New week: lentekriebels tag

Ahhhhh, ik kan er niet meer tegen! Ik heb ontzettende last van… de lentekriebels! Ik houd van de winter, maar ik houd nog meer van de zon en ik kan dus nooit wachten tot die grauwe, grijze en gure dagen worden ingeruild voor dagen waarin het zonnetje zich vaker laat zien en de temperaturen een stuk milder zijn. Het leek me daarom leuk om zelf een Lentekriebels TAG voor jullie te maken (die jullie gerust mogen overnemen voor op je eigen blog). Bovendien is een TAG meteen een leuke manier om iemand beter te leren kennen.

8538577349_49d53af85d_z-470x312-1

Lentekriebels TAG

1. Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord ‘lente’?
Voor mij is dat ‘vakantie’ omdat ik van de lente altijd een soort vakantiegevoel krijg. Ik heb dan echt zin om te terrassen, parkhangen, fietsen door de stad en het sfeertje is dan altijd zo chill en vrij. Ik voel me altijd heel onbezorgd en supervrolijk. Dus ook al ga ik het land niet uit, de lente zorgt er voor dat ik dat ultieme vakantiegevoel te pakken krijg. Ik krijg ook altijd veel inspiratie in de lente. Ook heerlijk: de balkondeuren openzetten, frisse lucht in huis, bloemen in huis halen… love de lente!

de geur van de lente2. Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
Lente ruikt naar vers gemaaid gras, de geur van zon op je huid, witbiertjes met citroen en seringen.

DSC_05433. Wat is je favoriete lente nagellakkleur?
Ik ben eigenlijk een stiekeme fan van roze. Ik heb niet veel roze kleding, maar ik houd wel heel erg van de kleur op mijn nagels. Ik word er zo vrolijk van! En ik heb nu รฉรฉn zachtroze trui in mijn kast die me eigenlijk wel erg mooi staat, dus daar vind ik dan een wat hardere kleur roze erg mooi bij staan. Ik zou zeggen zuurstokjesroze. Of snoeperig poederroze. En dan het liefst een holografische finish. Of liquid Sand. Of glitters.

3811894. Wat is je favoriete lente bloem?
Hier in Houten springen de krokussen en narcissen al uit de grond, dat zijn wat mij betreft de ultieme lentebloemen. Als je die ziet, dan weet je dat het lente is! Maar mijn favoriete lente bloem is denk ik wel de Magnolia. Bij mijn ouders staat een prachtige Magnoliaboom in de voortuin, die heeft mijn moeder nog van mijn Indische oma gekregen. De boom is erg groot en komt tot de eerste verdieping. Vroeger toen ik nog thuiswoonde keek ik uit het raam en zag het er wit van de bloeiende Magnoliabloemen. Prachtig! Ik moet altijd aan mijn moeder, oma en aan de lente denken wanneer ik aan Magnolia’s denk. Het enige is dat ze helaas zo kort bloeien en dat een regenbui de bloemen meteen verpest!

5. Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?
Op beautygebied ben ik blij met de golvende en krullende haarstyles. Dus weg met die kaarsrechte gestijlde haren met de stijltang, en hallo golvende bos met volumineuze krullen! Of gewoon een nonchalant slagje. Het haar mag weer BIG en BOLD en daar houd ik van! Op fashiongebied ben ik natuurlijk blij met de comeback van de scrunchie (jawel, daar ga ik weer!) en de wat speelsere designs en vrolijke prints. Het mag best wat vrolijker en gezelliger op straat worden, dus dat vind ik leuk!

onzelievelings_116. Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje of geurkaars, of beide)?
Ik draag graag Bvlgari Jasmin Noir l’eau exquise, In Love Again van Yves Saint Laurent en ik heb net een nieuwe geur van Guerlain ontvangen die ook helemaal het einde is, met citroen! Allemaal heerlijke, frisse, sprankelende geuren met veel citrus in de topnoot. Love it!

zusjes-e13587866994967. Houd jij een lente schoonmaak?
Jazeker! Mijn zusjes Larissa en Tara (van KittehsCupcakes.nl) en ik houden sinds een aantal jaar elk jaar een ‘Shop my Closet’ sale in Utrecht. We mesten onze kledingkasten uit en verkopen dan onze kleding, schoenen, tassen en sieraden en meer accessoires die we niet meer dragen of waar we op uitgekeken zijn. Dit laten we altijd van te voren weten aan onze bezoekers, en ook dit jaar zijn we weer van plan een Shop my Closet sale te organiseren. Op die manier kunnen jullie leuke kleding shoppen voor zachte prijsjes (denk echt aan afgeronde prijzen van 3 euro, 5 euro, hoogstens 20 euro) en ons meteen even ontmoeten! Het is altijd erg druk en supergezellig en we zorgen altijd voor hapjes, drankjes en een muziekje. Naast kleding ruim ik ook altijd mijn make-up stash op en heb ik zin om mijn huis te verbouwen (en met verbouwen bedoel ik heen en weer schuiven). Dus ja, die spring cleaning houd ik zeker!

neonnights_038. Wat is je favoriete lente accessoire?
Ik had een hele mooie Ray-ban piloten zonnebril, maar die heb ik weggegeven. En nu mis ik die zonnebril eigenlijk wel! Het is een van de weinige modellen die me echt goed staat. Dus ja, die wil ik opnieuw kopen en dan wordt dat vast en zeker mijn nieuwe favoriete lente accessoire. Ik ben absoluut geen sjaaltjesmens, dus van die gigantische sjaals als fashion accessoire zal je me nooit (of niet snel) zien dragen. Qua tassen ben ik heel praktisch en waarschijnlijk zal ik mijn SLOAN bag van Michael Kors erg veel gebruiken, maar dat is eigenlijk het hele jaar door en dus niet alleen in de lente, haha! Ik ben wel echt een shoe freak, en ik kan niet wachten op mijn neon oranje pumps met zilveren cap toe van Miu Miu weer vanonder het stof te trekken. Neon kan nog steeds dit jaar zag ik! Prachtig in combinatie met witte kleding!

milka lepeleitje9. Heb jij nog leuke plannen tijdens de Tulpvakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen, Hemelvaart)?
Met Pasen eet ik vaak een ouderwets Paasontbijtje bij mijn ouders. Trouwens, weet je waar ik nu aan denk, aan die MILKA eitjes met een soort van witte chocolademousse erin! OMG! Die ga ik weer inslaan zo. Ze zitten in een paars eierdoosje. Lekker zeg, krijg er al meteen helemaal zin in, haha! De andere dagen heb ik nog niets gepland, maar ik moet zeggen dat je als eigen ondernemer niet echt rekening hoeft te houden met vakanties of vrije dagen: ik kan gaan en staan waar ik wil dus ik kan elk moment het vliegtuig pakken als ik zou willen. Mijn zusjes en ik willen nog wel graag met zijn drietjes op reis, hopelijk kan dat in de lente nog en anders wordt het begin van de zomer (kunnen we even wat langer sparen).

serena-disco-pant10. Omschrijf je favoriete lente outfit?
In de lente is het nog niet ZO warm, dus ik draag dan geen jurkjes of shorts. Wel kan ik dan weer lekker mijn disco pants weer aan! In de winter is het daar namelijk echt te koud voor. En dan in combinatie met een wat wijder T-shirt of cropped top. En dan lekkere sneakertjes eronder, of All Stars, of Timberlands, haha! Kan niet wachten! ๐Ÿ™‚

Ik hoop dat jullie de vragen van deze Lentekriebels TAG leuk vonden en dat jullie de TAG overnemen op je eigen blog of YouTube kanaal!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

76 Reacties

 1. 23 maart 2015 / maandag, 23 maart 2015

  Wat een leuke en vrolijke tag al weer een jaartje later heb ik de lentekriebels tag ook ingevuld, want eindelijk is de lente weer begonnen.

 2. lepel ei gek
  15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Lieve Serena ik ben zo gek op de milka lepel eitjes ik heb gister weer 4 pakjes ingeslagen. Kan je er geen winactie over doen dat als je wint dat je 10 pakjes krijgt dat zou leuk zijn

  • Marleen
   8 april 2014 / dinsdag, 8 april 2014

   Hoi lepel ei gek.

   Ik kan de lepeleitjes neeeergens meer vinden hier!
   Waar heb jij ze gekocht??

   X liefs

   • lepel ei gek
    13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

    Hoi Marleen ik heb ze bij de trekpleister en bij de kruidvat gekocht.
    xxx

 3. 6 maart 2014 / donderdag, 6 maart 2014

  Wat een mega leuke tag! ๐Ÿ˜€
  Ik ga hem zeker van je overnemen, word er helemaal vrolijk door.

 4. 6 maart 2014 / donderdag, 6 maart 2014

  Wat een ontzettend leuke tag! Gisteren was het natuurlijk super mooi weer en ik heb voor het eerst op terras gezeten. Heerlijk zonder jas aan vh zonnetje genoten en geluncht. Nav al dat moois, heb ik de tag overnomen op mijn blog ๐Ÿ™‚ Thx Serena!

 5. Josefine
  5 maart 2014 / woensdag, 5 maart 2014

  Jij hebt zooo’n mooi figuur, die outfit op de laatste foto staat top! En super leuke tag, krijg helemaal zin in de lente ๐Ÿ™‚

 6. 5 maart 2014 / woensdag, 5 maart 2014

  Hai Serena,

  Ik vond je tag echt leuk, dus heb hem ook gedaan:D hij komt morgen online..

  Liefs

  Cora

 7. 5 maart 2014 / woensdag, 5 maart 2014

  Ik vindt het echt een leuke tag!

  Xxx Anouk

  ps.: waar zou ik over kunnen bloggen?

 8. 5 maart 2014 / woensdag, 5 maart 2014

  Ik vindt het echt een leuke tag!

  Xxx Anouk

  ps.: waar zou ik over kunnen bloggen?

 9. 4 maart 2014 / dinsdag, 4 maart 2014

  Hele leuke tag! Ik ga hem denk ik overnemen. Ik krijg er idd al lentekriebels van!

 10. Nixi
  4 maart 2014 / dinsdag, 4 maart 2014

  Is dit een stiekeme advertorial voor Milka?!

 11. steffie
  3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  ziet er zo lekker uit, die milka eitje met mousse erin heb ik nog nooit in Belgiรซ gezien

 12. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Leuke tag! Hij maakt me echt vrolijk ๐Ÿ™‚

 13. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Wat een leuke tag en ook erg leuk om je antwoorden te lezen! Narcissen vind ik zo mooi en die geven mij toch wel echt het lentegevoel. Vooral de gele met een oranje toeter vind ik erg mooi, maar die kan ik jammer genoeg bijna nergens in de winkels vinden. Ik ga deze tag ook zeker overnemen, want ik heb ook alweer een tijdje de lentekriebels haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *