Tutorial Tuesday | Maybelline The Nudes palette

Vandaag is het weer Tutorial Tuesday en heb ik een mooie, neutrale en sprankelende look voor jullie in petto! Bronze en nude op de ogen, subtiele bronzer op de wangen en een fris roze shimmertje op de lippen. De perfecte everyday look! Natuurlijk review ik elk product ook nog afzonderlijk, dan weet je meteen wat je er aan hebt.

maybelline the nudes palette_25 De producten die ik voor de look van vandaag gebruik;
1. Maybelline The Nudes palette
2. Chanel Lumière d’été illuminating powder
3. Guerlain Terracotta bronzing powder – natural/brunettes
4. Collistar Art Design mascara
5. Gosh Xtreme liquid gel eyeliner – 001 black
6. L’Oréal Paris Infallible lipgloss – never let me go

maybelline the nudes palette_22 Het resultaat is een hele zachte, neutrale en frisse look. Ik heb er na deze review zeker weer een aantal favorieten bij! Benieuwd naar welke producten ik het meest enthousiast ben, en welke me lichtelijk tegenvielen? Lees het hieronder!

Maybelline The Nudes palette

maybelline the nudes palette_34 Nou, over dit palette ben ik allereerst zéér te spreken. Het palette is heel rechttoe, rechtaan. Dus, geen spiegel en geen chique kwastjes, maar wel 12 mooie, neutrale kleurtjes. Er is een goede balans tussen matte en shimmery finishes en ook is er een goede balans tussen de koele en warme bruin- en bronzetinten. Je kunt er alle kanten mee op! Werk je met de lichtere kleuren dan heb je een prachtige, neutrale look en met de donkere kleuren kun je juist een feestelijke avondlook creëeren.

maybelline the nudes palette_09Swatches van de bovenste rij.

maybelline the nudes palette_08Swatches van de onderste rij.

Ik vind het pigment erg goed (zwart had van mij nog wel iets intenser gemogen) en de oogschaduw zelf kruimelt en verstuift niet. Het brengt daarom lekker romig aan op de oogleden en laat zich prima blenden. Ik vind dit echt een heerlijk palette! De kleuren zijn ontzettend mooi en flatterend en passen bij elke type vrouw, of je nu groene of bruine ogen hebt of blondine of brunette bent.

maybelline the nudes palette_17 maybelline the nudes palette_19 maybelline the nudes palette_16 De eyelooks die je er mee kunt maken zijn naturel en bronze, waardoor je meteen zo’n lekkere zomervibe krijgt. Door met de highlighters te spelen krijg je een verhelderende, frisse oogopslag. Ik ben echt helemaal in love met dit palette! Mijn nieuwe favoriet die ik zeker mee ga slepen op vakantie deze zomer, en die ik meteen in mijn everyday make-up bakje heb gedeponeerd.

De prijs van het Maybelline The Nudes palette is €15,99. Dit mooie palette is vanaf morgen (27 mei 2015) te koop bij de drogist.

Gosh Xtreme liquid gel eyeliner

maybelline the nudes palette_29 Ik heb al lange tijd geen vloeibare eyeliner meer gebruikt, ik weet niet eens echt goed waarom! De laatste tijd ging ik meer voor een smokey look door potloodjes te gebruiken als eyeliner en dat een beetje uit te vegen. Ook erg mooi, maar zo’n strakke winged eyeliner kan ik toch ook wel heel erg waarderen! Ik was daarom reuzebenieuwd naar dit exemplaar van Gosh. Het kwastje bestaat uit een ‘stiftje’ van vilt. Het puntje is heel fijntjes en smal, zodat je hier – vermoedelijk – ook hele fijne lijntjes mee kunt trekken.

De Xtreme liquid gel eyeliner is waterproof, daar houd ik van! Ik heb eigenlijk altijd waterproof mascara, waterproof potloodjes en waterproof eyeliner. Ik ben zo iemand die snel last krijgt van tranende ogen (door wind, koud, zon) dus ik zweer bij waterproof. Ik ben daarom blij dat dit product ook waterproof is!

maybelline the nudes palette_13Wow, de swatches zijn in elk geval veelbelovend. Heel gepigmenteerd. De stift glijdt soepel over de huid zonder haperen en zonder te vervagen van kleur.

maybelline the nudes palette_06 maybelline the nudes palette_07 Ik kan met deze liner een prachtige, intense en strakke winged lijn trekken. Met het vilten stiftje werk je heel gemakkelijk en snel, het beweegt soepel over de huid heen. De kleur is in één keer goed, dus je hoeft er geen tweede of derde keer overheen. De lijntjes drogen razendsnel op, dus je moet echt snel werken en als je een foutje maakt, snel corrigeren.

gosh liquid gel eyeliner Waar ik bang voor was, was dat de lijn in de loop van de dag ‘scheurtjes’ zou vertonen, maar dat was gelukkig niet het geval. De formule is inderdaad waterproof, maar als je echt hard in je ogen wrijft dan ‘rult’ de eyeliner. Ik heb wel eens jeuk bij mijn ogen en dan krab ik, maar in dat geval blijft de eyeliner intact. In principe blijft de eyeliner er dus de gehele dag goed op zitten, ook als ik moet tranen of als het regent!

Gosh Xtreme liquid gel eyeliner kost €8,79 (1,7 ml) en is te koop bij de drogist.

Collistar Art Design mascara

maybelline the nudes palette_28 Collistar noemt deze mascara hun meesterwerk, dus wow, de verwachtingen zijn hoog! De Art Design mascara belooft ‘panoramisch volume’ en ‘wimpers als een kunstwerk’. Perfecte dekking, volume en een spectaculaire krul. We zijn benieuwd. Het borsteltje is kegelvormig en bestaat uit allemaal kleine vezelhaartjes (dus geen siliconenhaartjes). De huls bevat 12 ml mascara.

maybelline the nudes palette_27 Ook bevat de formule een unieke mix van carnaubawas en soja lecithine met vochtregulerende eigenschappen, gecombineerd met een vitamine C + E complex met anti-oxidant werking. Op deze manier blijven de wimpers jeugdig, sterk en soepel. Je zou het kunnen zien als een anti-age mascara!

maybelline the nudes palette_05 Het borsteltje ligt lekker in de hand en voelt prettig aan tegen mijn wimpers. Er komt een goede dosis mascara op de borstel, niet te veel en niet te weinig. De mascara is niet droog en niet nattig, gewoon precies goed. Het borsteltje pakt met het puntje echt alle haartjes, ook die kleine babyhaartjes aan het begin en einde. Met de vollere onderkant ‘bounce’ ik tegen mijn wimpers aan voor maximaal volume.

collistar art design mascara De Art Design mascara waaiert mijn wimpers mooi uit en geeft ze volume zonder te klonteren. Wimpers voelen zacht aan en blijven de hele dag zo, zonder uitlopen of vlekken.  Ik vind ze niet per se veel langer en ook de krul zakt uit, dus ook deze mascara overtreft wat mij betreft niet mijn favoriete mascara van dit moment, de Guerlain Cils d’Enfer waterproof.

De Collistar Art Design mascara kost €24,50 (12 ml) en zal vanaf begin juni 2015 te koop zijn bij de parfumerie.

Guerlain Terracotta Bronzing Powder

maybelline the nudes palette_33Elk merk heeft zo zijn paradepaardjes en bij Guerlain zijn dat absoluut de bronzers. Dit high end merk staat bekend om hun bronzing producten vanwege de mooie, natuurlijke finish en de uitstekende kwaliteit. Deze zomer brengt Guerlain bronzers uit in afneembare siliconenhoesjes, hoe cool! Zo heeft deze bronzer een prachtig koraalroze hoesje. Lekker vrolijk en het valt direct goed op als je in je toilettas aan het graaien bent. En is je bronzer op? Dan kun je het hoesje om de volgende Guerlain bronzer doen. Supergaaf!

maybelline the nudes palette_10 De swatch ziet er mooi uit. Niet al te sterk gepigmenteerd, maar ook niet te zwakjes. De kleur oogt lichtelijk oranje (no!), maar eenmaal op de huid is het juist een vrij natuurlijke bronzekleur. Echt alsof je een zonnetje hebt gepak! De bronzer blijft ook erg goed zitten, zelfs op warme, zweterige dagen (ik spreek uit ervaring, haha).

the purple blues_05Voor de bronzer.

maybelline the nudes palette_14 Na de bronzer. Ik heb de bronzer aangebracht op mijn wangen, onder het jukbeen, op mijn neusbrug, langs mijn haarlijn en langs de kaaklijn. Heel lichtjes, met een grote poederkwast. Het geeft meteen een gezonde, sunkissed look! De finish lijkt matte, maar het bevat toch hele minuscule gouden shimmertjes, die zorgen voor een hele subtiele, warme glow.

De Guerlain Bronzing Powder voor brunettes summer edition kost €51 en is vanaf begin juni 2015 te koop bij de parfumerie.

Chanel Lumière d’été illuminating powder

maybelline the nudes palette_32 Is het geen beauty om te zien? Het paradepaardje uit de nieuwste zomercollectie van Chanel is deze illuminating highlighter. Een licht getint poeder met een verhelderende glans. Ik ging er vanuit dat dit puur een highlightend product zou zijn, maar ik had het mis… dit product is in feite een bronzer.

maybelline the nudes palette_26Dit poeder is zo mooi om te zien! Het patroontje van de Cameliaroos is typerend voor Chanel. Het poeder heeft een lichtelijk romig effect en brengt dan ook lekker en soepel aan, en blijft lang zitten op de huid.

maybelline the nudes palette_11 Swatch van het poeder. Zoals je ziet is het een heel subtiel bronzekleurtje en bevat het nog subtielere shimmers. Het is heel fijntjes, maar je ziet toch dat het een mooie glansje heeft. Niets glitterigs of overmatige metallic glans, het is heel natuurlijk en glowy. Voor mij persoonlijk is dit geen goede bronzer omdat ik te getint ben, maar heb je een blankere huid, zelfs al ben je heel licht, dan denk ik dat deze bronzer zeer geschikt is voor jou.

maybelline the nudes palette_15 Hier wilde ik het poeder als highlighter over de Guerlain bronzer aanbrengen, maar zoals je ziet is er niet veel verschil te zien.

bronzer voor en na Links is Guerlain en rechts is Chanel (na het opbouwen van 3 laagjes). Zoals je ziet hebben beide producten een gelijksoortig effect! Zelfs de subtiele, warme glow is bijna identiek. Guerlain voor brunettes is wat donkerder en gepigmenteerder dan Chanel, dus mocht je getint zijn dan zou ik voor Guerlain gaan. Ben je wat blanker van huid of houd je van een subtiel bronzekleurtje (en ben je gewoon ook heel erg verliefd op de mooie verpakking) dan zou ik voor Chanel kiezen. Ik vind beide producten erg mooi, het geeft een prachtig zongebruind effect. Het zijn niet hele bijzondere of spraakmakende poedertjes, maar het zijn echt van die producten die je elke dag met veel plezier zal gebruiken. Perfecte basics!

Chanel Lumière d’été illuminating powder kost €56 en is een limited edition. Het poeder ligt al sinds 1 mei 2015 in de winkels.

L’Oréal Paris Infallible lipgloss

maybelline the nudes palette_30Ik ben eigenlijk meer van de lipsticks, maar een goede lipgloss kan ik ook zeker waarderen. En een goede lipgloss, die plakt niet. Wat dat betreft zit je meteen goed met deze Infallible lipglossjes, die absoluut niet plakken. Met het vreemd-gevormde applicatortje breng je de lipgloss in één swoop aan op je lippen, ideaal! Er komt precies genoeg lipgloss vanaf voor zowel mijn onderlip als bovenlip. Met de holle kant ga ik over mijn onderlip, vervolgens draai ik hem om en kan ik met het puntje perfect langs mijn cupidoboog.

maybelline the nudes palette_12 De kleur die ik vandaag gebruik heet 505 – never let me go. De kleur is héél zachtroze met onwijs veel gouden shimmers. De lipgloss is zo goed als transparant.

maybelline the nudes palette_20 En hoewel het niet dekkend is en meer om de glans gaat, geeft het mijn lippen toch een wat lichtere, roze kleur. Hierdoor maakt het mijn lippen toch wat lichter en frisser. De glans van de gouden shimmertjes is prachtig en geeft mijn lippen een warme glow. Hier heb ik twee laagjes aangebracht. Na twee laagjes plakt de gloss nog steeds niet, maar voelt hij wel wat zwaarder en dikker aan op de lippen. Dat vind ik persoonlijk niet erg! Hierdoor blijft de gloss echt vrij lang op de lippen zitten. Na een drankje en een snack zit het er nog steeds prima op. Ik denk dat je na zo’n 3-4 uur even moet bijwerken.

De L’Oréal Infallible lipgloss is €9,99 (8 ml) en is te koop bij de drogist.

maybelline the nudes palette_23Blij met:

Het meeste te spreken ben ik over het Maybelline The Nudes palette. Veel keuze, een mooie balans tussen matte en shimmery en warme en koele bruin- en bronzetinten. En ook de prijs valt mee! Ook de Gosh gel eyeliner houd ik in mijn everyday make-up bakje! Hij brengt gemakkelijk aan, is intens zwart en blijft de hele dag perfect zitten. Over de Guerlain bronzer heb ik ook niets te klagen, alleen maar lof, en de L’Oréal Infallible lipgloss is eigenlijk ook wel erg mooi!

Minder blij met:

Het enige waar ik niet zo tevreden mee ben is de Collistar mascara, die doet het gewoon niet voor mij, en de Chanel illuminating powder. Ik verwachtte een highlighter, maar het blijkt een subtiele bronzer met een warme, gouden glans. Erg mooi, maar niet geschikt voor mijn getinte huid. En ik snap niet waarom je iets illuminating powder noemt als het niet eens zo veel doet voor je glow, want die is vrij subtiel. Desondanks een supermooi product, ik had er alleen andere verwachtingen van.

Overige gebruikte producten;
Armani Luminous Silk foundation (klik hier voor de review)
MAC Eye Brows in de kleur Spiked (klik hier voor de review)

maybelline the nudes palette_24Ik hoop dat jullie de reviews leuk en nuttig vonden om te lezen. Ik ben nu natuurlijk heel benieuwd naar welke producten jullie het meest benieuwd zijn! Welke gaan meteen op je wish list en welke producten sla je liever over? Vertel het me in de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

79 Reacties

 1. 28 mei 2015 / donderdag, 28 mei 2015

  Alle producten lijken mij fijn! Vooral de 2 bronzers en het oogschaduw palette!

 2. Silvia
  27 mei 2015 / woensdag, 27 mei 2015

  Heey Serena, je wenkbrauwen heb je echt mooi gedaan! welk product gebruik je hiervoor als ik vragen mag? X

  • Serena
   Auteur
   27 mei 2015 / woensdag, 27 mei 2015

   hi Silvia,
   met de MAC Eye Brow in de kleur spiked.

 3. Syl
  27 mei 2015 / woensdag, 27 mei 2015

  De composities op de foto’s zijn weer prachtig!
  De look vind ik ook mooi. Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar de eyeliner.

 4. Sanne
  27 mei 2015 / woensdag, 27 mei 2015

  Hele mooie look! Dat mabelline pallete ziet er goed uit en de Loreal infallible lipgloss ook!
  Ben echt jaloers op jouw perfecte wing, dat wil bij mij gewoon niet lukken. Je shirtje heeft trouwens echt een mooie hals-lijn, waar is die van?

  • Serena
   Auteur
   27 mei 2015 / woensdag, 27 mei 2015

   hi Sanne,
   het shirt is van Victoria’s Secret, ze hebben echt mooie (basic) shirtjes daar!

 5. Marjolein
  26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  Leuk artikel! Ben sws fan van dit soort artikelen, lekker veel producten in één! Het palette lijkt me interessant. Maar laat ik noh net vandaag mn slag hebben geslagen in de webshop van Ici Paris, hihihi.

 6. Ilona
  26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  Wauw, deze look benadrukt je exotische schoonheid. Heel mooi Serena!

 7. 26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  Prachtige look! En wat een perfect lijntje maakte je daar zeg 🙂

 8. 26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  Wat zie je er mooi uit Serena. Je haar zit ook prachtig!
  Ik zit steeds te twijfelen of ik het palette van maybelline zal kopen. Hij ziet er goed uit, maar ik heb al zoveel bruintinten. Misschien van de week even in het echt bekijken.

 9. Ltbamom
  26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  Leuk!!

 10. Annabel
  26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  Wat ben je mooi!
  Ik vind de lipgloss er heel aantrekkelijk uitzien, ook zeker voor dat prijsje 😉 Ook het palette van Maybelline ziet er goed uit! Alleen heb ik pas nog een MUA palette gekocht met nude-kleuren, dus die laat ik nog even liggen 😉

 11. 26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  Staat je echt prachtig <3 Je had het vanmiddag over die eyeliner en ik ben nu eigenlijk erg benieuwd geworden, ziet er goed uit! 🙂 x

  • Serena
   Auteur
   27 mei 2015 / woensdag, 27 mei 2015

   Thanks, Wies! 🙂

 12. 26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  Je straalt echt! Ook al is de look simpel het ziet er echt mooi uit. Alleen baal ik altijd dat ik zo kluns ben met eyeliner hoe vaak ik ook oefenen, de lijn is zo scheef als iets!

 13. charlotte
  26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  Je haar ziet er GE-WEL-DIG uit! en leuk om te zien dat je reageert op reacties van lezers. Super attent en welgemeend!

 14. 26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  Dat palette van maybelline ziet er super uit. Maar doordat ik de naked 2 heb koop ik niet snel een palette met nudetinten.

  Die vloeibare eyeliner van Gosh komt wel op mijn wishlist!

  De totale look staat heel mooi bij je, echt prachtig!

 15. 26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  Het palette vind ik wel heel erg mooi! Mooie kleuren en daar kun je zeker mooie looks mee maken.

 16. Merel
  26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  vind dit een prachtige look bij je. je ziet er geweldig uit. het laatste plaatje is wellicht je mooiste foto tot nu toe.

  • nanoe
   26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

   I agree completely.

  • Serena
   Auteur
   27 mei 2015 / woensdag, 27 mei 2015

   Ah, wat lief zeg, dankjewel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *