Travel | Zanzibar & Tanzania

Hi iedereen! Vandaag is het voor de meeste mensen een vrije dag én het is ook nog eens fan-tas-tisch weer, dus ik bedacht me dat het leuk zou zijn om de Wander afleveringen van Zanzibar met jullie te delen. Eerder dit jaar werden Laura Ponticorvo en ik verrast met een tripje naar het tropische Zanzibar en het avontuurlijke Tanzania en alles is vastgelegd in 4 afleveringen. Ik heb de video’s nooit eerder met jullie gedeeld via mijn blog, maar omdat het zo’n mooi weertje is dacht ik dat dit het perfecte moment zou zijn om NOG meer in de vakantiestemming te komen!

Dus pak er een koud drankje bij, smeer je goed in, ga languit liggen op je balkon en enjoy the show!

Aflevering 1.

Aflevering 2.

Aflevering 3.

Aflevering 4.

Er wordt gelachen, er wordt gehuild, ik vind dit een prachtige miniserie waarbij er van alles gebeurt en je mij en Laura wat beter leert kennen en bovendien een goed beeld krijgt van wat er allemaal te zien en te doen is in Zanzibar en Tanzania. Ik vond het een prachtige, onvergetelijke reis waar ik herinneringen heb gemaakt die me altijd bij zullen blijven. Wander, dankjewel dat jullie ons hebben meegenomen. Het was waanzinnig!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

10 Reacties

 1. 28 mei 2017 / zondag, 28 mei 2017

  Wat een leuke filmpjes! Zal je hele mooie herinneringen aan hebben!

 2. 26 mei 2017 / vrijdag, 26 mei 2017

  Wat een leuke filmpjes zeg! En dat je moet huilen.. ik snap je helemaal. Dat moet wel emoties los maken.

 3. Hanan
  26 mei 2017 / vrijdag, 26 mei 2017

  Wat gaaf! Oh die leeuw kreeg gewoon kippenvel.
  En jammer dat je niet durfde te duiken, dat lijkt mij echt zo geweldig.maar je moet niets doen waar je niet prettig bij voelt. Echt leuk dat je met Laura was.ze is zo onwijs leuk en grappig.

 4. Coor
  25 mei 2017 / donderdag, 25 mei 2017

  Volgens mij is dat gewoon staar hoor Laura. Echt moest zo lachen haha

 5. 25 mei 2017 / donderdag, 25 mei 2017

  Ooooh geweldig dit!! Het is dat het hier ook topweer is! Maar dat strand ?

 6. 25 mei 2017 / donderdag, 25 mei 2017

  Heb met plezier gekeken 🙂 Wel lekker buiten op een loungeset uiteraard, heerlijk weer zoals jij al beschreef!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *