Secret project | onze eigen ontworpen Slinggrips

We hebben het een tijdje geheim gehouden, maar vandaag kunnen we dan eindelijk ons nieuwste project bekend maken: mijn zusjes Larissa, Tara en ik hebben onze eigen SlingGrips uitgebracht! Maar, wat is een SlingGrip precies en waarom is het zo geweldig?

slinggrip - 3slinggrip - 1 slinggrip - 2Zo’n twee jaar geleden ontvingen we een envelopje met de ‘SlingGrip’, een handige smartphone-accessoire waarmee je je smartphone of tablet extra stevig en veilig vast kunt houden. We vonden het wel een geinig ding, probeerden hem uit, en BAM! We waren verkocht. Sindsdien hebben we de SlingGrip in gebruik en het is voor ons echt een onmisbare accessoire geworden. Wat ons betreft dé uitvinding op smartphonegebied!

slinggripproduct - 3 slinggripproduct - 4Hoe werkt het?
Plak de SlingGrip aan de achterkant van je smartphone of tablet vast, of aan het hoesje. Zelf vind ik het prettiger om de SlingGrip aan een hoesje te plakken zodat ik nog van hoesjes kan wisselen en ook omdat een hoesje nóg meer bescherming biedt. Druk de SlingGrip goed en stevig aan.

Je zal merken dat de SlingGrip echt megagoed vast zit! In de tijd dat wij SlingGrips gebruiken heeft het ons nooit in de steek gelaten, het zit muurvast en laat niet zomaar los. Steek nu je vingers door het strakke elastieken lusje en klaar ben je. Op deze manier kun je je smartphone extra veilig vasthouden.

slinggrip - 6 slinggrip - 7Waarom is het zo handig?
Stoot er iemand tegen je aan? Wring je jezelf in gekke bochten om de beste selfie te maken? Je hoeft niet bang te zijn dat je smartphone uit je handen glipt en aan diggelen valt op de stenen, want met de SlingGrip blijft ‘ie als ware gewoon aan je hand plakken.

Wat selfies en foto’s betreft ben ik veel creatiever geworden. Ik maak ze terwijl ik in bad lig, op het dek van een boot sta (met veel wind), ik hang over relingen, bruggen, uit het raam van de auto… het is ontzettend fijn om niet bang te hoeven zijn dat je smartphone elk moment kan vallen. Het geeft me echt meer vrijheid bij het maken van foto’s!

Ook als ik in bed lig ben ik nog vaak op mijn smartphone te vinden. Ik lig dan op mijn rug en houd mijn smartphone boven me vast. Vroeger viel hij nog wel eens op mijn hoofd (auw!), maar nu gebeurt dat gewoon niet meer. Herkenbare situatie?

slinggrip - 5Het is in het begin eventjes wennen, maar op een gegeven moment is het gewoon een automatisme om je vingers meteen door de lus te schuiven zodra je je smartphone vasthoudt. Door de SlingGrip niet geheel in het midden, maar meer aan de onderkant van je smartphone te plakken, kun je met je duim gemakkelijker navigeren (vooral op de wat grotere schermen) en houdt het ook nog eens lekker vast terwijl je aan het typen bent.

slinggrip - 8
Mijn zusjes en ik zijn in elk geval groot fan van de SlingGrips. Ook al onze vrienden en vriendinnen hebben inmiddels een SlingGrip, omdat ze bij ons zagen hoe handig zo’n dingetje wel niet is. In de twee jaar tijd dat we onze SlingGrips gebruiken hebben we er zo veel vragen over gekregen, dat we vonden dat we hier iets mee moesten doen. Samen met Tighton.nl hebben we daarom een speciale, eigen versie ontwikkeld. De SlingGrip bestaat natuurlijk al en aan het ontwerp wilden we dan ook niets veranderen, maar wij vonden dat het wel iets extra’s kon gebruiken: een tekst. Of eerder gezegd, een woord. We hoefden er niet lang over te brainstormen om erachter te komen dat dit woordje ‘Smile’ moest zijn.

slinggrip - 9Smile
Smile staat voor lach en lachen, een lach wanneer je selfies maakt, of wanneer je foto’s maakt met leuke mensen die je laten lachen. Maar smile staat ook voor ‘blijven lachen’, zelfs wanneer dingen niet gaan zoals jij wilt, wanneer je met tegenslagen kampt, of wanneer je een dipje hebt. Smile, omdat er zoveel is om wél gelukkig van te worden. Smile, omdat het leven mooi is en jij de moeite waard bent om het te leven zoals jij wilt.  Smile staat voor ons voor liefde, vrienden, familie, gelukkig zijn, positief denken, niet opgeven en dankbaarheid.

slinggripproduct - 1 slinggripproduct - 2Wil je ook een SlingGrip? Gebruik dan onze kortingscode!
Omdat wij onze liefde voor de SlingGrip graag met jullie willen delen én omdat we onze Smile SlingGrips natuurlijk zo goed mogelijk willen promoten hebben we een hele fijne kortingscode voor jullie geregeld waarmee je de SlingGrip extra voordelig kunt bestellen.

De Smile SlingGrips kosten normaal gesproken €6,95 per stuk maar met de speciale kortingscode smile krijg je een euro korting en kosten ze nog maar €5,95 per stuk. De Smile SlingGrips zijn verkrijgbaar in klassiek zwart, minimalistisch wit en knallend roze. Ze worden geleverd op een speciaal kaartje met een foto van ons. Hoe gaaf! Je bestelt onze Smile SlingGrips hier.

Wil je meteen een voorraadje van 3 stuks bestellen, gebruik dan de code 3pack bij het uitchecken. Zo betaal je voor een Smile SlingGrip slechts €4,95 per stuk. Koop je er 6 tegelijk, gebruik dan de code 6pack zodat je slechts €3,95 per stuk betaald.

slinggrip - 4Wat vinden jullie van onze SlingGrips? Is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

73 Reacties

 1. Jozefien
  30 november 2015 / maandag, 30 november 2015

  Wiebelt de smartphone dan niet te veel als je hem neerlegt op een tafel?

  Groetjes
  J.

 2. Dana
  16 augustus 2015 / zondag, 16 augustus 2015

  Kan je de SlingGrip op verschillende hoesjes plakken, of alleen op één hoesje?

  XXX

  • Serena
   Auteur
   16 augustus 2015 / zondag, 16 augustus 2015

   Op 1, want als hij vast zit, zit hij echt muurvast (dit wil je natuurlijk ook). Hij is wel te verwijderen hoor, maar opnieuw plakken op een ander hoesje kan niet.

   • Wendy Dekker
    25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

    Jawel hoor! met dubbelzijdig tape 😉

    • Serena
     Auteur
     25 oktober 2015 / zondag, 25 oktober 2015

     Mijn ervaring is dat dit niet zo sterk is als het tape van de SlingGrip, dus het is een optie maar ik zou het zelf wat minder veilig vinden. Maar dat vind ik!

 3. Dana
  16 augustus 2015 / zondag, 16 augustus 2015

  Lijkt me echt super!
  Extra bijzonder dat er ‘smile’ opstaat.

 4. rachel
  26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

  Super handig heb m gister binnen gekregen en kan nu al niet meer zonder

  • Serena
   Auteur
   26 juli 2015 / zondag, 26 juli 2015

   Oh te gek, fijn om te horen!

 5. 13 juli 2015 / maandag, 13 juli 2015

  Heel erg leuk idee! Jammer genoeg heb ik een hoesje met pasjes erin wat dus mijn hele telefoon bedekt, zo een SlingGrip is dan gewoon niet handig ergens op te plakken, en ik vind het juist handig om mijn pasjes bij de hand te hebben. Jammer, want ik vind het wel een heel erg leuk idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *