Nieuwe lippies: Revlon, NYC en Sephora

Vandaag wil ik jullie een aantel nieuwe lipproducten laten zien van de merken Revlon, NYC en Sephora. Lipproducten testen vind ik trouwens echt heerlijk, vooral wanneer ze claimen een houdbaarheid te hebben van een aantal uren. Ik test dat altijd heel zorgvuldig door het betreffende lipproduct in de ochtend al aan te brengen, een wekkertje op mijn mobiel in te stellen en na die zoveel uur even checken hoe het er allemaal uit ziet. Verder let ik op draagcomfort, de manier van aanbrengen, andere opvallendheden en de geur!

Laten we beginnen met de Revlon Colorburst Lip Butters! Deze butters worden op Amerikaanse beautyblogs flink gehyped en ik snap wel waarom: Colorburst Lip Butters voelen aan als lekkere smeuïge lippenbalsems, maar hebben behoorlijk wat pigment. Het is niet te vergelijken met een tinted lip conditioner, deze kleuren zijn namelijk veel sterker en neigen echt naar een gepigmenteerde lipstick.

De Colorburst Lip Butter collectie bestaat uit verzachtende en verzorgende lippenbalsems die over de lippen glijden als boter bij kamertemperatuur (hmmm, lekker zacht en smeuig!), je lippen hydrateren als een balm maar tegelijkertijd een prachtige kleur geven. Men heeft hier mangoboter, shea butter en kokosolie in gestopt die je lippen de gehele dag zacht en soepel houden. Ik moet zeggen dat ik helemaal fan ben! Ik heb hierboven de kleuren 001 – Pink Truffle en 010 – Raspberry Pie en het pigment is fantastisch. Daarbij voelt het écht als een van de lekkerste lippenbalsems die ik ken.

Hieronder draag ik Pink Truffle:

En hieronder draag ik Raspberry Pie:

Je kunt het eenmaal aanbrengen voor een beetje kleur, maar meerdere lagen zorgt voor een intenser resultaat. De glans is zoals van een lipstick en dus glanzender dan wat we van een lippenbalsem gewend zijn. Ik vind vooral Raspberry Pie erg chic, maar Pink Truffle is dan weer perfect voor een nude look.

De overige kleuren zijn; Peach Parfait (025), Candy Apple (035), Cotton Candy (045), Lollipop (075), Crème Brûlée (095) en Macaron (096). De prijs per Lip Butter is €10,50. Verkooppunten kun je hier zoeken, maar je kunt Revlon ook online kopen via webshops als drogisterij.net waar ik ze zelfs voor €5,95 per stuk heb gezien!

Ok, gaan we door naar de nieuwe NYC City Proof 8HR glossjes! 🙂

Deze glossjes zijn voor glossjes vrij dekkend en NYC claimt dat het tot wel 8 uur blijft zitten. Dat is bij mij helaas niet het geval, alhoewel ze wel vrij ‘stevig’ op mijn lippen blijven zitten, zelfs na een lunch. Bijwerken is na 3 uurtjes toch wel een must, maar ik moet zeggen dat ik inderdaad lipgloss heb gehad die sneller verdween. De lipgloss plakt (uiteraard, het is en blijft lipgloss), maar het is niet kleverig en vervelend.

De geur is wat snoeperig en citrusachtig wat ik erg lekker vind en het applicator is gewoon het welbekende sponsje. Deze gloss bevat kokumboter, jojobaolie, grapefruitextract en vitamine A en E die de lippen de gehele dag gehydrateerd houden. I like this stuff!

Hieronder draag ik 453 – Cherry Ever After:

Hieronder draag ik 457 – 24/7 Lilac:

En hieronder draag ik 460 – Gold with Me:

De rode gloss is alleen kleur en de andere glossjes bevatten subtiele shimmertjes. De glossjes zijn niet superdekkend, maar ook weer niet heel sheer. Ik vind het prima lipproducten en dat voor een klein prijsje! De NYC City Proof 8HR Lipgloss kost €3,79 per stuk en ligt reeds in de winkels (te koop bij Kruidvat).

Als laatste wil ik jullie laten kennismaken met de nieuwe Color Lip Last van Sephora. Deze lipcollectie omvat maar liefst 25 nieuwe kleuren waarvan ik de kleuren 12 – Royal Raspberry, 14 – Go for Pink! en 19 – Pure Red heb. Het leuke is dat Pure Red een matte rode lipstick is en de andere kleuren zijn semi-matte. Dat matte begint toch wel een echt trendje te worden hier in Nederland en het schijnt een absolute musthave te worden dit najaar.

Sephora claimt dat deze lipsticks tot wel 10 uur op je lippen blijven zitten en ik denk dat ze daar aardig gelijk in hebben. Na een lunch ziet mijn lipstick eruit zoals op de foto rechts:

Zoals je ziet is het wel wat vervaagd, maar zit het er nog redelijk goed op!

Nu even de full face foto’s. Hieronder dus Royal Raspberry:

Hieronder Pure Red:

En als laatste Go for Pink!

Ik heb het idee dat de semi-matte en matte kleuren nóg intenser overkomen dan wanneer er nog een glans overheen zit. Normaal ben ik wel van de glansjes en shimmers, maar ik moet zeggen dat ik een matte en semi-matte finish toch ook wel chic vind! Wat vinden jullie? De structuur lijkt misschien wat droger doordat het minder glanzend is, maar niets is minder waar, want het droogt mijn lippen niet uit. De geur van de Sephora lipsticks is trouwens lekker fruitig en doet me denken aan zoete (bos)besjes.

De Sephora Color Lip Last lipsticks kosten €14,20 per stuk en liggen vanaf volgende maand in alle Sephora’s.

Hieronder nog even alle swatches op een rij:

Van alle lippies vind ik de Revlon Colorburst Lip Butter kleuren het fijnste qua pigmentatie en qua structuur en hydratatie van de lippen. Maar als ik puur op de kleur afga ben ik helemaal verliefd op Royal Raspberry van Sephora en ik vind die matte en semi-matte finishes toch wel erg interessant.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een stapelreview van diverse nieuwe lipproducten te zien! Welk product past het beste bij jou en waar ben jij het meest benieuwd naar?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

78 Reacties

 1. Ilse
  23 februari 2016 / dinsdag, 23 februari 2016

  Zijn de revlon verkooppunten nog up to date?

 2. Lucie Sneep
  24 december 2013 / dinsdag, 24 december 2013

  Vraagje: ik gebruikte altijd Sephora lipstick en kocht die bij V&D.
  Echter, nu is deze niet meer verkrijgbaar!!! IN heel Nederland, zei de verkoopster!
  Wat nu?
  Ik had altijd nr. 43 (paarsachtige lipstick)
  Heb jij een tip waar ik deze lipstick nog kan verkrijgen?
  ALvast b.v.d.!

  • Serena
   Auteur
   25 december 2013 / woensdag, 25 december 2013

   Ja, in Frankrijk bij de sephora, of bestellen via Sephora.fr. Sorry, er is geen makkelijker alternatief momenteel…

 3. 4 augustus 2012 / zaterdag, 4 augustus 2012

  waaauw wat mooi zeg!

 4. Annemarije
  30 juli 2012 / maandag, 30 juli 2012

  Fijne review! Lekker uitgebreid met mooie foto’s. Ik ben heel benieuwd naar lipsticks van Sephora, ziet er goed uit!

 5. Diana
  29 juli 2012 / zondag, 29 juli 2012

  wauw mooie swatches

 6. 29 juli 2012 / zondag, 29 juli 2012

  Wauw, wat een mooie producten! De Revlon lip butters lijken me echt super fijn! Qua kleur vind ik de Royal Raspberry van Sephora het mooiste bij je staan, echt prachtig die kleur!

 7. 29 juli 2012 / zondag, 29 juli 2012

  Ze staan je ook echt allemaal mooi! Ik vind die van sephora mooi zeg, dat semi matte. Vooral de royal raspberry 🙂 xxxx

 8. 29 juli 2012 / zondag, 29 juli 2012

  Mooie kleuren hoor, vooral die van Sephora vind ik gaaf

 9. 29 juli 2012 / zondag, 29 juli 2012

  Ik heb zelf ook 2 Lip Butters van Revlon en vind ze superfijn én mooi! De lipsticks van Sephora zien er overigens ook veelbelovend uit!

 10. 29 juli 2012 / zondag, 29 juli 2012

  die ‘puure red’ van sephora knalt er echt uit! Dan zou je voor de gein eens ‘Cherry Ever After’ overheen moeten doen!

 11. 29 juli 2012 / zondag, 29 juli 2012

  Die van Sephora zijn wel mooi! Dat wordt wachten op Prijzencircus (3 voor €10). Ze zullen wel hard gaan dan. Hoe ruiken die? Ik vond andere lipsticks van Sephora namelijk te chemisch ruiken…

  • Diana
   29 juli 2012 / zondag, 29 juli 2012

   he? kun je dan ook gewoon de lipsticks halen?
   terwijl ze eerst meer dan tien euro kosten, kun je er dan drie voor tien halen?
   *confused*

 12. Kimmetjeh
  29 juli 2012 / zondag, 29 juli 2012

  Super leuk neergezet de sephora “lippies”!! Op de eerste foto 🙂

 13. Genevieve
  28 juli 2012 / zaterdag, 28 juli 2012

  Die van sephora zien er goed uit maar die van Revlon lijken mij heel erg fijn! (:

 14. 28 juli 2012 / zaterdag, 28 juli 2012

  Wauw, Royal Raspberry staat je echt heel erg mooi!

 15. 28 juli 2012 / zaterdag, 28 juli 2012

  waaroom! ik hou zo ontzettend van bosbessen, en rode matte lipstick. ik kan het best betalen, maar 14,20 voor een lipstick. ik vind het niet duur, maar ik weet gewoon niet hoe het me staat 🙁

 16. 28 juli 2012 / zaterdag, 28 juli 2012

  Die van de sephora zijn echt zo mooi ! vooral de eerste loveit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *