Dove Winter Care

Het is nog volop herfst, dus waarschijnlijk wil je nog helemaal niet aan de winter denken (whut?! Het wordt nóg kouder?), maar er is een hele goede reden om de limited edition Dove Winter Care set in huis te halen. De Dove Super Zachte Wintersokken. Jep, I said it.

dove winter care 2013_01Ik heb eenzelfde soort set gekregen vorig jaar met dezelfde sokken en man, ze zijn goddelijk. Ik was dan ook blij dat er dit jaar weer een set met deze geweldige sokken verkrijgbaar is!

Ken je dat gevoel toen je klein was en voor je B diploma met kleren aan moest zwemmen? En na de oefeningen trok je al de kleding weer uit en dook je opnieuw in het zwembad? En dat lekkere tintelende en bevrijdende gevoel aan je voeten?

Goat-MEMEJawel, ZO goed voelt het ook om deze warme, wollige sokjes aan te trekken. Ze voelen zo zacht aan en als ik erop loop lijken ze een beetje mee te veren. Eerst droeg ik ze bij wijze van sloffen in huis, maar ze zitten ook echt lekker in schoenen (dan moeten je schoenen alleen niet heel strak zitten).

dove winter care 2013_3dove winter care 2013_07Groot fan van deze Dove sokken dus, maar er zijn natuurlijk meer redenen om deze set in huis te halen.

Dove limited edition Winter Care voedende douchecrème

De limited edition Winter Care producten zijn bedoeld voor de droge huid die door de kou wel wat extra’s kan gebruiken. Deze douchecrème is dan ook extra romig en hydraterend voor de huid in vergelijking met de meeste andere showergels. Het is een lekkere dikke en lobbige showercrème. Dit vind ik fijn omdat de douchecrème dan niet gelijk van mijn lichaam linea recta het doucheputje in verdwijnt.

dove winter care 2013_11Deze douchecrème reinigt mijn huid zonder het te veel uit te drogen, ondanks het ingrediënt sodium laureth sulfate (SLES).

Hier is de complete ingrediëntenlijst;
dove winter care 2013_02De geur van de douchecrème is lekker, maar niet bijzonder winters. Het is een crèmige en romige geur, heel zacht, bloemig en fris. Je krijgt er echt een schoon en fris gevoel van. Een typisch Dove geurtje.

dove winter care 2013_2

Dove limited edition Winter Care Cream

De limited edition Winter Care cream is een dikke en volle bodycream voor de hele droge huid. Nu heb ik daar zelf niet zo heel veel last van, maar in de winter (als ik de verwarming lekker hoog draai) willen mijn benen nog wel eens droog en trekkerig aanvoelen als ik onder de douche vandaan stap. Op die momenten vind ik het wel erg lekker om mijn huid lekker te verwennen met een rijke bodycream.

dove winter care 2013_05Deze van Dove is lekker dik en romig en trekt ook nog eens snel in, dus je kunt meteen in je broek schieten!

dove winter care 2013_09 dove winter care 2013_10Ingrediëntenlijst;
dove winter care 2013_03De geur van deze cream is dezelfde geur als van de douchecrème.

dove winter care 2013_12Prijzen
Winter Care douchecrème €3,55 (250 ml)
Winter Care cream €2,33 (150 ml)
Winter Care cadeauset (bestaande uit douchecrème, cream en die fantastische sokken) €9,99

dove winter care 2013_1Ik kan iedereen de set aanraden omdat de sokken helemaal geweldig zijn. Echt een feestje voor je voeten! En daarbij is de set erg leuk om cadeau te geven (denk alvast aan de feestdagen).

De limited edition Dove Winter Care producten en de cadeauset zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar en zijn momenteel verkrijgbaar bij de drogist.

Heeft jouw huid in de winter ook extra verzorging nodig?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

86 Reacties

 1. Yasmine
  25 oktober 2013 / vrijdag, 25 oktober 2013

  Wahahaha die geit XD!!

 2. joooo
  20 oktober 2013 / zondag, 20 oktober 2013

  leuk die sokken lijken mij goddelijk

 3. 19 oktober 2013 / zaterdag, 19 oktober 2013

  Het Dove pakket lijkt mij echt fantastisch. In de winter heb ik echt onwijs droge benen en de jeuk die ik ervan krijg is echt verschrikkelijk.

 4. 19 oktober 2013 / zaterdag, 19 oktober 2013

  Alleen voor de sokjes zou ik de set al kopen! En dat de producten dan ook nog eens fijn zijn is goed meegenomen hihi

 5. 18 oktober 2013 / vrijdag, 18 oktober 2013

  I love Dove & dan zeker de winter edition. Die sokken lijken me heerlijk dus ga snel op zoek naar deze set

 6. Patricia
  17 oktober 2013 / donderdag, 17 oktober 2013

  Haha die sokken! Geniaal en super comfy voor de winter 🙂

 7. Manu
  17 oktober 2013 / donderdag, 17 oktober 2013

  Zulke fluffy sokken heb je volgens mij ook gewoon bij de action!
  Tenminste, heb ze al heel lang. Ook een keer bij de hm gehaald

 8. 17 oktober 2013 / donderdag, 17 oktober 2013

  Superleuk setje!
  Die sokken zien er heel lekker warm uit <3

 9. Sanne
  17 oktober 2013 / donderdag, 17 oktober 2013

  Mm die sokken klinken goed xD

 10. denise
  17 oktober 2013 / donderdag, 17 oktober 2013

  Die sokken kun je ook bij de primark halen met leuke printjes! 🙂 zo setje is super leuk om cadeaU te geven/ krijgen 🙂

 11. Anouk
  17 oktober 2013 / donderdag, 17 oktober 2013

  Ik vind Dove echt heerlijk, mijn favoriete geur onder alle douchecremes maar ik ben allergisch voor een aantal van de ingredienten 🙁 Zodra ik het gebruik of de bodylotion op smeer begint meteen alles te jeuken..

 12. Selina
  17 oktober 2013 / donderdag, 17 oktober 2013

  Leuk artikel! €9,99 voor zo’n set is inderdaad niet duur! Ga ik zeker halen! Vind de bedragen voor de losse producten wel wat aan de hoge kant. TIP: Bij de Action verkopen ze ook producten van de Winter Care lijn, alleen dan veel goedkoper! De Shower Cream en Body Lotion zijn €1,99 en van de Shower Cream is er ook nog een grotere fles voor €2,99! Mijn moeder vertelde dat me dinsdag toen ze naar de Action was geweest. Ze had ze zien staan en gelijk een Body Lotion meegenomen als cadeautje voor m’n oma. ^^ en gelijk tegen mij verteld, dus ik ga ook nog even langs de Action!

 13. 17 oktober 2013 / donderdag, 17 oktober 2013

  Ik hou van die huissokken! Heb echt 10 paar volgens mij in mijn kast liggen. Ik vind daarnaast de Dove cream en douchegel altijd heel fijn!

 14. Karin
  17 oktober 2013 / donderdag, 17 oktober 2013

  Ik ben zo verslaafd aan dat soort sokken! Heb thuis echt wel 10 paar haha. Bij de action verkopen ze ze ook! Echt goddelijk hihi, loop in niks anders tijdens de winter.

  Back to the topic: oh lijkt me een fijne verzorgingslijn!

 15. Seva
  16 oktober 2013 / woensdag, 16 oktober 2013

  Mijn bedsokken!!

  haha ja ik draag sokken in bed! Ik ben in de avond echt een koukleum van heb ik jou daar!
  Overdag heb ik nergens last van en hoef ik geen dikke truien te dragen, maar in de avond jeetje haha dan moet ik wel extra kleding aandoen. Het is nu gewoon ijs maar dan ook echt ijskoud.. Alleen heb ik ze een slag hoger (ze komen net onder de knie) En die zijn echt goddelijk, ik heb namelijk nog wel eens gehad met deze “normale” dat ze afzakte, met de hoge heb ik nergens last van, ik heb ze aantal jaar terug ingeslagen bij de Action en ze zijn nog steeds superderluxe zacht!

  Ik geloof dat ik voor 2paar nog geen 3 euro betaalde.. Ik kan die hoge nu alleen nergens vinden, balen..

 16. 16 oktober 2013 / woensdag, 16 oktober 2013

  Die sokken lijken mij super! Eerst een dikke laag van de bodycrème op mijn voeten en dan die sokken aan, heerlijk!

 17. 16 oktober 2013 / woensdag, 16 oktober 2013

  Lijkt me een heerlijke verwenset! Dove vind ik een hele fijne merk 🙂

 18. 16 oktober 2013 / woensdag, 16 oktober 2013

  De Winter Care producten van dove zijn echt zo lekker en wil het ook zeker weer gaan kopen. De sokken zaten bij mij ook al eens bij een ander Dove setje en ze zitten ook inderdaad zo lekker!

 19. 16 oktober 2013 / woensdag, 16 oktober 2013

  Leuke set! Ik vind de producten van Dove altijd wel fijn 🙂

 20. 16 oktober 2013 / woensdag, 16 oktober 2013

  hmm vind dove altijd heel fijn!

 21. 16 oktober 2013 / woensdag, 16 oktober 2013

  Die sokken lijken me heerlijk! De producten ook bovendien. 🙂

 22. 16 oktober 2013 / woensdag, 16 oktober 2013

  Ik denk dat deze set een cadeautje voor mezelf word 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *