New in | prachtige beauty opberger

Dat online influencers invloed hebben op koopgedrag, is een feit. Het is vast wel eens voorgekomen dat ook jij iets hebt gekocht naar aanleiding van een blogpost of YouTube video. Of dat je hierdoor in elk geval een eventuele aankoop in serieuze overweging hebt genomen. Ik weet dat ik sommigen van jullie wel eens heb beïnvloed om geld uit te geven (sorry daarvoor), maar andersom word ik natuurlijk ook weer getriggerd door andere bloggers, Instagrammers of YouTubers.

Zo wil ik letterlijk ALLES hebben wat mijn favoriete Instagirl Rocky Barnes aantrekt en in haar kledingkast heeft hangen en heb ik regelmatig impulsieve make-up aankopen gedaan nadat ik een YouTube make-up tutorial had bekeken. Mijn laatste impulsaankoop is een SCHITTERENDE beauty opberger die ik spotte toen ik door de Instafeed van Barely There Beauty aan het scrollen was.


OP. SLAG. VERLIEFD. Kijk, dan! Is het geen beauty?


Het Engelse warenhuis Debenhams was getagd in de foto, maar in de Debenhams webshop kon ik deze opberger zo snel niet vinden. Ik heb toen als een stalker alle comments onder deze Instagramfoto nagelezen en wat bleek? Als ik de zoekterm ‘gold storage‘ intikte zou hij tevoorschijn moeten komen. Zo gezegd, zo gedaan. Om jullie deze moeite te besparen kun je gewoon hier klikken, dan kom je direct op de juiste pagina terecht.


Deze Gold Storage Box is 25 cm breed, 20 cm diep en 15 cm hoog. Hij is geheel gemaakt van glas en heeft een goudkleurig frame. De onderkant is magentakleurig, bedrukt met een motief van goud metallic tropische bladeren. Het ziet er werkelijk superdeluxe uit en voelt ook lekker zwaar en stevig aan.

Nu heb ik een soortgelijke Storage Box van Target, maar deze van Debenhams is een stukje groter én heeft een handig laatje onderin, waardoor ik er nóg meer in kwijt kan. Hij is dus niet alleen mooi als ‘prop’ voor productfotografie, maar ook lekker groot genoeg om zowel mijn dagelijkse skincare als make-up in kwijt te kunnen. Echt ideaal!


Met de prijs van €45,50 is het absoluut geen koopje, maar ik heb de opberger inmiddels in huis en ik vind het zijn centjes meer dan waard! Een storage box zoals deze ben ik nooit ergens anders tegengekomen, vandaar dat ik het er ook voor over had om hier €52,- (inclusief verzendkosten) voor neer te tellen. Betalen kan via credit card of Paypal en de box was op de 5e werkdag na bestellen al in huis. Ik heb er dus nog geen week op hoeven wachten.

Ik vind het echt een pracht exemplaar en ben er helemaal mee in mijn nopjes. Ik MOEST het gewoon even met jullie delen. Wie weet ben je zelf ook op zoek naar een luxueuze manier om je parfumflacons, make-up, skincare – of een mix van dit alles –  in op te bergen. Deze Gold Storage Box staat geweldig mooi en chique op je bureau, kaptafel of badkamer en geeft je interieur meteen een luxe uitstraling. I LOVE IT!

Hoe heb jij je skincare en make-up artikelen opgeborgen? Is deze opberger iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

37 Reacties

 1. Mariette Reineke
  18 februari 2021 / donderdag, 18 februari 2021

  Wat een prachtige opberg gouden doos. Als ik op de link klik, kan ik um echter niet vinden. Kan iemand me helpen waar ik deze kan kopen? Ik heb net een nieuwe make-up tafel en zou deze opbergdoos graag willen kopen.

 2. Christel
  12 augustus 2018 / zondag, 12 augustus 2018

  Heel mooi, ga ik toch ook onthouden. 🙂
  Over die advertenties op IPad niet storend op GSM wel ONE+3.

 3. 20 juni 2018 / woensdag, 20 juni 2018

  Mooi & handig tegelijk! Mooi overzichtelijk alles te zien.

 4. 7 mei 2018 / maandag, 7 mei 2018

  Ik zoek al een tijdje zo’n sieraden kistje 🙂 Ik ga het even in gedachten houden en ook die in de reacties van Sissy Boy!

 5. 27 april 2018 / vrijdag, 27 april 2018

  Wat een mooie opberger zeg. Ik vind hem echt super mooi en chique! Mooi ook met dat gouden randje, prachtig detail! Ik denk dat hij echt heel erg mooi staat op je kaptafel.

 6. Wendy (B)
  26 april 2018 / donderdag, 26 april 2018

  Parfum en skincare heb ik op een plank in mijn kledingkast.
  Make-up zit bijna allemaal in kleine dozen in diezelfde kast.
  Hetgene ik effectief gebruik dan weer in een plastic box in mijn kamer.
  Volgende maand begin ik stilletjesaan met de grote schoonmaak en dan kan het gebeuren dat ik veranderingen ga doen 🙂

 7. 24 april 2018 / dinsdag, 24 april 2018

  Ik word hier ook mega enthousiast van maar 50 euro vind ik toch even wat te veel. Dat wordt jaloers kijken naar jou mooie opberger! Ik gebruik nu nog de plastic bakjes van de Action voor lipsticks etc.

 8. Parisha
  24 april 2018 / dinsdag, 24 april 2018

  Haha, het grappige is dat ik, als ik zo terugkijk, jouw blog me beinvloedt heeft om allerlei dingen te kopen van de reviews (voor zover je dat vermeld had) helemaal niet gesponsord zijn! Zoals diezelfde gouden doosjes van de Sissy Boy toen ze met korting waren, of precies diezelfde 2 kleuren van de liquid lipstick van L.A. Splash! En vast nog heel veel andere (vooral makeup) dingetjes die ik al vergeten ben hahaha

  • Serena
   Auteur
   24 april 2018 / dinsdag, 24 april 2018

   Ik heb ze! 🙂

   • Irene
    3 mei 2018 / donderdag, 3 mei 2018

    Hee! Klein detail wat handig is voor jezelf: als iemand in de comments een link plaatst opent deze NIET in een nieuwe tab, wat je denk ik wel wil! Anders ga ik van je blog af en ben ik zo mijn uren kwijt aan webshops in plaats van aan Beautylab 😉

 9. 24 april 2018 / dinsdag, 24 april 2018

  hij is erg mooi en heb een soort gelijk iets maar dan uhhm van het kruitvat haha voor 7 euro ooit eens gekocht!

 10. Gabrielle
  24 april 2018 / dinsdag, 24 april 2018

  Voor ik het wist zat ie in m’n winkelwagentje en is mijn portemonnee 52 euries lichter, dank Serena! ;p

  • Serena
   Auteur
   24 april 2018 / dinsdag, 24 april 2018

   Hihi, you’re welcome! 😉

 11. 24 april 2018 / dinsdag, 24 april 2018

  Ik vind hem ook heel erg mooi. Zelf heb ik van die goudkleurige glazen ‘dozen’ van Sissyboy maar daar past minder veel in. Ik heb dat dus ook, dat ik helemaal geobsedéérd kan raken door iets wat ik online bij iemand zie en dan helemaal door het dolle kan raken als ik het daadwerkelijk kan vinden (en kan kopen haha;-)

 12. Denise
  23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Wauw! Het ziet er echt heel mooi uit!

  X

 13. Nicole
  23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Ik heb iets soortgelijks bij Sissy Boy gekocht, maar meer voor sieraden.
  Voor mijn skincare etc. heb ik helaas een grote verhuisdoos nodig.

  • Serena
   Auteur
   24 april 2018 / dinsdag, 24 april 2018

   Die heb ik zelf ook, van Sissy Boy! Maar daar passen inderdaad alleen sieraden in, of andere mooie spulletjes, maar geen make-up en skincare helaas.

 14. Marijke
  23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Ik heb 2 soortgelijke doosjes bij de TK Maxx hier in UK gekocht, misschien ook wel online bij TKmaxx of in de NLse te krijgen! 🙂

 15. 23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  I like it! Ik heb nu zelf wat goedkoops van de Primark en daar ben ik voorlopig wel tevreden mee. Daar zit mijn dagelijkse make up in en de rest in lades van Ikea.

 16. 23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Ziet er echt heel luxe uit! Heb gelijk zin gekregen om mijn skincare producten netter uit te stallen.. 🙂

 17. Zara
  23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Haha, door jouw influence heb ik o.a. de volgende dingen aangeschaft:
  – Haarserum en minirokje bij de Action (Echt wayyy back haha)
  – Jouw Essence Palette
  – Osis Dustpowder
  – Sissy Boy eierdop voor mijn beautyblender
  – Texture Spray van de Primark
  – Weer acrylnagels laten zetten, omdat ik ze zo mooi vond staan bij jou

  • Zara
   23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

   Oh ja en de lipgloss van Kat von D.

   • Serena
    Auteur
    23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

    Yessssss! Maar dat is niet zonde van je geld, DIT ZIJN INVESTERINGEN, hahaha! Leuk om te lezen, Zara 🙂

 18. Lysanne
  23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Zo heel veel duurder is ie niet dan de “normale” doorzichtige organizers die je kunt vinden op o.a. BOL.com

  Ik ga m onthouden voor in m’n nieuwe huis!!

 19. Suzanne
  23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Hoi Serena,

  Bij dit artikel stond er door iedere foto een advertentie van bol.com. Best jammer want je maakt altijd mooie foto’s en het is zonde dat deze advertentie er telkens doorheen komt! Misschien iets om op te letten, het las echt heel irritant en ik kon zo niet goed naar de make-up opberger kijken.

  • Serena
   Auteur
   23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

   Wat vervelend! Daar ga ik even achteraan. Bedankt voor de melding!

   Kijk je deze blogpost via je laptop, tablet of telefoon? En als het via de telefoon is, welke telefoon heb je? Zelf zie ik die advertenties namelijk niet (ik kijk nu via de laptop).

   • Anouk
    23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

    Ik zie ze ook onder elke foto! Ik bezoek je site via internet!

   • Joyce
    23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

    Ik zie ze ook, kijk op mn iphone

   • Neo
    23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

    Ik zie ze ook, maar alleen bij de 1e en 2e foto. Ik heb een One+

   • Melis
    24 april 2018 / dinsdag, 24 april 2018

    Ik zie het ook al een tijdje. Alleen bij mij is dan de halve afbeelding bedekt met een afbeelding van een schoen van Guess. Tijdens het heen en weer scrollen op de pagina beweegt die afbeelding weer in de afbeelding van je artikel. Ik bezoek je site trouwens via mijn Iphone maar ook op de Ipad heb ik dit.

 20. 23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Wauw, ik snap wel dat je deze direct gekocht hebt! Wat een prachtige opberger is het. Het is dat ik 45 euro toch wel veel vind, anders had ik hem ook gelijk in huis gehaald!

  • Tamara D
   24 november 2018 / zaterdag, 24 november 2018

   Nu paar dagen in de aanbieding voor €31 heb m zelf gelijk aangeschaft!

 21. 23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Deze is echt prachtig! Bij mij ligt alles maar een beetje rommelig in een lade, dus eigenlijk ben ik best wel toe aan zijn mooie opberger. Nu maar hopen dat de katten er niet alles uit gaan vissen haha (zijn kleine monsters).

 22. 23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Wat een prachtige opslag zo, straalt ook erg veel luxe uit. Helaas is de prijs wel wat aan de hogere kant. Liefs soraya

 23. 23 april 2018 / maandag, 23 april 2018

  Ik vind hem echt geweldig! Eigenlijk ligt bij mij alles en overal maar de dagelijkse producten liggen dan wel bij elkaar op tafel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *