Eerste indruk | nieuwe Chopstick Curler, Gisou en Charlotte Tilbury

Vorige week kreeg ik een aantal nieuwe producten opgestuurd en ik stond te popelen om ze uit te proberen! In de video hieronder test ik de nieuwe Carmen Chopstick Curler, de Orglamic producten van Starskin, een concealer en poeder van Charlotte Tilbury en haarproducten van Gisou.

De producten van Gisou en Starskin moet ik nog wat langer uitproberen zodat ik daar een wat betere mening over kan vormen, maar de eerste indruk is in elk geval goed. De concealer van Charlotte Tilbury was helaas niet mijn kleur, dus daar kan ik niet veel over zeggen. Maar het poeder… wow! Ik ben eigenlijk niet iemand die afpoedert na het opmaken (ben daar gewoon te lui voor, I guess), maar sinds ik dit poeder heb ontdekt gebruik ik het elke dag. Het is ZO fijngemalen en maakt mijn huid ZO zacht terwijl het tegelijkertijd matteert. Het zorgt echt voor een prachtige finish, alsof ik de hele dag een filtertje over mijn gezicht draag. Dit is één van de fijnste poeders die ik ooit heb geprobeerd.

Naast het poeder ben ik ook vooral groot fan van de Chopstick Curler omdat je hiermee hele natuurlijk uitziende krullen kunt maken. Ik krijg er veel vragen en complimentjes over (iemand in de lift wilde zelfs even aan mijn haar voelen, haha!) en toen ik met mijn nichtjes had afgesproken, zeiden ze steeds ‘het is net alsof je een ander persoon bent!’. Ik had toen ook nog eens mijn bril op, vandaar. Maar het is gewoon heel leuk om eens een keer een compleet ander kapsel bij jezelf te creëren!

Hoe kleiner het plukje haar, des te fijner de krul. Ik heb vrij veel haar en ben zo’n 25 minuten bezig geweest. Het duurt dus wel even, maar… dan heb je ook wat! En die tijd vliegt zo voorbij, even Netflix aanzetten op je telefoon en dan maak je er ook nog een ontspannen momentje van. Deze krullen blijven bovendien 3-4 dagen in je haar zitten, dus het is zeker de moeite waard. Mijn tip is dan wel om elke avond een knot bovenop je hoofd te maken zodat de krullen niet gaan klitten. De volgende dag even met wat serum op je handen ‘doorkammen’ met je vingers, en je hebt weer een prachtige krullenbos. Elke dag neemt de krul wat af, na 4 dagen zit er bij mij nog een prachtige slag in.

Deze chopstick curler kwam 2 jaar geleden voor het eerst uit en nu hebben ze dus een vernieuwde versie die een stukje langer is, zodat ook mensen met lang haar hun plukjes haar helemaal tot het uiteinde kunnen oprollen. Ook is ‘ie er wat chiquer vormgegeven met mat zwart en rose gold. Ik ken geen enkele andere styling tool waarmee je ZOVEEL fijne krulletjes kunt maken, dus ik vind dit absoluut een goede aanvulling op mijn andere steil- en krultangen.

De Carmen Long Keratin Curler kost €44,99 en is onder andere verkrijgbaar via bol.com.

Wat vinden jullie van het kapsel dat ik met de Chopstick Curler heb gecreëerd? Is deze styling tool iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

9 Reacties

 1. Miss
  28 februari 2019 / donderdag, 28 februari 2019

  Zou je er ook wat grotere krullen mee kunnen maken? Als je wat grotere plukken zou pakken?

 2. Romy
  17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

  Hoi Serena,

  Ik ben van plan de mascara van Charlotte tilbury te gaan kopen… maar nu begrijp ik dat er een nieuwe versie uit is….. help weet jij of die net zo goed is???? Alvast bedankt

 3. 4 december 2018 / dinsdag, 4 december 2018

  Ik vind die krullen je zo leuk staan!

 4. Petra
  25 november 2018 / zondag, 25 november 2018

  Ik vind je oogmakeup erg mooi hier!

 5. 23 november 2018 / vrijdag, 23 november 2018

  wow hij krult echt onwijs goed zeg! Ziet er goed uit

 6. 23 november 2018 / vrijdag, 23 november 2018

  Ik vind eerlijk gezegd dat je best goed staat met zo’n bos krullen! En uhm, als ik niet poeder, ben ik dankzij m’n vette T-zone binnen de kortste keren een discobal. :’)

 7. Rita
  23 november 2018 / vrijdag, 23 november 2018

  Staat je erg leuk hoor! En de hele video is trouwens leuk 🙂

 8. Nicole
  22 november 2018 / donderdag, 22 november 2018

  Heel mooi! Early 90’s Mariah-krulletjes 🙂

 9. Natalie
  22 november 2018 / donderdag, 22 november 2018

  De vorige (kortere) versie van de krultang heb ik. Mooie tang. Alleen moeite om de haarpunten gekruld te krijgen om de hete tang dus die blijven meestal wat rechter. En veel tijd/werk om het gehele haar te doen (net als jij veel en lang haar). Maar zeker goede tang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *