Dior Addict Gloss – Be Iconic

Als het op producten van Dior aankomt, moet ik altijd alles hebben! Ik weet niet wat dat is. De verpakkingen spreken me aan, de mooie collecties, de vrolijke kleurtjes, alles! Ik draag al jaren J’adore als één van mijn favoriete geuren. En de reclames vind ik altijd prachtig. Gelukkig kan ik vandaag weer een nieuwe collectie met jullie delen, namelijk de Dior Addict Gloss.

“Kleur is onmisbaar voor schoonheid. Lipstick is een modeaccessoire.” – Christian Dior

Een duivels sensuele mond die baadt in het licht voor de lens van Steven Meisel. Daphne Groeneveld is het onweerstaanbare icoon van Dior Addict Gloss. Een stralend vrouw in vurig rood: charmant vanwege haar elegantie, gewaagd in overweldigend shocking pink en verleidelijk met stralende glitters.


De Dior Addict Gloss is voorzien van een magische formule die de lippen een unieke glans en absoluut van comfort geeft.

“Gepolariseerde kristallijne micro-bolletjes controleren de lichtweerkaatsing door zich onder een laag van mini-spiegelplaatjes te schikken. Omdat ze bewegen verspreiden ze het licht optimaal en ontstaat er een perfecte spiegelglans. De verzorgende gelformule, verrijkt met hyaluronzuurdelen, hydrateert en maakt de lippen voller.”

Dior Addict Gloss is verkrijgbaar in 24 kleuren

van links naar rechts: 013 Etoile, 043 Caprice, 063 Fascinante en 153 Premiere Soiree.

van links naar rechts: 216 Beige Songe, 223 Angelique, 257 Venus en 267 Nuit de Juin.

van links naar rechts: 333 Bal D’Ete, 343 Spring Bal, 363 Dormeuse en 413 Eclipse.

van links naar rechts: 433 Delice, 452 Ailee, 453  Dolly Pink en 553 Princess.

van links naar rechts: 643 Diablotine, 653 Rose Surprise, 662 Rose and Diable en 686 Fancy Purple.

van links naar rechts: 732 Paradise, 783 atout coueur,  853 Rouge Defendu en 856 Iconic Red.

De gloss beschikt over 3 speciale effecten

Sprankelend effect: versterkt de spiegelglans van Dior Addict Gloss met een elegant glitter accent.
Pareleffect: extreem fijne parelmoerdeeltjes laten de lippen baden in een zachte intensiteit.
Puur effect: een shot pigmenten, van milky nude tot extravagante lak kleuren.

Dior Addict Gloss is verkrijgbaar vanaf 10 april 2013 en kost €29,50 (6,5 ml) per stuk.

Let’s talk about nails!
Naast de gloss komt Dior ook met 4 Limited Edition Rouge Dior Vernis en een Collection Top Gel Coat. 

Dior Vernis wordt sprankelend met 4 nieuwe sterkleuren gebaseerd op de Dior Addict Gloss: Spring Ball, Princess, Diablotine en Délice. Met behulp van deze nagellakjes kan je je lippen perfect matchen met je nagels! Kijk, daar houd ik van!

Ik ben erg benieuwd naar de top coat, want hij belooft: de perfecte, intens glanzende finish van een professionele manicure met geleffect. De nagels zouden glad aan moeten voelen, elegant gewelfd zijn en een unieke duurzame glans moeten geven. Soms wordt een top coat na een paar dagen erg dof op de nagels. Of het is een hele waterige substantie, waardoor je nagels eigenlijk nauwelijks beschermd zijn. Ik hoop dat deze “baanbrekende” top coat daar verandering in kan brengen!

Rouge Dior Vernis is verkrijgbaar vanaf 10 april 2013 en kost €24,00 (10 ml) per stuk.

Gelukkig kan ik ook een paar producten met jullie delen! Ik heb het volgende ontvangen:

Collection Top Gel Coat, Rouge Dior Vernis 553 Princess, Dior Addict Gloss 643 Diablotine en Dior Addict Gloss 553 Princess.

Gelukkig zijn ze in het echt net zo mooi als op de foto’s! Diablotine is een mooie sensuele en uitdagende kleur rood met roze, rode en licht oranje shimmers. Princess is snoeperig roze met lichtroze shimmers.

Dan nu de swatches:

 

Zoals je kunt zien zijn allebei de glossen vrij transparant. Ik heb dan ook twee sheer glosjes ontvangen. Het valt me direct op dat ze vol zitten met glitters en lekker sticky zijn! Ik houd daar wel van. Daar is het tenslotte een gloss voor.

Ik was benieuwd naar het effect op mijn lippen.

Princess:

Diablotine:

Ze staan allebei lekker fris! Inderdaad ze dekken nauwelijks, maar vooral Diablotine geeft mijn lippen echt even een oppepper! De glossen blijven niet super lang zitten. Na een maaltijd moet je ze toch wel bijwerken. De geur is trouwens prima. Niet overweldigend zoet, maar ze ruiken duidelijk naar spekjes!

In de bijbehorende persmap zaten foto’s van mooie (mond)looks, gemaakt met onder andere de Dior Addict Gloss. Voor onderstaande look hebben ze gebruik gemaakt van 4 kleuren (Dior) lipstick en een likje Dior Addict Gloss Diablotine.

Ik kon het niet laten en moest deze look gewoon namaken! Mijn creatie met een rode lipstick, oranje en gele oogschaduw en een ‘likje Dior Addict Gloss Diablotine’:

Het idee was leuk! Alleen het lijkt niet helemaal… Toch is het wel leuk om eens lekker met lipstick en gloss te experimenteren! En ik houd van het effect van rode lippenstift. Mijn tanden lijken altijd véél witter 🙂 Wat vinden jullie wat dergelijke creaties?

Dan nu Rouge Dior Vernis 553 Princess in combinatie met de Collection Top Gel Coat.


Omdat het niet de goedkoopste lakken zijn heb ik maar even een uitgebreide collage gemaakt en deze 2 lakjes uitgebreid getest:

Op de bovenste rij foto’s zie je Rouge Dior Vernis Princess in 2 laagjes in 3 verschillende soorten licht. Zonlicht, schaduw en flits. Op de middelste rij zie je het resultaat van 3 laagjes, omdat ik 2 laagjes net niet dekkend genoeg vind. Helaas. Dat had toch wel gemogen gezien de prijs. En tenslotte zie je het resultaat van 3 laagjes Princess in combinatie met 1 laagje Gel Coat. De droogtijd is erg kort. Zeker bij 1 laagje is het na 1 minuut droog. Het tweede laagje droogt ook erg snel. En na het derde laagje is de top snel droog, maar ik doe dan nog wel een tijdje voorzichtig met mijn nagels.

Ik moet zeggen dat de Gel Coat het geheel wel echt afmaakt en mijn nagellak erg goed beschermd. M’n nagels worden er echt iets dikker door (ideaal wanneer je dunne nagels hebt) en de glans blijft lang aanwezig. Ik draag deze combinatie nu een paar dagen op mijn nagels en ik heb nog steeds geen beschadigen kunnen ontdekken!

Tenslotte nog even de combinatie Princess Gloss en Princess Vernis:

Conclusie: Ik vind dit wederom een erg mooie collectie, met vooral voor de gloss een erg groot assortiment. Echt voor ieder wat wils. Ik ben wel benieuwd naar de pigmentatie van de overige lipglossen, aangezien ik nu alleen twee sheer glossen heb kunnen uitproberen! Ik vind alle vier de nagellakken erg mooi en volgens mij ook wel redelijk uniek. Dus mocht DÉ kleur er tussen zitten, dan is het zeker de moeite waard om een pareltje aan te schaffen. De Gel Coat vind ik een echte musthave voor een hele mooie en duurzame finish!

Wat vinden jullie van de Dior Addict Gloss collectie? En wat is jullie favoriete top coat?

Liefs Nena

Twitter: @nenaburger
Instagram: nenaburger

 

Volg:

69 Reacties

 1. Amber
  5 april 2014 / zaterdag, 5 april 2014

  Ik vind de Dior addict lipglossjes geweldig, ik ben zeg maar gewoon addicted.
  Heb er eentje uit de parfumerie, de nummer 643 Diablotine, maar die was vrij prijzig. Nou kijk ik ook wel eens op Marktplaats, waar ook wel lipglossjes uit de Dior Addict collectie worden aangeboden. Weet iemand van jullie toevallig of daar ook nepversies van rond circuleren op Marktplaats? Ik weet namelijk dat dit bij MAC en Chanel wel het geval is en dat je heel goed moet opletten omdat net en echt bijna niet meer van elkaar te onderscheiden is. Ik heb alleen geen idee of dit bij de lipgloss van Dior ook het geval is. En als dat wel het geval is, waar moet ik dan op letten?

  Groetjes Amber

 2. Martha
  23 december 2013 / maandag, 23 december 2013

  Ik baal enorm dat Dior nr 982 van ultra addict gloss uit de collectie heeft gehaald.

 3. Martha
  23 december 2013 / maandag, 23 december 2013

  Ik baal enorm dat Dior nr 982 van ultra addict gloss de collectie heeft gehaald.

 4. Corrie
  28 september 2013 / zaterdag, 28 september 2013

  Hallo, ik heb vandaag een hele mooie Dior nagellak gezien bij de Bijenkorf. Hij heet Darling! EEn prachtige rose kleur. Alleen vind ik deze lak best prijzig. Ik ben benieuwd hoe lang hij mooi blijft. Ik ben een echte Chanel fan maar de nagellakjes van Chanel blijven niet langer dan een dag of vier mooi. Ook met topcoat. Die van Essie blijft met topcoat wel zeven dagen goed en die van Koh een dag of zes. Kun jij me iets meer vertellen over jouw ervaringen met Dior. Alvast bedankt. Groet, Corrie

  • Serena
   28 september 2013 / zaterdag, 28 september 2013

   Dior blijft erg lang zitten, Nena is er fan van! Ongeveer een week op haar nagels en 5 dagen op die van mij.

 5. Merel
  29 maart 2013 / vrijdag, 29 maart 2013

  Wauw ! Heel mooi, ook super mooie foto’s !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *