Vlog Curacao Persreis

Zo, na een persreis van 6 dagen ben ik weer terug in ons koude kikkerlandje! Wat was Curacao geweldig. We hadden een megadruk programma (elke dag om 7u vertrekken en rond 23u weer terug in onze kamer) dus we hebben erg veel gezien en gedaan en natuurlijk heb ik zo veel mogelijk geprobeerd te vloggen. Een uitgebreid reisverslag met hotspots volgt, maar via mijn vlog kunnen jullie vast een goede indruk krijgen van Curacao en onze avonturen meebeleven!


Als je de vlog niet kunt bekijken, klik dan hier.

Ik was hier samen met Manon, Henriette, Jasmijn en Chantal. Een hele spontane en gezellige groep meiden waarmee ik veel heb gelachen. Je kunt al onze Instagramfoto’s terugvinden via de gezamelijke hashtag #5girlscuracao en houdt hun sites ook zeker in de gaten voor Curacao reisverslagen en tips. Lieve meiden, het was te gek om het eiland samen met jullie te ontdekken!

curacao carnaval girlsUntil next time,
Serena Verbon

 

Volg:

69 Reacties

 1. 8 december 2013 / zondag, 8 december 2013

  Wat een super gezellige sfeer! Leuk filmpje!

 2. Naomi
  7 december 2013 / zaterdag, 7 december 2013

  Aaahhh ik wil zo graag terug na het zien van dit filmpje! Wat is het toch mooi daar. En handig die plant voor de muggenbulten zeg, op de één of andere manier jeuken die daar namelijk 10 keer zo erg als hier in Nederland haha!

 3. 6 december 2013 / vrijdag, 6 december 2013

  Hoi Serena,
  Super leuke video, mooie herrinering van onze reis met alle #5girlscuracao;)

  • Serena
   Auteur
   7 december 2013 / zaterdag, 7 december 2013

   Yaay, je hebt hem gezien!! Hoe is het Henriette? 🙂

 4. Tess
  6 december 2013 / vrijdag, 6 december 2013

  Ik zag alleen al aan het stenen huisnummer dat ik daar ook heb gezeten, in Jan Thiel! Blij dat je het zo ontzettend leuk hebt gehad! Door je vlog wil ik nog liever terug! Allemaal zo herkenbaar! Dankjewel Sereen!

 5. jill
  6 december 2013 / vrijdag, 6 december 2013

  Heel leuk! En wauw I love your sunglasses! Waar heb je die vandaan?

 6. 5 december 2013 / donderdag, 5 december 2013

  Wat is curaçao toch mooi!

  Hoelang is het vliegen?? en hoe is het vliegen gegaan?
  Ik ben vorig jaar voor het eerst in een vliegtuig geweest en ik was zo bang, heb echt gehuild.
  Was blij dat we inTurkije aankwamen! Maar het was het zeker waard.

  Ik wil supergraag nog naar veel mooie plekken waar je jammer genoeg voor in t vliegtuig moet.

  Echt geweldig dat je daar zo die aloë vera planten hebt groeien en kunt gebruiken, hier zit volgens mij maar een paar druppeltjes in de producten!

  En de dolfijnen oooh!! Dat wil ik ZO graag een x doen, dat is echt iets wat ik gedaan moet hebben

 7. Heleen
  5 december 2013 / donderdag, 5 december 2013

  Wauw! Wat lijkt me het geweldig om daar een keer naartoe te gaan! 🙂

 8. 5 december 2013 / donderdag, 5 december 2013

  Wauw, dat appartementje is echt heel mooi 🙂
  De dame die achter jou loopt tijdens het carnaval, is duidelijk ‘not amused’ 😀
  Wat gek: die kerstbomen enzo en dan mensen in bikini zien 😀 In m’n hoofd klopt het niet helemaal 😀

 9. 5 december 2013 / donderdag, 5 december 2013

  Echt een goed in elkaar gezette vlog! Ik wil nu ook naar Curacao! Maar waarom was je daar? Een persreis om Curacao te promotenis natuurlijk wel super vet, maar snap de link niet helemaal naar jou als beautyblogger…

 10. Marjolein
  5 december 2013 / donderdag, 5 december 2013

  Hele leuke vlog maar volgens mij staat de Tafelberg toch echt in Zuid-Afrika.
  Curaçao ziet er prachtig uit! Ik hoop dat ik er ook ooit een keer heen ga

 11. 5 december 2013 / donderdag, 5 december 2013

  Ik had het filmpje al op YouTube gezien, maar wat gaaf dat je dit mocht doen! Ben stiekem wel een klein beetje jaloers hoor… Curacao staat ook op mijn wensenlijstje, OOIT…

 12. 5 december 2013 / donderdag, 5 december 2013

  oh, echt heerlijk zeg, zo’n reis! Ziet er ook zo mooi uit daar <3

 13. Romy
  5 december 2013 / donderdag, 5 december 2013

  heey! ik zat daar ook bij hamingway 🙂 en met daar ook bij het sea aqaruim geweest en daar met dolfijnen gezwommen! super leuk om te zien! xx

 14. Marit
  5 december 2013 / donderdag, 5 december 2013

  hoi,

  Superleuke vlog, maar waarvoor was deze persreis precies? Om het eiland en het toerisme te promoten?
  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *