Verandert dit masker écht mijn kaaklijn of lijkt het maar zo?

Goedemiddag iedereen, hebben we een fijne en rustige zondag? Vandaag heb ik weer een spannende Nailed it of Failed it video voor jullie klaar staan en dit keer test ik het nieuwste Starskin masker dat mijn gezicht en kaak opnieuw VORM zou moeten geven en in feite zorgt voor een NATUURLIJKE FACELIFT.

Jawel, het Sculpting V-Shape Compression Lace Mask belooft een zachte herdefiniering van gezicht en kaaklijn, reduceert zweling en overmatige vochtopslag en verbetert de algehele huidelasticiteit. Nou, dat klinkt me allemaal nét iets te goed in de oren en ik vind het dan ook heel bijzonder dat een bedrijf zulke claims durft te maken. Maar goed, die claims zijn er niets voor niets, dus ik ga het gewoon maar eens uitproberen en achteraf beoordelen of er een kern van waarheid in zit. Oordelen jullie met me mee?

kanten maskerHet masker is allereerst een beauty om te zien! Niet dat een masker er per se mooi uit hoeft te zien (zoiets is natuurlijk compleet nutteloos), maar ik moet zeggen dat ik een regelrechte sucker for packaging ben en het altijd iets leuker en specialer vind om een mooi beautyproduct te proberen. Een maskertje is toch een verwenmomentje voor jezelf, en als een masker dan gemaakt is van een echt kanten stofje in plaats van nitrocellulose voegt dat toch iets bijzonders toe aan de hele ervaring.

met clarryOok handig is dat het masker gaten heeft die je om je oren kunt haken, zodat zowel het gezicht-gedeelte als het kin-gedeelte supergoed aansluit op je huid, en daarbij ook echt goed op je gezicht blijft zitten zonder te glijden of te verschuiven. Ideaal, wat mij betreft mag elk sheetmasker deze gaten hebben!

voor en naNa 15 minuten haal ik het masker van mijn gezicht en… ik kan het bijna niet geloven, maar mijn gezicht en kaaklijn lijken oprecht wat meer gelift en strakker te zijn geworden. In de video kun je de bewegende beelden naast elkaar zien, maar voor jullie heb ik nog even wat screenshotjes naast elkaar gelegd. Ik moet zeggen dat het lastig te zien is zo omdat ik mijn gezicht niet exact in dezelfde positie houd, maar toch lijkt het wel iets gedaan te hebben.

masker voor gezicht houdenHet Sculpting V-Shape Compression Lace Mask is een beauty om te zien en de gaten die je achter je oren kunt haken zijn ideaal, maar voor €9,95 per masker vind ik dat het effect toch te minimaal is. Bovendien wordt het aangeraden om het masker 1-2 keer per week te gebruiken en dat is dan best een duur grapje. Het is een prima, lekker maskertje, en het maakt een geweldig cadeautje voor je beautyliefhebbende vriendin (of voor iemand die gaat trouwen, vanwege het witte kant), maar ik denk niet dat ik dit masker opnieuw zal aanschaffen.

Het Starskin Sculpting V-Shape Compression Lace Mask is sinds mei 2017 verkrijgbaar bij alle Nederlandse Douglas filialen. Adviesprijs €9,95 per stuk.

Wat vinden jullie van het effect? Is dit maskertje iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

11 Reacties

 1. 22 mei 2017 / maandag, 22 mei 2017

  Ik ben een fan van Starskin! Het is ook een geweldig team die deze brand zo goed maakt. Tijd geleden heb ik ook deze masker van hen mogen ontvangen maar ik heb het nog niet uitgeprobeerd omdat ik deze wil bewaren voor ‘speciale gelegenheden’. Ik vind het wel fijn dat er haakjes om de oren zitten zodat je zorgeloos alles kunt doen zonder het idee te hebben dat je masker er af valt. Daarnaast is de masker zeker wel insta worthy! Lekker selfies maken als je hem draagt 🙂 Ik ga zeker mijn review binnenkort plaatsen van de masker! Wel jammer dat er weinig te zien is van de sculpting. Misschien dan maar hun oh zo schattige lace lifting eye mask proberen?

 2. Iris
  21 mei 2017 / zondag, 21 mei 2017

  Beetje kromme titel.
  Het doel van het masker is juist dat de kaaklijn ‘lijkt’ te zijn veranderd.
  Het gaat tenslotte om het uiterlijk.

 3. Erin
  21 mei 2017 / zondag, 21 mei 2017

  Hoi, er is geloof ik een klein foutje: de voor-foto linksonder is gespiegeld, je tattoo zit aan de andere kant en de tekst op de achtergrond is verdraaid.

  Je kijkt dus de andere kant op en deze kant van je gezicht ziet er waarschijnlijk heel anders uit dan de kant die op de na-foto rechts-onder staat.

 4. Neo
  21 mei 2017 / zondag, 21 mei 2017

  Tja gevalletje links en rechts met elkaar vergelijken.. Dan zit er altijd verschil in 😉 kijk maar naar de tattoo… En nee geen gevalletje spiegelbeeld.

 5. 21 mei 2017 / zondag, 21 mei 2017

  Wat zie je er prachtig uit op de foto haha!
  Het lijkt inderdaad wel iets gedaan te hebben, maar of het echt door het masker komt of door je pose.. We’ll never know..
  Het ziet er in ieder geval wel super schattig en leuk uit.

 6. Lousaa
  21 mei 2017 / zondag, 21 mei 2017

  Top masker! Ook je hals en sleutelbeen is conpleet gelift!
  Oh wacht, dat is natuurlijk een andere pose met andere lichtval 😉

 7. 21 mei 2017 / zondag, 21 mei 2017

  Ik ben opzich al geschokt dat je ook maar een klein beetje verschil lijkt te zien. Nou vind ik het op de screenshots een stuk prominenter aanwezig dan in de video, maar toch.

 8. 21 mei 2017 / zondag, 21 mei 2017

  Op de fotos zie ik wel een klein verschil, maar dat kan ook zijn vanwege een andere lichtinval, maar je ziet er in elk geval inderdaad wel stralend uit! Maar er zijn zat maskers die dat effect zullen geven voor veel minder geld. ik denk dus Failed it.

 9. Ier
  21 mei 2017 / zondag, 21 mei 2017

  Op het filmpje zie ik geen verschil qua liftend effect (je ziet er wel stralender uit). Op de foto’s vind ik het lastig te beoordelen omdat positie van je gezicht en lichtinval verschillen. Kijk je naar de prijs per masker neig ik naar failed it.

 10. 21 mei 2017 / zondag, 21 mei 2017

  Wat een mooi masker! Ik heb nog nooit een sheet masker gebruikt, moet ik echt eens doen haha. Je huid ziet er volgens mij wel wat stralender uit, maar of het echt gelift heeft. .. moeilijk te zien vind ik. In ieder geval goed voor vocht inbreng 🙂

 11. 21 mei 2017 / zondag, 21 mei 2017

  whuuuut.. gaaf dat het serieus een duidelijk resultaat geeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *