Lentekriebels!

Officieel gezien is het nog geen lente, maar met het heerlijke zonnetje van afgelopen week krijg ik al wel flinke lentekriebels. Jullie ook? Ik kreeg spontaan zin om allerlei plaatjes voor jullie op te zoeken wat mij doet denken aan het voorjaar (en een klein beetje al aan de zomer). Ik moest mezelf enorm bedwingen niet een retourtje zon, zee en strand te boeken tijdens mijn speurtocht. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb mijn fiets inmiddels een grote beurt gegeven en nu staat ‘ie te glimmen in het fietsenrek, klaar om meegenomen te worden voor een fietstochtje! Mijn zomerjurkjes hangen al netjes gestreken in de kast en mijn voeten heb ik vast een pedicuurtje gegegeven want ook mijn slippertjes staan al op me te wachten bij de voordeur. Yes, laat de lente maar komen!

Hieronder een flink aantal inspirerende plaatjes waarmee ik jullie vast de lentekriebels wil geven. Download ondertussen onze met zorg samengestelde Spotify playlist ‘ZIN IN DE ZOMER, NIET NORMAAL!’ via deze link, en speel ’em af terwijl je de plaatjes kijkt (aanrader!).

Enjoy!
Als jullie nu geen lentekriebels hebben, dan weet ik het ook niet meer! Ik hoop dat jullie net zo hard hebben genoten van deze heerlijke plaatjes als ik. Zoals je ziet denk ik bij de lente vooral aan fietsen, buiten eten (in het park, op het balkon, op de veranda, in de tuin), verfrissende zomerdrankjes en heel veel zonneschijn.

Wat geeft jou het ultieme lentegevoel?

Until next time,
Serena Verbon


bron: alle afbeeldingen komen van Tumblr

Volg:

110 Reacties

 1. Renske
  20 maart 2013 / woensdag, 20 maart 2013

  Wauw Wauw Wauw wat een foto´s allemaal. Stuk voor stuk prachtig. En die lentekriebels? Check!

 2. Dewi
  12 maart 2013 / dinsdag, 12 maart 2013

  Die plaatjes!!! Om bij weg te dromen. Gewoon perfect. Niet normaal!

 3. Manon
  12 maart 2013 / dinsdag, 12 maart 2013

  heerlijk! hoe leuk een meisje die ik ken staat op 1 van de foto’s 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *