Amerikaanse hamburger sliders

Amerika is een van mijn favoriete vakantielanden. Natuurlijk door het lekkere weer, de vriendelijke mensen en de geweldige (outlet) shopping malls, maar ook het eten vind ik prachtig. Ribs, steaks en burgers!

Vorig jaar in Las Vegas at ik voor het eerst mini hamburger sliders. Zo klein en schattig! Je kon ze zo naar binnen schuiven. Zouden ze daarom ‘sliders’ heten? Ideaal als snack of voorgerecht, of eet er 3 bij elkaar als hoofdgerecht.

Hieronder maak ik mijn eigen mini burgers! Let vooral op de hamburgersaus. Die is echt superlekker!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe ik deze mini hamburger sliders maak. Het is makkelijk, snel klaar en superlekker! Een leuke partysnack, tussendoortje, maar ook lekker als voorgerecht of hoofdgerecht.

Tara heeft ook een heerlijk Amerikaans recept voor jullie! Het recept van haar hot dog sloppy joe’s kun je bekijken via kittehscupcakes.nl.

Enjoy!

Wat is jullie favoriete dish uit de Amerikaanse keuken?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

53 Reacties

  1. 14 maart 2014 / vrijdag, 14 maart 2014

    Ziet er heerlijk uit! Ga ik zeker een keer proberen. 🙂

  2. 12 maart 2014 / woensdag, 12 maart 2014

    Leuk recept! Alleen zou ik echt nooit of te nimmer voorgesneden uien kopen. In België kan je het zelfs niet kopen denk ik maar het lijkt me veel duurder en minder ‘vers’. Ik kook graag dus ik ben niet echt van de ‘luie’ trucjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *