Video: Get ready with me! VIVA Fotoshoot

Afgelopen zaterdag had ik een fotoshoot in Amsterdam. Het wordt onderdeel van een serie foto’s van in totaal 10 vrouwen (Viva medewerkers, Viva lezeressen en een aantal BN’ers) die met en zonder make-up op de foto worden gezet. Ik sta regelmatig met mijn ‘naakte’ gezicht op de site en ik loop zonder moeite make-up loos over straat, maar toch vond ik het wel een klein beetje spannend. ‘Zal ik nog even wimperextensions laten zetten?’ schoot er door mijn hoofd, maar nee, dat zou valsspelen zijn! En als ik dan zonder make-up op de foto moet, dan wil ik het ook gewoon goed doen. Ik vind mijn gezicht immers niet iets waarvoor ik me zou moeten schamen. Ik ben wie ik ben.

En dus zette ik mezelf zaterdag VOL in de maquillage, want het zou een voor en na collage worden, zodat het contrast extra goed te zien zou zijn. Enjoy de video!

[do action=”ytr”][/do]

*edit* filmpje aangepast (muziek veranderd) zodat laatste stukje wel geluid heeft.
*edit* laatste stukje heeft nog steeds geen geluid, geen idee waarom! In iMovie hoor ik mezelf wel gewoon praten. Vast een bug, ofzo. Don’t care! Ik zeg gewoon zoiets als ‘bedankt voor het kijken en tot de volgende video’ zoals altijd 😉

Gebruikte producten;

 • Make Up For Ever primer
 • Sephora wimpertang
 • Bobbi Brown concealer
 • Bare Minerals foundation
 • Real Techniques Buffing Brush
 • Bobbi Brown Shimmer Bricks in Bronze
 • Guerlain blush in Peach Boy
 • M.A.C stippling brush #187
 • Make Up For Ever wenkbrauw gelcrème #25 Ash Brown
 • Bobbi Brown cakeliner
 • Urban Decay oogschaduw in West en Broken (uit Theodora palette)
 • M.A.C blending brush #224
 • Chanel oogpotlood waterproof in zwart
 • Giorgio Armani Eyes to Kill mascara
 • Bobbi Brown lipgloss in Honeysuckle

Ik weet nog niet in welke Viva de shoot exact komt te staan, maar ik ontvang een bewijsexemplaar die ik uiteraard met jullie zal gaan delen. Er komt ook nog een stukje tekst bij. Ik ben superbenieuwd!

Geniet van de zondag!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

78 Reacties

 1. hannah
  15 maart 2013 / vrijdag, 15 maart 2013

  Op het einde doet het geluid het niet.
  Maaaaar super mooie look, complimenten

 2. Mara
  15 maart 2013 / vrijdag, 15 maart 2013

  Wat een vreselijke muziek erbij zeg, echt verschrikkelijk.
  Maar je look is heel mooi!

 3. 13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

  Supermooie look! Vooral de ooglook -die op zich wel vrij simpel is- vind ik zeer geslaagd 🙂

 4. k
  12 maart 2013 / dinsdag, 12 maart 2013

  leuk

 5. 12 maart 2013 / dinsdag, 12 maart 2013

  Ik krijg bij je filmpjes de laatste tijd een soort streepjes op het beeld… lijkt wel storing ofzo. Heb het niet bij andere You Tubers, is alleen bij jouw filmpjes. En het geluid doet het inderdaad niet op het laatst…

 6. 11 maart 2013 / maandag, 11 maart 2013

  Mooi smashing look, ben heel benieuwd naar het resultaat van de shoot!

 7. maria
  11 maart 2013 / maandag, 11 maart 2013

  hoi serena, ik vind het mooier bij je als je je haar losjes vast hebt zoals je tijdens het opmaken had. dan heb je echt een nobel uiterlijk 🙂

 8. 11 maart 2013 / maandag, 11 maart 2013

  Super mooie look ! Ben erg benieuwd naar het resultaat in de Viva !

 9. 11 maart 2013 / maandag, 11 maart 2013

  Wat een super leuk filmpje, leuk om te zien hoe je je opmaakt wanneer je vol in de make-up gaat 🙂 vind je look ook erg mooi! Ben benieuwd naar het artikel in de Viva!

 10. 11 maart 2013 / maandag, 11 maart 2013

  Mooie look, ik ben erg benieuwd naar het artikel!

 11. Helena
  11 maart 2013 / maandag, 11 maart 2013

  ik vind het persoonlijk een beetje saai

 12. Ester
  10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  Wauw, heel erg gaaf!

 13. Chris
  10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  Leuk filmpje, mooi look ook! Ben wel mega benieuwd wat je op je nagels hebt! ? super mooi!

  • Serena
   Auteur
   11 maart 2013 / maandag, 11 maart 2013

   Een lakje uit de limited OPI Oz the Great and Powerful collectie, prachtig! Het is liquid sand.

 14. Fatima
  10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  ” Don’t care! Ik zeg gewoon zoiets als ‘bedankt voor het kijken en tot de volgende video’ zoals altijd ;)”

  Hahahaha, zo heerlijk droog. Love it, Je lijkt me echt een tof wijf.

  Ik heb gehele filmpje bekeken, geweldige muziek en geweldig filmpje ook.
  Toen je dat zwarte op je ogen deed werd het interessant omdat ik dacht ‘is dat niet een beetje té?’ maar toen ging je het blenden en het eindresultaat is echt onwijs mooi.

  Dit soort filmpjes op deze manier mogen wat mij betreft vaker voorbij komen.

  Thumbs up!

  Groetjes,

  Fatima

  • Serena
   Auteur
   11 maart 2013 / maandag, 11 maart 2013

   Haha, thanks! Ik zal eens kijken of ik een stap voor stap fototutorial kan maken van deze look, het is een goeie uitgaans/avondlook en het is leuk om te laten zien dat zwart inderdaad niet altijd too much hoeft te zijn! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *