Pool Position eyelook

Welkom bij weer een nieuwe Makeup Monday! Vandaag ga ik een ooglook maken met één van de nieuwe Catrice quatro oogschaduw palettes, genaamd ‘Pool Position’. Een palette met blauwgroene tinten. Natuurlijk in combinatie met het nieuwe mintgroene oogpotlood ‘Too Cool for Pool’ die ik eerder heb gereviewed (klik hier) en die ontzettend goed bij dit palette past.

pool position eyelook_01 pool position eyelook_02 pool position eyelook_03Voor deze ooglook gebruik ik bovenstaande producten in combinatie met de Essence Liquid Ink eyeliner waterproof, zwart oogpotlood van Urban Decay en Eyes to Kill mascara van Giorgio Armani.

pool position eyelook_04 Ik begin met een gereinigd oog, bijgetekende wenkbrauwen (Guerlain Eyebrow Kit) en gekrulde wimpers. Jaja, ik ben weer een beetje ‘aan de Revitalash’ en dat kun je wellicht een klein beetje zien. Mijn wimpers worden weer ietsje langer. Mijn oogleden prime ik met eyeshadow primer.

pool position eyelook_05 De kleur linksboven breng ik aan op mijn bewegende ooglid.

pool position eyelook_06 De donkerste kleur, rechtsonder, breng ik aan aan het uiteinde van mijn oogleden, in en iets boven de arcadeboog.

pool position eyelook_07 Zo ziet het er dan ongeveer uit.

pool position eyelook_08 De lichtste kleur, linksonder, breng ik aan onder mijn wenkbrauwen en blend ik mooi samen met een fluffy blending brush, met de oogschaduwkleuren eronder.

pool position eyelook_09 De mintgroene kleur, rechtsboven, breng ik aan bij de traanbuis.

pool position eyelook_10 De donkerste kleur gaat een beetje dik en smudgy onder het oog.

pool position eyelook_11 Met het mintgroene oogpotlood van Catrice trek ik een dikke winged lijn boven mijn ogen.

pool position eyelook_12 Zo ziet het eruit van voren. Ik begin smal en de lijn wordt dikker naar het uiteinde toe.

pool position eyelook_13 Met het zwarte oogpotlood kleur ik de bovenste waterlijn in.

pool position eyelook_14 En met de eyeliner trek ik een flinterdunne lijn vlak boven mijn wimperrand. Gewoon, om mijn ogen iets meer definitie te geven en iets minder kaal te doen ogen.

pool position eyelook_15 Een flinke lik mascara erbovenop en voila! De Pool Position eyelook is finito!

pool position eyelook_16 pool position eyelook_19 pool position eyelook_17 pool position eyelook_20 pool position eyelook_18 De pigmentatie van deze eyeshadow quad valt iets tegen. Ik had het iets intenser verwacht. Ook lijken de bovenste twee kleuren eenmaal op de huid erg veel op elkaar, dus ik had liever gezien dat de ene echt lichtblauw zou zijn en de andere echt mintgroen. Nu lijken ze beide een beetje zeegroenig en hebben ze ook nog dezelfde satijnen finish.

Desondanks ondersteunen de kleuren uit dit palette het mintkleurige oogpotloodje erg mooi. De ooglook is zo mooi in harmonie en de mintgroene lijn kan nu echt knallen!

De look is verder afgemaakt met Bobbi Brown shimmer bricks in de kleur bronze en Bobbi Brown lipgloss in de kleur ‘Honeysuckle’.

pool position eyelook_22 pool position eyelook_21Ik vind die zeegroene en mintgroene kleurtjes prachtig staan bij mijn getinte huid en donkere ogen! Het maakt het geheel iets helderder en frisser, zeker in combinatie met een sprankelende nude of koraalkleurige lipkleur. Ik ben fan van deze pasteltintjes!

Wat vinden jullie van de look? En van het Pool Position palette? Wat is jullie ervaring met de nieuwe eyeshadow quads van Catrice?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

85 Reacties

 1. 6 maart 2014 / donderdag, 6 maart 2014

  Wat een mooi palette, frisse en pastel kleurtjes. ik vind de look met de eyeliner erg geslaagd, is gelijk zo veel anders!

 2. 5 maart 2014 / woensdag, 5 maart 2014

  superleuke look, maar weet niet zeker of het bij mijn blauwe ogen wel zou staan!

 3. 5 maart 2014 / woensdag, 5 maart 2014

  Wat een mooie, frisse look! Die mintgroene eyeliner is perfect!!

 4. 4 maart 2014 / dinsdag, 4 maart 2014

  Erg mooi! Staat je ook goed!
  Kan deze kleur ook goed bij blauw/groen/grijze ogen?

 5. 4 maart 2014 / dinsdag, 4 maart 2014

  Mooie look! Lijkt me ook een fijn palette.

 6. 4 maart 2014 / dinsdag, 4 maart 2014

  Ondanks dat de pigmentatie niet super is, vind ik het echt een prachtige look !

 7. 4 maart 2014 / dinsdag, 4 maart 2014

  Ik was bang dat hier geen mooie look mee gemaakt kon worden (denkend aan mijn bleke huid en blauw/grijze ogen) maar bij jou staat het echt prachtig!

 8. 4 maart 2014 / dinsdag, 4 maart 2014

  Wat een leuke ooglook met de dubbele winged eyeliner.

 9. 4 maart 2014 / dinsdag, 4 maart 2014

  Ik heb tot nu toe nog geen paletje van Catrice gevonden dat goed gepigmenteerd was en ook op het ooglid mooi opbouwt, helaas! Mooie look (:

 10. Lousaa
  4 maart 2014 / dinsdag, 4 maart 2014

  Mooi! Had ik niet verwacht, ik vond het een beetje enge kleuren toen ik ze in de winkel swatchte. Maar dat valt mee!

 11. 4 maart 2014 / dinsdag, 4 maart 2014

  Hmmm..jammer van de pigmentatie van het palette. Ik vind het potlood echt geweldig. De kleur en is prachtig.
  Love,

 12. Elfje
  3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Ohja, wauw! Wat heeft Revitalash je goed gedaan. Ik klikte voor de grap op een oudere ooglook om te vergelijken. Wat een verschil zeg. Prachtig!

 13. Elfje
  3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Dat potloodje is verassend mooi zeg.

 14. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Het is geen look die ik zelf zou dragen, maar ik vind het echt leuk dat jij zo vaak ooglooks met opvallende kleuren maakt, terwijl veel andere bloggers het vaak veilig houden met eeuwige nude kleuren.

 15. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  wat een geweldige kleuren zeg wow!!

 16. Ileen
  3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  WAUW serena! Echt prachtig gedaan, je haalt zoals altijd eigenlijk het beste uit je mooie bruine ogen. Als ik zo’n palette heb weet ik vaak niet zo goed wat ik ermee mort doen, maar dat los jij ontzettend goed op en je hebt me al talloze keren geinspireerd en geholpen. Bedankt! Xx Ileen
  Ps: je hebt een superleuk kanten shirt (?) aan! Welk merk is het?

 17. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Mooie frisse kleurtjes :) vooral het lijntje vind ik er mooi bij staan!

 18. lotte
  3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  wow Serena wat een mooie look zeg, vooral dat mintgroene oogpotloodje is prachtig.
  ben nu zeker van plan om hem te gaan halen.

 19. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Deze kleuren doen me echt aan tropische zwembaden denken..

 20. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Staat super mooi bij je donkere ogen!!

  Gebruik je (nog steeds) revitalash??

 21. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  De kleuren in het palette vind ik wel erg mooi, maar jammer dat de pigmentatie toch niet zo goed is. Het mintgroene oogpotlood daarentegen vind ik heel erg mooi en je hebt ook een prachtige look gemaakt!

 22. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  De kleur vind ik echt heel erg mooi matchen bij je huidskleur! Ik had zelf wel wat meer pigment verwacht bij het quattro, dat is wel iets wat ik jammer vind. Je hebt er wel echt een super mooie look mee weten te maken!

 23. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Zo gaaf!
  Ik zag het blauwe/mint kleur potloodje in een eerdere post en daarom heb ik hem gekocht!
  Love it..

 24. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Ooh hele mooie look :D x

 25. Amber
  3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Prachtig dat mintgroene oogpotlood, staat je heel goed! Had niet verwacht dat ie van Catrice was!

 26. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Wauw, mooie ooglook. Dat oogpotloodje vind ik echt heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *