Bizarre Beauty – mei 2014

Het werd weer eens tijd voor een nieuwe editie van Bizarre Beauty, aangezien ik de afgelopen tijd weer lekker veel rariteiten op beautygebied ben tegengekomen online. Speciaal ontwikkelde ongesteldheidsbroekjes, stiletto’s die 1000 jaar (!!) meegaan en een snelle manier om te kijken of je lelijk bent of niet. Lees het hieronder!

Deze stiletto’s gaan 1000 jaar mee

borgezie stilettos 1000 yearsWanneer je een nieuw paar pumps koopt, denk je dan ook altijd ‘goh, gingen deze maar 1000 jaar mee zodat niet alleen ik, maar ook mijn achter-achter-achter-achterkleindochter er van kan genieten’? Juist. Ik dus ook niet. Desondanks heeft het modehuis ‘House of Borgezie’ uit Engeland pumps gecreëerd gemaakt van een mix van roestvrij staal en sterling zilver.

Volgens de designer zitten de pumps heerlijk comfortabel (kennelijk zijn er modellen die er 10 uur op hebben rondgezwalkt zonder klachten) en is het een echte investering omdat ze je hele leven meegaan en je ze dus met gemak aan je nageslacht kunt doorgeven. De prijs van deze Borgezie pumps is zo’n $1500 per paar. Behoorlijk prijzig, maar als ze echt zo lang meegaan vind ik het dan wel weer meevallen. Een snel rekensommetje, dan kosten ze slechts $1,50 per jaar! Goed, mijn smaak is het niet, maar het idee is leuk. Zou jij pumps willen hebben die 1000 jaar meegaan?

 

Finger Trap methode bepaalt of je lelijk bent (of niet)

finger trap ugly methodNet zoals de thigh gap of de bikini bridge volgens sommige mensen bepalen of je wel slank genoeg bent, is de Finger Trap klaarblijkelijk een nieuwe methode om even snel te checken of je lelijk bent of niet. Deze ‘Beauty and Ugliness Identification Method’ is ontstaan op Weibo, de Chinese versie van Facebook.

Sinds kort duikt hier de nieuwe Finger Trap trend op: leg je vinger tegen je neus en kin (alsof je ssssttttt zegt). Raken je lippen je vinger? Jammer joh, dan ben je dus hartstikke lelijk! Ik heb het geprobeerd en helaas, ook ik ben spuuglelijk volgens de Finger Trap maatstaven. Maar goed, volgens mij is iedereen lelijk die ook maar iets vollere lippen heeft of waarbij de kin niet genoeg uitsteekt. Ben jij lelijk of mooi volgens de Finger Trap methode?

Ongesteld-vriendelijk ondergoed

thinx underwear period

Eens per maand is het voor de meeste vrouwen zo ver: ongesteld! Dat houdt in dat we een weekje lekker in de weer zijn met maandverbandjes, tampons, witte broeken vermijden, chocola eten, balen dat we er extra puisten door krijgen en geen sweet lovin’ kunnen krijgen. En als dat nog niet erg genoeg is, gebeurt het ook nog wel eens dat je doorlekt. Ook ik heb vele prachtige Victoria’s Secret broekjes geruïneerd omdat ik dacht dat ik nog wel even een uurtje langer met mijn tampon kon doen. Balen, balen, balen!

Maar wacht. Het merk Thinx komt met iets waarop wij allemaal zitten te wachten, namelijk ongesteld-vriendelijk ondergoed! Broekjes en zelfs strings (!!) speciaal ontwikkeld voor tijdens de leukste periode van de maand. Geen tampons meer, geen maandverband, geen Beppy, geen diva cup of wat je dan ook gebruikt. Gewoon hop, het Thinx broekje aan en gaan.

Het kruisgedeelte bestaat uit 4 lagen: een laag dat vocht afvoert (zoals die Nike hardloop shirts) , een antibacteriële/anti-vlek laag, een absorptie laag (deze laag houdt 2 tot 6 eetlepels aan vocht vast, afhankelijk van het soort broekje) en een lekvrije laag die voorkomt dat er bloed doorlekt op je kleding. Met deze Thinx broekjes lek je nooit meer door en ze zitten nog lekker ook!

Het lijkt mij helemaal geweldig! Vaak voel ik me heel ongesteld juist doordat ik een tampon draag. Met deze broekjes heb ik geen tampons nodig, wat me vast en zeker een vrijer gevoel zal geven en het scheelt ook nog eens gehannes. Yes, please!  Zou jij graag zo’n broekje dragen?

Verslaafd aan Facelift Tape

Ik heb goed nieuws en slecht nieuws: het goede nieuws is dat je niet onder het mes hoeft voor een facelift en dat het slechts $25 kost. Het slechte nieuws is dat je er verslaafd aan kunt raken en dat het tape bij overmatig gebruik juist kan zorgen voor een sneller slapper worden huid.

Door je gezicht strak te tapen is daar een slechtere bloedcirculatie, waardoor je huid in die gebieden minder voedingsstoffen krijgt en er minder collageenproductie zal plaatsvinden. Hierdoor wordt het verouderingsproces juist versneld. Facelift tape is te gebruiken voor je gezicht en nek. De eerste facelift tape-verslaafde heeft zich al gemeld, namelijk popgodin Lady Gaga.

When I have my wig cap on and I’m taping my face, it’s a sort of meditation for me. Every day, it starts the same way. It’s like a mantra. I wash my face, I pin my hair back and put on a wig cap and I ask, “How am I going to form my eyes today with this tape? How will I pull back my neck with tape?

Zou jij Facelift Tape gebruiken? Ik denk dat het wel eens wat zou kunnen zijn voor de wat oudere vrouwen, omdat die vaak last beginnen te krijgen van overhangende oogleden wanneer ze de 40 gepasseerd zijn. Maar dan zeker niet voor elke dag!

Stiletto Surgery wordt steeds populairder

Schermafbeelding 2014-05-03 om 3.27.09 AMIk schreef er al eerder over in 2010, maar sindsdien is Stiletto Surgery alleen nog maar populairder geworden bij de plastische chirurg. Steeds meer en meer vrouwen ondergaan plastisch chirurgische ingrepen om beter en pijnlozer op hun designer heels te wandelen.

Ik zou ook wel graag de hele dag zonder pijn in mijn Louboutins willen huppelen, maar hoe ver zou ik daar voor gaan? Ik zou in elk geval geen teenkootjes laten verwijderen, mijn voet laten inkorten, mijn kleine teentje laten bijschaven (of in zijn geheel laten verwijderen) of botox in mijn voetzool laten spuiten. No, thank you. Sowieso wel raar om je kleine teen te laten verwijderen voor meer ‘wiggle ruimte’ in de pump. Als je dan een keer open schoenen draagt ziet iedereen dat je een teen mist.

Toch gaan steeds meer vrouwen voor de bijl voor deze voetingrepen. Stiletto Surgery is ook geen onwijs groot rib uit je lijf, prijzen gaan al vanaf $500 – $1500 per teen. Goed te doen voor de meeste full-timers.

Iedereen weet dat op hakken lopen niet goed voor je voeten is. Daarom wordt het ook aangeraden om na één dag op hakken minstens twee dagen op platte, comfortabele schoenen te lopen (flatjes, biker boots, sneakers). En als je dan op hakken loopt, probeer wat vaker te zitten en maak gebruik van speciale kussentjes om het lopen wat comfortabeler te maken. Wat is daar mis mee? Het lijkt me zo’n eng idee om te gaan breken en snijden in een gezond lichaamsdeel die ook nog eens essentieel is voor je evenwicht. Zouden jullie Stiletto Surgery overwegen?

Dat was het weer! Een vijftal bizarre beauty- en fashionnieuwtjes waar vast iedereen wel een mening over heeft. Deel jouw mening bij de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

117 Reacties

 1. Rianne
  5 mei 2014 / maandag, 5 mei 2014

  WEEEEH ik ben officieel lelijk!!!
  Grapje :p het is maar een onzin testje en ik zou de andere dingen in deze bizarre beauty ook niet willen gebruiken. Maar het was wel weer leuk om erover te lezen natuurlijk.

 2. Milou
  5 mei 2014 / maandag, 5 mei 2014

  Het is toch juist zo dat je knap bent als je lippen je vinger raken?

 3. 5 mei 2014 / maandag, 5 mei 2014

  ik heb echt hele dunne lippen maar ik raakte ze toch aan

 4. 5 mei 2014 / maandag, 5 mei 2014

  Die schoenen vind ik toch ronduit het meest gekke… Waarom zou je dit willen?!

 5. 5 mei 2014 / maandag, 5 mei 2014

  Shit. Ik moet wel megalelijk zijn volgens dat testje…

 6. Josefine
  5 mei 2014 / maandag, 5 mei 2014

  Haha ik heb nogal volle lippen dus ik ben lelijk! En ik haat het gevoel dat je “het voelt lopen” als je ongesteld bent, dus doe mij maar gewoon een tampon :)

 7. 5 mei 2014 / maandag, 5 mei 2014

  Yeahik ben niet lelijk, lol. Wat verzinnen ze toch weer rare dingen! Nee ik zou nooit zo’n ingreep doen, dan maar flats.

 8. Marit
  5 mei 2014 / maandag, 5 mei 2014

  Ik ben spuuglelijk volgens de finger trap methode, behalve als ik lach of in plaats van mijn vingertopje, het tweede kootje tegen mijn neus aan leg zoals het meisje rechtsboven.

 9. Nele
  4 mei 2014 / zondag, 4 mei 2014

  Hahaha ik ben ook lelijk :D ‘t Is officieel. Nu kan ik er tenminste fier een excuus bij verzinnen als ik weer eens een lelijke foto van mezelf zie.

 10. 4 mei 2014 / zondag, 4 mei 2014

  Haha wat verzinnen ze toch ook steeds weer rare dingen!

 11. Heleen
  4 mei 2014 / zondag, 4 mei 2014

  Haha, ik zou dus mooi zijn volgens die test :p

 12. Rieke
  4 mei 2014 / zondag, 4 mei 2014

  Oh nee, ik ben lelijk volgens die test. Nou ja, weet ik dat ook weer ;)

 13. yara
  4 mei 2014 / zondag, 4 mei 2014

  ik ben ontzettend lelijk volgens deze test haha!

 14. Jessica
  4 mei 2014 / zondag, 4 mei 2014

  Ik denk eigenlijk dat bijna elke hollander lelijk is volgens die test, omdat veel Nederlanders dikke lippen hebben. In dat land hebben de vrouwen veel minder snel dikke lippen

 15. 4 mei 2014 / zondag, 4 mei 2014

  Zo’n broekje zou ik niet dragen denk ik. Doet me teveel aan maandverband denken. Lijkt mij dat ‘t voelt alsof je een luier aan hebt, en dat ‘t lekker gaat broeien en stinken tussen je benen. Geef mij maar gewoon een tampon, ik lek toch vrijwel nooit door!

 16. 4 mei 2014 / zondag, 4 mei 2014

  Wat bizar allemaal! Vooral die finger trap methode,

 17. Suzanne
  4 mei 2014 / zondag, 4 mei 2014

  Ah leuk, weer een bizarre beauty post :) Ik ben lelijk. En een thigh gap en bikini bridge heb ik ook al niet. :p Ik pass voor alle dingen die hierin staan, hoewel ik de broekjes eventueel nog wel een zou willen proberen.

 18. 4 mei 2014 / zondag, 4 mei 2014

  Wow, heftig. Ook ik ben lelijk volgens deze test, haha.

 19. 4 mei 2014 / zondag, 4 mei 2014

  Ik krijg helemaal de kriebels van die stiletto surgery, je kleine teentje laten verwijderne? brrrr
  Ook ik ben spuug en spuuglelijk, mijn vingers komen niet eens in de buurt van mijn kin of neus door mijn lippen haha.

 20. Petra
  3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Oh wat een bizarre dingen weer! Die broekjes klinken een beetje vies, maar wel handig…

 21. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Ik vind je Bizarre Beauty artikelen altijd zo leuk om te lezen! Heel apart allemaal, zeg. Het ongesteld-vriendelijk ondergoed klinkt ideaal! Volgens de Finger Trap methode ben ik ook lelijk. Haha! Ik kan het niet begrijpen dat er mensen zijn die dat serieus nemen.

 22. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Wow…. veel aparte dingen :S ben het niet echt met alles eens. Maar dat ben ik iedereen moet met zijn/haar lichaam doen wat hij/zij zelf wilt ;)

 23. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  That’s some crazy stuff right there, lol :-) Die finger trap methode kende ik niet!

 24. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Van die vinger zag ik al op tv. Blijf het maar raar vinden.

 25. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Dat broekje lijkt me echt helemaal niks, lijkt me echt vies haha.

  En dat van die vinger/lippen truuk, ik las op andere sites juist dat je lippen je vinger juist wel moeten raken om ‘hot’ te zijn?

 26. Tess
  3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Schreef jij niet ooit in een artikel dat je jaloers was op de oogleden van Lady Gaga? Dan weet je nu dus ook weer, dat dat bij haar fake is en je dus nergens jaloers op hoeft te zijn!

 27. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Ik heb ergens anders gelezen dat als je lippen je vinger rapen, dat je wel knap bent…

 28. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Oke ze zijn allemaal raar.. Het eerste gedeelte met die stiletto’s vind ik dan nog heel leuk bedacht. Alleen ja leven we wss niet langer dan 100 jaar dus wat heeft het voor een nut..

 29. Tamara
  3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  De schoenen zijn best wel leuk, beetje jammer van de prijs. Behalve de stilleto surgery is het allemaal niets voor mij. Dat zou het wel wat fijner maken, aangezien ik niet geloof in comfortabele platte schoenen (behalve slippers, maar dat kan niet altjd).

 30. Ruby
  3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  ik ben ook lelijk :) haha volgens die finger trap

 31. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Heel bizar, 1000 jaar met hakken?! Ik vind die hakken persoonlijk niet mooi.

 32. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Hoi Serena!
  De manier bij finger trap is precies omgedraaid: als je lippen je vinger aanraken is het jusit wél mooi. Het AD had het ook al fout, maar op NSMBL en ELLE staat het gelukkig wel goed.

  Liefs.

 33. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  wat een bizarre dingen allemaal! Een operatie ondergaan om pijnloos op hakken te kunnen lopen? Nee doe mij dan maar een paar sneakers! Of enkellaarsjes met hak die lopen ook altijd erg fijn.

 34. sam
  3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Gadverdamme die broekjes, dan krijg je toch overal bloed? (i mean on your ..) Nee dankje, doe mij maar tampons die ik lekker snel verwissel

 35. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Deze zijn inderdaad heel bizar.. Behalve dat tape, dat kan door veel uitgezakte vrouwtjes wel worden gebruikt (niet tè strak hoor) :)

 36. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  het broekje lijkt me niks, gebruik liever een x aantal tampons per dag. ik zou echt geen operatie ondergaan om beter/pijnlozer op hakken te kunnen lopen, no way.

 37. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Dat ondergoed klinkt op zich handig, maar ik vind het idee niet echt heel smakelijk. Loop je dan gewoon een halve dag in zo’n ding rond? Niet echt prettig en hygiënisch. En om nou om de zoveel uur van ondergoed te gaan wisselen? Meh.

 38. me
  3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Dat ondergoed moet je dus ook steeds verschonen…waar laat je het dan….in een plastic zakje in je tas, lekker fris brrr. geef mij mij dan materiaal wat je gewoon weg kunt gooien na gebruik.

  • Serena
   Auteur
   3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

   Nee, gewoon eind van de dag in de wasmand gooien. Dat bloed gaat er tijdens de was wel uit.

 39. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  ik ben erg benieuwd naar dat broekje!

 40. .
  3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Altijd al willen weten of jij hot of not bent? Dat kan je vanaf nu bepalen met je wijsvinger. Je wijsvinger?! Jup. Plaats je wijsvinger tegen kin en neus en check of jouw lippen je wijsvinger raken (zonder te duckfacen hè dames). Raakt je vinger inderdaad jouw mond? Gefeliciteerd, je bent officieel hot. Doet-ie dit niet? Negeer dan vooral het resultaat.

  • Serena
   Auteur
   3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

   Ik lees overal op internet verschillende verhalen. Maar waar het op neerkomt is dat het grote onzin is, dat is denk ik het enige wat we eruit kunnen concluderen.

   • Margaux
    3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

    Het originele is dat je mooi bent als je vinger je lippen raakt. Het is inderdaad onzin. Die Chinezen verzinnen altijd de belachelijkste dingen ooit als het op beauty neerkomt. Wie weet wat komt hier weer na..
    ;)

    • Serena
     Auteur
     3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

     Heb je een link? Ik lees op de ene site dat je lippen je vinger juist wel moeten raken, en op de andere site juist niet. Now I’m confused! Wil het wel ‘correct’ in mijn artikel zetten namelijk.

 41. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  ik hou zo erg van deze artikels altijd leuk! hahah keep going!

 42. Marieke
  3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Het hele stuk van mijn onderlip naar mijn kin ligt tegen mijn vinger, zal ik dan super vreselijk afzichtelijk zijn? Dan :p Facelift tape lijkt me opzich best nuttig, niet alleen voor later, maar ook bijvoorbeeld voor feestjes zoals Halloween of celebrity transformaties zoals Promise Phan doet.

 43. Chloé
  3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  En die broekjes was je gewoon uit ofzo? Het lijkt mij maar vies om daar de hele dag in te lopen, dan verschoon ik me liever regelmatig en een paar keer extra als dat nodig is.

 44. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Nou volgens de finger trap methode ben ik lelijk haha.. jeej :-)

 45. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Yeah. Volgens de finger tap methode ben ik lelijk. Lang leven lelijk zijn, haha.
  Zo’n ondergoed lijkt me wel een uitkomst zeg.

 46. Judith
  3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Please, geef mij die onderbroeken!! :O Zo handig!!

 47. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  Wow, even wennen aan het idee, een Thinx broekje?! Weet het niet…zou je dan niet elk half uur een ander broekje moet aantrekken en dus 60 van die broekjes moeten kopen ;-).

  • Serena
   Auteur
   3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

   Nee dat hoeft dus niet!

 48. 3 mei 2014 / zaterdag, 3 mei 2014

  omg je kleine teen laten weghalen lijkt me echt no fun! kan ook niet goed zijn voor je evenwicht lijkt me.. je hebt er niet voor niets 5 van aan je voet om goed te kunnen lopen en staan XD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *