F’rosen Yoghurt eyelook

Vandaag maak ik een eyelook met wederom een nieuw oogschaduwpalette van Catrice. Vorige week maakte ik een look met een palette met koele kleuren genaamd Pool Position (klik hier voor de eyelook tutorial) en vandaag maak ik een eyelook met warmere kleuren uit het palette genaamd F’rosen Yoghurt.

f'rosen yoghurt eyelook03 f'rosen yoghurt eyelook02 f'rosen yoghurt eyelook01Dit palette heeft warme tinten; pruim, taupe, een bleekroze/crème kleurtje en poederig oudroze. Ik combineer dit palette met Catrice Glamour Doll mascara black & curl en een nieuwe Essence potloodje (longlasting eye pencil) in de kleur Berry Merry.

f'rosen yoghurt eyelook04 Ik begin de look met een naakt oog en een klein likje mascara van de vorige nacht (yes, it happens, haha!). Ik prime mijn oogleden met een dun laagje eyeshadow primer, zodat de eyelook beter blijft zitten en niet zal ophopen in de arcadeboog.

f'rosen yoghurt eyelook05 Ik begin met een laagje van de taupekleur (linksboven) over mijn bewegende ooglid. Een prachtig, zacht en flatterend kleurtje met een mooie verhelderende shimmer.

f'rosen yoghurt eyelook06 De donkerste kleur, rechtsonder, breng ik dik en smudgy aan onder mijn ogen.

f'rosen yoghurt eyelook07Direct erna dacht ik.. hmm.. had ik dit wel moeten doen? Lijkt het niet alsof ik gehuild heb? Hier kom ik later op terug!

f'rosen yoghurt eyelook08 De bleekroze kleur (linksonderin) breng ik aan onder mijn wenkbrauwen.

f'rosen yoghurt eyelook09 De donkerste kleur (rechtsonderin) breng ik ook aan in de arcadeboog.

f'rosen yoghurt eyelook10 Ik blend het mooi uit zodat de lijnen worden verzacht. Het ziet er dan ongeveer zo uit.

f'rosen yoghurt eyelook11Als je het zo laat dan ziet de look er een beetje ziekig uit, dat komt gewoon door de paarsrode ondertonen van dit palette. Het is daarom belangrijk om je ogen te omranden een donkere kleur, zwart, bruin of in mijn geval een paars berrykleurtje, om de look wat meer diepte en definitie te geven. Ik kleur het potlood lekker dik onder mijn ogen en trek er een vrij dikke winged eyeliner mee. Vervolgens een flinke lik mascara en de look is finito! Op deze manier is het huileffect weg.

f'rosen yoghurt eyelook15 f'rosen yoghurt eyelook14 f'rosen yoghurt eyelook13 f'rosen yoghurt eyelook12f'rosen yoghurt eyelook17De combinatie van het Essence potloodje met dit F’rosen Yoghurt palette van Catrice vind ik zelf erg geslaagd. De kleuren uit het palette zijn mooi zacht, warm en poederig, maar niet zo intens gepigmenteerd. De kleur van het potloodje complementeert de look en haalt de kleuren uit het palette helemaal op. Ik vind het berrykleurige potloodje er mooier bij staan dan wanneer ik had gekozen voor zwart.

Op mijn lippen draag ik de kleur Rose-wood if she could van de Catrice Made to Stay smoothing lip polish. Op mijn wangen… je raad het al! Bobbi Brown shimmer bricks in de kleur bronze en mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met het Guerlain Eyebrow kitje. Mijn gebloemde top is van Primark.

Wat vinden jullie van de kleuren van het F’rosen Yoghurt palette? Houden jullie van deze warme pruimenkleurtjes?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

74 Reacties

 1. Tessa
  16 maart 2014 / zondag, 16 maart 2014

  omg i like it

 2. 13 maart 2014 / donderdag, 13 maart 2014

  wauw heel leuk gedaan! Ik heb momenteel een winactie lopen op m’n blog, doet een van jullie mee?

 3. Demi
  12 maart 2014 / woensdag, 12 maart 2014

  Ben ik nou echt zo dom, of staat het er echt niet bij?
  Hoeveel kost dit palletetje? Hihi

  Groetjes!

 4. 12 maart 2014 / woensdag, 12 maart 2014

  wauw hele mooie look, wel jammer dat het palette niet zo goed is gepimenteerd.

 5. 11 maart 2014 / dinsdag, 11 maart 2014

  Mooie look! Door jouw positieve berichten van de shimmer bricks staat die erg hoog op mijn whis list 😉

 6. 11 maart 2014 / dinsdag, 11 maart 2014

  Wat een lieve kleurtjes, zeg! Ik had er geen idee van dat Catrice fijne make-upjes verkoopt. Loop wel eens langs het schap, maar ga meestal toch met het duurdere spul naar huis. Toch maar eens uitproberen, want het ziet er mooi uit 🙂

 7. lousaa
  11 maart 2014 / dinsdag, 11 maart 2014

  mooi!

  Ik heb dat quad ook en ben er best over te spreken. Veel mensen vinden het pigment tegenvallen en hebben het over dat huileffect, maar het valt best mee: ik combineer hem inderdaad ook met een bordeauxrood potlood (uit een eerdere le van catrice) en dat flatteert eigenlijk behoorlijk, zeker bij een winterwitte huid. Misschien ook wel door m’n groene ogen.

 8. fransisca rietveld-verbon
  11 maart 2014 / dinsdag, 11 maart 2014

  De donkere kleurtjes hebben iets weg van clinique. De brick bronze schijnt er uit te gaan hoorde ik. En leuk om je wimpers te zien groeien, ik gebruik zelf aphro celina voor mensen die er niet zoveel voor willen uitgeven , deze kost maar rond de € 50,-. En ik heb de retivalash ook gehad maar die van Aphro werkt vlugger en beter..

 9. Saskia
  11 maart 2014 / dinsdag, 11 maart 2014

  Na alle topreviews van Catrice de afgelopen tijd verwachtte ik iets te veel van dit palette! Desalniettemin, het staat je weer prachtig.

 10. 11 maart 2014 / dinsdag, 11 maart 2014

  Ja zeker mooi. Bobbi maakt het gewoon af!

 11. Catho
  10 maart 2014 / maandag, 10 maart 2014

  Grappig hoe zo’n paars potloodje het hele ‘ziekerige’ effect kan weghalen, ga ik ook eens proberen 😉 De look staat jou in ieder geval weer prachtig!

 12. 10 maart 2014 / maandag, 10 maart 2014

  Mooie look heb je gemaakt! Ik zou het zelf best lastig vinden om met deze kleurtjes een mooie look te maken. Ik vind het wel jammer dat het palette toch niet zo gepigmenteerd is.

 13. 10 maart 2014 / maandag, 10 maart 2014

  Het is niet echt een palette die ik zelf zou kopen. De kleuren vind ik wel erg mooi, maar niet echt iets voor mij. Ik zou dan sneller het oogpotlood kopen. De look die je ermee gemaakt hebt vind ik wel prachtig en staat je erg goed.

 14. 10 maart 2014 / maandag, 10 maart 2014

  Ik vind deze kleuren bij elkaar zo gaaf (als ze in de pan zitten) maar helaas is de pigmentatie echt 10x niks. Ik hou van bourgondy kleurtjes, maar helaas deze ist niet 🙁

 15. 10 maart 2014 / maandag, 10 maart 2014

  Lijkt me een fijn palette. Die look is ook mooi! Ik gebruik de laatste ook meer zo’n soort kleurtjes. Dat potlood van essence ga ik ook aanschaffen denk ik 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *