekken. Hij komt blijkbaar muren tekort want op de grond staan rijen dik lijsten tegen de muur aan te rusten. Het is één grote kunstgallerie. Geen gangen, geen kamers, geen room deviders, alleen maar ruimte. Een prachtige, authentieke parket graatvloer, kamerhoge ramen waar geen gordijnen voor hangen, een 10-persoons eettafel waar twee enorme vazen opstaan vol bloeiende lelies van bijna een meter lang. Het is er sexy donker, de ruimte wordt enkel verlicht door het zachte licht van het kookeiland en het zachte flikkerende licht van dure geurkaarsen. Er hangt een zwoele, verleidelijke geur in huis. De hele entourage doet me denken aan Hotel Costes in Parijs waar ik een keer heb mogen logeren. Achterin zie ik een enorm kookeiland en achter mij staat een enorm perfect opgemaakt kingsize hotel bed. Ik knipper een paar keer met mijn ogen en kijk nog eens goed om me heen. Geen zithoek? Geen bankstel? Geen tv? Really?

Hoe is het mogelijk? Nooit eerder heeft mijn intuïtie het zo bij het rechte eind gehad. Dit is het ultieme Mr. Wrong shag cave. Een klein jaar heeft hij via onze tekstberichtjes alles op alles gezet om mijn vooroordeel te ontkrachten. Al die tijd ben ik bang dat Mr. Wrong misschien toch Mr. Right is en die mogelijkheid jaagt me de stuipen op het lijf. De realisatie dat mijn al mijn vooroordelen terecht zijn, geeft me ‘right there on the spot’ een shot zelfvertrouwen waar je U tegen zegt. Zie je nou? Ik wist het wel! En ik omdat ik gelijk heb, ben IK dus de baas. Jij, met je mooie rotkop, bent niets meer dan een pretty face dat elke nacht een ander Victoria’s Secret model in dit bed slingert. I KNEW IT! Aaah… the sweet taste of victory.

Mr Wrong Part AfbEn zo, lieve dames en heren, is een paar maanden geleden Mr. Wrong geboren. Welcome to the world Mr. Wrong!

To be continued….

Wil je af en toe een glimp van Mr. Wrong zien? Op mijn Instagram account post ik heeeel soms een kleine sneak peak. Dus als je wilt gluren… be my guest!

Tot volgende week!

Liefs,
Angel

Volg:

44 Reacties

 1. Kirsten
  20 juli 2015 / maandag, 20 juli 2015

  Oh ik heb gister met smacht gewacht op het volgende deel. Een zondag overgeslagen of toch terug naar de vrijdag?

 2. Priscilla
  13 juli 2015 / maandag, 13 juli 2015

  Wow wat ontzettend spannend weer!!! Ik kan niet wachten op het vervolg

 3. Janneke
  13 juli 2015 / maandag, 13 juli 2015

  Kan niet wachten op het volgende deel! Je weet het de spanning er wel in te houden he haha;)

 4. 13 juli 2015 / maandag, 13 juli 2015

  We want more! Echt. Ik houd echt niet van die chicklit-boeken met voorspelbare verhalen. Maar dit.. onvoorspelbaar. Spannend geschreven. Hoog cliffhanger-gehalte. En vol humor 😉

 5. Tanja
  13 juli 2015 / maandag, 13 juli 2015

  Ik moest weer heel erg lachen om jouw manier van schrijven. Mijn collega’s keken me aan alsof ik gek was geworden…

  Meer, ik wil meer lezen!

 6. 13 juli 2015 / maandag, 13 juli 2015

  Wat was dat weer heerlijk om te lezen! Veel te kort, ik wil meer!

 7. Charifa
  13 juli 2015 / maandag, 13 juli 2015

  Ja geweldig weer !! Jouw verhalen zijn IEDERE keer het wachtem waard.Ik ben nu al benieuwd naar het volgende deel ☺

 8. 12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Geweldig geschreven, op je IG te zien is hij toch Mr. Right aan het worden, maar pas op misschien had hij zijn tijgerslip verstopt achter een van zijn schilderijen, je weet maar nooit!
  Liefs, Iris

 9. Janine
  12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Ahhhhhh Angel, schrijf een boek!!!!

 10. Tessa
  12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Damn Angel, wat heb je dit weer top geschreven. Ik wacht met spanning op part 4 haha!

 11. Astrid
  12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Om nom nom, ik smul van je verhalen altijd haha!

 12. Em
  12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Goed stukje weer! Wel heel jammer dat ik nu weer moet wachten op deel 4!

 13. 12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Tjonge jonge wat een verhaal je maakt ons allemaal erg nieuwsgierig 😀

 14. 12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Ah Angel, dit lees ik zo graag maar aangezien minster Wrong nog steeds in the picture is, weet ik niet of hij wel zo fout is 😉
  xx

 15. Jill
  12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  echt heerlijk geschreven!

 16. Joyce
  12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Als deze serie van je verhalen uitgebracht worden is een boek dan zou het een best seller worden!
  Zelfs tijdens mijn vakantie zit ik dit aandachtig te lezen aan de rand van het zwembad. Heerlijk geschreven weer!

 17. Linda
  12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Heerlijk geschreven weer. Ik kijk uit naar het vervolg!

 18. Diana
  12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Ik ben vast de enige maar vind dit soort chicklit stukjes niet passen bij een blog van goede kwaliteit. Ze wordt door een vriendin ‘s nachts bij een man afgezet. Oké? Zie er niet echt de lol van in maar ja.

  • Ik
   12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

   Sommige mensen vinden dit wel leuk en ik vind dit juist een leuke toevoeging op Serena haar blog. Niet alles hoeft zo serieus en dat is Serena ook niet, dat is wat haar blog uniek maakt

 19. Anne
  12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Angel wat is dit genieten! Geweldig geschreven weer. Maak er een boek van!! 🙂

 20. Betty
  12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Je kan echt zo goed schrijven, toen ik op beautylab.nl kwam en je artikel zag was ik gelijk blij haha!

 21. 12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Je schrijft zo fijn, het is echt net alsof ik een of ander supergoed boek zit te lezen :)) Ben benieuwd naar het volgende deel! En op je Insta ziet hij er redelijk Right uit hoor ^

 22. 12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Wat heb je dat weer leuk geschreven! Ik ben benieuwd naar het vervolg!

 23. 12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Oh, wat spannend dit! Een heerlijk geschreven artikel. Ik kon niet stoppen met lezen! Je maakt me wel ONWIJS nieuwsgierig. Heel benieuwd naar het vervolg volgende week!

 24. 12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Een zwakbegaafd hert hahahaha. Ik ben zowwwww nieuwsgierig naar Mr probably Right 😉

 25. 12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Weer heerlijk geschreven, op naar de volgende!

 26. Marjolein
  12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Fifty shades of Angel!

 27. 12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Aaahhh ik wil snel de rest lezen. Je houdt ons wel in spanning hoor pffff

 28. El
  12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Heeeeerlijk om te lezen deze serie! Angel ga alsjeblieft boeken schrijven!!! Kan niet wachten tot deel 4

 29. Miyuki
  12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Er zijn maar weinig bloggers die echt altijd zulke leuke stukken schrijven dat ik er naar uit kijk (bijna hardop Yeeehhh roep als ik een nieuwe zie) zoals jij dat doet. En dan heb je niet eens echt een eigen blog! Misschien maar goed ook want ik zou er uren spenderen.
  Eigenlijk zou je een boek moeten schrijven of moeten vloggen, dat zou echt te gek zijn!
  Ik ben zo benieuwd naar de rest van dit verhaal! Vreselijk om elke keer die to be continued te zien staan hahaha

 30. 12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Super geschreven! Kijk uit naar het vervolg :).

 31. Sien
  12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Wat schrijf je geweldig, id de stukken over je vader, ook ik heb er steun en herkenning ingezien. Ik hou echt van je schrijfstijl. En de stukken van en over mr. wrong ik kan er geen genoeg van krijgen!

  Please, denk eens na over een boek! Weer een week wachten duurt zolang haha!

 32. 12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Het is al menigmaal gezegd maar ik sluit me er volledig bij aan; je moet een boek schrijven, Angel! 😛 Wederom fantastisch stukje, ik kan niet wachten tot het volgende deel!

 33. 12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  je moet echt boeken gaan schrijven! Je zet alles zo goed op papier. En dan bedoel ik niet alleen de stukken over Mr Wrong maar al je geschreven stukken! Ik ben fan van je schrijfstijl! 😉 Xx

 34. Noémi
  12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Oke, ik kan niet slapen en dacht.. hmm eens kijken of er al een vervolg is. En ja hoor, precies net geplaatst.. en ik kan niet wachten op het volgende deel. This could be a bestseller haha! Zo leuk hoe je schrijft, ik kijk ernaar uit! X

 35. MN
  12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Angel wat een super leuke stuk! Echt heel goed geschreven, je neemt hebt ons meegenomen naar de vreugdes in je leven.

  Je liet ons meeleven met het verdriet van je vader. Waaraan ik nog terug moest denken toen mijn eigen vader 1 maand geleden met kanker gediagnoseerd werd. Ik heb je stukjes terug gelezen ze geven mij heel steun, dankjewel!

  Nu nu neem je ons naar een andere deel van je leven mee. Je hebt talenten Angel en schrijven is daar zeker 1 van. Ik hoop dat Mr. Wrong je vreugde schenkt zoals je dat verdient Angel

  Heel veel liefs

 36. 12 juli 2015 / zondag, 12 juli 2015

  Het zou welcome to world van Mr. én Mrs. Wrong moeten zijn 😉

  Yeah Angel! Next chapter please.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *