Diorskin Nude Air Glowing Gardens highlighters

De nieuwe Dior lente collectie 2016 heet Glowing Gardens, een prachtige collectie met zachte pasteltinten, heldere kleuren, de frisheid van de zee en lieflijke bloemenprintjes. Deze collectie is geïnspireerd op de tuin in Granville, waar Christian Dior is opgegroeid en zijn jonge jaren heeft doorgebracht. De Glowing Gardens collectie is fris en sprankelend en vooral de ‘glow’ staat hier centraal.

diorskin nude air glowing gardens highlighter - 15In de nieuwe Dior lente collectie bevinden zich dan ook twee prachtige highlighters genaamd Diorskin Nude Air. Ze zijn er in twee varianten, namelijk 001 – Glowing Pink en 002 – Glowing Nude.

Persoonlijk vind ik deze highlighters de absolute pareltjes van de gehele lente collectie, dus het leek me leuk om deze beauties vandaag apart in het zonnetje te zetten!

diorskin nude air glowing gardens highlighter - 16Beide highlighters worden verkocht met een chique fluwelen zakje en een luxueuze mini kabuki brush van echte dierenhaartjes, waarmee je de highlighter kunt aanbrengen. Het zijn hele zachte kwastjes van goede kwaliteit, die je ook prima als blush brush kunt gebruiken en zelfs als kwastje voor matterend translucent powder. Om jullie te laten zien wat het effect is van deze kwastjes, heb ik ze voor deze review gebruikt om de highlighters mee aan te brengen.

001 Glowing Pink

diorskin nude air glowing gardens highlighter - 11Allereerst de verpakking, die is werkelijk schitterend! De highlighters, of Illuminating Powders zoals Dior ze zelf noemt, bevinden zich in een rond, glanzend, zilverkleurig doosje. Het doosje ligt helemaal niet zwaar in de hand, want het is niet van metaal (al lijkt dat wel zo) maar van een soort hoogwaardig kunststof. Ik moest echt even op het doosje tikken om dit te bevestigen, want het lijkt echt op metaal! Ik kan me herinneren dan de ‘oudere’ Diorskin poeders wel in een metalen doosje zaten en ook een stuk zwaarder aanvoelden. Ik vind dit verschil niet zo belangrijk, maar ik dacht dat het wel het vermelden waard was. Het doosje heeft verder een mooie spiegel aan de binnenkant.

diorskin nude air glowing gardens highlighter - 10Het poeder is bedrukt met een print van het woord ‘NUDE’ en is verder versierd met lieve bloemetjes. Een waar pareltje om te zien! Het straalt één en al luxe uit. Super classy & fancy!

diorskin nude air glowing gardens highlighter - 12Glowing Pink wordt omschreven als een ‘pearly pale pink’ met een koele ondertoon. Deze highlighter wordt daarom aangeraden bij mensen met een evenals koele ondertoon in de huid en een lichte tot medium huidkleur. Toch moet ik zeggen dat deze kleur mij niet misstaat (maar dan zien jullie straks bij de swatches, laat me vooral weten of je het hiermee eens bent of niet!).

diorskin nude air glowing gardens highlighter - 18 De highlighter is erg mooi over een bronzer heen, maar vanwege het roze glansje kun je het ook prima over een blush aanbrengen, voor nét even wat meer glow.

diorskin nude air glowing gardens highlighter - 1De textuur van het poeder is niet heel droog en ‘chalky’, maar ook niet per se zacht en romig. Het is gewoon, normaal. De pigmentatie vind ik zeer goed, zeker voor een highlighter is het vrij intens en sterk. Bovendien is de highlighter goed op te bouwen van vrij subtiel naar SHABAM!

diorskin nude air glowing gardens highlighters - 2I love myself some glow, dus ik heb de highlighter vrij sterk aangebracht. Ik zou zeggen 2 of 3 dunne laagjes. Hier valt het nog mee met hoe intens de highlighter is, maar soms draai je je hoofd een beetje, zodat het licht goed op je jukbeenderen valt en dan ineens…

diorskin nude air glowing gardens highlighters - 3BAM!

diorskin nude air glowing gardens highlighters - 1WELL, HELLO GLOW! NICE TO MEET YOU!

diorskin nude air glowing gardens highlighters - 4
En met een kleine beweging van je hoofd wordt hij weer wat zachter en subtieler.

Is het geen beauty? Ik ben er helemaal mee in de wolkjes. Qua ‘sterkte’ vind ik deze highlighter zeker vergelijkbaar met de Bobbi Brown Shimmer Bricks of de Cindy-Lou manizer van The Balm Cosmetics. En ook al heb ik geen koele ondertoon in mijn huid, ik vind deze zachtroze highlighter juist wel wat hebben! Lekker fris en sprankelend en inderdaad erg mooi over peachy-pink blushes heen.

002 – Glowing Nude

diorskin nude air glowing gardens highlighter - 14Glowing Nude zit evenals Glowing Pink in een prachtig, luxueus uitziend doosje.

diorskin nude air glowing gardens highlighter - 13Glowing Nude wordt omschreven als een verhelderende beige tint met een warme, goudkleurige ondertoon. Deze highlighter is echt TOP NOTCH, want iedereen in beautyland is er helemaal verkikkerd op, raved erover en hij is dan ook vrijwel overal uitverkocht. Toch heb je met een beetje mazzel nog kans om hem ergens tegen te komen, online (hier bijvoorbeeld) of bij de Dior counters.

diorskin nude air glowing gardens highlighter - 9 Glowing Nude is een iets gangbaardere kleur dan Glowing Pink, omdat hij vanwege zijn warmere ondertoon bij meer verschillende huidkleuren flatteert en ook mooi combineert bij warme, natuurlijke eyelooks en bronzers.

diorskin nude air glowing gardens highlighter - 17Nu moet ik zeggen dat er al vrij veel gouden highlighters op de markt zijn waar we keer op keer weer helemaal hard op gaan. Denk aan Champagne Pop van Becca, of de Mary-Lou Manizer van The Balm Cosmetics. WE SIMPLY LOVE IT! En daarom denk ik dat deze Glowing Nude ook zo populair is. Zeker omdat het gewoon zo’n beauty is om te zien, met dat luxe doosje en prachtige bloemenprintje. Een echte musthave. En ik moet zeggen ik ben er ook groot fan van!

diorskin nude air glowing gardens highlighter - 3De textuur en pigmentatie is van dezelfde kwaliteit als Glowing Pink, erg mooi en ook zeer goed op te bouwen. De kleur van Glowing Nude is inderdaad wat meer champagne-beige-achtig, met een mooie warme, goudkleurige shimmer.

diorskin nude air swatchesVoor een duidelijk verschil heb ik Glowing Pink (links) en Glowing Nude (rechts) even naast elkaar gezet. Zoals je ziet is Glowing Pink echt héél zachtroze en is Glowing Nude meer champagne-goud van kleur.

diorskin nude air glowing gardens highlighters - 7Glowing Nude staat prachtig op mijn huid en geeft mijn jukbeenderen een zachte, verhelderende, warme glow. I love it!

Maar, draai je je gezicht even goed naar het licht dan is het ineens van..

diorskin nude air glowing gardens highlighters - 5 SHABAM!

diorskin nude air glowing gardens highlighters - 6WHAPAH!

(zeg maar, geluiden zoals deze funny surfer dude maakt, kennen we deze nog? nog? nog?)

diorskin nude air glowing gardens highlighters - 8
HELLO!

diorskin nude air glowing gardens highlighter - 15Deze Dior highlighters hebben het allemaal: een chique verpakking, een prachtig, luxueus printje, een goede pigmentatie en schitterende finish (die goed op te bouwen is van subtiel naar HELLO!). Ook fijn is dat er een mini kabuki brush bij geleverd wordt van goede kwaliteit (en die tevens voor meerdere doeleinden geschikt is).

En de prijs. Houd je vast. €58,30.

Is deze highlighter dat waard? Is het een must buy? Als je al wat Becca highlighters en enkele Shimmer Bricks hebt, of in het bezit bent van zowel een Mary-Lou als Cindy-Lou Manizer, dan zeg ik nee. Dit zijn echte beauties, maar ze zijn niet beter dan alle bovengenoemde merken en ik denk dat het anders dubbelop zou zijn. Ik vind deze highlighters wél mooier en bijzonderder vanwege hun verpakking en vanwege het feit dat het limited editions zijn. Heb je nog geen mooie, sterke highlighter en wil je jezelf verwennen met een prachtig, high end pareltje? Dan zijn dit absolute toppertjes die het zeker waard zijn, want ik denk dat je hier erg veel plezier van zal hebben.

Wat vinden jullie van deze Diorskin Nude Air Glowing Gardens highlighters? Is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

61 Reacties

 1. Meriam
  14 april 2016 / donderdag, 14 april 2016

  Hi Serena,
  Ik heb eindelijk een Dior Highlight kunnen bemachtigen! 001Pink
  Bij jou vind ik de 001 PInk ook het mooist…Fresh and Smooth Glow… Whow !
  Met elke Pink, Peach, Bronze of Brown blush maak je de glow Xtra Special.
  Onmisbaar Spring / Summer item

 2. 22 februari 2016 / maandag, 22 februari 2016

  Wauw ik vind beide echt prachtig! Niet alleen de highlighter zelf maar ook de verpakking, dit geeft echt even een luxe gevoel.

 3. Gerda
  19 februari 2016 / vrijdag, 19 februari 2016

  Ik heb ze allebei gekocht, eerst de een en een paar weken later de andere, gewoon voor de heb. ze zijn te mooi. en ook al gebruik ik ze misschien nooit, dan ben ik blij dat ik er naar kan kijken. plaatjes zijn het.

 4. Tessa
  19 februari 2016 / vrijdag, 19 februari 2016

  wauw! so pretty!

 5. Lousaa
  19 februari 2016 / vrijdag, 19 februari 2016

  Hmm. Ik vind ze niet zo. Ik krijg er toch een beetje het disco meets onzuivere huid gevoel bij.

 6. 19 februari 2016 / vrijdag, 19 februari 2016

  Duuuuuuude that glow!! Ik hou van highlighters als deze. Ik moet zeggen dat ik wel al in bezig ben van Becca en The Balm highlighters maar er is altijd wel ruimte in de highlighter familie voor meer. 😉

 7. 19 februari 2016 / vrijdag, 19 februari 2016

  ik heb glowing nude en ben er zeker blij mee! hij is zo mooi <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *