Met deze tool creëer je binnen 1 seconde de perfecte wenkbrauw

Wanneer ik mijn make-up aanbreng ben ik verreweg het langste bezig met het perfectioneren van mijn wenkbrauwen. Maar wat als ik je nu vertel dat er een tool is uitgevonden die deze stap een behoorlijk stuk korter maakt? That’s right, i-ENVY by Kiss heeft een eyebrow stamp op de markt gebracht waarmee je binnen slechts 1 seconde de perfecte wenkbrauw creëert. Denk eens aan de tijd die je hiermee bespaart in de ochtend! Een wenkbrauwstempel klinkt mij in elk geval als muziek in de oren. Wat jullie?

Maar hoe werkt zoiets dan precies? Er is een linkerstempel en een rechterstempel, één voor elke wenkbrauw. Druk de stempel simpelweg in het intens gepigmenteerde wenkbrauwpoeder en druk hem vervolgens over je wenkbrauw heen voor INSTANT perfect gevormde en opgevulde wenkbrauwen.

Tja, het klinkt misschien een beetje té mooi om waar te zijn, dus ik was reuze benieuwd of de eyebrow stamp zijn belofte zou nakomen. In de video van vandaag test ik hem daarom voor jullie uit!

Eindconclusie

En, wat vinden jullie van het resultaat? Ik heb er een beetje gemengde gevoelens bij. Hieronder mijn plus- en minpunten:

– de kleur is absoluut geen match; de ondertoon is veel te roodachtig en warm. Echt jammer!
– er zijn sowieso slechts 2 kleuren verkrijgbaar; ebony en dark brown. Erg weinig keuze.
– het is HEEL lastig om beide stempels precies op dezelfde manier over je wenkbrauwen te stempelen om ze gelijk te krijgen. Als je de één iets schuiner of hoger zet dan de andere valt het meteen goed op dat ze ongelijk zijn. Wel moet ik zeggen dat mijn tweede poging al een stuk beter was dan mijn eerste poging, dus ik denk dat “oefening baart kunst” hier zeker opgaat.
– na het stempelen moet je alsnog een beetje bijtekenen, wegvegen, etc. om de gewenste vorm te krijgen die past bij jouw natuurlijke wenkbrauwen en gezicht.

+ makkelijk in gebruik, heel rechttoe rechtaan
+ het wenkbrauwpoeder is heel intens gepigmenteerd
+ vormt een goede basisvorm en uitgangspunt voor je brows
+ het is inderdaad heel snel, en in mijn geval zeker sneller dan wanneer ik ze alleen zou bijtekenen
+ gemakkelijk verkrijgbaar via deze link (prijs €9,99)

Als je het eenmaal onder de knie hebt, als de kleur een goede match voor je is en als je niet zo handig (of snel) bent met het bijtekenen van je wenkbrauwen kan ik me voorstellen dat dit een handige tool kan zijn voor je! MAAR, als alle bovenstaande niet van toepassing is op jou zeg ik: skippen die handel!

Wat vinden jullie van de i-ENVY by Kiss Eyebrow Stamp, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

19 Reacties

 1. SAM
  26 mei 2017 / vrijdag, 26 mei 2017

  Haha, de wenkbrauw stempel sla ik even over hoor! Leuk filmpje

 2. Iris
  26 mei 2017 / vrijdag, 26 mei 2017

  Gebruik het als bronzer of oogschaduw!

 3. Pearl
  25 mei 2017 / donderdag, 25 mei 2017

  Dit is geen product voor mij, definitely een failed it. Ik vind het moment van Clarence echt hilarisch, hij kijkt echt naar je van: “Wat is er dan..?!”. En ook toen je je stempel bijna liet vallen op je tapijt, echt zo’n reactie zou ik ook hebben?!

 4. 25 mei 2017 / donderdag, 25 mei 2017

  Ik zag ze al voorbij komen op Facebook. Ik ben zelf ook heeel lang bezig met mijn wenkbrauwen en de base van mijn gezicht. Soms kan ik me al ergeren aan een lijntje die niet op de juiste hoogte zit zoals de andere kant. Net zoals jij zie ik veel + en – punten bij dit product. Ik denk zelf dat de shape niet bij mij past want de zijkant van mijn wenkbrauwen wijzen meer naar beneden dan deze stamps. Daarnaast zijn de kleuren ook een groot probleem voor mij. No, geef mij maar de ABH Brow pen of die van CT en ik kan ermee verder!

 5. Hanan
  25 mei 2017 / donderdag, 25 mei 2017

  Fail!

 6. Mirjam
  24 mei 2017 / woensdag, 24 mei 2017

  Niks mis met jouw natuurlijke wenkbrauw, echt niet nodig om daar zoveel tijd aan te besteden ?

 7. 24 mei 2017 / woensdag, 24 mei 2017

  Wat een heerlijk filmpje! Ik vind het heel leuk als je van die producten test die als “amazing Mike” reclame op je Facebook/ Instagram voor bij ziet komen!!

 8. 24 mei 2017 / woensdag, 24 mei 2017

  Haha vooral die ene in een seconde is zo grappig! Nee dit is niks voor mij. Grappige gadget maar het werkt niet echt…

 9. 24 mei 2017 / woensdag, 24 mei 2017

  Hahaha, wat een geinige tool weer! Ik vind het denk ik een failed it, vooral ook vanwege de kleur en omdat ie zoveel dikker is dan je normale wenkbrauw. Het resultaat is gewoon niet zo precies en dan moet je alsnog met concealer aan de slag gaan. Ik ben denk ik in 2 min klaar met mijn wenkbrauwen, dusss zoveel tijd is dat niet haha!

 10. 24 mei 2017 / woensdag, 24 mei 2017

  Leuke video serena! Ik dacht al bij reclames hiervoor, dit is te mooi om waar te zijn…haha. Toch vond ik die 2e keer je wenkbrauwen best goed gelukt. Misschien kun je eens proberen om deze stamps in een wenkbrauwpoeder te doen die je al hebt die de goede kleur is voor jou? Ik ben erg benieuwd of dat goed zou lukken! Ik zou dit overigens zelf nooit proberen, maar ik teken mijn wenkbrauwen dan ook niet zo heftig bij.

 11. 24 mei 2017 / woensdag, 24 mei 2017

  Haha leuke video ? Zou niks voor mij zijn in ieder geval. Maar ik vond die tweede poging bij jou eigenlijk wel goed gelukt!

 12. Marjanne
  24 mei 2017 / woensdag, 24 mei 2017

  Woehahaha ik ging stuk bij je eerste poging! Twee dikke bruine rupsen! Maar eerlijk is eerlijk, de tweede poging ziet er echt goed uit! Leuke video Serena!

 13. Pakigirl
  24 mei 2017 / woensdag, 24 mei 2017

  Omg ik dacht dat dit Tara was :))))

 14. 24 mei 2017 / woensdag, 24 mei 2017

  Ik moet zeggen dat ik het wel erg grappig vind. Maar of het nou mijn kleur is.. Ik denk het niet..

 15. 24 mei 2017 / woensdag, 24 mei 2017

  Dit zag ik op insta voorbijkomen en daar zag het eruit alsof het de perfecte tool was! Maar zo te zien is het nog wel erg lastig. Wel leuk bedacht hahaha

 16. 24 mei 2017 / woensdag, 24 mei 2017

  Het idee is hartstikke leuk bedacht, maar oeps, het resultaat is minder ;). Ik zou niet kunnen bedenken dat iemand dit serieus zou gebruiken. Maar goed, smaken verschillen natuurlijk :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *