Wat zit er in mijn rugzakje?

Tags zoals ‘what’s in my bag?’ doe ik eigenlijk heel weinig, gewoon omdat er eigenlijk nooit zoveel boeiends in mijn tas zit. Er zijn zelfs tijden geweest dat ik ZONDER tas de deur uit ging, en mijn sleutels, telefoon en portemonnee lekker in mijn jaszakken stopte. Nu ik vaker zonder jas de deur uit ga neem ik wel een tas mee, namelijk mijn geliefde rugzakje van Steve Madden. Het is niet zo’n schoolrugzak, maar gewoon een bescheiden rugzakje waar superveel in kan. Ik vind hem heel erg fijn, het is echt mijn favoriete tas van de laatste tijd. Ik vind rugzakken sowieso erg prettig dragen, omdat ik dan lekker mijn handen vrij heb en omdat de inhoud goed over beide schouders wordt verdeeld (bij een schoudertas heb ik na een tijdje last van een lamme schouder).

Zo langzamerhand werd mijn kleine rugzakje steeds voller en voller gepropt, en ik wilde hem gisteren eens even goed uitmesten en bekijken welke items ik eruit kon halen. Ik bedacht me dat dit het perfecte moment was om eindelijk weer eens een ‘what’s in my bag?’ video op te nemen, zodat ik jullie meteen kon laten zien wat ik de laatste tijd zoal aan het meezeulen ben!

Hieronder laat ik jullie de inhoud van mijn rugzakje zien. En schrik niet, het is een extra lange kletsvideo geworden waarin ik uitgebreid de tijd neem om alles te bespreken. Dus, hopelijk vinden jullie dat gezellig! Ik zou zeggen, pak wat snacks, een glaasje drinken, en ga er maar eens lekker voor zitten.

Zoals je kon zien zat mijn tas propvol, maar wel met hele nuttige items. Ik ben dan ook vrij praktisch ingesteld. Ik ben van sterrenbeeld Maagd, en ik vroeg me af of er meer Maagden zijn die zich in de inhoud van mijn tas herkennen? Ben jij als Maagd ook praktisch ingesteld of juist het tegenovergestelde? Wat is jouw sterrenbeeld en klopt het wat ze over dat sterrenbeeld zeggen volgens jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

37 Reacties

 1. Rianne
  13 augustus 2016 / zaterdag, 13 augustus 2016

  Wilde ook nog vragen waar je top van is:) liefs Rianne

 2. Rianne
  13 augustus 2016 / zaterdag, 13 augustus 2016

  Geniaal die mascotte vloeitjes!

 3. Anne
  13 augustus 2016 / zaterdag, 13 augustus 2016

  Haha yes, heel herkenbaar! Ik ben ook sterrenbeeld maagd en heb ook superveel handige dingen bij me. Mijn vriendinnen lachen me altijd uit maar vinden het toch wel fijn dat ik zakdoekjes, vochtige doekjes en zonnebrand bij me heb 🙂

 4. Joline
  6 augustus 2016 / zaterdag, 6 augustus 2016

  haha, mijn sterrenbeeld is ook maagd en ik herken de instelling!
  Allemaal zooi meenemen waarvan ik denk dat ik het handig is, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik veel nog nooit heb gebruikt 🙂

 5. Sigrid
  4 augustus 2016 / donderdag, 4 augustus 2016

  Hey Serena!

  Leuke video! Mag ik vragen waar je shirtje van is? Ziet er heel erg leuk uit!

 6. Sam
  2 augustus 2016 / dinsdag, 2 augustus 2016

  Ik ben vis en heb niet zoveel spullen mee als jij. Maar raak wel lichtelijk geinspireerd 😉

 7. 2 augustus 2016 / dinsdag, 2 augustus 2016

  Wow wat zit er veel in je tas haha maar het zijn inderdaad wel echt praktische dingen.

 8. 1 augustus 2016 / maandag, 1 augustus 2016

  Drop je een maand in de woestijn met die tas, en je overleeft nog.
  Survival Kit amai. 🙂

 9. Diana
  1 augustus 2016 / maandag, 1 augustus 2016

  Serena je hebt gelijk, ben ook Maagd en heb letterlijk alles in mn tas. Diarreepillen, parcatemol, anticonceptie, flosdraad, nagelschaartje, pleisters, kammetje en best of all: antibacteriele gel en doekjes. Zo handig voor in Ov.

 10. Laura
  1 augustus 2016 / maandag, 1 augustus 2016

  Volgens mij is het niet heel uitzonderlijk veel hoeveel je mee neemt, tenminste als ik kijk naar mezelf en vriendinnen. Ongeveer hetzelfde aantal spullen

 11. 1 augustus 2016 / maandag, 1 augustus 2016

  ik ben een weegschaal, en heb altijd teveel bij mij omdat ik altijd twijfel wat ook echt overeen komt natuurlijk. blijft een mooie tas. liefs soraya

 12. Miranda
  1 augustus 2016 / maandag, 1 augustus 2016

  Leuke video. Haha grappig, toen ik je video bekeek dacht ik nog ‘eens opletten of jij ook praktische dingen meeneemt’ omdat je sterrenbeeld Maagd bent ;). Want dat ben ik ook!
  Ik vind het kloppen wat ze zeggen. Bij mij is het vooral ‘een lopende apotheek’… ooit ergens gelezen haha. Ik heb altijd paracetamol bij me en iets voor mijn buik. En als moeder ook altijd alles mee voor de kleine jongen. Ik heb een grote cowboysbag en die zit altijd vol. Ik kan niet zonder.

 13. Evelyn
  1 augustus 2016 / maandag, 1 augustus 2016

  Ik ben ook sterrenbeeld Maagd, en ik ben net zo erg, ik kan bijna gaan kamperen met mijn handtas…

 14. May
  1 augustus 2016 / maandag, 1 augustus 2016

  Ik heb ook het sterrenbeeld maagd! En ik vind mezelf idd best praktisch ingestelde ja :”) Ik heb zelf 3 mini tasjes in m’n tas zelf. Één portemonnee, één “beautytasje” met tissues, lippenbalsem, maandverband, kam en elastiekjes, lippenstift etc. En één normaal tasje nog met o.a. M’n oordopjes, powerbank, pen, paracetamols en reispilletjes. En soms stop ik d’r nog wat bij, ligt d’r maar net aan waar ik heen moet. Maar dit is toch wel m’n standaard pack.

 15. Monique
  1 augustus 2016 / maandag, 1 augustus 2016

  Je theorie klopt. Mijn sterrenbeeld is ook maagd. Mijn tas zit ook propvol met dingen die die nuttig kunnen zijn. Over elk item is nagedacht… Beetje jammer dat ik wel iedere 10 dagen mijn tas weer moet opruimen, omdat het een rommeltje wordt…

 16. 1 augustus 2016 / maandag, 1 augustus 2016

  Er blijft maar uit dat tasje komen. Ben je nooit bang dat ze in je tasje kunnen geraken, met dat het op je rug zit en je dus het niet kan zien?
  Ik ben Ram, maar weet niet wat ze daarvan zeggen. Meestal stop ik er enorm veel in, en vergeet ik wat er allemaal in zit!

 17. 1 augustus 2016 / maandag, 1 augustus 2016

  Die wereldbol in de achtergrond is echt mooi! En ach.. en bomvolle vrouwentas 😀

 18. 1 augustus 2016 / maandag, 1 augustus 2016

  Haha wat een spullen sleep je mee Sereen! Ik ruim zelf bijna elke dag mijn tas uit, omdat ik anders dingen kwijt blijf raken haha.

 19. Lise
  31 juli 2016 / zondag, 31 juli 2016

  Leuke video weer!
  Ben je minder tevreden met je Frends koptelefoon?
  En mag ik vragen waarom? Ik zat namelijk net te denken om er zo een aan te schaffen 🙂

  Liefs uit België

  xx

  • Serena
   Auteur
   1 augustus 2016 / maandag, 1 augustus 2016

   hi Lise,
   ik ben daar minder tevreden mee omdat je hem na een tijdje echt op je hoofd voelt drukken. Hij ziet er prachtig uit, maar draagt minder comfortabel. Die van Bose voel je niet eens zitten zo lekker zit hij, en hij is ook veel lichter om mee te nemen. Minder stylish, maar stukken comfortabeler.

   • Lise
    1 augustus 2016 / maandag, 1 augustus 2016

    Oké, bedankt voor je antwoord!
    Inderdaad wel een duur grapje als hij niet zo comfortabel is…
    Maar zoooo mooi 🙂

 20. Lisa
  31 juli 2016 / zondag, 31 juli 2016

  Heel herkenbaar! Ik neem m’n hele inboedel in miniatuurvorm constant mee dus deze inhoud (+ kleine paraplu, droogshampoo, haarclipjes, kleine borstel, noteboekje/ agenda, etc etc) zit ook altijd in mijn tas.. En toen je vertelde over je sterrenbeeld dacht ik ‘Ah… Same here’ 🙂

 21. hopper
  31 juli 2016 / zondag, 31 juli 2016

  Dit klopt wel. Ik heb hetzelfde sterrenbeeld als jou en herken me wel in “lekker praktisch”. Ik neem ook standaard van die groene tasjes mee in mn tas. Mocht ik tegen iets aanlopen dat er niet in past. En verder alleen mn portomonnee (wel een grote ivm overzicht) en telefoon. Soms wat drinken. Dat is het wel.

 22. Ann
  31 juli 2016 / zondag, 31 juli 2016

  Ik ben zelf ook een maagd. Alleen ik heb wel andere dingen in mijn tas zitten. Ik neem zelf altijd mijn tas mee naar school, maar ook naar mijn werk. Ik heb dan ook een schoudertas (niet heel groot). Daarin zit mijn surface (13 inch laptop), 10 pennen (jaja onnodig veel), 3 markeerstiften, zonnebril, hoofdtelefoon, paracetamol, notitieblok, sleutels portemonnee, zaklamp, tampons, studieboek(en), zakdoekjes, iets te eten, een theekan/koffiekan, sticky notes, plastic messen om brood te smeren, opladers, pakje kaarten, mobiel, zonnebrand, deo en soms ook nog een e-reader. Ik heb eigenlijk nooit make up mee. Het blijft eigenlijk altijd goed zitten:). Echt onnodig veel dingen, maar deze tas heb ik bijna altijd bij me.

 23. 31 juli 2016 / zondag, 31 juli 2016

  Ik herken dit heel erg! Ik heb altijd handige mini’s in mijn tas zitten en praktische dingen. Ik ben op 1 september jarig. Het enigste moment dat ik alleen pasjes , sleutel en telefoon bij heb is als ik make-uploos even snel naar de winkel ga.

 24. Nanda
  31 juli 2016 / zondag, 31 juli 2016

  Bij een rugtasje ben ik altijd bang dat er makkelijker te jatten valt trouwens!

 25. Nanda
  31 juli 2016 / zondag, 31 juli 2016

  Heb in mijn auto zonnebrillen liggen en in een bakje bij de voordeur, nooit in mijn tas! Ook altijd in mijn auto pennen en een notitieblokje.
  Ik heb in mijn tas: portemonee, sleutels, telefoon, agenda, smintjes, pen. That’s it. O ja en soms wat paracetamol. Maar het meeste kan je gewoon ter plekke in een winkel kopen. Die zijn al vaak 7 dagen per week open.
  En als ik met mijn kinderen de deur uit moet gaat er ook altijd een luier, pakje luierdoekjes en iets te snoepen/drinken voor ze mee. 😛

  Ik ben een steenbok, maar ik geloof totaal niet dat karaktertrekken daar mee te maken hebben haha.

 26. 31 juli 2016 / zondag, 31 juli 2016

  Virago’s for the win! Zelf heb ik oa oordopjes, notitieboekjes, pen, splitter, desinfecterende doekjes, portemonnee, camera en lipbalm áltijd in mijn tas :).

 27. 31 juli 2016 / zondag, 31 juli 2016

  super leuk om te zien 😀 ik neem bewust een heel klein tasje mee waar alleen maar sleutels, pasjes en mijn telefoon in passen XD

 28. Laura
  31 juli 2016 / zondag, 31 juli 2016

  Leuk om te zien!

 29. romy
  31 juli 2016 / zondag, 31 juli 2016

  Even totaal wat anders haha
  Dankzij jou heb ik hem de crockpot/slowcoocker.
  Sinds jij hem tijden geleden eens had laten zien ben ik hem al aan het eyeballen en nu heb ik hem. Vamdaag ingewijd en het is ge-wel-dig! Dus thank joeee

 30. Meryem
  31 juli 2016 / zondag, 31 juli 2016

  Leuk in jou leesbril staat Beautylab by Serena Verbon. Ik zit de laatste tijd te denken aan een rugtas van Calvin Klein. Waar een avondtasje aan zit die je kan afritsen. Maar vooral omdat het inderdaad praktisch is en nep/ echt leer wel steviger is. Maar ook omdat het waterbestendig is toch.

  • Serena
   Auteur
   31 juli 2016 / zondag, 31 juli 2016

   Die klinkt echt zo handig! Heb je een linkje voor mij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *