Welkom op Beautylab & we vieren een feestje

Welkom, welkom? Ik volg je al jaren, Sereen! En nu pas krijg ik een warm welkom van je? That’s right, want sinds gisteravond staat mijn allereerste kanaaltrailer online op mijn YouTube kanaal, waarin ik jullie welkom heet, vertel waar mijn kanaal over gaat en jullie meteen uitnodig om op mijn kanaal te abonneren.

In januari hebben we er een hele dag voor uit getrokken om deze trailer te schieten, zowel in de studio bij Blue Circle, als in de kledingwinkel Kisamova hier in Houten (dankjewel Nazile, dat we jullie winkel even mochten lenen!) en bij mij thuis. Het is slechts 30 seconden, maar toch denk ik dat ik jullie in die tijd een goed beeld geef van wat er op mijn YouTube kanaal te vinden is. Het was superleuk om zo professioneel bezig te zijn en ik ben dan ook blij en trots op het resultaat! Ik vind het anders dan mijn andere video’s, maar toch helemaal Serena-style.

Bekijk hieronder mijn kanaaltrailer;

Deze trailer krijgt iedereen automatisch te zien wanneer ze op mijn YouTube kanaal terecht komen en nog niet geabonneerd zijn. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! En natuurlijk hoop ik ook dat ik er weer een paar abonnee’s bij heb!

De laatste tijd geef ik wat vaker interviews voor magazines, en de vraag die altijd gesteld wordt is ‘hoe ben je begonnen met bloggen?’. Enkelen van jullie – ik noem jullie altijd de die hard volgers – weten nog dat ik vroeger een webshop had genaamd The Secret Garden en dat het bloggen eigenlijk zo is gestart. En dat Beautylab niet eens de oorspronkelijke naam was van mijn blog. Volgens mij heb ik nooit een uitgebreid artikel geschreven over het ontstaan van Beautylab en het hele verhaal erachter, dus als jullie het leuk vinden, kan ik me daar eens over buigen. Het lijkt me namelijk best een leuk verhaal om te schrijven en ik denk dat het voor sommigen ook heel inspirerend kan zijn! Dus let me know!

Vanavond geven Tim en ik voor het eerst sinds 5 jaar weer eens een klein feestje. Tim en ik zijn namelijk niet van die mensen die hun verjaardag vieren, of die feestjes en borrels geven. Dat doen we gewoon nooit. Misschien ook omdat we in Houten wonen en de rest van de vriendengroep in Utrecht, dus we zijn iets minder makkelijk bereikbaar. Maar goed, we vonden dat het maar eens moest gebeuren, dus nu geven we vanavond een feestje ter ere van ons 1 jaar samenwoon jubileum. Hoera! Ik voel me echt een oma als ik dit zeg, maar wat vliegt de tijd hè? We wonen gewoon alweer een jaar samen.

Geen idee alleen hoe dat moet, een feestje geven, dus waarschijnlijk hebben we veel te veel (of veel te weinig?) eten en drinken, zitplekken gecreëerd op de verkeerde plekken, en lopen Coco & Clarence een klein trauma op. Nee hoor, ik heb al bedacht dat we de bak en hun eten in mijn slaapkamer neerzetten, zodat ze zich daar kunnen terugtrekken (als ze willen. En ik denk eigenlijk dat ze dat wel willen). Ik heb er in elk geval veel zin in en ik vind het ook een beetje spannend! En voor de lol hebben we er ook nog een thema aan vastgeplakt: The All American Dream. Iedereen moet dus verkleed komen in Amerika-style. Gewoon lachen! Ben benieuwd waar iedereen mee komt.

Wish me luck (party host tips zijn welkom, graag zelfs!) & een fijne zaterdag gewenst!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

83 Reacties

 1. Nadia
  22 februari 2016 / maandag, 22 februari 2016

  Oh, wat een mooie trailer! Echt heel mooi, en geeft ook een goed beeld van wat je allemaal doet.

 2. hopper
  22 februari 2016 / maandag, 22 februari 2016

  Kort maar krachtig.

 3. 21 februari 2016 / zondag, 21 februari 2016

  Ik vind je trailer echt heel mooi!

 4. 21 februari 2016 / zondag, 21 februari 2016

  Hey Serena,

  Wat een super leuke en professionele trailer zeg! Ziet er echt goed uit!
  En gefeliciteerd met jullie een jarig jubileum 🙂 .

  Liefs!

 5. 21 februari 2016 / zondag, 21 februari 2016

  Omg een jaar alweer!?!? Jeetje Serena de tijd vliegt echt, ik kan me nog al je artikelen herinneren over decoratietips als je samen gaat wonen enzo en dat voelt echt niet als een jaar geleden aan hahaha! Ik hoop dat je veel plezier hebt gehad gisteren. 😀

 6. 21 februari 2016 / zondag, 21 februari 2016

  Wat een leuke trailer! Ziet er goed uit!
  Gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum. Leuk hoor!

 7. 21 februari 2016 / zondag, 21 februari 2016

  Ik ben erg benieuwd naar het ontstaan van de naam Beautylab, do blog it 🙂

 8. 21 februari 2016 / zondag, 21 februari 2016

  Wat een gave trailer, chapeau! En alweer een jaar samenwonend. Beiden een feestje waard zou ik zo zeggen! Ik sla altijd teveel eten en drinken in, maar liever teveel dan te weinig in huis. De belangrijkste tips: relax & have fun 🙂

 9. Suzanne
  20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Hee, wat een leuke trailer en gefeliciteerd met je jubileum!
  Ik zeg altijd, je kan beter te veel eten en drinken in huis halen dan te weinig. Dingen als bier en chips enzo blijven toch heel lang goed, dat bederft echt niet zomaar en dan kan je het dus gewoon na je feestje nog eten.
  Have fun 🙂

  • Suzanne
   20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

   Oh, besef me nu pas dat je feestje op dit moment waarschijnlijk in volle gang is en mijn tip dus niet echt meer waardevol is, haha. Achja, misschien voor een volgende keer.

 10. 20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Wat een leuk thema! Ben dol op feestje met een american vibe. Ik ben heel erg benieuwd hoe alles bij jou begonnen is, want ik volg je pas een jaartje dus ik ben nog een groentje haha! Heel mooi filmpje echt super profi!

 11. 20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Leuk filmpje Serena. Voor mijn blijf je toch de nummer 1 blogger.

 12. 20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Super toffe trailer! Je kunt echt zien dat er veel tijd en werk ingestoken is 🙂
  Liefs, Susan

 13. Carina
  20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Leuke trailer! Alleen is ie bij mij toch echt 55 seconden en geen 30 😛
  Veel plezier met je feestje!

 14. 20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  P.s. geniet van de party en laat het heerlijk over je heen komen. Liefs

 15. 20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Wat een mooie trailer is het geworden zeg! En het is nog steeds helemaal Serena stijl. En ik zou het wel leuk vinden om een Blog daaraan te wijden. Intressant leesvoer. Liefs soraya

 16. Varenka W
  20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Ik zou extra etensbakjes en bakje water een dag van te voren ook al op je slaapkamer zetten.
  Dan zijn ze er een beetje aan gewent ( kunnen ze kiezen waar ze eten, uit nieuwsgierigheid waarschijnlijk de slaapkamer. Stink trouwens wel een beetje en je hoort ze knabbelen LOL) dan denken ze niet de volgende x meteen “whaaaaa stress…….ons voer staat weer op de slaapkamer” 🙂
  Maffe tip misschien, maar het helpt echt.

  • Varenka W
   20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

   PFFFFFFTTT……. Ik hebt het natuurlijk over de kattjes hun bakjes & eten 😉

 17. 20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Congrats congrats!!

  Leuke trailer, lekker kort en bondig het dekt zeker de mooie lading die jij hebt.

  Veel plezier met jullie partèy!

 18. Sien
  20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Mooi! Geniet vanavond, je verdient het zo.

 19. Syl
  20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Ik vind de trailer heel mooi geworden. Heel kalm, maar toch enthousiast. Precies zoals mijn beeld van jou is.

 20. Lola
  20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Toffe trailer is het geworden! Gefeliciteerd met jullie jubileum en veel plezier 🙂

 21. 20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Wat een mooie trailer! Heel mooi in elkaar gezet en erg duidelijk!

 22. Stephanie Werlotte
  20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Hele leuke trailer. Echt super gedaan! Veel plezier vanavond! X

 23. Marjolein
  20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Wat een leuke trailer, kort maar krachtig. Geeft echt heel duidelijk weer wat we kunnen vinden op je kanaal. Have fun tonight!

 24. 20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Wat een ontzettend mooie trailer zeg!
  fijne avond gewenst!

 25. MN
  20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Heel leuke trailer! Tip die ik kan geven voor feestjes is het hoeft allemaal niet perfect.

 26. 20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Wat een mooie en professionele trailer zeg en geniet van je feestje! Je verdiend het.

 27. 20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  Wat een onwijs leuke trailer. Ik ben benieuwd naar je videos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *