Bizarre Beauty – mei 2014

Het werd weer eens tijd voor een nieuwe editie van Bizarre Beauty, aangezien ik de afgelopen tijd weer lekker veel rariteiten op beautygebied ben tegengekomen online. Speciaal ontwikkelde ongesteldheidsbroekjes, stiletto’s die 1000 jaar (!!) meegaan en een snelle manier om te kijken of je lelijk bent of niet. Lees het hieronder!

Deze stiletto’s gaan 1000 jaar mee

borgezie stilettos 1000 yearsWanneer je een nieuw paar pumps koopt, denk je dan ook altijd ‘goh, gingen deze maar 1000 jaar mee zodat niet alleen ik, maar ook mijn achter-achter-achter-achterkleindochter er van kan genieten’? Juist. Ik dus ook niet. Desondanks heeft het modehuis ‘House of Borgezie’ uit Engeland pumps gecreëerd gemaakt van een mix van roestvrij staal en sterling zilver.

Volgens de designer zitten de pumps heerlijk comfortabel (kennelijk zijn er modellen die er 10 uur op hebben rondgezwalkt zonder klachten) en is het een echte investering omdat ze je hele leven meegaan en je ze dus met gemak aan je nageslacht kunt doorgeven. De prijs van deze Borgezie pumps is zo’n $1500 per paar. Behoorlijk prijzig, maar als ze echt zo lang meegaan vind ik het dan wel weer meevallen. Een snel rekensommetje, dan kosten ze slechts $1,50 per jaar! Goed, mijn smaak is het niet, maar het idee is leuk. Zou jij pumps willen hebben die 1000 jaar meegaan?

 

Finger Trap methode bepaalt of je lelijk bent (of niet)

finger trap ugly methodNet zoals de thigh gap of de bikini bridge volgens sommige mensen bepalen of je wel slank genoeg bent, is de Finger Trap klaarblijkelijk een nieuwe methode om even snel te checken of je lelijk bent of niet. Deze ‘Beauty and Ugliness Identification Method’ is ontstaan op Weibo, de Chinese versie van Facebook.

Sinds kort duikt hier de nieuwe Finger Trap trend op: leg je vinger tegen je neus en kin (alsof je ssssttttt zegt). Raken je lippen je vinger? Jammer joh, dan ben je dus hartstikke lelijk! Ik heb het geprobeerd en helaas, ook ik ben spuuglelijk volgens de Finger Trap maatstaven. Maar goed, volgens mij is iedereen lelijk die ook maar iets vollere lippen heeft of waarbij de kin niet genoeg uitsteekt. Ben jij lelijk of mooi volgens de Finger Trap methode?

Ongesteld-vriendelijk ondergoed

thinx underwear period

Eens per maand is het voor de meeste vrouwen zo ver: ongesteld! Dat houdt in dat we een weekje lekker in de weer zijn met maandverbandjes, tampons, witte broeken vermijden, chocola eten, balen dat we er extra puisten door krijgen en geen sweet lovin’ kunnen krijgen. En als dat nog niet erg genoeg is, gebeurt het ook nog wel eens dat je doorlekt. Ook ik heb vele prachtige Victoria’s Secret broekjes geruïneerd omdat ik dacht dat ik nog wel even een uurtje langer met mijn tampon kon doen. Balen, balen, balen!

Maar wacht. Het merk Thinx komt met iets waarop wij allemaal zitten te wachten, namelijk ongesteld-vriendelijk ondergoed! Broekjes en zelfs strings (!!) speciaal ontwikkeld voor tijdens de leukste periode van de maand. Geen tampons meer, geen maandverband, geen Beppy, geen diva cup of wat je dan ook gebruikt. Gewoon hop, het Thinx broekje aan en gaan.

Het kruisgedeelte bestaat uit 4 lagen: een laag dat vocht afvoert (zoals die Nike hardloop shirts) , een antibacteriële/anti-vlek laag, een absorptie laag (deze laag houdt 2 tot 6 eetlepels aan vocht vast, afhankelijk van het soort broekje) en een lekvrije laag die voorkomt dat er bloed doorlekt op je kleding. Met deze Thinx broekjes lek je nooit meer door en ze zitten nog lekker ook!

Het lijkt mij helemaal geweldig! Vaak voel ik me heel ongesteld juist doordat ik een tampon draag. Met deze broekjes heb ik geen tampons nodig, wat me vast en zeker een vrijer gevoel zal geven en het scheelt ook nog eens gehannes. Yes, please!  Zou jij graag zo’n broekje dragen?

Verslaafd aan Facelift Tape

Ik heb goed nieuws en slecht nieuws: het goede nieuws is dat je niet onder het mes hoeft voor een facelift en dat het slechts $25 kost. Het slechte nieuws is dat je er verslaafd aan kunt raken en dat het tape bij overmatig gebruik juist kan zorgen voor een sneller slapper worden huid.

Door je gezicht strak te tapen is daar een slechtere bloedcirculatie, waardoor je huid in die gebieden minder voedingsstoffen krijgt en er minder collageenproductie zal plaatsvinden. Hierdoor wordt het verouderingsproces juist versneld. Facelift tape is te gebruiken voor je gezicht en nek. De eerste facelift tape-verslaafde heeft zich al gemeld, namelijk popgodin Lady Gaga.

When I have my wig cap on and I’m taping my face, it’s a sort of meditation for me. Every day, it starts the same way. It’s like a mantra. I wash my face, I pin my hair back and put on a wig cap and I ask, “How am I going to form my eyes today with this tape? How will I pull back my neck with tape?

Zou jij Facelift Tape gebruiken? Ik denk dat het wel eens wat zou kunnen zijn voor de wat oudere vrouwen, omdat die vaak last beginnen te krijgen van overhangende oogleden wanneer ze de 40 gepasseerd zijn. Maar dan zeker niet voor elke dag!

Stiletto Surgery wordt steeds populairder

Schermafbeelding 2014-05-03 om 3.27.09 AMIk schreef er al eerder over in 2010, maar sindsdien is Stiletto Surgery alleen nog maar populairder geworden bij de plastische chirurg. Steeds meer en meer vrouwen ondergaan plastisch chirurgische ingrepen om beter en pijnlozer op hun designer heels te wandelen.

Ik zou ook wel graag de hele dag zonder pijn in mijn Louboutins willen huppelen, maar hoe ver zou ik daar voor gaan? Ik zou in elk geval geen teenkootjes laten verwijderen, mijn voet laten inkorten, mijn kleine teentje laten bijschaven (of in zijn geheel laten verwijderen) of botox in mijn voetzool laten spuiten. No, thank you. Sowieso wel raar om je kleine teen te laten verwijderen voor meer ‘wiggle ruimte’ in de pump. Als je dan een keer open schoenen draagt ziet iedereen dat je een teen mist.

Toch gaan steeds meer vrouwen voor de bijl voor deze voetingrepen. Stiletto Surgery is ook geen onwijs groot rib uit je lijf, prijzen gaan al vanaf $500 – $1500 per teen. Goed te doen voor de meeste full-timers.

Iedereen weet dat op hakken lopen niet goed voor je voeten is. Daarom wordt het ook aangeraden om na één dag op hakken minstens twee dagen op platte, comfortabele schoenen te lopen (flatjes, biker boots, sneakers). En als je dan op hakken loopt, probeer wat vaker te zitten en maak gebruik van speciale kussentjes om het lopen wat comfortabeler te maken. Wat is daar mis mee? Het lijkt me zo’n eng idee om te gaan breken en snijden in een gezond lichaamsdeel die ook nog eens essentieel is voor je evenwicht. Zouden jullie Stiletto Surgery overwegen?

Dat was het weer! Een vijftal bizarre beauty- en fashionnieuwtjes waar vast iedereen wel een mening over heeft. Deel jouw mening bij de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

117 Reacties

 1. 4 april 2019 / donderdag, 4 april 2019

  Hallo,
  Waar in Nederland kan ik de facelift tape kopen & bestelen?
  Voorbat bedankt,
  Mvg, Ria

 2. Tania Gravenberch
  3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

  Hallo, Waar in Nederland Kun je de facelift attributen halen? Ik bedoel het packet en extra tape etc

  • 5 augustus 2017 / zaterdag, 5 augustus 2017

   Heb Jij dat nodig dan herinner me jou als een mooie vrouw

  • Azra
   4 april 2019 / donderdag, 4 april 2019

   Hallo,
   Waar in Nederland kan ik de facelift tape kopen & bestelen?
   Voorbat bedankt,
   Mvg, Ria

 3. Manon
  22 augustus 2015 / zaterdag, 22 augustus 2015

  Heeyy, allereerst: leuk artikel! Ten tweede heb ik nog een vraag over de ongesteldheidsbroekjes. Waar blijft dat bloed dan? Moet je het achteraf uitknijpen, gewoon weggooien??

 4. Laura
  28 oktober 2014 / dinsdag, 28 oktober 2014

  Heeft iemand de ongesteldheidsbroekjes misschien uitgeprobeerd? Werken ze echt?

 5. 6 juli 2014 / zondag, 6 juli 2014

  Hoi Serana,

  Ik kwam dit tegen op pinterest en moest gelijk aan jou denken. nou eigenlijk aan jou bizarre beauty artikelen. Dit bord op pinterest zou een leuke aanvulling kunnen zijn voor een artikel. er staan bizarre nail art op maar ook lange stiletto teen nagels(WHAT !) en andere freeky nail stuff.

  http://www.pinterest.com/lisacuriosities/nasty-nails/
  Groetjes Manon

 6. 7 mei 2014 / woensdag, 7 mei 2014

  Beetje jammer dat je hier de verkeerde info verspreid. De Finger Trap werkt juist anders. Als je lippen je vinger raken ben je juist WEL mooi.

 7. ik
  6 mei 2014 / dinsdag, 6 mei 2014

  als je (glim)lacht ben je mooi
  dat is cute zeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *