Colofon

Serena Verbon – owner/director/executive editor
Zo’n vier jaar geleden startte Serena haar blog, maar zonder de hulp en steun van haar familie en vrienden had ze het nooit zo ver kunnen schoppen als waar ze nu is: het fulltime runnen van één van de populairste beauty- en lifestyleblogs van de Benelux. Elke dag zorgt ze voor nieuwe content op Beautylab, met als voornaamste doel het inspireren en blij maken van haar bezoekers. Serena schrijft over uitlopende onderwerpen en de diversiteit van Beautylab wordt zeer gewaardeerd door de bezoekers. Vooral haar DIY’s en ‘Koken met Serena’ filmpjes zijn erg populair. Serena heeft een zwak voor groene- en witte thee, zielig kijkende katten, parfums met musk, huidverzorging tegen pigmentvlekken, Victoria’s Secret haren, romige haarmaskers en alles waar lekker veel glitter in zit. Volg Serena op Twitter en Instagram via @serenaverbon, op Facebook en op YouTube.

Caroline Grevinga – webdesign/app builder/tech support
Deze dame is niet alleen een goede vriendin van Serena, maar ook het technisch brein achter Beautylab. Ze creëerde de website, ontwikkelde de Beautylab App en ondersteunt Serena waar nodig wanneer er ‘iets met html gedaan moet worden’. Daarnaast spart Serena graag met Caroline over nieuwe ideeën en ontwikkelingen omtrent Beautylab. Caroline is dol op sushi, Indisch eten (gemaakt door haar man), haar hond Maxima, de mooie Benefit Bella Bamba blush, haar föhnborstel (waar ze elke dag mooie slagen mee in haar haren maakt) en zweert bij de mascara L’Oréal Double Extension. Mocht je gebruik willen maken van Caroline’s diensten neem dan eens een kijkje op haar website Blogmop.nl. Volg Caroline op Twitter via @blogmopje en op Instagram via @lacquester.

 

Nena Burger – editor
Sinds de laboratorium opleiding – zo’n 10 jaar geleden inmiddels – zijn Nena en Serena dikke vriendinnen omdat ze er al snel achter kwamen dat ze veel dingen gemeen hadden. Zo heeft Nena net als Serena een passie voor beauty en make-up. In het dagelijks leven werkt ze fulltime op een laboratorium, maar eenmaal per week – op donderdag – kan ze haar creativiteit kwijt in haar artikelen op Beautylab. Nena schrijft graag uitgebreide productreviews die zeer op prijs worden gesteld door de bezoekers. Verder deelt ze graag haar enthousiasme over films, series, boeken en recepten, want ook koken doet ze graag. Nena heeft een zwak voor paarse tinten oogschaduw, Dior, oogcrème, serums, lekkere badspulletjes en koraalkleurige lipgloss. Volg Nena op Twitter en Instagram via @nenaburger.

 

Angel Raterman – columniste
Angel is te herkennen aan een niet-te-missen bos glamourous haar, perfect gelakte rode nagels, een preppy outfit en een tas om haar arm volgestampt met haar complete badkamer. Toen Serena en Angel elkaar voor het eerst ontmoetten was het meteen dik aan. Angel maakte een schuine mop en Serena lag op straat van het lachen. In het dagelijks leven runt Angel de prachtige webshop The Beauty Bakery. Daarnaast ken je haar wellicht als het typetje ‘Samantha uit Utreg’. Iets waar Angel veel waarde aan hecht is humor en om dat te kunnen ventileren, schrijft ze een twee-wekelijkse hilarische column op Beautylab. Deze zijn erg populair bij de Beautylabbers want ze laten je lachen van oor tot oor (alhoewel sommige bezoekers buikpijn krijgen van het lachen, dus lezen is op eigen risico). Volg Angel op Twitter en Instagram via @thebeautybakery.

 

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *