Latest obsession: Armani Luminous Silk

In september reviewde ik de geweldige Armani Luminous Silk foundation op mijn blog, maar helaas was de kleur #8 (die ik opgestuurd had gekregen van Armani zelf) net een tikje te roze en te donker voor mij. Alles aan deze foundation was perfect, behalve de kleur. Ik dacht bij mezelf ‘als ik ooit in de buurt ben van een Armani Beauty counter dan koop ik een matchende kleur’. En zo gezegd, zo gedaan. In Parijs kocht ik kleur #6.5 en sindsdien zijn de Armani Luminous Silk foundation en ik onafscheidelijk.

armani luminous silk foundation_03Dit is de beste foundation die ik tot nu toe ben tegengekomen. Ik ben er helemaal fan van! Het voelt en ziet eruit als een tweede huid. Zelfs van heel dichtbij zie je niet dat ik foundation draag.

De dekking is vrij goed, ik heb geen extra concealer nodig onder mijn ogen. Bij eventuele littekens of andere plekken waar meer dekking nodig is, kun je gemakkelijk nog een laagje aanbrengen aangezien de dekking goed op te bouwen is. Het bevat geen olie waardoor het mijn huid niet laat glimmen, terwijl het er ook niet te mat uitziet. Het laat mijn huid er stralend en gevoed uitzien en droogheid en vellletjes worden niet geaccentueerd. Het eindresultaat is erg natuurlijk en het blijft de hele dag goed op zijn plek, zonder af te geven.

armani luminous silk foundation_02Armani Luminous Silk is geschikt voor elk huidtype en er zijn in totaal 24 kleuren beschikbaar. In Nederland kun je helaas slechts 7 kleuren kopen (en geen halve kleuren, dus ‘mijn’ kleur #6.5 zal ik in het buitenland moeten kopen). Armani Beauty heeft alleen een counter in de Bijenkorf in Den Haag, maar is ook online te bestellen via de Bijenkorf webshop.

Schermafbeelding 2013-12-16 om 10.06.54 AMAls je interesse hebt raad ik jullie aan om de foundation eerst uit te proberen (vraag een testertje) om te kijken of de formule bevalt. Zit jouw match niet bij de 7 kleuren, maar bevalt de formule wel, dan kun je altijd nog in het buitenland op zoek naar de perfecte kleurmatch. De dichtstbijzijnde Armani Beauty counters zitten in London en Parijs, dus mocht je een city trip op de planning hebben dan heb je mazzel!

armani luminous silk before afterIk heb mijn BareMinerals foundations en Bobbi Brown concealers ook nog, maar momenteel gebruik ik alleen maar Luminous Silk. Ik krijg er veel complimentjes over! Of nou ja, mensen die zeggen dat ik een mooie huid heb. Als ik dan zeg dat ik foundation draag zeggen ze ‘nee, meen je dat nou?’.

armani luminous silk voor en naIk ben heel enthousiast over deze foundation en ik kan het jullie zeker aanbevelen! Het is de beste en mooiste foundation die ik ooit heb geprobeerd, maar ook meteen de duurste. Voor een flacon van 30ml betaal je €47,50. Ik vind het desondanks zeer zeker de moeite waard. Foundation is iets dat je elke dag gebruikt en je doet er vrij zuinig mee.

Lees hier mijn volledige review van deze foundation nog even na.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

63 Reacties

  1. Romy Krijger
    7 april 2015 / dinsdag, 7 april 2015

    super mooi!!!! welke kwast heb je gebruikt met opbrengen?

  2. Sanne
    26 december 2013 / donderdag, 26 december 2013

    Klinkt heel goed zeg! Wel prijzig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *