Budgettip: Catrice 48h Power Stay Brow Gel

Eerder vertelde ik jullie over de Catrice Micro Tip Graphic Eyeliner waar ik super tevreden over ben, maar vandaag ga ik jullie kennis laten maken met een ander nieuw product van Catrice, namelijk de 48h Power Stay Brow Gel. Ook deze brow gel is inmiddels een onderdeel geworden van mijn dagelijkse make-up routine want ik vind ’em echt muy bueno! En de prijs is ook nog eens fijn, namelijk €4,99.

De 48h Power Stay Brow Gel zit in een, ja hoe zullen we dit noemen, een doodgewone lipgloss huls. Zelfs de applicator is een lipgloss applicator. En die applicator laat ik overigens helemaal links liggen, maar daarover straks meer. De Brow Gel is verkrijgbaar in 3 tinten; Light, Medium en Dark. De kleur die ik hier laat zien is Medium.

Medium is een zachtbruine tint met een redelijk koele ondertoon. En dat is goed nieuws want wenkbrauwproducten hebben doorgaans toch een iets te warme ondertoon naar mijn smaak, waardoor het er gek roodachtig uit gaan zien eenmaal aangebracht. Deze kleur heeft dus gelukkig een goeie koele ondertoon, maar is ook weer niet te grijs.


Ik heb PMU wenkbrauwen, maar als mijn ogen wat meer opgemaakt zijn dan normaal, of als ik per ongeluk met foundation over mijn wenkbrauwen ben gegaan, vind ik het mooier om een brow gel te gebruiken zodat ik mijn wenkbrauwen nog nét even iets voller en strakker kan maken.


De formule is écht waterproof en smudgeproof en blijft eenmaal opgedroogd zitten als een HUIS. Een huis die een orkaan nog overleefd, kan ik je vertellen. Ja, ik heb hiermee geslapen en de volgende dag zat het er nog precies zo op. Ik kan dus vanuit persoonlijke ervaring in elk geval 24h Power Stay garanderen. Ik durfde het niet aan om alles NOG een dag te laten zitten, maar ik weet vrijwel zeker dat dit spul nog een extra dag en nacht had kunnen overleven. Wow.


Nou en dan die applicator, die begrijp ik alleen niet. Catrice, what were you thinking?! Er komt namelijk best veel product op de applicator terecht en de formule is sterk gepigmenteerd, dus als je hiermee over je wenkbrauwen gaat dan is het effect veel te heftig en ook erg onnatuurlijk, lijkt me. Hiermee kun je geen mooie strakke lijnen en puntjes tekenen.


Wat ik daarom doe is mijn lievelings wenkbrauwkwastje erbij pakken, dat is de MAC 208, en hiermee pak ik wat product van de applicator af. Vervolgens kleur ik hiermee mijn wenkbrauwen in voor een veel strakker, natuurlijker en netter resultaat. Aanrader!


Omdat deze formule wat dunner is dan Brow Gel uit een potje, vind ik het persoonlijk veel makkelijker en preciezer werken dan bijvoorbeeld de Anastasia Dipbrow Pomade. Mijn voorkeur gaat uit naar vloeibaardere brow gels zoals deze. Qua textuur/formule en kleur doet deze 48h Power Stay Brow Gel me zelfs denken aan de Make Up Forever brow gel (die in dat kleine tubetje).


Omdat de formule goed gepigmenteerd is en meteen goed pakt op de huid, heb je weinig product nodig. Ik verwacht dat je dan ook heel erg zuinig zal doen met deze huls. De Catrice 48h Power Stay Brow Gel vind ik echt TOP en je betaalt slechts €4,99. Catrice is verkrijgbaar via Kruidvat en Trekpleister (zowel de fysieke als online winkels) en via Boozyshop.nl.

Wat gebruik jij momenteel voor je wenkbrauwen? En is dit product iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

11 Reacties

 1. Myrthe
  29 november 2022 / dinsdag, 29 november 2022

  Dit is echt mijn favo wenkbrauw product ever! Blijft fantastisch zitten tijdens zwemmen etc. Deze is/gaat uit het assortiment, ik baal enorm! Ken je een vergelijkbaar product?

 2. Christine
  26 januari 2022 / woensdag, 26 januari 2022

  Wat een fijne review! Ik ben dol op een wenkbrauw gel met pigment en ik heb genoeg kwastjes liggen om de applicator te laten voor wat het is, voor dat bedrag is dat ook geen ramp natuurlijk!

 3. Mayté Bogaert
  26 januari 2022 / woensdag, 26 januari 2022

  Ik en wenkbrauwen, nog geen match made in heaven. Dat samen met men lippen is iets waar ik me nog niet aan durf te wagen. Ik heb het gewoon te weinig onder de knie. Maar dit product lijkt me wel iets fijns en voor die prijs ook handig om eens uit te proberen voor het geval het niet lukt ben je dan toch geen fortuin kwijt. Handig dat je vermeld dat de applicator geen goed aspect is aan dit product. Mezelf kennende zou ik die applicator toch gewoon gebruiken en zou het eruit zien alsof ik er 3 kilo van heb opgesmeerd wat dan weer uitmondt in een catastrofe. Het gebruik van een kwastje lijkt iets vanzelfsprekend maar voor een onwetende zoals ik op vlak van wenkbrauwen is het een echt goede tip!

  Bedankt!
  Groetjes

 4. Tess
  25 januari 2022 / dinsdag, 25 januari 2022

  Mooi zeg! Het kwastje die je gebruikt lijkt me ook heel erg fijn om precies mee te kunnen werken, dus daar ga ik eens naar kijken

 5. Tess
  25 januari 2022 / dinsdag, 25 januari 2022

  Is deze nog steeds verkrijgbaar? Vind de kleur echt mooi, ik merk zelf ook dat veel wenkbrauw producten vaak te warm zijn voor mijn donkere vrij assige haartjes

 6. Chelle
  20 juni 2021 / zondag, 20 juni 2021

  Dit lijkt mij een hele fijne browgel! Vraagje; bloggen jouw zusjes niet meer?

 7. 12 mei 2021 / woensdag, 12 mei 2021

  Mooie review. Ik gebruik nu een potlood en dit lijkt me veel makkelijker.

 8. jennifer
  19 april 2021 / maandag, 19 april 2021

  Nice! Leuke review en een fijne budget aanrader 🙂

 9. Joyce
  12 april 2021 / maandag, 12 april 2021

  Bedankt voor deze review, naar aanleiding hiervan deze gekocht en erg tevreden over. Inderdaad beter om het product aan te brengen met een kwastje, a little goes a long way!

 10. Annet
  11 april 2021 / zondag, 11 april 2021

  Dit zou ik willen met borsteltje of spoolie!

 11. Sandra G.
  5 april 2021 / maandag, 5 april 2021

  Die lijkt me echt super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *