Filmpje: stash lipproducten

Al eerder liet ik jullie een deel van mijn stash zien in dit filmpje van mijn oogschaduwpalette verzameling, maar vandaag is het de beurt aan mijn lipproducten (mijn lippies)! Eerst de lipglossjes, vervolgens wat lippotloden, dan de lipsticks en als laatste mijn lippenbalsem. Ik ben trouwens echt een lipstickmeisje, ik heb er veel meer dan lipgloss!

Enjoy!

[do action=”ytr”][/do]

Hieronder een lijst van mijn lipproducten in dezelfde volgorde als in het filmpje;

Lipgloss

 • Bobbi Brown – Honeysuckle
 • Sisley Phyto-lip gloss No.2 Beige Rose (klik hier)
 • Sephora Color Lip Last in No19. Pure Red (klik hier)
 • Sephora Color Lip Last in No12. Royal Raspberry (klik hier)
 • MAC Plushglass Fashion Fanatic
 • MAC Dazzleglass Baby Sparks
 • Smashbox Tokidoki Drammatica
 • NYX – Beige
 • Chanel Rouge Extrait de Gloss – Insolence (klik hier)
 • Chanel Rouge Extrait de Gloss – Troublant (klik hier)
 • Chanel Rouge Extrait de Gloss – Triomphal (klik hier)
 • NYX – Smokey Look

Lippotloden

 • Max Factor lip pencil No10. Red Rush
 • Max Factor lip pencil No14. Brown n Nude
 • Max Factor lip pencil No 08. Mauve Mistress
 • Make Up Store lip pencil in In The Flashlight

Lipsticks

 • Chanel Rouge Coco Shine in No69. Flirt
 • Chanel Rouge Coco Shine in No73. Chic
 • Chanel Rouge Allure in Pirate
 • Chanel Rouge Allure Velvet in l’Exubérante
 • Chanel Rouge Allure Velvet in La Raffinée
 • Chanel Rouge Allure in Famous
 • Chanel Rouge Allure in l’Impatiente
 • Chanel Rouge Allure in Excentrique
 • Chanel Rouge Allure in Extatique
 • Chanel Rouge Allure in Déterminée
 • Chanel Rouge Coco in Destinée
 • Burberry Matte in Militairy Red
 • Burberry Matte in Pink Apricot
 • Burberry in Sepia Pink
 • Burberry in Devon Sunset
 • Burberry in Nude Rose
 • Burberry in Tulip Pink
 • Burberry in Golden Peach
 • Burberry in Primrose Hill Pink
 • Revlon Color Burst in 010 Raspberry Pie
 • Revlon Color Burst in 001 Pink Truffle
 • MAC Marquise’d (lustre) uit Wonder Woman collectie
 • Dior – Marilyn (holiday collection 2012)
 • Guerlain – Gracy 76
 • Lipcote
 • Clarins – Paradise Pink
 • Accessoirize – Love Struck (niet in NL te koop, gekocht in de UK)
 • Collistar – Salmon
 • Rimmel Kate Moss Matte in Roze
 • Rimmel Kate Moss Matte in Bordeaux
 • Tom Ford – ?
 • Tom Ford – Pink Dusk
 • Tom Ford – Pure Pink
 • Essence – All About Cupcake
 • Catrice – 010 Be Natural
 • Catrice – 190 The Nuder the Better
 • Catrice – Tell me a Berry Tale

Lippenbalsems

 • Bobbi Brown lip balm
 • Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant
 • EOS in Honeysuckle
 • Kiehl’s #1 Lip Balm
 • The Body Shop Lip Butter in Dragonfruit

Zo, wat een waslijst! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn lipproducten stash te bekijken en hopelijk hebben jullie nog wat inspiratie kunnen opdoen. Zo op video is het toch soms wel mooier dan als swatchfoto, nietwaar?

Welk lipproduct vonden jullie het mooist? En wat is momenteel jullie favoriete lipproduct?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

92 Reacties

 1. Jade
  2 december 2012 / zondag, 2 december 2012

  Mijn favoriet is uit de collectie van Yves Saint Laurent, rouge volupté. Het verbaasd me heel erg dat jij er nog geen van hebt! Mijn lievelingskleur is nude beige, bij mij heel erg tussen lichtroze en wat middenroze in. (lijk op kleur May van Chanel nagellak)

  Geweldige lippenstift, écht een aanrader!

 2. Andrea
  1 december 2012 / zaterdag, 1 december 2012

  Hi,
  Veel mooie hield van je collectie alle producten, zou graag willen weten waar je het gekocht uw deuren make-up (make-up organisator) en de deuren glazuren.

 3. Martine Beiten
  29 november 2012 / donderdag, 29 november 2012

  Weer een top Stash! Super relaxed hoeveel producten je thuis hebt en ook nog ons advies geeft (echt een droomwinkel aan huis). Mijn vriendin is pas aan het proberen met make-up (zeg het al jaren) en heb haar jouw site door gegeven om alles te leren (zij woont in BE en ik in Amsterdam, dus kan haar niet vaak alles uitleggen). Ze is super enthousiast.
  Ook al noemt mijn moeder me “my parfum” (in een make-up/beauty/parfum winkel is mijn bankrekening niet meer veilig), geef je ontzettend bruikbare tips en een goed overzicht van bestaande producten (plus eerlijk als iets niet is wat je ervan verwacht). Zelf gebruik ik vaak de lipgloss van Fusion brands america inc., genaamd first crush. Er zit spul in wat je lippen iets voller maakt (tintelt) en de duidelijke kleur. Ook YSL rouge volupté Perle lippenstif is een favoriet. Hij blijft wel niet mega lang zitten, maar de kleur is the bomb en de huls is als een feestje op zich. Ik verheug me op je volgende Stash en tips!

 4. isabelle
  28 november 2012 / woensdag, 28 november 2012

  i loovee lipsticks/gloss,
  maarr, waar kan je die ahndige bakken met lades kopen?

 5. Ella
  14 november 2012 / woensdag, 14 november 2012

  Kan iemand mij vertellen waar je NYX kan kopen???
  Ik wil zo graag wat producten van hun hebben, maar ik weet gewoon niet waar ik ze moet kopen en welke shops betrouwbaar zijn,

  xo

  • Serena
   Auteur
   14 november 2012 / woensdag, 14 november 2012

   Bij de online webshop van Douglas? En bij sommige Douglas filialen ligt het ook gewoon in de winkels. Anders misschien bij boozyshop.nl

 6. Wendy
  13 november 2012 / dinsdag, 13 november 2012

  Erg mooie kleuren.
  Ik vind het altijd zo moeilijk om een mooie kleur te vinden.
  Ik ben namelijk heel bleek en bang dat met een nude kleur mn lippen nog witter worden maar durf ook mn donkere lipsticks niet dik op te smeren.
  Of kan dat tegenwoordig wel?

  • Serena
   Auteur
   14 november 2012 / woensdag, 14 november 2012

   tuurlijk kan dat! gewoon eens uitproberen in de winkel, kijken hoe het staat 🙂

 7. Brenda
  13 november 2012 / dinsdag, 13 november 2012

  Om jaloers op te worden! Vraagje; wat is het nummer van die bordeauxrode kleur van de lipstick van Kate Moss?

 8. Shanice
  13 november 2012 / dinsdag, 13 november 2012

  Waar kan je de eos lipbalm kopen? Ik ben er al een tijdje naar op zoek :$$

  • Serena
   Auteur
   13 november 2012 / dinsdag, 13 november 2012

   aliceandjo.com (of .nl) het is een NL webshop in elk geval!

 9. 13 november 2012 / dinsdag, 13 november 2012

  Hier kan ik toch onmogelijk uit kiezen:) Ik heb zelf drie lipsticks!

 10. Marlin
  12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

  Super leuk filmpje!
  Prachtige lipsticks heb je 🙂

 11. Ellen
  12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

  ik ben helemaal gek op Chanel Rouge Allure Extatique. Nu nog een mooie donkere lipkleur kopen. Die van rimmel vind ik wel mooi, maar heb vaak liever iets van een glansje in plaats van een matte lipstick.

 12. Tess.
  12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

  het kan aan mij liggen hoor, maar door de kwaliteit van het beeld kon ik niet heel goed de kleuren zien. Maar dat wat ik kon zien heb ik van genoten!

 13. Lila
  12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

  wow, wat een hoog *kwijl*gehalte! 😮
  Ben echt helemaal verliefd!

 14. Sara
  12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

  Komt er ook een artikel over je brushes? En foundation, primers? Ik moet zeggen dat ik je artikelen heel fijn vind! Nu koop ik niet zomaar dingen. Je brengt me op nieuw ideeën en als jij iets fijn vindt, vind ik t ook fijn! Bijvoorbeeld je burberry lipsticks, ik wil al zo lang een burberry lipstick! Ik heb jouw kleuren bekeken en een paar opgeschreven welke ik mooi vond. Ben ik gewoon gaan testen en ze stonden me ook echt mooi! Heb ik 2 gekocht. Dat is ook zo met skincare, zonder jou was ik nooit philosophy gaan gebruiken! Thnx! Trouwens, ik heb laatst een nieuwe microdelivery Peel gekocht. Maar de kristallen zijn heel anders dan de eerste variant. Misschien nieuwe formule?

  • Serena
   Auteur
   12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

   Wat fijn om te horen! En huh? Nee ik doe nog steeds met mijn eerste Microdelivery Peel, dat is gek. Vind je het prettiger of gewoon anders? En is de ingredientenlijst nog wel gewoon hetzelfde?

 15. Frouke
  12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

  Je armen zitten onder de lipstick 🙂

 16. Annika
  12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

  veeeeel… :O

 17. M'N
  12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

  Love it lipproducten, super tof filmpje. Ben erg jaloers op je stash. Xjes

 18. paulien
  12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

  mijn favoriete lipproducten zijn op het moment de lipshimmers van burt’s en bees. echt super goede verzorging en een kleurtje!!

 19. saskia
  12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

  als je opzoek bent naar een mooie nude kleur is de natural nymph van E.L.F ook echt een aanrader!!!

 20. 12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

  Flinke stash, leuk filmpje!

 21. Hannah
  12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

  OMG! waar komen die nagellak rekjes vandaan! LOVE IT!

  XX

 22. lotte
  12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

  OMG beauty blogger zijn is wel heel leuk als je ook al lipgloss opgestuurd krijgt van chanel!!! supervet

 23. 12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

  Wat een handige opbergbakjes. Waar heb je die vandaan?

 24. katia
  12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

  Wat een droomstash! ik heb er maar ééntje hahah!

 25. 12 november 2012 / maandag, 12 november 2012

  Leuk om te zien en wauw wat ben ik verliefd op jouw prachtige stash!

 26. Mirte
  11 november 2012 / zondag, 11 november 2012

  Wauw wàt een stash, om superjaloers op te worden!
  Wat mij opviel was dat bij de lipsticks waar een logo ingedrukt stond bij het ‘smeergedeeelte’ zegmaar, dat logo er nog helemaal instond. Is dit omdat je ze bijna nog niet op hebt gehad of blijft het er gewoon goed ingedrukt staan?

 27. 11 november 2012 / zondag, 11 november 2012

  Je hebt echt een collectie om trots op te zijn! Super, ook erg leuk in beeld gebracht met de swatches elke keer

 28. 11 november 2012 / zondag, 11 november 2012

  Wauw, dat zijn er echt veel.. :O maar je hebt wel echt een prachtige collectie 🙂

 29. 11 november 2012 / zondag, 11 november 2012

  Ik ben nog steeds jaloers op je beautykamer haha! Jeetje, al die lipsticks en nagellakjes en alles en aaaah. EYECANDY. Ik blijf die ene Guerlian lipstick met het spiegeltje zo tof vinden. Er zitten echt hele mooie in je stash, oké, true, ik word hier gewoon jaloers van. Ook die Wonderman van MAC die verpakking! Die kende ik niet, vind ik er echt toepasselijk uit zien. :’). En ik keek wel op toen ik je collectie lipbalms zag, in vergelijking met je sticks. lol. Maar ze lijken me allemaal wel écht heel prettig!

 30. 11 november 2012 / zondag, 11 november 2012

  Wauw! Ik wilde dat ik dat allemaal had! Haha Maarja wie niet he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *