Video: Hoe ik mijn haren in model breng

Hieronder een video van hoe ik mijn haren in model breng nadat ik ze heb gewassen, een tutorial die door veel bezoekers werd aangevraagd. Ik houd van veel volume en nu ik mijn haren weer in lagen heb laten knippen bij de kapper kan ik er dan ook weer lekker veel volume in creëren. Of ik het nu los ga dragen of in een staart of knotje, ik creëer altijd volume in mijn haren.

[do action=”ytr”][/do]

Hieronder nog even de stappen op een rijtje;
Stap 1. Serum aanbrengen op handdoekdroog haar.
Stap 2. Blow Drying Lotion aanbrengen bij de haarwortels.
Stap 3. Föhnen (til haren op bij de ‘kroon’, daarna op de kop verder).
Stap 4. Eventueel nog wat serum aanbrengen.
Stap 5. Volumepoeder aanbrengen bij de haarwortels.
Stap 6. Borstelen.
Stap 7. Haren in model brengen met handen.

Gebruikte producten;
Yarok – ‘feed your volume’ shampoo en conditioner (te koop bij o.a. Eve’s Kiss)
BaByliss – ioniCeramic fohn 2300W
Dove – anti-frizz serum (gekocht in de US)
Aveda – Volumizing Tonic
Schwarzkopf Osis+ ‘Dust It’ mattifying powder

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe ik mijn haren style!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

88 Reacties

 1. marisa stura
  30 juni 2016 / donderdag, 30 juni 2016

  Leuk filmpje, duidelijk, veel afwisselende producten en spontaan opgenomen!!? Ik heb krullend haar, dan wordt het eeen ander verhaal…

 2. Maxime
  16 maart 2013 / zaterdag, 16 maart 2013

  Heb je weleens the shampoo ‘Big’ van Lush geprobeerd? Dat is écht een wondermiddel!
  Als ik dat gebruik heb ik geen mousse, spray, poeder meer nodig !

 3. Karolien
  12 maart 2013 / dinsdag, 12 maart 2013

  Je kamt je haar dus niet vóór het drogen? Heb je dan helemaal geen knopen? Moest ik dit doen droog ik zowizo de knopen vast in m’n haar :o?

  • Maxime
   16 maart 2013 / zaterdag, 16 maart 2013

   Weetje wat ik altijd doe? Mijn haar borstelen voor het douchen, dan hoef is het bij mij niet meer persé nodig om het daarna nog te borstelen

 4. EE
  11 maart 2013 / maandag, 11 maart 2013

  super handig thanks!

 5. Ellen
  11 maart 2013 / maandag, 11 maart 2013

  Hoi Serena,

  First things first, IK VIND JE SITE GEWELDIG! Ik heb sinds kort ook je app op m’n telefoon en die is ook goed!

  Ik (nerdy me) wilde graag even een tip geven over het woord ‘uittesten’. Het viel mij op dat je dit woord vaak gebruikt, zowel in je filmpjes als in je teksten. Dit is echter geen woord. Uittesten is een contaminatie. Dit betekend dat je twee woorden samenvoegt en er een nieuw woord van maakt, net zoals uitprinten ,dat bestaat uit uitdraaien en printen. Zo is ook het woord uittesten een contaminatie. Dit woord bestaat namelijk uit uitproberen en testen.

  Dat was mijn tip!

  Liefs, Ellen!

 6. Nicole
  10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  Je hebt echt super mooi haar! Ik heb nog een vraag over het föhnen van het haar, Wanneer mijn haar nat is en ik het ga föhnen gebruik ik mousse, serum en soms ook een heat protector, maar ik merk wanneer ik klaar ben met föhnen dat mijn haar heel erg pluist terwijl ik echt helemaal geen pluis haar heb, mijn haar is namelijk best sluik en snel vet. Ook wanneer ik er daarna serum of haarlak (op een borstel en dan kammen) in mijn haar doe blijft het vrij pluizig. Hoe kan ik dit voorkomen?

 7. Marlijn
  10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  welk product heb je op je wangen ? ziet er heel mooi uit !

  • Serena
   Auteur
   11 maart 2013 / maandag, 11 maart 2013

   Thanks, dat is de prachtige Bobbi Brown Shimmer Bricks in de kleur Bronze.

 8. Liesbeth
  10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  Jammer dat die shampoo en conditioner hier niet te verkrijgen is. Iemand aanraders voor een écht goede shampoo en conditioner? Liefst nog een beetje betaalbaar 😉

  • Serena
   Auteur
   10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

   Je kunt ze bestellen via de NL webshop Eve’s Kiss, Liesbeth.
   Verder heb ik een tijdje terug een artikel geschreven over SLSvrije shampoo’s, zie deze link: https://www.beautylab.nl/sulfaatvrije-shampoos/
   Hier zit ook budget tussen!

   • Liesbeth
    11 maart 2013 / maandag, 11 maart 2013

    Dankjewel! 🙂

 9. Stefanietjes
  10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  Dag Serena,

  Ik heb exact dezelfde haardroger en ben er super blij mee! Echt wat een blaaskracht hé! 🙂

  Ik heb nog een gouden tip voor jou; blaas op het einde je haar eens na op de koude stand, dan sluiten de haarscubben zich en ik merk echt een enorm verschil als ik dit doe, veel minder pluis! Moet je zeker eens testen.

  Dat haarpoeder doe ik soms eens op mijn haar voor een avondje uit maar ik moet het (van mijn neurotische zelf) eruit wassen voor ik ga slapen want ik vind het creepy aanvoelen op mijn hoofdhuid en ik heb schrik dat het in mijn slaap op mijn kussen terecht komt en aan mijn gezicht gaat plakken! Haha… 😀

  Momenteel kan ik weer niet meer fohnen omdat mijn hoofdhuid helemaal trekkerig/jeukerig is geworden en loop ik met een bos “pluiskrullen” rond :/ (dank u regen…)

  Groetjes! x

 10. 10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  leukde video! heb je ook tips voor als je haar snel gaat slierten? mijn eigen haar is heel dun en sliert in no time. ik heb matjes om het wat dikker en langer te maken, maar die slierten ook super snel! lelijk vind ik dat. ik kan alleen mijn haar los als ik het gekruld heb (en an ziet het er weer mega droog uit) en zelfs stijlen helpt niet!

 11. 9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Fijne video om naar te kijken! Je hebt zulk mooi haar! Als ik mijn haar op zijn kop föhn dan krijg ik altijd zo ontzettend veel klitten, heb jij daar geen last van?

 12. Helena
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Ik doe precies hetzelfde, behalve het volumepoeder. Wat ik heb ontdekt is dat als je na deze stappen, een hoge, gedraaide knot maakt echt óp je hoofd, en het dan warmföhnt, een halfuurtje laat afkoelen, dat het echt perfect in model wordt met een klein beetje slag, en nóg veel meer volume, dat langhoudend is.
  Perfect voor mijn dunne, futloze haartjes 🙂

 13. Amber
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Ik krijg echt ontzettend statisch haar van die dust it. =( en de volume valt bij mij ook heel erg tegen, ik heb er gewoon het haar niet voor denk ik, want het wordt nog sneller vet dan normaal met dat spul lijkt het wel, het ziet er hoe dan ook niet mooi uit. >_< jammer maar helaas, haha. Ik moet het maar doen met futloos haar gok ik 😛 want zelfs als ik vochtig haar in een knot doe en het een dag laat zitten heb ik 20 minuten krullen en daarna hangt het weer…. het wil gewoon niet. 😛

 14. Jennifer
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Love your hair!

 15. 9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Ik vind plat haar mooier. Dat volume gedoe vind ik maar niets. Lijkt dan net alsof je heel hard hebt moeten fietsten tegen de wind in en je haar verpest is. Ik vind het echt lelijk, niet mijn smaak sorry.
  Ik hou het gewoon bij plat haar.

 16. ITGIRLKYM
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Dankzij jou gebruik ik nu ook al een hele tijd volumepoeder! Echt de redding voor mijn fijn haar.

  En even nog iets… Jouw huid straaaaaalt echt!!

 17. 9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Erg handig filmpje en wat heb je prachtig haar zeg!

 18. May
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  als ik mijn haar niet snel in model borstel krijg ik het nooit meer goed! ik heb echt heel eigenwijs haar wat ook supersnel klit, als ik het geborsteld heb kan ik het een minuut erna weeeer borstelen! terwijl mijn tweelingzusje juist alles met haar haar kan doen! zo vreemd!

 19. row
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Kruidvat komt ook met zo’n poeder! Die ga ik proberen zodra hij in de winkel ligt. Ideaaaaal!

 20. Annika
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Ik heb meestal juist problemen met het platter maken van mijn haar 😛 Het staat altijd zo lekker pluizerig omhoog 😛 Maar ik ben wel heel blij dat ik krullen heb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *