Jeffree Star Skin Frost in King Tut review

Een tijdje geleden bestelde ik EINDELIJK enkele producten van Jeffree Star Cosmetics via de webshop Beautybay.com en ik ben er superblij mee! Mijn review van zijn befaamde Velour Liquid Lipsticks lees je hier, en vandaag is het de beurt aan de Skin Frost highlighter. De Skin Frosts zijn er in verschillende kleuren, er is zelfs een zwarte (!!), maar zelf ging ik voor een goud metallic variant genaamd King Tut.

Beautybay is een Engelse webshop, dus binnen de EU, en dat betekent dat je geen bijkomende douane- of invoerkosten hoeft te betalen. Je betaalt dus alleen verzendkosten en omdat ik zo’n mega order had waren die zelfs gratis én had ik alles binnen 2 werkdagen in huis. Je kunt hier betalen met je credit card of Paypal account. Ik heb geen aandelen in Beautybay, dit is verder ook niet gesponsord, maar ik weet dat mensen het soms spannend vinden om bij buitenlandse webshops te bestellen, vandaar even deze extra informatie.

Verpakking

jeffree star king tut swatches _ - 1De verpakking van de Skin Frost, daar kun je niet omheen. Je ontvangt hem allereerst in een knallend, zuurstokroze doosje met rosegold metallic letters. Veel mensen weten dit trouwens niet, maar mijn lievelingskleur is roze. Ik draag deze kleur vrijwel nooit, maar roze is gewoon zo’n prachtige en vrolijke kleur. Het staat zo fris op foto’s en combineert mooi met andere kleuren. I love pink! Je begrijpt, ik word helemaal blij van deze verpakking.

jeffree star king tut swatches _ - 2 Het doosje van de Skin Frost zelf is precies dezelfde kleur knalroze en bevat ook rosegold letters. Het doosje is gemaakt van stevig kunststof en het eerste wat me opvalt is dat hij echt FREAKING groot is. Hij is groter dan de palm van mijn hand! Even ter indicatie, de doorsnede van het doosje is bijna 10 cm en daarmee is hij gemiddeld zo’n 3-4 cm groter dan een ‘normaal’ rond make-up doosje. Het is geen chique verpakking, eerder gewoon lekker schreeuwerig en zelfs een tikkie ordinair, BUT I LIKE IT!

Omdat de verpakking zo groot is bevat het ook lekker veel product, namelijk 15 gram.

jeffree star king tut swatches _ - 5 De Skin Frost zelf bevat een printje van het Jeffree Star logo; een grote ster met daarin een gespiegelde letter ‘J’.

Weet je waar me dit aan doet denken? Kennen jullie nog de serie ‘Jem’? Het was een tekenfilm uit de jaren ’80, maar er waren ook poppen van. Zoals Barbiepoppen, maar dan waren het stoere rock chicks. Ik was echt fan! Ze hadden toffe pakjes aan en ze zongen in een band genaamd Jem and the Holograms, en ze hadden ook rivalen genaamd Misfits. Elke keer als ik deze highlighter erbij pak, krijg ik flashbacks uit mijn kindertijd en moet ik denken aan Jem. Ik ben benieuwd of jullie Jem kennen, vast niet, hahaha!

King Tut

jeffree star king tut swatches _ - 4Er zijn verschillende kleuren Skin Frosts, maar King Tut sprak mij het meeste aan. Deze kleur is het beste te omschrijven als puur goud met een vleugje bronze. Ik ben getint met een warme ondertoon, dus deze kleur leek mij erg mooi en past volgens mij erg mooi bij mijn huid.

Wisten jullie trouwens dat koning Toetanchamon uit het oude Egypte liefkozend ‘King Tut’ werd genoemd?

Swatches & kwaliteit

jeffree star king tut swatches _ - 7 jeffree star king tut swatches _ - 8 WOW! GEWOON WOW! De Skin Frost is allereerst SUPER gepigmenteerd, maar de textuur is ook lekker zacht en romig. Als je er met je vinger indrukt, bounced hij een beetje mee. Hierdoor glijdt hij als boter over je huid heen, en blend hij prachtig met de rest van je make-up. Vanwege de zachte textuur wordt er wel gewaarschuwd dat je er extra voorzichtig mee moet zijn. Ik denk dan ook dat als je dit doosje laat vallen, je Skin Frost in 1000 stukjes breekt.

Je kunt de highlighter zowel droog als vochtig aanbrengen, maar geloof me, droog is hij al heftig genoeg! Hij geeft een supersterke glans af, ik houd er van! Als je op zoek bent naar een subtiele highlighter moet je de Skin Frosts laten liggen. Dit is echt een product voor mensen die houden van lekker veel SHINE.

Ingrediënten

jeffree star king tut full face swatch _ - 4 Normaal bespreek ik dit niet zo specifiek van poeder-producten, maar ik vind het toch belangrijk om te vermelden dat de Skin Frosts van Jeffree Star vrij zijn van talk, parabenen en gluten en dat al zijn producten dierproefvrij zijn. De Skin Frost is daarbij ook geschikt voor vegans.

Ingrediëntenlijst;
Magnesium Myristate, Zinc Stearate, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Triethylhexanoin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glyco. May Contain (+/-) Titanium Dioxide (Cl 77891), Mica (Cl 77019), Iron Oxides (Cl77491, Cl 77492), Manganese Violet (Cl 77742), Ferric Ferrocyanide (Cl 77510), Yellow 5 Lake (Cl 19140), Blue 1 Lake (Cl 42090)

Full Face swatches

jeffree star king tut full face swatch _ - 2 jeffree star king tut full face swatch _ - 3 jeffree star king tut full face swatch _ - 1 Is het geen beauty!? Ik bracht King Tut droog aan met een waaier kwast, en dit is het resultaat. Je hebt maar weinig nodig voor een extreem sterke glans. King Tut geeft mijn jukbeenderen een warme, gouden glans en het weerkaatst het licht prachtig. Zelf houd ik van hele sterke highlighters, dus ik ben mega tevreden met dit product!

Er zijn echter wel meer highlighters die zo’n mooie, sterke glans hebben natuurlijk. Mijn limited edition Dior highlighter bijvoorbeeld, of Champagne Pop van Becca, maar ook highlighters van The Balm of de hartjes van Makeup Revolution zijn geweldig.

Dus wat ik wil zeggen is, ik ben HAPPY met deze highlighter, maar het is niet zo dat hij met kop en schouders boven alle andere highlighters uitsteekt. Ik heb veel highlighters geprobeerd en dit is zeker een toppertje, maar er zijn absoluut vergelijkbare kleuren en kwaliteiten op de markt.

Prijs & verkrijgbaarheid

jeffree star king tut swatches _ - 3De Skin Frosts van Jeffree Star zijn wél lekker GROOT en kosten €30,30 via Beautybay. In de meeste highlighters zit de helft aan product, dus in verhouding zijn de Skin Frosts best betaalbaar. Daarbij is de verpakking geweldig van kleur en bevat het een supergrote spiegel, dus dat zijn dingen die je bijvoorbeeld over de streep kunnen trekken om voor een Skin Frost te gaan, in plaats van een ander merk. Ik zit er in elk geval al aan te denken om ook de kleur Peach Goddess aan te schaffen! Die lijkt me ook schitterend.

Wat vinden jullie van de Skin Frost highlighters, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

50 Reacties

  1. 14 augustus 2017 / maandag, 14 augustus 2017

    Nice review. So informative. Btw, it really works on me!

  2. 10 februari 2017 / vrijdag, 10 februari 2017

    Beautybay is een Engelse webshop, dus binnen de EU, en dat betekent dat je geen bijkomende douane- of invoerkosten hoeft te betalen.

  3. 8 februari 2017 / woensdag, 8 februari 2017

    Wat een prachtige glans! De kleur past ook echt perfect bij je huid. En ik vind het helemaal niet duur voor wat je krijgt. Top!

  4. 6 februari 2017 / maandag, 6 februari 2017

    Wauw! Wat een prachtige glans!

  5. 4 februari 2017 / zaterdag, 4 februari 2017

    Ohh, die staat al zo lang op mijn beautybay wishlist! Misschien moet ik hem toch maar bestellen..

  6. 4 februari 2017 / zaterdag, 4 februari 2017

    Okeeee nu wil ik deze hebben! Ik heb Peach Goddess al, staat ook heeel bij mooi bij getinte huidjes! Ik was bang dat King Tut te warm zou zijn (of kapot binnen zou komen) maar nu weet ik dat ik er gewoon voor moet gaan :P

  7. Inge
    3 februari 2017 / vrijdag, 3 februari 2017

    wauw wauw wauw!! deze ga k zeker bestellen, wat een glans! ik heb nav jouw enthousiasme over bobby brown de shimmer bricks gekocht, maar vnd er niet heel veel glans vanaf komen helaas.. deze lijkt me perfffect voor moi !!

    en de prijs valt heel erg mee, zeker in verhouding tot bobby brown.
    Op de wishlist!

  8. Anna
    3 februari 2017 / vrijdag, 3 februari 2017

    Ik heb ‘m ook en ben er super enthousiast over! Zelf keek ik er ook gek van op hoeveel je krijgt, zo groot ook! Maar volgens mij is dat met alle Jeffree Star producten, heb er ook een eye palette van en die is ook veel groter dan “normale” palette’s :)

  9. Varenka W
    2 februari 2017 / donderdag, 2 februari 2017

    Jem and the holograms….yes!!!!
    Natuurlijk ken ik die :-P
    Bleef er nog net niet voor thuis hahaha

  10. loes
    2 februari 2017 / donderdag, 2 februari 2017

    Hij staat je echt prachtig! Maar ik vind Jeffree Star echt een vreselijk mens dus ik ga dit niet zelf kopen

  11. Denise
    1 februari 2017 / woensdag, 1 februari 2017

    Fijne review!

    x

  12. 1 februari 2017 / woensdag, 1 februari 2017

    Ik vind het super mooi en ook inderdaad de verpakkingen vind ik erg mooi om te zien!

  13. Fatima
    31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Haha Jem! Jaaa die ken ik! Stoere rockchicks met big eighties hair en ja en dat nummer ” jeeem, truly truly amazing” verder ken ik t niet maar moest echt lachen toen je t noemde 😄

  14. Karlijn
    31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Is er iemand die gaat bestellen bij beautybay in de buurt van Eindhoven?? Ik wil heel graag de liquid lipstick gimini, Maar ik heb geen MasterCard ..

    • Christy
      31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

      Als je boven een bepaald bedrag bestelt( weet even niet uit mijn hoofd hoeveel ) kan je wel met Paypal betalen! Dat heb ik iig gedaan

      • Karlijn
        31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

        Ik heb helaas ook geen Paypal :0 eigenlijk alleen iDeal

        • Vivian
          1 februari 2017 / woensdag, 1 februari 2017

          Paypal kan je volgens mij koppelen aan de iDeal? Ik weet het niet zeker hoor, maar misschien waard om even te checken :)

          • Karlijn
            1 februari 2017 / woensdag, 1 februari 2017

            Oké dat ga ik eens bekijken! Dankjewel :D

  15. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    WAUW! Ik vind de buitenkant helemaal niet zo mooi haha, maar de inhoud ziet er ook geweldig uit <3 Het staat zeker op mijn lijstje!

  16. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Oh ik wil ook zo graag een highlighter bemachtigen van js. Alleen twijfel ik telkens over welke kleur ik zal nemen. Wat een prachtige foto’s ook weer bij dit artikel. Liefs soraya

  17. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Wauw, dit wil ik! Ik was eerst bang dat alle jeffree star highlighters te apart van kleur voor mij waren, maar deze is echt prachtig.

  18. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    De verpakking vind ik persoonlijk echt niets: ik houd niet van roze en het is inderdaad een tikkeltje ordinair haha. Maar WAUW, wat een prachtige highlighter! Echt prachtig gewoon!

  19. Femke
    31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Wat zou je moeten met mint en lavander kleur? Zijn er serieus mensen die dat dragen?

    • kirsten
      31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

      Er zijn genoeg mensen die dat dragen, als je weet hoe je er mee om moet gaan is het gewoon draagbaar. En sommige mensen houden gewoon van meer dan de natural look en spelen graag met makeup. Gekleurde highligters, aparte lipkleuren etc

  20. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Ziet er prachtig uit! Maar there’ s noooooooooo way dat ik met zoveel sheen weg kom!

  21. Julie Tina
    31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Hij geeft zeker een mooie shine! De verpakkingen van dit merk vind ik er heel cheap uitzien maar het gaat om de inhoud natuurlijk ;) Fijne, eerlijke review!

    • Amina
      31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

      Dat vind ik dus ook, snap niet waarom ze het niet veranderen want stel dat ik het merk niet kende dan zou ik er nooit naar hebben gekeken omdat ik automatisch vanuit ga dat het een flut product is door de verpakking.

      • kirsten
        31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

        De verpakking wordt niet veranderd omdat dit 100% Jeffree Star uitstraalt, dit is wat hij voor ogen heeft en past volledig bij hem. Ik vind trouwens dat de verpakking er stevig uit ziet, ik hou niet van roze maar zou niet denken dat het een flut product is

  22. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Oehhh ik vind hem erg mooi. Ik geloof dat je mij over de streep hebt getrokken :-)!!

  23. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    WAUW. Wat een beauty! Ik dacht dat NARS Albatross heftig was, maar deze kan er ook wat van!

  24. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Ik vind hem echt prachtig bij je staan! Zelf wil ik Princess Cut nog érg graag.

  25. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Oh ik had niet verwacht dat ik dit ging zeggen, maar WOW! Wat een pareltje. En de verpakking lekker hysterisch, ik hou ervan.

  26. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Tuurlijk ken ik Jem! Had er ook een pop van met lichtgevende oorbellen, zo magisch vond ik dat!

  27. Laura
    31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Heb na jouw review van de velour liquid lipsticks de kleur gemini besteld, die nu elk moment kan binnenkomen, maar geloof dat er nog een bestelling aan komt! Oeps haha😊

  28. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Dit heeft Jeffrey weer goed gedaan. Prachtige highlighter!

  29. tingla
    31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Jam! Totaal vergeten maar nu komt er zelfs een intro deuntje bij mij op. De Jam zingen dan heel vrolijk en je had een stukje “were the Mistfits, were come …” en dat zongen ze ook op een gemene toon dacht ik. Straks op YouTube zoeken.

  30. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Ik vind dit echt een hele mooie highlighter. De prijs vind ik gezien de inhoud helemaal niet zo duur. Goede aankoop als je het mij vraagt :-).

  31. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    De kleur staat je prachtig, zeker als je van opvallende highlighter houdt :). Zelf kies ik voor iets meer subtiele tinten en zou ik er zelf niet zo snel voor kiezen. Wel heel fijn dat er een spiegel in zit, dat is iets wat ik vaak mis in dit soort producten, maar het is oh zo handig!

  32. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Wauw wat een mooierd! Supermooi die bronskleur en wat een pigment zeg! De verpakking vind ik niet echt mooi, te ordinair voor mij ben ik bang. Jem ken ik trouwens niet maar het klinkt echt mega tof! Ik ga gelijk op YouTube kijken, haha! Malou x

  33. Syl
    31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Ik vind hem heel mooi, maar zelf draag ik subtielere highlighters.

  34. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Wat een prachtig product zeg, wauw!

  35. Britt
    31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Wauw, wat een prachtig resultaat en wat een prachtige glans! Supermooi!

  36. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

    Wauw wat een prachtige highlighter, ik heb nog nooit wat van dit merk geprobeerd misschien toch eens verandering inbrengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *