Budgettip | Action Beauty Organizer

Voor organizers heb ik echt een zwak en dan met name beauty- en make-up organizers. Zo schreef ik nog niet zo lang geleden over dit prachtexemplaar. Niet goedkoop, maar ik MOEST hem gewoon hebben. En eerlijk waar, ik ben nog steeds ontzettend blij met deze aankoop.

Voor de mensen die het zonde van hun geld vinden om €52,- uit te geven aan een organizer, maar wel op zoek zijn naar een handige én mooie manier om hun everyday make-up stash op te bergen heb ik een goede budgettip!


Bij Action ontdekte ik namelijk deze MDF Letter Rack. Oorspronkelijk bedoeld voor op je bureau, maar met een beetje fantasie en wat creativiteit tover je dit rekje om tot een stijlvolle beauty organizer.

Deze DIY is supersnel en supermakkelijk en je hebt er alleen wat washi tape en spuitverf voor nodig. Eventueel kun je ook het knopje vervangen voor een luxueuzere uitstraling.


Wat een andere look zo hè? Het washi tape heb ik voorzichtig in de lengte om het witte stokje gerold en de voorkant van het laatje heb ik gespoten met metallic goudverf. Het originele knopje kon ik er gemakkelijk afbreken (gewoon met mijn handen en een klein beetje kracht) en die heb ik vervangen voor een onderdeel van een oude ketting. Gewoon erop gelijmd met secondelijm.

Toegegeven, je kun er niet héél veel in kwijt, maar volgens mij is het precies genoeg voor je everyday stash. In het laatje kun je je kwasten, lipgloss, lipliners, eyeliners en oogpotloden kwijt (de ‘lange’ make-up, om het maar even zo te noemen) en in de vakken erboven je favoriete paletten en lipsticks. Alleen flesjes foundation zijn te breed voor deze vakken (of een fles met finishing mist, grote pot met poeder), maar die zou ik er dan gewoon naast zetten, op een mooie tray.

Ik heb deze Letter Rack een tijdje geleden gekocht dus ik weer ECHT niet meer hoeveel hij me precies gekost heeft, maar volgens mij was het rond de €2,50.

Ik hoop dat ik jullie leuke inspiratie heb gegeven met deze budgettip en mini DIY. Enne, je hoeft er natuurlijk niet per se je make-up stash in te bewaren. Deze organizer is ook erg leuk en handig voor je bureauspullen.

Hoe bewaren jullie je everyday make-up stash? 

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

18 Reacties

 1. 16 augustus 2018 / donderdag, 16 augustus 2018

  Slim gezien! Ik gebruik een simpel, transparant dingetje van Flying Tiger. Het staat toch in de kast, zien doe ik het niet. Het hoeft dus niet zo mooi te zijn, haha.

 2. 13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Heb deze inderdaad ook gezien bij Action maar niet de link gelegd om dit er mee te doen 🙂 wat een leuk idee!

 3. Rosa
  13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

  Ik ben lid van een skincare groep op fb en die vrouwen (en enkele man) zijn helemaal in de ban van deze opberg stellage. Zit er heel leuk uit. Bij mij is ie ook onderweg (een zwarte en transparant):

  http://s.aliexpress.com/QnQjUFfM

  • Serena
   Auteur
   13 augustus 2018 / maandag, 13 augustus 2018

   Ah die heb ik wel eens vaker voorbij zien komen ja! Maar hoe is de kwaliteit dan? Hij ziet er zo op de foto uit alsof het gemaakt is van een wat goedkopere kwaliteit kunststof, of valt dat mee?

   • Rosa
    14 augustus 2018 / dinsdag, 14 augustus 2018

    Nee ze zeggen juist dat een stevige vorm van plastic is. Hij is nog onderweg bij mij, dus zelf heb ik er nog geen ervaring mee.

 4. 12 augustus 2018 / zondag, 12 augustus 2018

  Oh dat lijkt mij erg handig! 🙂 xx

 5. 12 augustus 2018 / zondag, 12 augustus 2018

  Oh dat lijkt mij erg handig! 🙂 x

 6. 12 augustus 2018 / zondag, 12 augustus 2018

  hey dit is leuk gedaan en mijn dochter gaat er gelijk mee aan de slag vanmiddag 😀 ikzelf heb alles in een kast van ikea en op de tafel zelf een doorzichtig bakje met vakjes

 7. Denise
  11 augustus 2018 / zaterdag, 11 augustus 2018

  Wat een leuk idee!
  Ik ga zeker even bij de action kijken!

  X

 8. Lisanne
  11 augustus 2018 / zaterdag, 11 augustus 2018

  Ah leuk idee! Ben vanmiddag naar de Action geweest en heb hem gekocht! Ga er vanavond mee aan de slag;)

 9. Rita
  11 augustus 2018 / zaterdag, 11 augustus 2018

  Leuk geworden en je kan er nog best veel in kwijt!

 10. 11 augustus 2018 / zaterdag, 11 augustus 2018

  Wat een goede tip! Ik vind zo’n soort organiser echt veel mooier dan die plastic varianten.

 11. 11 augustus 2018 / zaterdag, 11 augustus 2018

  Ah, ik kan daar ook zo blij van worden; van die super slimme budgetdingen die er toch hartstikke tof uitzien. Ik heb van die verdelers van Ikea in een lade liggen voor mijn make-up. Die waren geloof ik ook nog geen twee euro per stuk.

 12. 11 augustus 2018 / zaterdag, 11 augustus 2018

  wat een leuke oplossing, en wat leuk dat je hem eigen gemaakt hebt. voor het geld hoef je het ook niet te laten. liefs soraya

 13. 11 augustus 2018 / zaterdag, 11 augustus 2018

  Ah staat erg leuk! Goed idee 🙂

 14. Pearl
  11 augustus 2018 / zaterdag, 11 augustus 2018

  Leuk idee!

 15. Robin
  11 augustus 2018 / zaterdag, 11 augustus 2018

  Wat leuk ! En groot genoeg voor alle favoriete make-up spulletjes.

 16. 10 augustus 2018 / vrijdag, 10 augustus 2018

  Wat schattig zeg! Ik heb zelf een grote kaptafel met bakken & bovenop twee display platen. Dat werkt voor mij perfect. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *