Tip: Allure & Seventeen magazine

Al eerder schreef ik over mijn voorliefde voor Amerikaanse magazines, maar nu heb ik ook echt een goede tip voor jullie! Amerikaanse magazines zijn voor veel centjes te koop bij de AKO of bij The American Bookstore (in Amsterdam en Den Haag), of je moet wachten tot je weer eens een keer op vakantie gaat, maar sinds kort ben ik er achter gekomen dat je ook als Nederlander gewoon een voordelig abonnement kunt afsluiten op je favoriete buitenlandse glossy.

Mijn persoonlijke favorieten zijn Allure en Seventeen magazine. Allure is een echt beautymagazine en dat is voor de beautybloggers onder ons eigenlijk wel een ware musthave. Waar de meeste magazines voornamelijk over fashion gaan, gaat Allure juist alleen maar over het nieuwste van het nieuwste op beautygebied.

Allure Magazine
Er staan er interessante beautyartikelen in over bijvoorbeeld bizarre plastische chirurgie, een 101 over huidveroudering of een interview met Drew Barrymore die haar cosmeticalijn ‘Flower’ onlangs heeft gelanceerd.

Ook erg handig: in deze issue besteden ze aandacht aan je (beauty)look wanneer je gaat solliciteren.

Allure magazine kost $3.99 per nummer, maar via de site kun je een jaarabonnement afsluiten voor $40.00 (dit is inclusief verzendkosten). Met de huidige koers is dan zo’n €32. Je hebt trouwens wel een creditcard nodig om te betalen. Je eerste Allure nummer zal na zo’n 4 – 6 weken op de deurmat ploffen! Voor een los nummer betaal je makkelijk zo’n €10,00 dus dit scheelt je meer dan de helft van de prijs plus je hoeft er de deur niet voor uit! Een Allure magazine is tevens een leuk cadeautje.

Seventeen MagazineIn ben ruim 10 jaar ouder dan de gemiddelde doelgroep van Seventeen, maar dit blijft toch een van mijn favorieten. Seventeen biedt een leuke afwisseling tussen fashion en beauty, maar het leukste is dat ze goede gerichte tips geven in plaats van alleen maar plaatjes showen van dure designerkleding op graatmagere modellen.

Het magazine laat zien dat je er ook op een voordeliger manier leuk uit kan zien en bespreekt daarom vaak kleding te koop bij Wal Mart, Target, maar ook H&M en Zara. Verder geven ze advies per lichaamstype, dus of je nu petite bent of wanneer er juist wat meer is om van te houden, voor elke ‘maat’ meisje hebben ze tips.

Op beautygebied geven ze leuke inspiratie en laten ze voornamelijk drugstore merken zien. Lekker betaalbaar dus! Ook staan er vaak handige how-to’s in Seventeen magazine. Het is gewoon een blad waar je heel erg vrolijk van wordt! Het geeft me inspiratie en ik vind het leuk dat ze gebruik maken van betaalbare merken en producten.

Seventeen magazine kost $2.99 per nummer, maar via de site kun je een jaarabonnement afsluiten voor $10.00. Je hebt wel een creditcard nodig om te betalen. Voor Nederland komen er nog $16 verzendkosten bij, dus uiteindelijk komt het neer op zo’n $26 (dat is zo’n €20 omgerekend met de huidige koers) en zal het zo’n 7 – 9 weken duren voordat de eerste issue op je deurmat ploft. Koop je een los nummer in Nederland dan betaal je makkelijk zo’n €7 of meer, dus een rechtstreeks abonnement is vele malen goedkoper én je hoeft de deur er niet voor uit!

Ik hoop dat jullie wat aan deze tip hebben gehad! Het enige is dat je dus wel per se een creditcard nodig hebt om te kunnen betalen, maar als je er zelf geen hebt, wie weet mag je gebruik maken van die van je ouders of een vriendin? Neem in elk geval even een kijkje op allure.com en seventeen.com om een indruk te krijgen van deze magazines. Het zijn mijn favoriete Amerikaanse magazines dus ik kan ze van harte aanbevelen!

Wat zijn jouw favoriete (buitenlandse) magazines?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

94 Reacties

 1. Viviënne
  10 oktober 2014 / vrijdag, 10 oktober 2014

  Hee! Ik wil zooo graag dit tijdschrift, maar komende 10 jaar ga ik waarschijnlijk nog niet naar Amerika toe haha. Is het 16 euro verzendkosten per nummer? Nee toch?

  xxx

 2. mijke
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Bedankt!

  ik ga nu denk 2 jaar abonnement nemen, is $12 dus echt geen geld!!
  echt superbedankt voor de tip, dit lijkt me veel leuker dan elle en vogue

 3. Souki
  24 december 2013 / dinsdag, 24 december 2013

  Bedankt voor leuke de tip! Xoxo

 4. Thérèse
  14 oktober 2013 / maandag, 14 oktober 2013

  Hi, weet je toevallig ook of dit voor people stylewatch er is, kan het niet vinden, kan alleen hele dure vinden

 5. Nadine
  21 januari 2013 / maandag, 21 januari 2013

  Straks maar even de creditcard van mijn vader lenen en dan meteen bestellen, zo te zien heb je na een klik al een abonnement! Tof!
  Maar zit er niet een addertje onder het gras? In Nederland moet je namelijk heel vaak een maand van te voren aangeven dat je abonnement stopt want anders wordt deze automatisch verlengd. Of zijn Amerikanen niet zo?:p

 6. 7 januari 2013 / maandag, 7 januari 2013

  Ik wil echt graag een abonnement op Seventeen, alleen ik snap niet zo goed wat ik bij State in moet vullen… Iemand die mij daarbij kan helpen?

 7. Lieke
  6 januari 2013 / zondag, 6 januari 2013

  Door een actie op seventeen.com heb ik het tijdschrift nu voor drie jaar, voor zo’n 48 euro.. Voor een Nederlands Cosmogirl of Hitkrant betaal je meestal zo’n 50 tot 60 euro.. Erg leuke aanbieding! Ik weet niet of dit nog steeds verkrijgbaar is..

  • Lieke
   6 januari 2013 / zondag, 6 januari 2013

   Ik heb het dan wel over een jaarabo van CG! of Hitkrant (;

 8. Dewi
  4 januari 2013 / vrijdag, 4 januari 2013

  Word het automatisch verlengd dat abonnement? Of hoe gaat dat met opzeggen?

  • Serena
   Auteur
   4 januari 2013 / vrijdag, 4 januari 2013

   Volgens mij wordt het inderdaad automatisch verlengd ja!

 9. Maura
  3 januari 2013 / donderdag, 3 januari 2013

  Bedankt voor de onwijs goede tip! Mij leek Seventeen magazine altijd al leuk, maar ja, dat verkopen ze niet bij mij in de buurt. Wat ik alleen wel jammer vind is dat wanneer je een driejarig abonnement kiest, je meteen $48 neer moet tellen voor verzendkosten, want het abonnement opzich kost niks!

 10. 3 januari 2013 / donderdag, 3 januari 2013

  Oeeh, dit is zo fijn!! Ik heb afgelopen zomer in Amerika de Seventeen gekocht en vroeg me af of die ook in NL te krijgen was.. Dankjewel voor de tip!!

 11. A
  2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

  InStyle is zonder twijfel het beste magazine ooit! 🙂 Al vind ik Allure ook best wel leuk…

 12. Bianca
  2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

  Ben dol op tijdschriften, maar dan zie je iets leuks in het blad, wat natuurlijk niet in Nederland verkrijgbaar is 🙁 Dus niks voor mij…..

 13. Sandra
  2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

  Echt een hele handige post! Vind het altijd leuk om deze tijdschriften te lezen en dit is een geweldige oplossing. Maar is het dan zeker alleen die 26 euro voor een heel jaar?
  Xx

  • Serena
   Auteur
   2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

   Dat klopt, voor 10 nummer dacht ik, dus 2,60 per nummer (iets van 2 euro).

 14. Nadine
  2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

  20 euries voor een jaarabbo?? Zijn die Amerikanen zo gul of houden de Cosmo Girl en al die andere tijdschriften ons vrijwel voor de gek

  • Serena
   Auteur
   2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

   Ehhh ehhhh… denk dat ze gewoon graag klanten binden en dat belonen met een goedkopere prijs?

 15. 2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

  Hoe vaak komt seventeen magazine uit? ik kan het op de site nergens vinden?
  x suus

  • Serena
   Auteur
   2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

   Het is een maandblad en voor dit bedrag krijg je (dacht ik) 10 nummers.

 16. 2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

  Ik heb een abonnement op de Allure gehad, vanuit de VS, maar de bladen kwamen vaker niet aan dan wel. Shipment is erg onbetrouwbaar en je krijgt ze minstens 1 a 1,5 mnd later, als je ze al ontvangt. Ze worden natuurlijk wel verstuurd, maar wat er onderweg allemaal mee gebeurd..

  • 3 januari 2013 / donderdag, 3 januari 2013

   Oh echt? Da’s niet de bedoeling natuurlijk. Bedankt voor de feedback Harriet! Ik heb een nummer in de iPad kiosk geprobeerd en vind het een leuk blad. Wilde net een papieren abo gaan afsluiten en nu lees ik jouw reactie. Heeft iemand soortgelijke ervaringen? Want dan kan ik toch beter via de iPad een abo afsluiten denk ik..

 17. Tessel
  2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

  OMG ik koop me altijd helemaal blut bij de ABC…
  En woooww wat doet SEVENTEEN er veel vanaf… Ik ga gewoon zometeen een 3 jarig abbonement afsluiten!!
  SUPER bedankt voor de tip!

  PS. komt de SEVENTEEN 1x per maand uit?

  x

  • Serena
   Auteur
   2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

   Ja, het is een maandblad! Oh dat gaat je lekker veel schelen dan met een 3-jaar abbo! yaay! 🙂

 18. Eliane
  2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

  Is dit een weekblad of een maandblad?

  • Serena
   Auteur
   2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

   Beiden een maandblad.

 19. Vicks
  2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

  Je kan ook met je iPad (misschien ook wel met Android, dat weet ik niet) naar de Kiosk gaan en dan een digitaal abonnement kopen! Dan kun je een abonnement nemen voor 15$, heb je geen verzendkosten, kan je meteen het huidige nummer lezen, en je kan iedere maand het nieuwe nummer gewoon downloaden!

 20. Auri
  2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

  Ik koop ook af en toe de Engelse Cosmopolitan, en de Spaanse Glamour, die zijn veel jonger en sexier dan de Nederlandse versie. Maar idd, die prijs, eigenlijk is het niet normaal 🙁
  Mijn favoriete Amerikaanse tijdschrift is People Style Watch. Allure lijkt me ook wel wat!

 21. Anouk
  2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

  Als je een beetje Frans kunt lezen is de Votre Beauté geweldig. Die is vergelijkbaar met de Allure.

 22. 2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

  Ik ben het helemaal met je eens! Ik heb zelf een abonnement op Seventeen Magazine en vind het heel inspirerend! 🙂 Allure ken ik wel, maar heb ik me nooit echt in verdiept. Misschien toch maar eens doen, want het klinkt echt heel leuk!

  Liefs,
  Adriënne

  • 2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

   hoe vaak komt 17 magazine uit? x

   • Serena
    Auteur
    2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

    Elke maand, maar volgens mij krijg je voor dit bedrag 10 nummers (geen 12).

 23. Evelien
  2 januari 2013 / woensdag, 2 januari 2013

  Gave tip!

 24. 1 januari 2013 / dinsdag, 1 januari 2013

  Hmmm, goeie tip. Allure magazine lijkt me wel interessant. Dat ga ik eens bekijken. Happy new year!

  • 1 januari 2013 / dinsdag, 1 januari 2013

   Heb ff gekeken in de Kiosk app op de ipad. Je kunt Allure ok digitaal lezen. € 3,60 per editie, of € 17,99 voor een heel jaar. Als je een abo hebt op het papieren magazine, mag je ook digitaal lezen. Ik ga eerst eens een los nummer proberen op de ipad. Lijkt me een leuk blad!

 25. 1 januari 2013 / dinsdag, 1 januari 2013

  Ik lees eigenlijk geen buitenlandse tijdschriften. Maar wauw, deze zien er geweldig uit! Bedankt voor de tip! Ik ga binnenkort eens beter op beide site´s kijken, misschien ga ik dan wel op een van de tijdschriften een abbonement nemen:D

 26. 1 januari 2013 / dinsdag, 1 januari 2013

  17 magazine lijkt me erg leuk ! ook de teenvogue lees ik wel eens graag 🙂 maar ik vind cosmogirl nogsteeds het allerleukste ! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *