New week: Beyoncé

Soms schrijf ik wel eens artikeltjes met de titel ‘latest obsession’. Meestal gaat het dan over een wishlist item zoals een jas, iets van make-up dat alleen in het buitenland te koop is, of iets lekkers zoals cake pops of een bepaalde boterhambelegcombinatie. De laatste week is mijn latest obsession echter een persoon, namelijk the one and only Beyoncé.

beyonceToen haar nieuwste album ‘Beyoncé’ van de ene op de andere dag ineens te vinden was op iTunes werd de halve wereld helemaal bonkers. Mensen moesten huilen. YouTube staat vol met ‘first reactions’ van mensen die erachter komen dat ze plotsklaps een album had gelanceerd. Hysterie ten top!

Ik reageerde natuurlijk heerlijk nuchter, zoals een echte Nederland betaamd. Sterker nog. Ik scrollde even snel door het album heen en vond het op het eerste gehoor niet zo. Ik vind ‘I Am Sacha Fierce’ een topalbum, dus er is maar weinig wat dit album kon overtreffen, vond ik.

Nu ik ‘Beyoncé’ de afgelopen weken wat beter heb ontdekt snap ik niet dat ik dit ooit heb kunnen denken. Ik ontdek het ene topnummer na het andere. De truc is wel dat je haar album moet luisteren met een dikke subwoofer aan. Of in elk geval de bass vol open moet zetten via je boxjes. Want in alle nummers zit een ontzettend diepe bass waarvan je van je stoel aftrilt als je eventjes niet oplet. Heer-lijk.

Ik word wakker met Drunk in Love (ik zie het woord surfboard ineens in een heel ander perspectief), vervolgens draai ik Yoncé (waarom zo kort?!) gevolgd door het ontzettend zwoele ‘Partition’ onder de douche. Afdrogen en opmaken doe ik met ‘Grown Woman’ op repeat. Dit zijn tot nu toe mijn favoriete nummers.

En check al die leuke Vines!

Het stoere is dat Beyoncé voor elk nummer van haar nieuwe album een videoclip heeft gemaakt. Voor elk nummer. ELK NUMMER! Dat is toch te gek?Waar heeft ze die tijd vandaan gehaald joh? Alleen dat is reden genoeg om het album aan te schaffen.

Schermafbeelding 2014-03-10 om 8.04.34 AMIk denk dat ik in jaren geen album heb gekocht, ik download alles en ik heb natuurlijk ook gewoon een Spotify abonnement, maar Beyoncé is de enige reden dat ik nu weer geld ga uitgeven aan een goeie ouwe plaat. Een lekker ouderwets CD’tje inclusief hoesje met de lyrics en een extra CD waar alle videoclips op te vinden zijn. Ik moet die CD gewoon hebben. Niet alleen op de computer, maar in real life. Zodat ik hem mee kan nemen in de auto. Kan overzetten op mijn telefoon. De clips kan bestuderen via mijn laptop.

beyonce queenOp de iPad van een vriendin heb ik de clips al even kort bekeken en WOW, vooral de clip van Grown Woman is te gek. Queen B. ziet er in elk ander shot fantastisch uit en ze draagt de gaafste outfits, dus daar kan ik echt van genieten. Ze houdt van kostuums, couture en ‘out of the box’ kapsels en make-up. I LOVE IT! En ze is vooral ook zo sexy!

tumblr_lrqpy2brwm1qi8rx4o1_r1_500 tumblr_ltjo4nAD5p1qkomroo1_500 2a96665463dc1f0f2c3527da521918a6Beyoncé is echt een bron van inspiratie. Ik word niet alleen blij van haar muziek, ik word ook blij van die vrolijke dansjes (die ik dan stiekem thuis aan het oefenen ben), ik word blij van het uit volle borst meezingen met Drunk in Love, ik word blij van het feit dat ik een stukje perfect kan meerappen met Yoncé en ik word blij van het feit dat Beyoncé een baby krijgt en er ook nog eens een album uitramt inclusief videoclips. Dat motiveert me! Ach, ik heb ook gewoon een ontzettende girl crush op Beyoncé. En ik vind het stiekem ook heel leuk dat we allebei op dezelfde dag jarig zijn, namelijk 4 september 🙂

Het moge duidelijk zijn, mijn latest obsession is Beyoncé. Bovenstaande quotes hebben me door een moeilijke tijd gesleept. Haar muziek maakte me vrolijk wanneer ik een beetje down was. Het geeft me kracht en zekerheid.

beyonce-partition_thelavalizardIk ga nu mijn bestelling afronden bij Bol en dan vanaf morgen lekker alle videoclips bestuderen, de lyrics uit mijn hoofd leren en dansjes oefenen. Ik BAAL er van dat ik geen tickets heb naar haar concert. Want dat zou de ultieme plek zijn om mijn liefde voor Beyoncé tot uiting te laten komen, haha!

Wat vinden jullie van haar nieuwste album? Wat is jouw favoriete nummer?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

145 Reacties

 1. Janou
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Ik kan me zooooo vinden in dit artikel. Ik hou van Beyonce!!!
  Ik ben vorige week bij ONTHERUN geweest in Parijs en bij de Mrs Carter Show world tour, op 18 maart. Wat is zij een geweldige vrouw en artiest!!!

 2. 14 maart 2014 / vrijdag, 14 maart 2014

  BEYONCÉ <333 Ik snap je liefde, Serena! Ik heb er zelf ook al een aantal jaar last van. 😉 Vorig jaar heb ik haar voor het eerst live gezien, en volgende week ben ik weer bij haar concert. Heb je nog kaartjes kunnen regelen uiteindelijk? Staanplaatsen zijn erg chill, maar je hebt er eigenlijk vooral wat aan als je uuuuuren in de rij gaat staan (dan sta je dichtbij). Dat ga ik dus weer doen woensdag. :') Ik doe dit alleen voor Beyoncé hoor haha.

 3. 12 maart 2014 / woensdag, 12 maart 2014

  I love me some Queen B! Baal als een gek dat ik geen kaartje heb voor het concert. Dat zou me eerste uitje moeten zijn nu dat ik mama ben.

 4. 12 maart 2014 / woensdag, 12 maart 2014

  Ik heb zelf een review geschreven over dit album en komende dinsdag zit ik er bij in het ziggo dome. I love queen B!
  Het enige wat wel jammer is, is dat er dus geen lyrics bij het album zitten 🙁

 5. naroa
  12 maart 2014 / woensdag, 12 maart 2014

  i love qeeun b ! vooral haar liedje partition , xo en pretty hurts <3 !!

 6. Emma
  11 maart 2014 / dinsdag, 11 maart 2014

  JAAAAA!!! Ik ga zaterdag samen met mijn vriendin naar haar cocnert in Köln!! Heb er zooo veel zin in :))))))))

 7. Lola
  11 maart 2014 / dinsdag, 11 maart 2014

  Ik kan ook echt uren over Beyonce praten.. Ik ga wel naar haar concert. Ik wil niet opscheppen maar ik ken alle dansjes van Beyonce. Ik vind haar nieuwe album helemaal geweldig net zo als haar vorige albums. Ik ben al een paar jaar een grote fan. Ik kan niet uitleggen hoe belangrijk Beyonce voor me is. ik heb de afgelopen 4 jaar moeilijk met school en vrienden gehad en haar liedjes hebben mij zo geholpen. Nu gaat het beter en brengt ze een nieuw album uit en een liedje zoals ***flawless maakt me zo blij dat ik lekker kan zeggen/zingen “bow down bitches” tegen de mensen die mij pijn hebben gedaan.
  xx Lolaa

 8. Lynn
  11 maart 2014 / dinsdag, 11 maart 2014

  Over een week zie ik beyonce, een droom die uitkomt ♡

 9. lousaa
  11 maart 2014 / dinsdag, 11 maart 2014

  hahaha, superleuk om te lezen dit. Ik heb zelf echt helemaaaaaal niks met Beyoncé (ze kan zingen, zeker, ze is mooi, ook dat, ze werkt hard, jawohl, maar het doet me gewoon weinig), maar dan nog is het wel fantastisch om dit stukkie te lezen en me voor te stellen hoe je compleet hoteldebotel met je cd in de weer bent en vids zit te kijken. Heerlijk toch! Vind dit in het rijtje discopants, rechte wenkbrauwen en camelcoat denk ik wel de liefste obsessie 🙂

 10. 11 maart 2014 / dinsdag, 11 maart 2014

  I love this woman! Inderdaad, buiten haar liedjes om inspireren haar quotes en work ethic mij enorm! Dat plaatje van “you have as many hours in a day as Beyoncé” is ook een van mijn favo insta plaatjes 🙂

 11. 11 maart 2014 / dinsdag, 11 maart 2014

  Ik ken het, Ik heb precies hetzelfde. Beyoncé is een voorbeeld van met hard werken en een droom/drive hebben kun je alles! Mijn favoriete nummer is flawless, heel motiverend voor vrouwen

 12. 11 maart 2014 / dinsdag, 11 maart 2014

  Ik heb ook al haar cd’s in de kast staan en deze mag zeker ook niet ontbreken. Ik heb hem al wel gedownload op iTunes omdat ik echt niet meer kon wachten hihi ik wil over twee weken ook alle nummers live mee kunnen zingen. Balen dat je geen tickets heb kunnen bemachtigen! Tickets voor B in dr wacht slepen is zo’n stressvolle bezigheid haha helemaal als ticketmaster dan een storing heeft, Grrrr!

 13. Jaye
  10 maart 2014 / maandag, 10 maart 2014

  I’ve been drinking…. Watermelon

 14. whitney
  10 maart 2014 / maandag, 10 maart 2014

  er zijn nog tickets te koop va haar site alleen wel wat duurder. leuk dat je op de zelfde dag jarig ben ik ben zelf op 1 september jarig ik dacht egt bij mezelf kon k niet een paar dagen wachten dan ben k ook op de zelfde dag als beyonce jarig. ben egt een grote fan van haar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *