Zijn de kostbare Gisou producten hun geld waard?

Zo’n 2 jaar geleden lanceerde Neerlands grootste influencer, Negin Mirsalehi, haar eigen beautylijn Gisou. Negin is van Iraanse afkomst en daarom vind ik het extra leuk dat ze voor de naam Gisou heeft gekozen. Het is een namelijk een Perzische meisjesnaam en betekent ‘vrouwenhaar’. Heel toepasselijk en ook heel persoonlijk.


Haar eerste beautyproduct was de Honey Infused Hair Oil. Ik weet nog goed dat ik dacht ‘alleen maar één product?’, maar ergens had dat juist wel zijn charme. Als MEGA influencer had ze natuurlijk gemakkelijk haar naam op een grote, kant-en-klare productlijn kunnen zetten, maar Negin hield het juist wat kleinschaliger en dicht bij zichzelf. Gisou wordt namelijk ‘gewoon’ geproduceerd in Almere. Dat kan ik zeker waarderen en vind ik zelfs éxtra leuk. Beautyproducten van eigen bodem, hoe gaaf! En goed, je moet ergens beginnen.

Inmiddels heeft Negin haar lijn uitgebreid met een haarmasker, haarparfum, heat protecting spray, wave spray en een schitterende grove kam. Gisou is taking over the world!


En dat is niet eens overdreven, want Gisou verzendt wereldwijd en ik zie deze producten dan ook OVERAL opduiken op de beauty Instagram accounts die ik volg. De producten zien er natuurlijk beeldig en luxueus uit, waardoor ze heel fotogeniek zijn en prachtig staan ‘on the gram’. Maar zijn de producten alleen maar mooi om te zien? Ze zijn namelijk niet goedkoop, dus is het hun geld écht waard? Van Gisou ontving ik een drietal producten die ik de afgelopen weken goed heb getest, en die ik vandaag in detail voor jullie zal gaan reviewen.

Het verhaal


Allereerst, het verhaal. En yes, Negin heeft echt een fantastisch verhaal rondom Gisou waardoor je de producten alleen nog maar meer wilt hebben. En ik heb niet eens het idee dat het verzonnen of aangedikt is om marketingtechnische redenen. Nee, ik volg Negin al een aantal jaren dus ik wist dat haar vader een bijenhouder is. Bijenhouden zit al 6 generaties lang in haar familie en daar is ze heel trots op. Nog lang voordat ze met Gisou startte zag ik wel eens fotootjes op haar Instagram voorbij komen van zichzelf met een imkerkap. Wat haar desondanks fantastisch stond, maar dat terzijde. Ook heeft ze het vaak over haar moeder gehad, die kapster van beroep is, en de enige persoon is die aan haar haar mag komen wat knippen en kleuren betreft.


Dus met een moeder als kapster met veel verstand van haarproducten en een vader als bijenhouder die zijn eigen honing maakt, was het eigenlijk een hele logische stap om deze kennis samen te voegen tot een beautyproduct: Honey Infused Hair Oil. Negin en haar vriend Maurits zijn hartstikke ondernemend, Negin heeft daarbij een megagroot bereik op social media en is met haar prachtige lokken het levende bewijs van de goede werking van dit product. Een absolute succesformule.

Maar wat is er dan zo goed aan Mirsalehi honing?


Mirsalehi honing is afkomstig van een kleinschalige bijenhouderij, dat wil zeggen dat deze honing met heel veel zorg en liefde is gemaakt. Toevallig houden mijn neef en zijn man ook bijen, dus ik heb me door hen het een en ander laten vertellen. Bijvoorbeeld, dat hun eigen honing totaal niet te vergelijken is met honing uit de supermarkt. Niet qua smaak, maar ook niet qua werkzame stoffen.

Zelfgemaakte honing bevat namelijk veel hogere concentraties goede ingrediënten zoals mineralen, vitaminen, aminozuren en anti-oxidanten. En de smaak is daarbij veel zachter, puurder, gewoonweg vele malen lekkerder als ik mijn neef moet geloven. Honing is daarbij vochtinbrengend (het trekt vocht aan uit de lucht), wat het een perfect ingrediënt maakt voor haarproducten. Het maken van honing is een tijdrovend proces, dus Mirsalehi honing is een uniek, kostbaar en vooral zeer luxe ingrediënt.

Honey Infused Hair Oil


Gisou’s eerste én signature product is deze Honey Infused Hair Oil. En ik zeg je eerlijk, de verpakking is ZO vreselijk mooi, daar scoort dit product alleen al dikke punten mee. Bij mij dan, want ik ben wat je noemt een sucker for packaging.

De omdoos is net een dik boek qua formaat, maar dan in een schitterende poederroze kleur met een bloemenprint en goud metallic letters. Zo luxe! Ik had geen idee, want meestal wordt alleen het flesje op de foto gezet. Een aangename verrassing dus. Open je de doos, dan vind je een dun boekje met daarin informatie over Gisou en prachtige foto’s van Negin. Onder het boekje ligt het flesje met Honey Infused Hair Oil.


De flacon is van glas, waardoor het me doet denken aan een luxueus parfum. De meeste haaroliën of haarserums bevatten een pompje, maar de Gisou Honey Infused Hair Oil breng je aan met een pipetje. Nee, het is niet het meest praktische wat er is (een pompje is toch wat gemakkelijker), maar het geeft me wel een extra gevoel van luxe. En daar valt ook veel voor te zeggen.


Ik gebruik de Honey Infused Hair Oil nu een paar weken en ik moet toegeven dat ik er erg over te spreken ben. De haarolie kan worden aangebracht als pre-styling (een paar druppeltjes aanbrengen voordat je het gaat steilen of krullen), als finishing (om je haar extra te laten glanzen), je kunt het toevoegen aan je haarmasker voor extra hydratatie of gebruik het als overnight treatment om je haar echt even een boost te geven.

De geur van de olie is lekker zacht en bloemig. Helemaal niet zoet, zwaar of honing-achtig (dit had ik juist wel verwacht), maar juist lekker schoon en romig, alsof je net van de kapper komt. De geur is goed aanwezig, maar niet té overheersend, precies goed.

Ingredientenlijst;

Zoals je ziet bestaat de Honey Infused Hair Oil grotendeels uit een siliconenmix met daaraan toegevoegd Mirsalehi honing en voedende oliën zoals zoete amandel olie, argan olie, kokosnoot olie, passiebloem olie en Monoï de Tahiti olie. Dit zijn oliën die erg bekend staan om hun verzorgende werking voor het haar. Ik weet dat er mensen zijn die meteen gaan steigeren zodra ze het woord ‘siliconen’ zien staan, maar siliconen zijn echt niet zo slecht voor je haar als je denkt.

Cyclopentasiloxane is een vluchtige siliconensoort dat vlak na het aanbrengen verdampt aan de lucht. Het is daarom een perfect ingrediënt om andere siliconensoorten in op te lossen waardoor deze beter over je haren worden verdeeld. Het wordt daarom vaak gebruikt in combinatie met Dimethiconol. Deze siliconensoort werkt goed tegen pluis en geeft je haren meer glans en zachtheid. Dimethiconol wordt echter afgeraden bij mensen met natuurlijke krullen, dus dat is wellicht iets om rekening mee te houden.

Mijn haar is stug en droog, vooral bij de punten, dus ik heb zeker niet genoeg aan de ‘2-3 druppeltjes’ die worden genoemd in de productomschrijving, echt niet. Ik denk dat ik zo één volle pipet in mijn handdoekdroge haar aanbreng als pre-styling, en dan na het krullen nog eens een halve pipet als finishing. Ik ben eigenlijk best wel een grootverbruiker, haha!

Het slechte nieuws is dat deze olie voor mij persoonlijk dus niet zo zuinig in gebruik is (maar geen enkele haarolie is dat voor mij), en ik hier waarschijnlijk met 3-4 maanden wel doorheen ben. Maar goed, ik heb dan ook érg veel en érg droog haar.

Het goede nieuws is dat, ondanks dat ik zo veel gebruik, mijn haren totaal niet zwaar aanvoelen na gebruik. De olie trekt razendsnel in en laat absoluut geen vettig laagje achter. Het laat mijn haren prachtig glanzen en na gebruik zien ze er ook meteen een stuk gezonder en gehydrateerder uit. Mijn haren vallen lekker luchtig en voelen zijdeachtig zacht aan.


Tja, of ik deze haarolie zijn geld waard vind… €74,- voor 100 ml is natuurlijk niet misselijk. Ik denk dat er vooral erg veel geld in de prachtige, hebberigmakende verpakking zit, en kleinschalige honing is nu eenmaal een kostbaar ingrediënt. Heb je minder haar dan ik en is het ook niet zo gortdroog als dat van mij, dan doe je hier veel zuiniger mee en dan is de prijs nog te overzien. Begrijp me niet verkeerd, ik ben tot nu toe erg tevreden met dit product, maar ik vind €74,- voor 100 ml voor mij persoonlijk nét iets te gortig, geloof ik.

Honey Infused Hair Mask


Ik kan hier eigenlijk heel kort over zijn: dit is het beste haarmasker wat ik tot nu toe heb geprobeerd. Allereerst is het een heerlijke grote pot van 250 ml. Verpakt in een schitterende omdoos die doet denken aan de doos van een luxe geurkaars. De doos is poederroze van kleur en bevat een bloemenprint en metallic gouden letters. Lekker luxe!

De pot zelf is gemaakt van een stevige kunststofsoort en dat is wel zo fijn onder de douche (daar vermijd ik het liefst glazen verpakkingen). Het deksel heeft een prachtige poederroze kleur en het etiket ziet er classy en luxueus uit. Echt een pareltje om te zien!


De textuur is ZO stevig, dat ik de pot ondersteboven kan houden zonder dat het haarmasker ook maar een millimeter beweegt! Normaal gesproken ben ik best wel een grootverbruiker als het op haarmaskers aankomt, maar van deze heb ik slechts een theelepeltje nodig per keer. En dat is echt super weinig voor mijn doen, dit heb ik nooit eerder meegemaakt! Het masker is heerlijk vol en romig en verdeelt gemakkelijk over mijn haarpunten. Omdat het masker zo zuinig is in gebruik schat ik dat ik hier zeker een half jaar mee kan doen (op basis van 2 keer per week een haarmasker).

Na het uitspoelen en drogen van mijn haren voelen ze werkelijk SUPERZACHT aan! Ik blijf maar aan mijn haren zitten, het voelt gewoonweg zo heerlijk aan als ik er met mijn vingers doorheen glijd. Ze zijn nog nooit zo silky geweest. De glans is daarbij ZO sterk en mooi. Ik ben helemaal verliefd.


Ja, dit haarmasker is zeker niet goedkoop (€49,-), maar gezien het wél heel zuinig is in gebruik en dit werkelijk het beste haarmasker is dat ik tot nu toe heb gebruikt, vind ik het zijn geld meer dan waard. Als dit haarmasker op is, bestel ik 100% een nieuwe. Het is een fantastisch, luxueus product waarmee je jezelf gewoon af en toe moet verwennen.

Ingrediëntenlijst;

Bovendien kan ik het ook waarderen dat dit haarmasker vrij is van parabenen, siliconen en sulfaten. Echt, ik ben zelden ZO positief verrast geweest over een haarmasker en ik kan jullie dit product dan ook van harte aanbevelen. YOUR HAIR WILL THANK YOU.

Propolis Infused Heat Protecting Spray

Het ding met heat protecting sprays is dat het niet echt te reviewen valt. Hiermee bedoel ik dat ik geen manier heb gevonden om te meten in hoeverre zo’n spray mijn haar daadwerkelijk beschermt tegen hitte.

Ingrediëntenlijst;

Wat ik wél kan vertellen is dat deze spray een UV-filter bevat (dat zie ik aan het ingrediënt Benzophenone-4) en het je haren in elk geval beschermt tegen schadelijke zonnestralen.

Verder bevat deze spray voornamelijk veel hair conditioning agents zoals panthenol en hydrolyzed wheat protein. Deze verzorgende ingrediënten maken het haar zachter en hebben dus een ontklittende werking. Natuurlijk bevat dit product ook Mirsalehi honing, als ook Mirsalehi propolis en Mirsalehi bijenwas. Deze ingrediënten hydrateren je haar.

Helemaal onderaan de ingrediëntenlijst staan een aantal verschillende gefermenteerde gistextracten die bekend staan om hun anti-oxidante en haarversterkende werking. Deze ingrediënten worden dan ook vaak gebruikt in producten die haarverlies tegen zouden moeten gaan.


Wat je echter ook opgevallen zal zijn is het tweede ingrediënt op de lijst: Alcohol Denat. Vaak haken mensen af als ze dit in de ingrediëntenlijst zien staan. Dat kan ik begrijpen, Alcohol Denat. is natuurlijk een uitdrogend ingrediënt. Gezien de fikse hoeveelheid hair conditioning agents en anti-oxidanten ga ik er echter vanuit dat dit de uitdrogende werking van alcohol meer dan alleen opheft, en dat deze spray dus meer hydraterend dan uitdrogend zal zijn.


De spray heb ik nu slechts 2 weken in gebruik, en het kan aan mij liggen, maar ik heb het idee dat mijn haren minder snel afbreken tijdens het borstelen. Officieel is dit een Heat Protecting Spray, maar ik denk dat je deze spray ook prima kunt gebruiken op de dagen dat je geen hitte gebruikt. Het is eigenlijk gewoon een hele fijne, haarversterkende en -verzorgende spray voor dagelijks gebruik. Na gebruik voelen mijn haren een stuk voller en dikker aan en valt het een stuk mooier in model.

Ook klit het niet meer zo snel. Als ik nu opsta heb ik in elk geval geen vogelnestje op mijn hoofd zitten! De geur van de spray blijft ook nog eens lekker lang in mijn haren hangen. De Heat Protecting Spray is verder vrij van sulfaten, parabenen en siliconen.


De prijs van deze spray is €36,- voor een flacon van 200 ml, wat nog relatief goedkoop is in vergelijking met de andere producten. Ik vind het moeilijk om te zeggen of dit zijn geld waard is aangezien ik het eigenlijk nog wat langer moet gebruiken om er écht een goed oordeel over te vellen, maar mijn eerste indruk is in elk geval positief. Tot nu toe bevalt deze spray namelijk erg goed en zo op papier bevat de spray (misschien op de Alcohol Denat. na dan) erg goede, haarversterkende ingrediënten. Ik blijf het in elk geval gebruiken totdat ‘ie op is!


Mocht je twijfelen om de Gisou producten aan te schaffen, dan hoop ik dat je dit een nuttige review vond waardoor je nu een goed besluit kunt nemen. Het zijn stuk voor stuk heerlijke, luxueuze producten die perfect zijn om cadeau te doen (of om te krijgen) tijdens de Feestdagen, dus mocht je nog inspiratie zoeken voor je verlanglijstje dan is dit wellicht een idee.

De Gisou Honey Infused Hair Oil (100ml) kost €74,- // de Honey Infused Hair Mask (250ml) kost €49,- // de Propolis Infused Heat Protecting spray kost €36,- // alle producten zijn verkrijgbaar via gisou.com

Wat vind jij van deze producten van Gisou, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

48 Reacties

 1. Hulua
  12 oktober 2021 / dinsdag, 12 oktober 2021

  Hoi Serena,
  Ik kwam je blogpost tegen in mijn zoektocht naar goede haarproducten. Ik had een vraagje en hoop dat je die kan beantwoorden 🙂
  Je schrijft dat Dimethiconol wordt afgeraden bij mensen met natuurlijke krullen. Wat is daarvan de reden? Ik heb namelijk van nature krullen maar stijl het altijd (draag mijn natuurlijke krullen nooit), kan het in dat geval ook kwaad?

 2. 23 augustus 2021 / maandag, 23 augustus 2021

  Ik kan dit product alleen maar aanbevelen. Heeft me echt geholpen om in vorm te blijven dus bedankt daarvoor 🙂

 3. 16 april 2021 / vrijdag, 16 april 2021

  Ik kocht dit product, ik waste het met shampoo en -haarconditioner, maar ik waste het op de 4e dag en de boven van mijn haar was vettig toen ik uit de douche kwam..?

 4. Latoya Devreker
  29 mei 2020 / vrijdag, 29 mei 2020

  Hoi Serena,

  Eerst en vooral: hele leuke review!
  Ik kwam jouw review toevallig tegen tijdens mijn zoektocht naar (overtuigende) feedback omtrent de Gisou-producten.
  Ik twijfel al heel lang om over te gaan tot aankoop, gezien de producten verre van goedkoop zijn. Daarom zou ik om te beginnen enkel de Hair Oil in 50 ml willen aanschaffen. Nu is mijn vraag: Zou ik enkel door de olie reeds resultaat hebben (ik heb echt wel droog haar op mijn lengtes en puntjes), of krijg ik enkel het beste resultaat met het volledige gamma: dus shampoo, conditioner, masker én olie?
  Op dit moment gebruik ik shampoo’s en conditioners van Kerastase, die uiteraard ook heel goed zijn voor mijn haar, maar ik vraag me dus af of ik dan niet beter de complete verzorgingsset van Gisou aanschaf, in combinatie met de olie.

  En dan misschien nog een bijkomend vraagje: zijn er bepaalde periodes waarin Gisou kortingen of acties geeft?

  Alvast bedankt voor je eerlijke mening!
  Latoya

 5. Larissa
  18 mei 2020 / maandag, 18 mei 2020

  Ik sluit me persoonlijk bij Ans aan. Nu ja, kijk … Als dit een ‘maar’ een blog is, hoeven we niet een al te hoge kwalitatieve review te verwachten aangezien het niet geschreven is door een expert, bv. iemand die hiervoor echt gestudeerd heeft. No offence, btw!

 6. Samen
  18 december 2019 / woensdag, 18 december 2019

  Nog nooit van Negin en het merk gehoord, tot dat er een pop-up store in Amsterdam van Gisou komt. Dankjewel voor de uitgebreide review, hierdoor overweeg ik toch om iets van het merk te kopen.

  Ps: *Nederlands eerste zin van de blog.

 7. Tien
  11 maart 2019 / maandag, 11 maart 2019

  Hoi Serena,

  Ik vroeg mij af hoe jij het masker hebt gebruikt! Overnacht laten inwerken of tijdens het douchen?

  • Serena
   Auteur
   13 maart 2019 / woensdag, 13 maart 2019

   hi Tien,
   gewoon paar minuten laten inwerken tijdens het douchen!

 8. 15 januari 2019 / dinsdag, 15 januari 2019

  Jeetje wat een super review, was al eerder benieuwd naar de producten. Erg leuk om jouw mening te lezen, ook mooie foto’s trouwens! Het haarmasker spreekt mij wel aan sinds mijn haar best af en toe van wat extra luxueuze voeding kan gebruiken. Thanks Serena!

 9. Romie
  4 januari 2019 / vrijdag, 4 januari 2019

  Ik moet ook even reageren hoor! Ik heb de olie (50ml) aangeschaft en het haarmasker. En OHMYGOD ik vind ze geweldig. Ik heb dik, lang en droog haar, en dit is top. Mijn haar glanst, ruikt lekker en is gewoon zacht. En geloof me, ik heb heeel veel geprobeerd… van CHI tot moroccanoil tot kerastase.

 10. Denise
  17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

  Zeer interessante producten!
  Ik zou zelf benieuwd zijn naar het masker. Ook leuk om te zien dat het met honing is gemaakt!

  X

 11. Mieke | mieksmind
  12 december 2018 / woensdag, 12 december 2018

  Tof artikel! Ik volg haar op Insta en zag de olie veel voorbij komen dus was wel benieuwd. Zoveel kan ik echt niet uitgeven aan een haarolie. Het masker daarentegen wil ik wel eens proberen, wellicht leuk idee als kerst cadeau volgend jaar 😉 ik heb erg dun en fijn haar.

 12. Karlijn
  12 december 2018 / woensdag, 12 december 2018

  Ahh ik hoopte al dat je deze review zou doen! Stond op het punt het masker te bestellen, maar toen vroeg ik me af of deze beter is dan het haarmasker van morrocan oil? Deze is ongeveer de helft van de prijs en krijgt ook veel lovende recensies. Maar als jij zegt dat die van gisou beter is bestel ik die 😀

  Bedankt alvast!

 13. Ans
  10 december 2018 / maandag, 10 december 2018

  Het enthousiasme waarmee dit artikel is geschreven, wekt argwaan op bij mij. Je prijst de verpakking de hemel in, terwijl het mij meer op een verpakking lijkt van een random goedkoop product die je bij elke drogist om de hoek kunt vinden. Daarnaast zie ik ook nergens een verantwoording voor de prijzen. Bijna 80 euro? Serieus? Voor welke peperdure ingrediënten, verpakking of marketing? Ik geloof het allemaal niet. Je bent zo non-kritisch, dat ik mij bijna voor de gek gehouden voel. Jammer, het valt mij vaker op bij jou dat je lyrisch bent over dure producten die eigenlijk geen fluit voorstellen of waarvan niet verklaard kan worden waarom ze zo duur zijn. Ik volg je graag, maar ik vind het gewoon jammer dat het ten koste van de geloofwaardigheid moet gaan :).

  • Serena
   Auteur
   10 december 2018 / maandag, 10 december 2018

   Beste Ans,
   vind het prima om kritiek te krijgen hoor, maar ik zou mezelf niet non-kritisch noemen als ik letterlijk zeg dat ik 74 euro te gortig vind voor de hair oil. Als ik non-kritisch zou zijn dan zou ik wel schrijven dat dit DE BESTE HAAR OLIE EVER IS en dat de prijs prima is in verhouding met de kwaliteit, toch?

   Zoals je weet ben ik best kritisch, maar ik ben geen azijnpisser die alle producten de grond in boort. Ik kan een goede marketingstrategie en een mooie verpakking namelijk ook zeer waarderen. Ik vind het belangrijk om bepaalde punten te benoemen, zoals dat de spray Alcohol Denat. bevat en de hair oil siliconen, maar het is dan aan de lezer zelf wat ze doen met die informatie. Wat de één een verschrikkelijk ingrediënt vindt, kan voor de ander prima werken of niets uitmaken. Dit is hoe ik het altijd heb gedaan en ook altijd zal blijven doen.

   Natuurlijk laat ik mijn mening zeker doorschemeren, dit is immers een persoonlijk blog, en als ik ergens lyrisch over ben, dan ben ik dat ook daadwerkelijk. Is geen poppenkast. Verder zou ik niet weten op welke andere producten je doelt waar ik lyrisch over doe maar die eigenlijk geen fluit voorstellen…

   Maar goed, je moest je ei kwijt. Dat heb je nu gedaan. Dit is mijn reactie daarop. Geen idee of dat je mening verandert, maar ik kon me echt niet vinden in jouw comment dus ik moest dit ook nog even kwijt!

   fijne dag!
   liefs, Serena

 14. Ilona
  10 december 2018 / maandag, 10 december 2018

  Hoi Serena,
  Mooie review maar mij te prijzig!
  Het stukje over Dimethiconol viel me even op, daar ik veel krullen heb. Nog nooit over gehoord, kun je uitleggen wat het is en wat het doet met krullend haar?

 15. Sisier
  9 december 2018 / zondag, 9 december 2018

  Grappig ik had nog nooit van Negin gehoord. Ik vind de producten toch wat te prijzig helaas. Ze zien er zeker wel mooi uit.

 16. 9 december 2018 / zondag, 9 december 2018

  Ondanks die alcohol denat vind ik de heat protecting spray interessant, de prijs vind ik ook nog wel te doen. Ik vind het altijd erg moeilijk om dit soort producten te vinden. Ik wil dat ze goed beschermen maar niet mijn haar verzwaren, omdat ik super dun (fijn) haar heb. Meestal wordt het wel zwaar. Omdat deze geen siliconen bevat is het wellicht beter voor mij. Dit ga ik onthouden!

 17. Heleen
  9 december 2018 / zondag, 9 december 2018

  Hoi Serena,
  Gebruik je ook nog steeds de producten van Maria Nila? En aan welk masker zou je de voorkeur geven?

  • Serena
   Auteur
   10 december 2018 / maandag, 10 december 2018

   hi Heleen,
   die van Gisou, 100% de beste tot nu toe! Maar ook wel de duurste…. oeps!

 18. 7 december 2018 / vrijdag, 7 december 2018

  Dat haarmasker klinkt wel heel erg goed, alleen of het voor fijn haar ook zo goed is? Je foto’s zijn prachtig.

  • Serena
   Auteur
   10 december 2018 / maandag, 10 december 2018

   hi Mariska,
   ik heb zelf fijn haar, dus ik denk van wel! Heb wel heel droog en veel haar, dus als jij minder haar hebt dan ik doe je er wellicht nóg zuiniger mee.

 19. Bo
  7 december 2018 / vrijdag, 7 december 2018

  Ik had hier nog nooit van gehoord ?
  Het haarmasker heb ik meteen besteld, ben heel benieuwd!

  Ga je toevallig het haarmasker van Coco & Eve ook testen? Ik zie die constant voorbij komen op Instagram

  • Serena
   Auteur
   7 december 2018 / vrijdag, 7 december 2018

   hi Bo!
   Nou daar ben ik eigenlijk ook wel heel erg benieuwd naar, ook omdat die op cultbeauty zo ontiegelijk veel lovende reviews krijgt! 4 van de 5 sterren op basis van bijna 90 reviews. Ik zag dat dit masker wel siliconen bevat. Hmmmm! Ik wacht eerst even tot mijn Cultbeauty bestelling binnen komt (ik wacht er al op sinds Black Friday) en als ik daar nog eens ga bestellen, bestel ik deze zeker mee 🙂

 20. 7 december 2018 / vrijdag, 7 december 2018

  Wat een goede review nichtje. Heel eerlijk en oprecht (zoals altijd). I like! Je hebt mij helemaal enthousiast gemaakt. Ik wil HEEL GRAAG het haarmasker proberen. Prijstechnisch komt dat ook even wat beter uit plus als ik zo je ervaring lees dan zou ik hier heel blij van worden. Iets voor Kerst denk ik:)

  • Serena
   Auteur
   7 december 2018 / vrijdag, 7 december 2018

   Hihi, thanks Rory! TREAT YO SELF!

 21. lousaa
  7 december 2018 / vrijdag, 7 december 2018

  Hilarisch die foto met die imkerkap. Zit daar te doen alsof ze zichzelf beschermt tegen de bijen, maar heeft dan wel blote armen en voeten en wijde pijpen.

  Bij mij gaan de alarmbellen dan wel rinkelen hoor: of die producten nu werken of niet: dit is in elk geval een mooie vrouw die een slaatje uit de goodwill die ze heeft opgebouwd via social media.

  Honing kan best duur zijn, afhankelijk van de bloemen waar de bijen op aangewezen zijn, maar de meeste honing is redelijk betaalbaar. En in deze concentraties zou het de prijs niet moeten opdrijven tot 74 euro voor een klein flesje siliconen en olie.

  • merel
   8 december 2018 / zaterdag, 8 december 2018

   logischerwijs zou je kunnen denken dat het een beeld is van de advertentie/reclame omtrent de producten en niet een weergave van hoe ze echt de honing verzamelt. maar ieder zn eigen manier om tot conclusies te komen natuurlijk.

   • Serena
    Auteur
    10 december 2018 / maandag, 10 december 2018

    En veel imkers zijn zo vertrouwd met de bijen dat ze vaak helemaal geen pak aantrekken, trouwens!

  • Lina
   4 januari 2019 / vrijdag, 4 januari 2019

   Eh? Die honing wordt gewoon bij haar vader geproduceerd, hij is imker. Er zijn zat videos en foto’s van hun samen, tussen de bijen. 🙂 Dus het is helemaal niet nep. Bijvoorbeeld hier bydanie.nl/negin-mirsalehi-lanceert-gisou/ waar ze helemaal niks anders aan heeft dan handschoenen. Ze is daarmee opgegroeid.

 22. 7 december 2018 / vrijdag, 7 december 2018

  Ik heb de olie ook en mijn review komt binnenkort online. Ik vind het echt héle fijn haarolie en ik vind het leuk dat deze wat ‘stroperiger’ is – al honing – dan mijn andere olies. Toch vind ik minder dure olies net zo fijn. Ik vind deze olie wel het aller-, aller-, allerlekkerste ruiken van alle olies die ik heb en hij doet wel wat ik ervan verwacht :-).
  Het haarmasker wil ik heel graag nog eens gebruiken.

 23. Syl
  7 december 2018 / vrijdag, 7 december 2018

  Mooie producten maar voor mij te duur.
  Ik gebruik nu maroccanoil. Eigenlijk ook erg duur.

 24. Rita
  6 december 2018 / donderdag, 6 december 2018

  Mooi, uitgebreid en eerlijk review! De heat protecting spray als haarversterker klinkt wel goed en de prijs is ok

 25. 6 december 2018 / donderdag, 6 december 2018

  Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk, ik wil nu eigenlijk meteen alle producten bestellen. Vooral het masker en de olie klinken goed, maar eigenlijk ook de spray, haha. En de verpakkingen en jouw foto’s, fantastisch!

 26. 6 december 2018 / donderdag, 6 december 2018

  Wat een fijne review, Serena! Zo uitgebreid en duidelijk met die prachtige foto’s erbij. Ondanks dat de producten inderdaad erg ‘Instagrammable’ zijn en hun werking ongetwijfeld goed doen, zijn de prijzen voor mij ook aan de hoge kant. Ik ga vaak voor de middenweg, de shampoo’s en haarproducten van de goedkope budgetmerken laat ik al een tijd lang links staan, ik ga nu vaak voor shampoo’s van Aussie of GUHL. Liefs, Nicole

 27. 6 december 2018 / donderdag, 6 december 2018

  Prachtige producten! Ik zou ze graag willen proberen ?

 28. anna
  6 december 2018 / donderdag, 6 december 2018

  Leuk artikel! voor mij helaas echt te duur. Ik ontdekte een foutje: ‘want Gisou verzend wereldwijd’ moet verzendT zijn. liefs!

 29. Charissa
  6 december 2018 / donderdag, 6 december 2018

  Je kan zien dat hier drie dagen werk in zit! Hele mooie review. Ik mis alleen een shampoo en conditioner, ik ben zo iemand die dingen in een hele set wil gebruiken. Anders kruisen de geuren elkaar. Gekke tik van mij. Misschien brengt ze dat ooit nog uit. Ik wou dat ik er het geld voor over had! Lekker masker, best spray en daarna nog lekker de olie erin.

 30. 6 december 2018 / donderdag, 6 december 2018

  Oh hier wachtte ik al op. Mooi review als altijd en prachtige foto’s!

  Ik wil zo graag de olie en ook het haar parfum. Denk dat ik maar één van de twee aan de kersman ga vragen.

 31. Evelien
  6 december 2018 / donderdag, 6 december 2018

  Nog nooit van haar gehoord! Leef ik onder een steen? Wat gek dat die olie in verhouding tot de andere twee producten zo veel duurder is. Ik koop ook altijd honing bij de locale imker en die is indd niet te vergelijken. Ik doe hem ook vaker met kokosolie samen in mn haar.

  • Sandy
   7 december 2018 / vrijdag, 7 december 2018

   Haha, ik kende haar ook niet. Even gegoogled: wat een vreemde wereld toch dat je zoveel kunt verdienen met Instagram en zoveel betaald krijgt voor reclame. Het haarmasker klonk goed, maar siliconen en krullen gaat helaas niet samen.

   • Serena
    Auteur
    7 december 2018 / vrijdag, 7 december 2018

    hi Sandy,
    het haarmasker bevat juist geen siliconen.

    • Carina
     7 december 2018 / vrijdag, 7 december 2018

     Het bevat wel quaternium wat ook een laagjesvormer is en qua werking vergelijkbaar met siliconen.
     Trouwens de smaak van honing is heel erg afhankelijk van de gebruikte nectar. De honing in de supermarkt is een blend om de klant een altijd gelijksmakend product te kunnen bieden terwijl als je het bij een imker koopt, het verschilt naarmate waar de bijen hebben gevlogen en gegeten.
     Ik vind de producten erg fancy eruit zien maar ze zijn hun prijs echt niet waard als je naar de ingredienten krijgt. Marketingtechnisch is het wel erg goed opgezet.

     • Serena
      Auteur
      7 december 2018 / vrijdag, 7 december 2018

      Polyquaterniums zijn inderdaad vaak laagjesvormers, maar dit is quaternium-87. Dat is een wateroplosbare variant die niet voor de zogeheten build-up zou moeten zorgen.

     • Heleen
      9 december 2018 / zondag, 9 december 2018

      Deze honing komt uit Almere dus koolzaad al is dat er ook steeds minder door de bebouwing in de polder. Maar ik kan me niet mij niet voorstellen dat alle honing afkomstig is van de haar vader. Daar is het te kleinschalig voor. Dus zal de honing ook ergens anders vandaan komen. Leuk PR verhaal natuurlijk. Vooral met die foto’s erbij. Slimme zakenvrouw is het.

    • Sandy
     9 december 2018 / zondag, 9 december 2018

     Oooh sorry, dank je wel. Dan heb ik wel interesse, vooral in de winter met m’n droge haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *